Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Μάλλον μας κάνουν πλάκα στην κυβέρνηση!


Μάλλον μας περνάνε για ζώα εκεί στην κυβέρνηση. Κόψανε τα δώρα, κόψανε συντάξεις, αυξάνουν τις απολύσεις, ο κόσμος έχει φάει τρελό ζόρι κ αυτοί για να μην χάσουν τους πολυπόθητους ψήφους κάνουν χατίρια κ ρουσφέτια.

Θα δώσει λέει ο οπαπ 1.3 εκ. ευρώ στον συμπολίτη ως έκτακτη επιχορήγηση για να φτιάξει το γήπεδο του! Διότι αλλιώς δε μπορεί να παίξει στο Champions League! Και θα κερδίσει ο οπαπ τη διαφήμιση του στα γήπεδα του συμπολίτη!!!

Καλά ο οπαπ δεν είναι χορηγός του πρωταθλήματος; Δεν διαφημίζεται στις φανέλες όλων των ομάδων; Δεν διαφημίζεται στην τηλεόραση; Δεν διαφημίζεται έτσι κ αλλιώς στα γήπεδα των ομάδων;

Πλάκα μας κάνετε ρε;


Συμφωνώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι οι (ανύπαρκτες) εγκαταστάσεις.

Θέλεις να τις βελτιώσεις; Βγάλε ένα κονδύλιο για όλες τις ομάδες. Είδαμε φέτος γήπεδα σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την τούμπα (του ΠΑΣ Γιάννενα, της Ξάνθης ή της Καβάλας).

Δηλαδή μαλάκες είμαστε εμείς που δώσαμε τόσα λεφτά για να φτιάξουμε το γήπεδο μας κ δεν τα ζητήσαμε από το κράτος;

Αλλά στην συγκεκριμένη περίοδο που βρισκόμαστε είναι το λιγότερο προκλητικό να βγει ένα τέτοιο κονδύλιο. Οι άνθρωποι χάνουν τους μισθούς τους κ αυτοί δίνουν σε ανώνυμες εταιρίες επιχορηγήσεις εκατομμυρίων.

Οπότε ή παίρνουν όλοι λεφτά να φτιάξουν τα γήπεδα τους ή κανένας. Με την 2η επιλογή να είναι κ η πιο σωστή.

Είπαμε είμαστε φίλαθλοι, είμαστε οπαδοί, αγαπάμε τις ομάδες μας αλλά όχι όλοι εμείς να κάνουμε το σκατό παξιμάδι για να την βγάλουμε κ ανώνυμες εταιρείες να παίρνουν κρατικά λεφτά.

Υ.Γ. Και μη πει κανείς ότι δεν τα παίρνει η παε παοκ αλλά ο αθλητικός σύλλογος. Το ίδιο είναι.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 26 Μαΐου 2010 στις 11:33 μ.μ.

ta xrhmata ta dinei o opap kai oxi to ellhniko kratos,ksexnas moy fainaite me ti leyta egine to kleanthis triaridis,episkeyastike me kondilia toy 2004 os proponitiko kentro ton ethnikon omadon.se ayto to programma eixe entaxthei h toumpa alla argise 6 xronia na ylopoioithei to progama.me liga logia eseis eistaio oi eynooimenoi kai oxi emeis pou pernoume ta fraga me kathisterish.
oso gia to an eiste mala..es,to ksereis polu kala oti eiste

RedDragon είπε... 27 Μαΐου 2010 στις 12:29 π.μ.

Ανώνυμε συμπολίτη δεν στα έχουν πει καλά. Ο ΟΠΑΠ είναι κρατική εταιρεία οπότε το κράτος τα δίνει τα λεφτά.

Το 2004 που λες έγιναν έργα σε όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα. Όχι μόνο στο Βικελίδης. Έγιναν κ στην Τούμπα κ στο Καυτατζόγλειο.

Και άντε να τα έπαιρνες εσύ τα λεφτά να σε καταλάβω. Αλλά δεν τα παίρνεις εσύ αλλά μία άλλη εταιρεία.

Κάποιο κονομάνε στην πλάτη τη δική σου κ τη δική μου ανεξάρτητα τι ομάδα υποστηρίζεις. Όταν το κατανοήσεις αυτό θα καταλάβεις γιατί μία τέτοια κίνηση είναι μεγάλο σκάνδαλο.

KANTHAR0S είπε... 27 Μαΐου 2010 στις 10:29 π.μ.

Θες να φτιάξεις γήπεδο ή να βελτιώσεις το ήδη υπάρχον; Κάνε ένα σωστό πλάνο, μάζεψε λίγο τα λουριά, έχε υπομονή και κάντο με την μαγκιά σου. Εδώ ομάδες μεγάλου βεληνεκούς όπως η Άρσεναλ έκανε το σκατό της παξιμάδι για να φτιάξει γήπεδο. Στην Ελλάδα όμως έχουμε προχωρημένες λογικές. Για να μην πολυλογώ η απόφαση είναι σκάνδαλο.

jim είπε... 27 Μαΐου 2010 στις 2:03 μ.μ.

