Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Μαύρες λίστες κ μαύρα σύννεφα


Με έκπληξη μου έμαθα σήμερα το πρωί ότι ο Κάμπορα αποτελεί παρελθόν από τον Άρη για οικογενειακούς λόγους!!!!!!!!!

Όταν πρωτοδιάβασα την είδηση έπαθα ένα μικρό μεγάλο σοκ. Ομολογώ ότι ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει.

Μετά τον Αράνο που έφυγε για οικογενειακούς λόγους, φεύγει κ ο Κάμπορα για οικογενειακούς λόγους. Και περιμένει κάποιος εκεί στην διοίκηση να το πιστέψουμε;

Με αυτά κ μ'αυτά βλέπω την ομάδα να αποδυναμώνεται σε σημαντικό βαθμό σε σύγκριση με πέρυσι κ το σημαντικότερο να ξεκινάει το χτίσιμο της από το 0 όπως περίπου έγινε κ τα προηγούμενα 4 καλοκαίρια.



Η περίπτωση του Αράνο

Στην ξαφνική φυγή του Αράνο δεν είπε κανένας τπτ. Ο παίχτης ήταν μέτριος, με τις καλές κ τις κακές στιγμές του. Πολλοί βέβαια πιστεύανε ότι ο παίχτης θα ήταν πολύ καλύτερος φέτος...

Βγήκε κ το όνομα του Μίσελ για αντικαταστάτης του κ λέμε εντάξει. Έλα όμως που ο Μίσελ δεν έχει πάει ακόμη στην Αυστρία κ η ομάδα κάνει προετοιμασία χωρίς αριστερό μπακ...

Αν κ διαψεύδεται από τη διοίκηση, ο Αράνο ήταν στα ανταλλάγματα για το Νασούτι. Απόδειξη γι'αυτό είναι ότι ο Αράνο υπέγραψε ως ελεύθερος στη Ρίβερ κ τώρα κάνει προετοιμασία μαζί με το Νασούτι.


Δεν ήταν κ καλά στα πλάνα του Κούπερ; Τώρα πια αμφιβάλλω...


Η περίπτωση του Κάμπορα

Εντελώς ξαφνικά, χάσαμε τον 1ο σκόρερ μας στο πρωτάθλημα κ τον πιο πετυχημένο επιθετικό μας από τότε που θυμάμαι εγώ τον Άρη.

Για οικογενειακούς λόγους κ αυτός; Ήμαρτον ρε παιδιά. Πείτε μας την αλήθεια. Δε μπορώ να πιστέψω ότι 2 παίχτες μας, ενώ έχουν συμβόλαιο για του χρόνου δε συνεχίζουν στην ομάδα για οικογενειακούς λόγους.

Και μάλιστα αφήνονται ελεύθεροι!!! Αυτό σημαίνει με απλά Ελληνικά ότι τους έχουμε γερό πιστόλι κ μας χαρίζουν κάποια λεφτά. Δεν εξηγείται με άλλο τρόπο αυτό.

Δε μπορώ να χωνέψω τη φυγή του Κάμπορα. Επισκιάζει όλες τις κινήσεις της διοίκησης μέχρι τώρα. Και αν όπως λένε το ξέρανε στη διοίκηση για το "πρόβλημα" του οι χειρισμοί τους επικοινωνιακά ήταν εντελώς λάθος.

Δε μπορείς να χάνεις το 1ο σου σκόρερ χωρίς να έχεις ανακοινώσει αντικαταστάτη.


Η μαύρη λίστα

Για τους παίχτες που δεν ακολούθησαν την ομάδα στην Αυστρία δεν έχω να πω πολλά. Κανένας τους δε μου άρεσε όποτε δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Ελπίζω βέβαια να μην άρεσαν κ στον Κούπερ κ να είναι αυτός ο λόγος που δεν ακολούθησαν. Ειδικά ο Μεριέμ που έδειξε να τον πιστεύει ο Κούπερ...


Ο προγραμματισμός κ η προετοιμασία

Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι. Έχει χάσει τον βασικό της κεντρικό αμυντικό κ τον αριστερό της μπακ. Έχασε τον 1ο της σκόρερ κ τον έτερο επιθετικό της (Τσόνσον). Και αν σκεφτούμε ότι η παραμονή του Ναφτί είναι απίθανη τότε έχει χάσει κ το καλύτερο της αμυντικό χαφ που σκόραρε κ 4 γκολ.

Πάει δηλαδή ο βασικός κορμός της ομάδας. Φτου κ από την αρχή με λίγα λόγια.

