Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Αθλητική επικαιρότητα και όχι μόνο...


Για να δούμε τι έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό στο αθλητικά δρώμενα.

Μεταγραφές (λίγα πράγματα φέτος), αποχωρήσεις, φήμες, φήμες για προπονητές, υποβιβασμοί στη Βου, πανέμορφοι τελικοί στο μπάσκετ κ μέσα σε όλα αυτά 3 μέρες έμειναν για το ξεκίνημα του Mundial.

Ας κάνουμε λοιπόν τα δικά μας σχόλια...

Η φημολογία για τον Κούπερ

Τις τελευταίες μέρες αναπτύχθηκε μία φημολογία για τον Κούπερ, ότι δεν είναι ευχαριστημένος στον Άρη, ότι θέλει να φύγει, ότι του χρωστάμε λεφτά, ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός κ.α. Ειδικά σήμερα αν διαβάσει κάποιος το πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας θα διαπιστώσει τι λέμε.

Λογικό είναι, κατά τη γνώμη μου, ο κόσμος να θορυβείται από τέτοιου είδους φήμες. Όταν έχεις καεί από το χυλό, φυσάς κ το γιαούρτι. Θυμόμαστε όλοι τι έγινε στην περίπτωση του Μπάγεβιτς, που παρά τις φημολογίες, ο Σκόρδας τον κράτησε στην ομάδα κ μετά μας παράτησε αυτός με μια αστεία δικαιολογία.

Οκ τώρα ενημερωνόμαστε από Aris Fm κ δεν τρώμε τους παπάδες που γράφει ο καθένας για να πουλήσει φύλλα αλλά κ στο Aris Fm δεν πρόκειται να ακούσουμε κ κάτι αρνητικό για την ομάδα. Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι κάποια από αυτές τις φήμες είναι αληθινή ΔΕΝ θα το ακούσουμε από το Aris Fm.

Τι κάνουμε λοιπόν; Υπομονή παίδες. Κλείνουμε τα αυτιά μας στις φήμες, κάνουμε τα μπάνια μας, διαβάζουμε κάνα blog (γιατί εμείς κ όλα τα παιδιά που διατηρούν κιτρινόμαυρα blog το μόνο που θέλουμε είναι το καλό του Άρη).

Και στην τελική, Άρης είσαι, όποιος κ να μείνει, όποιος κ να έρθει, όποιος κ να φύγει εσύ θα είσαι Άρης.


Οι γριούλες τη γλυτώσανε πάλι

Εγώ ποτέ δεν πίστεψα ότι θα ρίξουν τον ηρακλή για αυτό το λόγο στη Βου Εθνική. Μπορεί να έχουν ρίξει πιστόλια δεξιά κ αριστερά αλλά στην Ελλάδα δεν εφαρμόζεται κανένας νόμος. Ειδικά όταν αφορά ομάδες που έχουν κόσμο από πίσω άρα κ ψήφους. Θα μου πείτε πόσο κόσμο έχει ο ηρακλής; Έλα ντε;

Βέβαια αν στη θέση τους είμασταν εμείς, θα εφαρμοζόταν ο νόμος στην εντέλεια όπως συνέβη αρκετές φορές μέχρι σήμερα.

Όταν το καλοκαίρι αγοράζανε παίχτες κ σκορπούσαν τα ευρώ δεξιά κ αριστερά αυτά δεν τα σκέφτονταν; Μάλλον όχι, στην Ελλάδα είσαι.

Πάντως κατάφεραν κ βάλανε λυτούς κ δεμένους για να βοηθήσουν. Βουλευτές, Νομάρχες, δήμαρχοι, πορείες, καταλήψεις, διαμαρτυρίες. Μέχρι κ στον Λαζόπουλο βγήκανε χθες. Πιστεύει κανείς ότι κάποιος δικαστής, μετά από όλα αυτά, θα αποφασίσει να ρίξει τις γριούλες;

Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που κάνουν τόσες κινητοποιήσεις για μια ποδοσφαιρική ομάδα, τι κάνανε όταν τους κόβανε τους μισθούς, τους κόβανε τις συντάξεις κ πολλά εργασιακά δικαιώματα που με τόσο κόπο είχαμε κερδίσει. Μάλλον τπτ κ αυτό είναι μεγάλη κατάντια...