Εσυ ο πρωτος ο ανονοματος μιλα καλα για τα ονοματα των γηπεδων...τι θα πει τριαριδης...εδω δεν γραφεις στα οπαδικα σου μπλοκ αλλα σε ενα μπλοκ ατομων που σεβονται...Και συ που τα ξερεις καλα για πες μας....ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ;;;Δεν ειχε προβλημα τοτε το γηπεδο σας;;;Ξαφνικα απεκτησε;;;;Το δικιο σας θα το ειχατε αν φωναζατε εδω και χρονια για αυτα και χι εδω και 1-2 βδομαδες..Στα μμε δεν ακουστηκε κατι ουτε απο οπαδους σου σε συζητησεις..Ο ΑΡΗΣ ηταν η μοναδικη ομαδα την σεζον 2007-08 αν δεν κανω λαθος που δεν πηρε την χορηγια του οπαπ..Ο ΑΡΗΣ εδψσε εκατονταδες χιλιαδες ευρω για να δημιουργησει αυτο το χαλι στο γηπεδο του και να βελτιωσει τις εγκαταστασεις του...Αλλα το γελιο ξερεις που θα ειναι;;;;Πως οταν θα παρετε τα χρηματα μια απο τις πρωτες κινησεις που θα κανετε θα ειναι η προταση στην ριβερ για τον νασουτι και στην φουλαμ για τον τζονσον..Γιατι βρεξει-χιονισει τους παιχτες μας ονειρευεστε..πως μπορειται κιολας δεν μπορω να καταλαβω...όλοι σας οχι μονο εσυ...εγω δεν το γουσταρω αυτο ως ΑΡΕΙΑΝΟΣ (να παιρνω παιχτες αντιπαλου)...Γι αυτο ασε τους χαρακτηρισμους για ευνοϊκες μεταχειρισεις και τετοια..Ξεχνας τα ανοιγματα των τραπεζων την Κυριακη;;;Μήπως τις υπεραξιες που πηρες σε λεφτα για ΜΕΛΙΣΣΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ;;;Η τους 7-8-9 δανεικους απο τον Παναθηναϊκο;;;;Εγω αν ηταν να ευν οηθω δεν θα επεφτα και 2 φορες στην βητα...θα εμενα οπως εσυ..Αυτη ειναι και η διαφορα μας...Εγω παλευω μονος μου και συ με δεκανικια....καληνυχτα και σκεπασου καλα....

Ανώνυμος είπε... 28 Μαΐου 2010 στις 12:55 π.μ.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ 2 ΠΑΙΧΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΩ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ Β ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΦΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΗ Β ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ,ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΡΕΑΛ ΜΠΑΡΤΣΑ ΙΝΤΕΡ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΜΠΑΓΕΡΝ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΠΩΣ ΘΑ ΡΘΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ?ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΦΤΙΝΓΚ?ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!ΠΟΥ ΚΣΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ,ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ,ΑΝ ΣΕΒΟΣΟΥΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ(APEILES MAGIA KLANIA MESO INTERNET) ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝ!!!!!!
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.........
TDM

RedDragon είπε... 28 Μαΐου 2010 στις 10:23 π.μ.

Συμπολίτη, TDM ή όποιος άλλος είσαι...

Πολλά γράφεις αλλά δε λες τίποτα ουσιαστικό.

Βγάλε τα ασπρόμαυρα γυαλιά κ δες την πραγματικότητα.

1ον. Για άλλη μία φορά έρχεται το δημόσιο να σε ξελασπώσει. 3 χρόνια είχες χορηγία ΔΕΠΑ, τώρα μαθαίνω ότι δεν θα ανανεώσει. Είσαι ή δεν είσαι ομάδα του δημοσίου; Αλλά το κάνουνε τουμπεκί το ρουσφέτι.

2ον. Ανεξάρτητα με την ομάδα, θα είναι μεγάλο σκάνδαλο να δωθεί τέτοια χορηγία σε περίοδο κρίσης. Να σε ρωτήσω κάτι; Δουλεύεις; Και να μην δουλεύεις εσύ, θα δουλεύουν οι γονείς σου. Για ρώτα τους, πως τα βγάζουν πέρα...

Ρε κόψανε τα δώρα από συνταξιούχους που παίρνουν 600 ευρώ. Κ εσύ μου λες για παοκ κ παπαριές.

Ξυπνάτε ρε δεν υπάρχουν μόνο οι ομάδες στον κόσμο.

jim είπε... 28 Μαΐου 2010 στις 10:40 π.μ.