Το τραγικό ξέρετε ποιο είναι; Η ομάδα κάνει προετοιμασία χωρίς αριστερό μπακ κ χωρίς επιθετικό.

Συγνώμη αλλά αυτό δε λέγεται σωστός προγραμματισμός για τη νέα χρονιά....


Εμείς εδώ είμαστε απλοί οπαδοί. Ούτε όφελος έχουμε, ούτε λεφτά βγάζουμε από τον Άρη. Τους δίκαιους προβληματισμούς μας γράφουμε. Και όπως λέμε τα καλά της διοίκησης έτσι θα λέμε κ τα άσχημα. Απλά πράγματα.

14 σχόλια:

jim είπε... 23 Ιουνίου 2010 στις 11:36 π.μ.

Ασφαλώς και ειμαστε απλοι οπαδοι και εχουμε ανιδιοτελη αγαπη για την ομαδα μας, τον ΑΡΗ..Δεν γινεται να αφηνουμε καποια πραγματα απαρατηρητα ομως..Πως ειναι δυνατο να χανεις το πιο πολυτιμο περιουσιακο σου στοιχειο χωρις να παρεις ουτε ενα ευρω...;;;Και μην πει κανεις οτι δεν ειναι στα πλανα του Κουπερ γιατι θα ειναι μεγα αστειο...Πριν 2 μηνες υποτιθεται οτι ανανεωσε και μετα απο 2 μηνες λυνει το συμβολαιο...Αρα στην ομαδα μας τα συμβολαια ειναι για τα ματια του κοσμου οπως εγινε και σε πολλες αλλες περιπτωσεις..Και με το θεμα του Αρανο..Δεν εχει σημασια αν ηταν μετριος παιχτης..Επρεπε να παρουμε εστω και 100 000 ευρω γιατι ειχε συμβολαιο ο παιχτης..Και που πηγε;;;Στην ομαδα που τον διναμε ως ανταλλαγμα για τον Νασουταρο..χωρις να παρουμε ουτε ενα ευρω..Προσωπικα ελεγα και ελεγαν πολλοι ακομα οτι Σηφακης-Νασουτι-Ναφτι-Καμπορα ειναι ο κορμος, ενας σε καθε γραμμη..Βλέπουμε οτι αυτο διαλυεται..Γιατι οπως πληροφορουμαστε και ο Ναφτι αναμενεται να την κανει...Και αν η διοικηση εχει οικονομικο θεμα γιατι δεν ξεφορτωνεται το συμβολαιο του Νατσο που πληρωνεται σε υπεραξια;;;Γιατι δεν μειωνει το συμβολαιο του κοκε στο μισο οπως πρεπει να γινει με βαση την προσφορα του;;Γιατι δεν πουλαει 2 παιχτες (πχ Νετο-Καλβο) για να ανασανει..;;Και δυστυχως ενα τεραστιο λαθος ειναι οτι ο κοσμος μας ειναι ανενημερωτος και απληροφορητος για το τι γινεται και πρεπει να εχει ο καθενας τις ακρες του και τα κονέ του για να μαθαινει..Σέβομαι την προσπαθεια της διοικησης και την στηριζω..Ας σταματησω εδω....

RedDragon είπε... 23 Ιουνίου 2010 στις 11:46 π.μ.

Ακούω ότι ο πραγματικός λόγος είναι το οικονομικό. Ότι είχε πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

450 χιλ το χρόνο είναι μεγάλο συμβόλαιο για τον καλύτερο σου επιθετικό;

Θα βρεις δηλαδή καλύτερο επιθετικό με λιγότερα λεφτά;

Τι να πω...

Ελπίζω να μην ακούσουμε τις επόμενες μέρες ότι φεύγει κ ο Κούπερ για "οικογενειακούς λόγους" διότι κ αυτός έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο...

jim είπε... 23 Ιουνίου 2010 στις 12:08 μ.μ.

ναι ειχε μεγαλο συμβολαιο...Αλλα μεγαλο συμβολαιο δεν εχει και ο Νάτσο και Κοκε;;;Και στην τελικη ας πουλησει 2 παιχτες να ανασανει οπως εγραψα..Τον Κάμπορα για παραδειγμα γιατι δεν τον πουλησε;;;και τον εχασε για το τιποτα;;;Όσων αφορα για τον Κούπερ αν φυγει και αυτος νομιζω οτι μετα ο κοσμος παπαλα....

biologion είπε... 23 Ιουνίου 2010 στις 12:09 μ.μ.

