Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Κριτική παιχτών 2009-2010: Σταύρος Λαμπριάκος

Ο Σταύρος Λαμπριάκος είναι γεννημένος στις 30 /11 /1975. Για τον Σταύρο δεν θα μπορούσα να είμαι αντικειμενικός ακόμη και να το ήθελα.

Και μόνο το γεγονός ότι τον θυμάμαι παλαιότερα να είναι μαζί μας σε πορεία προς την Τούμπα (όσο ήταν πιτσιρικάς ακόμη και δεν έπαιζε στην πρώτη ομάδα), και σε εκδρομές με λεωφορείο, με οδηγεί στο να πω μόνο θετικά λόγια για αυτό το Αρειανάκι...

Τον Δεκέμβριο είχε ακουστεί (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια) ότι ο Κούπερ είπε για τον Λαμπριάκο: "έχει όλα τα στοιχεία που έχει και ο Αμπρέου με τη διαφορά ότι ο Σταύρος έχει 10 φορές περισσότερο πάθος στο παιχνίδι του"!




Γενικά

Ο Λαμπριάκος είχε συνολικά φέτος 12 συμμετοχές (11 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο) και δυστυχώς δεν πέτυχε κάποιο γκολ. Χρησιμοποιήθηκε ως επί το πλείστον ως επιθετικός ενώ χρειάστηκε να βοηθήσει κάποιες φορές και στην άμυνα ως κεντρικός αμυντικός.

Δεν ξέρω αν πρόκειται να κρεμάσει τα παπούτσια του φέτος ή του χρόνου. Ο ίδιος νομίζω πως είπε ότι θέλει να συνεχίσει άλλον έναν χρόνο (υπό τις οδηγίες του Κούπερ) προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την μεγάλη του αγάπη.

Και όταν το λέει αυτό ο Σταυράκης είναι γιατί το πιστεύει, και δεν είναι λόγια να 'χαμε να λέγαμε (βλέπε κάτι άλλους στην δίπλα γειτονιά που πουλάνε οπαδιλίκι)... Ο ίδιος ούτε οπαδιλίκι προσπαθεί να πουλήσει, ούτε ανάγκη έχει τη θέση του γενικού αρχηγού στον Άρη. Το ότι είναι οπαδός το έχει αποδείξει επανειλημένα!


Highlight

Δε θυμάμαι ποιο ήταν το παιχνίδι εντός έδρας που τραυματίστηκε ο Κουλοχέρης οπότε ελλείψει άλλου χρησιμοποιήθηκε ο Σταύρος ως κεντρικό back. Ήταν απλά συγκινητικός. Σε κάθε φάση έβγαινε πρώτος στην μπάλα και γενικότερα ο άνθρωπος έπαιξε τη θέση περισσότερο με την ψυχή του, παρά με οτιδήποτε άλλο.


Χειρότερη Στιγμή

Όταν μπήκε στην Τούμπα με το σκορ ήδη διαμορφωμένο και μη αναστρέψιμο οι συμπολίτες κορόιδευαν και έβριζαν εν χορώ τον Λαμπριάκο. Μπορεί η συγκυρία να ήταν άσχημη για τον ίδιο, αλλά στα 10 λεπτά που έπαιξε πρόλαβε να μας χαρίσει μια αξέχαστη στιγμή: η φωτογραφία που έρχεται στα χέρια με τη μοδίστρα είναι συλλεκτική!!!


Γκάλοπ

4 σχόλια:

jim είπε... 10 Ιουνίου 2010 στις 12:58 μ.μ.