Η κατάντια του Μπάσκετ

Είδαμε όλοι (καλά όχι κ όλοι) τι έγινε την Κυριακή στον ΣΕΦ. Ένα ματς που καλά καλά δεν έπρεπε να ξεκινήσει, δεν είχαν τα @@ οι διαιτητές να το διακόψουν. Τελικά ύστερα από 4 ώρες, το διέκοψαν γιατί έπρεπε να πάνε για ύπνο, είχε πάει βλέπετε, 2 η ώρα.

Ωραία, θα φάει 3 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός, θα μειωθούν σε 1 στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν κ ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ήταν λέει αγανακτισμένοι οι γαύροι διότι σφάχτηκαν από την διαιτησία στο προηγούμενο ματς. Συμφωνώ αλλά υπάρχουν κ όρια. Άλλωστε μπορεί να σφάχτηκαν αλλά έβαλαν κ αυτοί τα χεράκια τους κ βγάλανε τα ματάκια τους. Διότι κύριε Παναγιώτη Γιαννάκη αυτό το ματς, όταν είσαι στο +14, με έναν βάζελο ανύπαρκτο, δεν χάνεται. Πήγαινε κάνε παρέα με τον κύριο Ματσόν. Να σου πει κ αυτός πως έχασε το περσινό αγώνα με το Μαρούσι μέσα στο Παλέ όταν είμασταν στο +11, 3 λεπτά πριν το τέλος...

Όσο για το Μαρουσάκι, θα μας εκπροσωπήσει κ του χρόνου στην ευρωλίγκα...εύγε.


Λίγα λόγια για το blog μας

Αύριο λογικά ολοκληρώνουμε κ τη σειρά των άρθρων "Κριτική των παιχτών 2009-2010". Στην αρχή δεν περίμενα να βγει τόσο χρονοβόρο.. αλλά βγήκε. Τα γκάλοπ έχουν πολύ ενδιαφέρον κ παρόλο που δεν είναι 100% αξιόπιστα, δείχνουν μία τάση του κόσμου. Θυμίζω ότι ψηφίζουμε μέχρι 20 Ιουνίου.

Στη συνέχεια θα βγάλουμε άλλα 2 γκάλοπ, ένα για τον mvp της χρονιάς και ένα για την απογοήτευση της χρονιάς. Θα κλείσουμε έτσι οριστικά την προηγούμενη σεζόν.

Από κει κ πέρα θα ασχολούμαστε κυρίως με τα μεταγραφικά κ την προετοιμασία. Όπως κάναμε κ στην περίπτωση του Τσεσνάουσκις κ καταλήξαμε με σιγουριά ότι έχει πολύ, μα πολύ ωραία γυναίκα :) :)

Καλή ανάγνωση, κ γράψτε κ κανά σχόλιο να κάνουμε κουβέντα...

Α κ σε 3 μέρες έχουμε κ Mundial...

2 σχόλια:

jim είπε... 9 Ιουνίου 2010 στις 12:41 μ.μ.