Κοιτα ανονοματε (καταρχην διαβασε τι σου εγραψε ο reddragon που ειναι το πιο σημαντικο) εδω δεν μιλας στα οπαδικα μπλοκ της ομαδας σου για να λες οτι θες..Φανταζομαι αν μιλουσες θα στραβωνες και το στομα ετσι;;;χαχαχα...η συμπεριφοαρα σου δεν ειναι αρεστη και οι σκεψεις σου σκόρπιες..και πως κανεις καζουρα οταν εισαι σε χειροτερη θεση..ξυπνα ρε...4 6 χρονια ατιτλος ησουνα ρεεεεεεε....απο το 1926 ως το 1972 ρεεεεεε...και μιλας για 40 χρονια ρεεεεεε.....Και μην ξεχνας οτι την καλυτερη πορεια στην ευρωπη σε μπασκετ και ποδοσφαιρο στην πολη τα τελευταια χρονια την εκανε ο μεγαλος Α Ρ Η Σ...Και στην τελικη εμεις εχουμε τα κακαλα να τα φτιαχνουμε μονοι μας αυτα που θελουμε...ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ...απο κρατικους οργανισμους και ομαδες....6-7 δανεικοι απο τον παο, 3 περηφανες πωλησεις στον παο και μιλας κιολας για θυγατρικες σχεσεις;;;χωρια οι κουμπαριες και ξερω γω...και για να παιξεις με ρεαλ,ιντερ,μπαρτσα,μαν γιουν και μπαγερν πρεπει να μπεις στους ομιλους (εισαι και ανενημερωτος)...αα...και μαγκες εγω δεν πουλαω μεσω ιντερνετ..γενικα ποτε δεν πουλαω μαγκες και σε κανεναν..ειτε με παιρνει ειτε οχι...αλλοι μου πουλανε..απλα δεν ανεχομαι τις μαγκιες(εσυ αλλωστε μπηκες και εγραψες σε αρειανιδικο μπλοκ και ελεγες τριαριδης κλπ)..οποτε μην την ψαχνεις..

Ανώνυμος είπε... 29 Μαΐου 2010 στις 1:05 π.μ.

ego jim mpaino sto blog apo tote poy ksekinise,me koyrases,den tha milhso ksana mazi soy.kokkine drake,doyleyo apo ths 7 to proi mexri to apogeyma kai pistepse me kano baria doyleia kai ksero poly perisotero apo sena pos bgainei to merokamato,sto blog sas mpaino etsi gia to xabale me kali prothesi.dyskola ta pragmata sthn oikonomiki zoh ths xoras mas,tha erthoyn dyskola xronia,o athlitismos omos einai to op'i'o toy laou.etsi gia na ksexniomaste ligo,na asxoloumaste me kati pio analafro,den mporeis na kaneis kati gia na allakseis thn katrakula pou exei parei h xora mas.ta dyskola erxontai kai akomh pio dyskola tha perasoun.gi'ayto asxolhthite me thn mpala kai afiste tis syntakseis sthn akrh,eksalou emeis syntaksh den prokeite na paroyme pote.

jim είπε... 29 Μαΐου 2010 στις 2:13 π.μ.

Εσυ να δεις ποσο μας κουρασες ανωνυμε και ολοι οι συνοπαδοι σου...Και οσο υπαρχουν σκανδαλα σαν αυτη την χορηγια του οπαπ στην ομαδα σου δεν προκειται να σταματησουμε να ασχολουμαστε...γιατι στην πραγματικοτητα κατι τετοιες κινησεις αποτελουν τροφη για σκεψη..

arianaki είπε... 2 Ιουνίου 2010 στις 11:06 μ.μ.

"ΡΕΑΛ ΜΠΑΡΤΣΑ ΙΝΤΕΡ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΜΠΑΓΕΡΝ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΠΩΣ ΘΑ ΡΘΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ?"
Μόλις έμαθαν οι παραπάνω ομάδες ότι θα είστε στο ΤΣ.Λ. έτρεξαν και ζήτησαν από μόνες τους ότι πρέπει οπωσδήποτε να παίξουν μαζί σας, παρακαλάνε να τους βάλουν στον ίδιο όμιλο. Γιατί είναι κι ένα όνειρο ζωής να παίξεις στην Τούμπα, έστω και ως αντίπαλος. Ειδικά ο Μέσι βούρκωσε από συγκίνηση λέει που θα έρθει στο Ναό, γιατί είναι και παοκτσάκι από μικρός. Κι εσύ ανάλγητη πολιτεία δεν δίνεις πέντε δεκαρούλες να έρθει ο Λίο να παίξει σε ένα γήπεδο-εκκλησία, που χρειάζεται λίγα λεφτουδάκια για να γυαλίσουν τα μανουάλια και τα εξαπτέρυγα, να πάρει λίγο λαδάκι για τα καντηλάκια που καίνε άσβεστα μπροστά στο εικόνισμα του Άι-Βασίλη (του Γκαγκάτση-μεγάλη η χάρη του), να περάσει λίγο λαδομπογιά τα στασίδια. Τόσες ομάδες θα έρθουν για προσκύνημα: Ρεάλ (ο Ζοζέ το είπε στο Σέρτζιο, οπωσδήποτε θα ερθει), Μπαρτσελόνα, Ίντερ (ολόκληρη πρωταθλήτρια), Μπάγερν (ολόκληρη φιναλίστ), Μάντσεστερ (θα έρθει ο Γουέιν να μεταλάβει), πού θα τους βάλουμε;

Αχ, και μετά ρίξατε μια κλωτσιά στο πάπλωμα, ξεσκεπαστήκατε και ξυπνήσατε, καημένοι...