Κυριακή 16 Μαΐου 2010

oλυμπιακός - Άρης 0-0



Άλλη μια ΤΡΑΓΙΚΗ εμφάνιση από την ομάδα μας είναι γεγονός. Υπομονή άλλη μια αγωνιστική να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Και άντε εμάς τους οπαδούς δεν μας υπολογίζουν αλλά ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό;;;



Και φυσικά μιλάω για τους παίκτες μιας και οι περισσότεροι από αυτούς θα ξεκινήσουν νωρίτερα την προετοιμασία και θα παίζουν μες το κατακαλόκαιρο. Μυαλό κουκούτσι δηλαδή. Αλλά έτσι είναι όποιος δεν έχει μυαλό έχει ποδάρια.

Όσον αφορά το παιχνίδι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες αναλύσεις. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. Σε όλες τις γραμμές η ομάδα ήταν ανύπαρκτη και ασύνδετη. Προσπαθώ να ξεχωρίσω κάποιον αλλά μάταια. Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο και αντί να τους βάλεις μες τη περιοχή(και ειδικά αυτόν τον γαύρο) κινδυνεύεις να φας και γκολ.

Και μέσα σε όλα αυτά έχεις και τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ διαιτητή να προσπαθεί να 'πατσίσει' την κόκκινη του Ζεβλάκοφ. Κιτρίνισε δηλαδή σχεδόν όλους τους παίχτες μας μέχρι να βγει ένας με κόκκινη(αν και ήταν δίκαιες οι κάρτες στον Νασούτι).

Πλέον περιμένουμε νίκη με τούρκο και συνδυασμό αποτελεσμάτων στα άλλα παιχνίδια μπας και τερματίσουμε τρίτοι. Άντε να δούμε..

ΥΓ. Πάντως οι διαιτητές έχουν πολλή πλάκα. Αφού τρέμει το χεράκι τους όταν βγάζουν κόκκινη σε παίκτες του ΠΟΚ απορώ για ποιο λόγο τις βγάζουν!!!!!

5 σχόλια:

VardARIS είπε... 17 Μαΐου 2010 στις 12:55 π.μ.

Δεν χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων. Το μόνο που χρειάζεται είναι δική μας νίκη και τίποτα παραπάνω. Το θέμα είναι ότι οι παίκτες μας έχουν περισσότερο το μυαλό τους στα club και στις εξόδους, παρά στην μπάλα. Υπομονή ρε, μη μας γυρνάτε τα μυαλά. 3 μέρες έμειναν για τις διακοπές σας, δεν μπορείτε να περιμένετε?

Όσες εξόδους έκαναν οι παίκτες μας φέτος, δεν τις έχω κάνει ούτε εγώ μαζί με τον Red Dragon και τον Wackena που δεν είμαστε και αθλητές. Α ρε μπούλος που θα πέσει σε 10-15 μέρες...

Unknown είπε... 17 Μαΐου 2010 στις 3:58 π.μ.

Όντως συνδυασμός αποτελεσμάτων δεν χρειάζεται, κρατάς στην τύχη στα "πόδια" σου...Κερδίζεις και τερματίζεις τέταρτος στο πρωτάθλημα. Απλά πράγματα και παίζεις προκριματκά τέλη Ιουλίου.
Έτσι όπως έχουν έρθει τώρα τα αποτελέσματα, σκέφτομαι ότι αν οι "παικταράδες" μας δεν είχαν δείξει στο πρωτάθλημα αδιαφορία στην Τρίπολη και στο Καραϊσκάκη (αντε εκεί πες ήταν και ο Ντάκος στην μέση)δεν θα μπαίναμε με 0 βαθμούς στα play off, και αν δεν τρώγαμε το γκόλ με το χανούμι στο 90 φεύγα, τώρα θα μιλούσαμε κάτω υπο άλλες συνθήκες, αλλά με τα αν δεν γίνεται δουλειά. Για αυτό έχει τρελαθεί περισσότερο ο κόσμος, γιατί απέναντι σε πεθαμένες ομάδες δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Μπορούσαμε αλλά δεν υπήρχε θέληση,υπήρχε αδιαφορία. Ας κερδίσουν την Τετάρτη μόνο αυτό.
VardARIS μπούλος θα πέσει σε λίγες μέρες, αλλά μερικοί παίκτες πρώτα θα φέρουν λεφτά στα ταμεία του συλλόγου και μετά ας πάρουν τον μπούλο τους. Αν γίνεται ας πάρει μπούλο και αυτός που τους έφερε....έχει κάνει και αυτός τον κύκλο του στην ομάδα για πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης.

RedDragon είπε... 17 Μαΐου 2010 στις 10:21 π.μ.

Πάντως δεν φταίνε για όλα τα τσιγάρα, τα ποτά κ τα ξενύχτια. Και οι συμπολίτες γυρνούσαν στα μπουζούκια την Πέμπτη αλλά χθες το έκαναν το καθήκον τους.

Μάλλον κάποιοι παίχτες μας δε μπορούν παραπάνω. Απλά πράγματα. Έπιασαν ταβάνι.

Πάντως η 3η θέση στα Play Off (αν την πάρουμε) δεν είναι και αποτυχία, μην τρελαθούμε.

KANTHAR0S είπε... 17 Μαΐου 2010 στις 3:21 μ.μ.

Το ματς με τον ΟΣΦΠ δεν χρίζει σχολιασμού. Μαθαίνω ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας; Για να δούμε. 90 λεπτά μπάλας και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Αν έρθει η νίκη σημαίνει ότι κερδίζουμε 15 υπερπολύτιμες μέρες επιπλέον για το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Είμαι αρκετά περίεργος πως θα το καταφέρουμε. Η ομάδα έχει σκάσει σωματικά και υποθέτω ψυχολογικά. Είναι φανερό ότι αρκετοί παίχτες δεν ταιριάζουν στην ομάδα λόγω ικανοτήτων και χημείας. Και όλα αυτά να συνάδουν με το ότι μετά το πέρας του αγώνα θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Αν χάσουμε ειδικά άστα να πάνε. Προσωπικά είμαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο.

Καλησπέρες!

RedDragon είπε... 17 Μαΐου 2010 στις 4:02 μ.μ.

Kanthare η ισοπαλία αύριο ισοδυναμεί με ήττα διότι το στόχο σου δεν το πετυχαίνεις.

Ο παοκ θα θέλει για κερασάκι στην τούρτα να μας στείλει στις 15 Ιουλίου για μπάλα αλλά δε νομίζω να "πεθάνει" γι'αυτό το ματς.

Αν δεν καταφέρουμε ούτε αύριο τη νίκη, θα αρχίσω να μιλάω για αποτυχημένη χρονιά...