Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Κριτική παικτών 2009-2010: Πίτου Γκαρσία, Φλάβιο, Βασίλης Ρόβας

Τρεις παίχτες οι οποίοι αν κ είχαν κάποιες συμμετοχές φέτος στην ομάδα δεν ικανοποίησαν κ έφυγαν στα μέσα της χρονιάς. Οι Πίτου Γκαρσία, Φλάβιο οριστικά κ αμετάκλητα κ ο Βασίλης Ρόβας ως δανεικός στα Γιάννενα.

Για να δούμε τι έκαναν στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν και αν κάποιος από αυτούς άξιζε κάτι παραπάνω.


Πίτου Γκαρσία

Γνωστός από την θητεία του στον Ηρακλή, ήρθε στον Άρη με σκοπό να βοηθήσει στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Υποτίθεται ότι έχει καλή σέντρα κ καλή μεταβίβαση. Έπαιξε σε 10 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, στα περισσότερα ως αλλαγή κ πρόλαβε κ έδωσε 2 ασσίστ. Ενώ είχε κ 1 συμμετοχή στο κύπελλο στο "θρυλικό" ματς με τον ασπρόπυργο όπου κ πέτυχε γκολ με φάουλ (ψιλοτυχερό γιατί μάλλον για σέντρα πήγαινε).

Εκτός από αριστερό εξτρέμ, κάποιες φορές χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό μπακ κ κάποιες φορές ως αμυντικό χαφ. Αλλά σε καμία θέση δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Γενικά δεν δικαίωσε την επιλογή του. Ίσως δεν ταίριαξε με το κλίμα της ομάδας.


Φλάβιο Ντε Σόουζα

Τον πήραμε από τον Αστέρα Τρίπολης ως δεξί μπακ. Έτσι νόμιζα τουλάχιστον διότι ο Μαζίνιο που τον είχε ιδιαίτερη αδυναμία τον χρησιμοποιούσε ως δεξί χαφ. Έπαιξε σε 8 παιχνίδια όλα με τον Μαζίνιο. Έβαλε κ 1 γκολ με σουτ στον Πανθρακικό.

Γενικά δεν ήταν κακός παίχτης αλλά δεν ήταν κ κάτι το ιδιαίτερο. Η φυγή του ήταν πολύ ξαφνική κ δεν πρέπει να ήταν για αγωνιστικούς λόγους.


Βασίλης Ρόβας

Ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε σε μόλις 6 παιχνίδια κ μετά δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ για 6 μήνες. Οπότε κ τυπικά ανήκει στο ρόστερ της ομάδας κ θα έρθει στις 20 Ιουνίου για προετοιμασία. Εκτός αν προκύψει κάτι άλλο.

Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ κ εμένα προσωπικά δε μου έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Δεν είναι κ ψηλός με αποτέλεσμα να χάνει στις διεκδικήσεις. Δε νομίζω να έχει θέση στην ομάδα για του χρόνου, ίσως μόνο ως αλλαγή κ μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης.

Βέβαια κ για τον Πρίττα κάτι τέτοια λέγαμε κ τα παλικάρι κατάφερε να μας διαψεύσει όλους οπότε με σκληρή δουλειά κ υπομονή όλα γίνονται. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο τον υπολογίζει ο Κούπερ αλλά πιστεύω ότι θα τον δοκιμάσει στην προετοιμασία κ θα αποφασίσει.


Γκάλοπ

Λόγω του ότι οι 2 πρώτοι ανήκουν στο παρελθόν ενώ ο Ρόβας ανήκει στον ομάδα, το γκάλοπ απευθύνεται μόνο σε αυτόν.

2 σχόλια:

jim είπε... 10 Ιουνίου 2010 στις 11:27 μ.μ.

Ο Πιτου εφυγε μεσουσης περιοδου το ιδιο και ο φλαβιο..Ο Φλαβιο ηταν πολυ αργος...Ηταν παιχτης με μεσοεπιθετικα χαρισματα αλλα πολυ αργος..διεθετε σουτακι και σεντρα αλλα απο αμυνα και ταχυτητα ηταν πολυ πισω...Ο Πιτου δεν δειχτηκε παρα πολυ...τεχνιτης παιχτης αλλα δεν δειχτηκε..δεν ειναι κακος παιχτης...καλος ειναι αλλα ισως δεν κολλησε η χημεια...δεν τραβιοταν και πισω για να μαρκαρει κιολας πραγμα που θελει ο κουπερ..ο Ρόβας θεωρω οτι εχει θεση στην ομαδα..Όλοι οι γνωστοι μου λενε οτι δεν εχει αλλα ειμαι απόλυτος σε αυτο..Τον πιστευω αυτον τον παιχτη...Αρκει να βαλει το κεφαλι κατω και να σκυλιασει στη δουλεια..Και φυσικα να παρει ευκαιριες...Ο Ρόβας για μενα εχει το ρολο του κοφτη..Ετσι επαιζε στον Ατρομητο..το εξαρακι που λεμε..η τουλαχιστον τα πηγαινε πολυ καλα στον τομεα του κοφτη...Θεωρω οτι την στιγμη που τον πηραμε απο τον ατρομητο ηταν σε φαση να κανει το βημα παραπανω, απλα οι συγκυριες δεν του βγηκαν..Μην ξεχναμε οτι τα 2-3-4 ματς που αγωνιστηκε σκυλιασε και εδειξε χαρακτηρα..μην τον κατακρινετε για το πεναλντι στη θρακη..ολοι κανουν λαθη...Ειναι τρεχαλατζης, καλυπτει χωρους, εχει αντοχη και δεν μασαει να χωθει στις φασεις..Σιγουρα εχει μειονεκτηματα αρκετα και πρεπει να σκυλιασει στην δουλεια..όπως εγραψες για τις κεφαλιες ή για το μοιρασμα της μπαλας ή για τις επιθετικες του πρωτοβουλιες...Ολα αυτα πρεπει να τα δουλεψει...Θεωρω οτι αξιζει να του δωθουν ευκαιριες και να δειξουμε υπομονη εμεις οι οπαδοι απεναντι του....

VardARIS είπε... 11 Ιουνίου 2010 στις 12:40 π.μ.

Για Φλάβιο και Πίτου δεν θα σχολιάσω κάτι μια και πέρασαν σε γενικές γραμμές και δεν ακούμπησαν. Άντε έχω να θυμάμαι από τον Φλάβιο το γκολ μέσα στον Πανθρακικό, τίποτε άλλο.

Για τον Ρόβα που ανήκει και τυπικά πλέον στο δυναμικό της ομάδας, απλά θα συμφωνήσω με τον jim. Πιστεύω ότι πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε αυτό το αρειανάκι. Αν μη τι άλλο έχει ψυχή και τσαμπουκά. Είδα μερικά παιχνίδια του ΠΑΣ και ο Ρόβας ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης, (βέβαια θα μου πεις στον ΠΑΣ γενικά το επίπεδο είναι χαμηλό). Αλλά φαινόταν και η διαφορά στην ψυχολογία του εκεί, ενώ στον Άρη έμπαινε κουμπωμένος. Περιμένουμε και θα δούμε...