Εγώ το έμαθα χθες βράδυ και ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα λίγο στον ύπνο μου...δεν το χωράει ο νους μου. Ειδικά για Κάμπορα γιατί είχα τρελή αγάπη από ο πρώτο ματς που τον είδα να αγωνίζεται.

Εάν ο ΆΡΗΣ ήταν Ολυμπιακός ή ΠΑΟ που κάνουν κουμάντο 1 ή καμιά πενταριά το πολύ άτομα θα το καταλάβαινα να μη μάθουμε ποτέ τίποτα. Αλλά το σποτάκια της Λέσχης συνέχεια μας υπενθυμίζουν ότι εμείς είμαστε ο ΆΡΗΣ. Μήπως αξίζουμε να μάθουμε τι συμβαίνει στην ομάδα?

RedDragon είπε... 23 Ιουνίου 2010 στις 12:25 μ.μ.

Εντωμεταξύ τρελαίνομαι που στο Aris FM που είναι το επίσημο ραδιόφωνο του Άρη λένε κ ξαναλένε για οικογενειακό πρόβλημα...

Ενώ σε όλα τα άλλα τα ραδιόφωνα λένε ότι οικονομικοί ήταν οι λόγοι κ το υψηλό συμβόλαιο του κ ότι δεν δέχτηκε μείωση. Το οποίο μου ακούγεται κ λογικό.

Βγείτε κ πείτε μας τη αλήθεια μη μας πουλάτε παπά.

biologion είπε... 23 Ιουνίου 2010 στις 12:33 μ.μ.

Το χειρότερο με τον Aris FM είναι ότι έχει μπει σε μία βλακώδη κόντρα με τα Αθλ. Νέα και από αυτό μόνο ζημιωμένη βγαίνει η ομάδα! Με Ναφτί τι γίνεται ρε παιδιά; Και αυτός θα την κάνει;

RedDragon είπε... 23 Ιουνίου 2010 στις 12:35 μ.μ.

Κ εμένα δε μου αρέσει αυτή η κόντρα. Μόνο κακό κάνει ο διχασμός.

Για το Ναφτί παίδες μάλλον είναι τελειωμένη η υπόθεση. Τον έχουν καταθάψει τις τελευταίες μέρες στο ArisFm επομένως...

εκτός αν δε βρίσκουμε αντικαταστάτη κ αλλάξει κάτι...

Ανώνυμος είπε... 23 Ιουνίου 2010 στις 12:59 μ.μ.

Αυτο που ενοχλει περισσοτερο οταν οι παιχτες που φευγουν απο την ομαδα και βρεθουν αντιμετωποι μας αργοτερα, ειναι το παθος και ο υπερβαλων ζηλος που δειχνουν οπως επισης και η χολη που ριχνουν οπου σταθουν( ivic , vitolo, χαλκιας κτλ.).
Δε θελω να δω τον σεπτεμβρη τον καμπορα στους αλλους γιατι θα μου'ρθει ντουβρουτζας!
Ελπιζω να μη φυγουν αλλοι και ιδιως ο Κουπερ στον οποιο βγαζω το καπελο γιατι μετα απο τοσα χρονια που θυμαμαι την ομαδα πρωτη φορα βλεπω τοσους πιτσιρικαδες στην προετοιμασια

ΑΡΗΣ πατησια69

RedDragon είπε... 23 Ιουνίου 2010 στις 1:06 μ.μ.

Καλά ΑΝ ο Κάμπορα παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα τότε θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη επικοινωνιακή (κ όχι μόνο) ήττα των τελευταίων ετών.

Ούτε επί Σκόρδα τέτοιο κάζο...

Αλλά ας μην βιαζόμαστε...

Ανώνυμος είπε... 23 Ιουνίου 2010 στις 2:27 μ.μ.