Όσων αφορα την φημολογια περι Κούπερ..Κατι θα υπαρχει για να γραφουν και να ξαναγραφουν..Δεν μπορει απο το πουθενα να γραφουν και να τα βγαζουν απο μυαλο τους..Αυτο που γραφουν αυτοι ειναι οτι έχει προταθει μεσω καποιου ή καποιων ανθρωπων που και καλα τον εκπροσωπουν..Αλλα επειδη εχει συμβολαιο τον θεωρουν τελευταια λυση..Εν παση περιπτώση, μακαρι ο Κούπερ να μεινει στον ΆΡΗ, εχει πολλα να δωσει ακομα και θεωρω οτι δεν εχει να κερδισει κατι με τους κοκκινους μιας που οτι ηταν να παρουν το πηραν και τωρα αρχιζουν τα πετρινα χρονια για αυτους..Εκτος αν λογω οικονομικης κρισης ναυαγησουν και καποιοες αλλες ομαδες και με τυχη αυτοι μεινουν στον αφρο..Αλλα δυσκολα παλι γιατι ειναι και οι πρασινοι..Ακεφαλοι διοικητικα μεν...αλλα πλουσιοι δε...Απο κει και περα οτι ειναι να γινει θα γινει μετα την αφικη ολων και την εναρξη των προπονησεων..Και πριν 2 χρονια ετσι εγινε..Σημερα στη συνελευση της ΛΕΣΧΗΣ θεωρω δεδομενο οτι θα ακουστουν καποια πραγματα..Σχετικα με το ραδιοφωνο του ΑΡΗ που γραφεις reddragon, όντως η φιλοσοφια του ειναι να μην λεει ειδησεις για μεταγραφικους στοχους και φημολογιες...Εχουν εξηγησει οι ανθρωποι εκει το γιατι..Σε αλλους αρεσει και σε αλλους δεν αρεσει αυτο..Οι γριουλες μεχρι και στην εκπομπη του αλλου απο την λαρισα βγηκανε και λεγανε τα δικα τους..Εγω ξερεις τι θελω...;;;Αν συναντησουμε δυσκολιες για την ανταλλαγη οικοπεδων για την ανεγερση του γηπεδου μας, θελω να κατεβαινουμε πορειες 30 και 40 000 σε θεσσαλονικη και αθηνα...Εκει να δεις πορειες διαμαρτυριας...Και μεις εχουμε την δυναμικη να το κανουμε αυτο...Γιατι εμεις οτι κερδισαμε το κερδισαμε με το σπαθι μας...Στο μπασκετ ολα περιστρεφονται γυρω απο τους δυο του κεντρου και τιποτα δεν θα αλλαξει...Και αναφορικα για το mundial..βλεπω πολλους υποτιθεμενους τραυματισμους πολλων ονοματων και δεν ξερω τι να πιστεψω..ξερω δηλαδη...αλλα ας μην το γραψω...γιατι στα mundial η fifa ειναι σκληρη και δεν δινει συγχωροχαρτια οπως γινεται με τους απλους συλλογους και τις γνωριμιες τους....

VardARIS είπε... 9 Ιουνίου 2010 στις 10:44 μ.μ.

Red Dragon έθιξες πολλά θέματα και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Θα ασχοληθώ σε πρώτη φάση μόνο με αυτό που αναφέρεις για το μπάσκετ. Αν μη τι άλλο δίπλα μου καθόσουν όλη την χρονιά στο παλέ και έβλεπες τι γινόταν με τους διαιτητές. Υβριστικά συνθήματα ακουγόταν και κατευθείαν προειδοποίηση!

Τί είδαμε λοιπόν στο ΣΕΦ την Κυριακή; Πανό που έγραφε: Δι@μ@ντ1δη μπ... να σαπίσουν τα κόκαλά σου!!! Υβριστικά συνθήματα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα εν χορώ, άτομα να βρίσκονται εντός του γηπέδου, ρίψη αντικειμένων, φωτοβολίδες κρότου - λάμψης κλπ... Ανεπάλληλες διακοπές στο παιχνίδι, και τελική οριστική διακοπή μετά από 5 ώρες! Το αποκορύφωμα: άρθρο στο φως έγραφε, "για ποιον λόγο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός; Κανένας δεν μπήκε εντός του αγωνιστικού χώρου και αν έπεσε ένα αντικείμενο αυτό ήταν δικαιολογημένο επειδή στο προηγούμενο παιχνίδι οι γκρι έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό"!!!

Και δεν κοιτάζω μόνο τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Ολυμπιακοί, και μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού τα ίδια έγιναν, εκεί μέχρι και με αεροβόλα κοπανάνε στο ψαχνό... Αλλά τι περιμένεις όταν ο ίδιος ο πρόεδρός τους κατεβαίνει στο παρκέ και απειλεί θεούς και δαίμονες...

Πες μου εσύ πόσες αγωνιστικές θα έτρωγε ο Άρης έτσι και γινόταν όλα αυτά στο παλέ... τι να λέμε τώρα!