Ο Λαμπριακος ασφαλως και μπορει να βοηθησει απο οποιοδηποτε ποστο..Και μονο που θα βρισκεται αναμεσα στους παιχτες ή τελος παντων στις προπονησεις και οπουδηποτε αλλου με μια φραση που θα τους πει ή με μια λεξη θα τους κανει να καταλαβαινουν καποια πραγματα που εχουν αξια...γιατι ειναι οπαδος του ΑΡΗ και μπορει να πιασει τον παλμο του οπαδου..Τετοιοι ανθρωποι δεν πρεπει να χανονται..πρεπει να μενουν στις ομαδες ακομα και οταν σταματουν το ποδοσφαιρο..Ο Λαμπριακος ποτε δεν δηλωσε οπαδος αλλης ομαδας οσα χρονια δουλευε στην ξανθη..και ο ιδιος σε μια συνεντευξη του ειχε πει οτι του ζητηθηκε να πει καλες κουβεντες για αλλες ομαδες αλλα δεν γουσταρε να το κανει..Απλα οι ανασφαλεις διοικησεις που ειχαμε στο παρελθον αθλητες οπως ο Λαμπριακος και πολλοι αλλοι τους εχασαν...Και περα απο αυτο, προσωπικα ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΓΡΙΑ να βλεπω παιχτες οπως ο Λαμπριακος και ο Σαββας ο Ηλιάδης στο μπασκετ να πουλουν τετοια τρελα στα κοτετσια των ασπρομαυρων..Εσεις το ειδατε αυτο απο καναν αλλον;;;ξενο ή ελληνα...(εξαιρεση αποτελει ο Λέμπο περυσι στο ματς κυπελλου στο κοτετσι που θα τους ετρωγε κανονικα αν τον αφηναν.)..Εγω παιχτες οπως ο Λαμπριακος και ο Ηλιαδης τους θελω στην ομαδα μου γιατι γουσταρω που ειναι ΑΡΕΙΑΝΟΙ και ειναι σαν να ειμαι γω, σαν να ειμαστε εμεις οι οπαδοι στο χορτο ή στο παρκε και να παλευουμε...Τους θελω και ως παιχτες-αθλητες αλλα και ως ανθρωποι πο θα δουλεουν για τον συλλογο αργοτερα οταν σταματησουν να αγωνιζονται...

salonika 3 είπε... 10 Ιουνίου 2010 στις 2:30 μ.μ.

Στο ματς με τις γριές ήταν που μπήκε αλλαγή προς το τέλος του ημιχρόνου,έσβησε τον Γιάκομπ κι αν θυμάμαι καλά τον έβγαλε και με κόκκινη για έναν χαβαλέ που του έκανε στο πλάγιο μπροστά από τα επίσημα!!!!Μάλιστα παραλίγο να σκοράρει κιόλας από ένα κόρνερ προς τα χασομέρια του αγώνα!!
Το μισό από την ψυχή και το πάθος του Σταύρακα να είχαν και κάποια γατάκια μας,θα παλεύαμε κάθε χρόνο για τον τίτλο!!Το ότι όποιος βάζει γκολ,τρέχει και το αφιερώνει στον Λαμπριάκο (από Κόκε και Αμπρέου μέχρι τον Σηφάκη),μάλλον λέει κάτι!!Ή καλύτερα,λέει πολλά....

RedDragon είπε... 10 Ιουνίου 2010 στις 7:30 μ.μ.

Κ εγώ τον θυμάμαι σε πορεία για την Τούμπα, ήταν τότε που τον είχαμε δώσει στον Απόλλων Αθηνών γιατί εμείς είχαμε βλέπετε καλύτερους επιθετικούς.

Αν είχε τον χρόνο συμμετοχής που είχε φέτος ο Αμπρέου, πιστεύω θα έβαζε περισσότερα από 5 γκολ...και σίγουρα δεν θα έχανε τα άχαστα που έχασε αυτός.

Για του χρόνου όμως δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά. Στα αποδυτήρια όμως θα βοηθήσει σίγουρα.

Skolix είπε... 10 Ιουνίου 2010 στις 7:43 μ.μ.

Και μονο που την καλυτερη του εμφανιση την εκανε ως κεντρικος αμυντικος λεει κατι για την αγωνιστικη του κατασταση. Ελπιζω να παραμεινει σε αλλο ποστο, οπως ο Γιωργαρος ο Κολτσιδας