Εμενα παντως δε με χαλαει καθολου η τραμπα Τσεζαρεκ - Καμπορα, εαν γινει. Η αληθεια παντως ειναι οτι περιμεναμε απο τους εκπροσωπους της διοικησης να βγουν και να πουν την αληθεια.
Δηλαδη οτι η ομαδα αντιμετωπιζει (οπως ολες οι ομαδες) οικονομικο προβλημα και ο παιχτης δεν δεχτηκε μειωση αποδοχων.
Τωρα, το να τον βγαζαν στο σφυρι και να τον πουλαγαν θα ξεσηκωνε πολλες αντιδρασεις. Οποτε σου λεει ασε τον ελευθερο, (θα καναν και καμια συμφωνια να μην παιξει σε αλλη Ελληνικη ομαδα) και τελε η υποθεση.
Το ασχημο σε ολα αυτα ειναι η μυστικοπαθεια με την οποια περνωνται οι αποφασεις που αφηνουν τον κυριο μετοχο του Αρη που ειμαστε ολοι εμεις εντελως στην απεξω.
Νομιζω πως συντομα θα εχουμε και αλλες εκπληξεις (ειτε ευχαριστες ειτε δυσαρεστες).
Για να μην χαλασει ομως το κλιμα στην ομαδα ακομα καλα καλα δεν ξεκινησαμε την προετοιμασια ας περιμενουμε λιγο ακομα και θα δουμε που παει η δουλεια.
Παντως ξαναλεω οτι η μυστικοπαθεια και τα συμβουλια με κλειστες πορτες θυμιζουν αλλες εποχες που νομιζαμε πως ειχαμε ξεπερασει.

Ρουκουνας.

Ανώνυμος είπε... 23 Ιουνίου 2010 στις 4:13 μ.μ.

καθήστε λίγο ρε παιδιά... τι ρόλο βαράει η λέσχη αν κανένας δεν ενημερώνεται για τίποτα; και επίσης γιατι (εφόσον υπήρχε πρόβλημα με τον κάμπορα) δεν βγήκαν να το πουν πριν τις εκλογές αλλά περίμεναν να αρχίσει η προετοιμασία και μετά να το βγάλουν στη φόρα έτσι;

salonika 3 είπε... 24 Ιουνίου 2010 στις 10:21 π.μ.

Αυτό που εμένα μου γυρνάει τα μυαλά,δεν είναι που φεύγει ο Κάμπορα κι ο κάθε Κάμπορα αλλά ο τρόπος που φεύγουν όλοι!Πρέπει να είμαστε η ομάδα με το παγκόσμιο ρεκόρ οικογενειακών προβλημάτων και λύσεων συμβολαίων χωρίς το παραμικρό όφελος!!Υπάρχει αλήθεια κανείς που θα έλεγε κάτι αν έβγαινε η διοίκηση κι έλεγε πως προτείναμε στον Κάμπορα μείωση αποδοχών,δε δέχτηκε και λύσαμε τη συνεργασία μας;;Δε νομίζω,μάλλον το αντίθετο!Θα έλεγε κανείς κάτι αν έβγαινε η διοίκηση κι έλεγε πως προτείναμε στον Αράνο μείωση αποδοχών,δε δέχτηκε και λύσαμε τη συνεργασία μας;;Ούτε πάλι νομίζω!ΝΑ κι αν φύγει ο Κάμπορα,ΝΑ κι αν φύγει ο Αράνο,ΝΑ όποιος κι αν φύγει!!Όχι πως δεν τους ήθελα στην ομάδα,το αντίθετο!!Άλλα άμα είναι να μείνουν και να ψάχνω σε 2-3 χρόνια ένα καινούργιο 44 για να σωθώ να μου λείπει!!!Αυτό που δε χωνεύω με τίποτα όμως είναι να με δουλεύουν!!!Το διαρκείας μου πάλι το πήρα.Και στη λέσχη ανανέωσα.Αν όμως δω ακόμα καναδυό τέτοια περιστατικά,δε βλέπω το λόγο να είμαι μέλος στη λέσχη!Και φυσικά δεν περιμένω να μάθω την αλήθεια στον ARIS FM!!Είπαμε,δεν μου αρέσει να με δουλεύουν....
Υ.Γ.Πολλά ακούγονται σήμερα για Κάμπορα και συμπολίτη!Μέχρι και στη φυλλάδα τους πρωτοσέλιδο έγινε!!!Από τα sites που διάβασα πρέπει να πρόκειται για τεράστια μούφα!!!Αν όμως γίνει κανένα χαζό,η ξεφτίλα και η ήττα θα είναι τεράστια!!!!Μπροστά της,η περίπτωση Σκόρδα και Αβραάμ θα μοιάζει με παραμυθάκι.....

Ανώνυμος είπε... 24 Ιουνίου 2010 στις 12:06 μ.μ.

parte to xabari!! eiste mikri omadoula kai oloi theloun na tin kanoun apo ton evraiko sullogo sas. mallon ton vlepo kai auton sto afentiko tis polis! PAOK REEEEEEEE!!!!!!!

Ανώνυμος είπε... 24 Ιουνίου 2010 στις 12:10 μ.μ.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΟΤΟΥΡΚΕ ΚΑΡΙΟΛΗ