Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Κακή εμφάνιση - Εύκολη ήττα


Αλλιώς το περιμέναμε το χθεσινό παιχνίδι αλλιώς μας βγήκε. Πολύ κακή η ομάδα. Ίσως η χειρότερη εμφάνιση επί Κούπερ. Αυτό που με πείραξε απογοήτευσε δεν ήταν η ήττα αλλά το πώς ήρθε αυτή. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλο τον αγώνα δεν κάναμε ούτε υποψία ευκαιρίας.

Αλλά ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε κ όλα. Όπως δεν πρέπει να ξεφεύγουμε στις νίκες έτσι χρειάζεται ψυχραιμία κ στις ήττες. Υπάρχουν 4 παιχνίδια ακόμη κ τίποτα δεν έχει κριθεί. Μπορούμε να βγούμε 1οι, μπορούμε να βγούμε κ τελευταίοι.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 16 Μαϊου κ το τέλος των Play Off για κρίσεις, γκρίνιες και αφορισμούς.


Το παιχνίδι
Ουσιαστικά στο χθεσινό παιχνίδι είχαμε αντιστροφή των ρόλων από το παιχνίδι στο Χαριλάου πριν 1.5 μήνα περίπου. Αυτή τη φορά ο παοκ είναι αυτός που μπήκε δυνατά κ διεκδίκησε τη νίκη κ εμείς αυτοί που δεν κάναμε τίποτα σωστά.

Είδαμε πολλές γιόμες από την άμυνα προς την επίθεση. Πρώτη φορά ίσως τόσες πολλές. Είδαμε επίσης πολλά αβίαστα λάθη, όπως αυτό του Φερναντές που έβγαλε τετ-α-τετ τον Βιερίνια. Κατά τη γνώμη μου ο Φερναντές ήταν από τους χειρότερους της ομάδας, όχι ότι πήγε κάποιος καλά.

Είδαμε ξανά αδυναμία στις στημένες φάσεις (ρε συ Σηφάκη όταν η μπάλα είναι στη μικρή σου περιοχή κάνε έξοδο) κ γενικά είδαμε το γνωστό άσχημο πρόσωπο των εκτός έδρας αγώνων.

Δεν ξέρω αν έφταιγε το πάθος των παιχτών κ ο τσαμπουκάς (για μένα δεν έφταιγαν αυτά), αλλά ποδοσφαιρικά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν πήγαν καθόλου καλά τα χαφ τόσο τα ακραία όσο κ τα κεντρικά. Αποτέλεσμα ήταν να μη μπορεί να βγει η μπάλα από την άμυνα σωστά αλλά κ να μην μπορούν να τροφοδοτηθούν σωστά οι επιθετικοί. Κάπως έτσι μπορώ να εξηγήσω την χθεσινή εμφάνιση.

Μεριέμ και Αντού ήταν σαν να μην υπήρχαν. Δεν βοηθούσαν ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση, ούτε στην κυκλοφορία. Για Φερναντές τα είπαμε κ λίγο καλύτερα πήγε ο Πρίττας αλλά όχι πολλά πράγματα.

Η επόμενη μέρα
Το παιχνίδι ήδη ανήκει στο παρελθόν. Τώρα το μόνο που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι τα 2 επόμενα παιχνίδια με την Αεκ. Δύσκολα παιχνίδια. Η Αεκ όσο χάλια κ αν είναι μπορεί να σου κάνει τη ζημιά αν την αφήσεις (όπως παραλίγο να την κάνει χθες στον Ολυμπιακό).

Από αυτά τα 2 ματς θα κριθεί κ η θέση που θα πάρουμε στα Play Off. Πρέπει με πάση θυσία να μην τερματίσουμε τελευταίοι.

Αν είσαι μάγκας κάνε 2 νίκες κ μπες για τα γερά στο κόλπο της 1ης θέσης. Μπορείς όμως να το κάνεις;

Υ.Γ. Θα μπορούσαμε κ εμείς να μιλάμε για τις 13 κίτρινες κάρτες που έπρεπε να πάρει ο Ίβιτς αλλά δεν έχει νόημα αυτό όταν η ομάδα σου δεν δείχνει τίποτα στο γήπεδο. Ακούτε συμπολίτες;

8 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 3 Μαΐου 2010 στις 12:55 μ.μ.

Δεν παίξαμε καλά και δικαιώς χάσαμε. Τι να λέμε τώρα. Φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Ας κάτσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Όπως λες το ματς ανήκει ήδη στο παρελθόν. Περιμένω στα δυο επόμενα ματς να παλέψουμε. Ας παίξουμε παθιασμένα κι ας χάσουμε. Δεν με ενοχλεί η ήττα, αλλά όπως πολυ σωστά λες ο τρόπος με τον οποίο έρχεται.

Unknown είπε... 3 Μαΐου 2010 στις 2:00 μ.μ.

O κόσμος δεν τρελάθηκε χθές τόσο για την ήττα όσο για την αγωνιστική ανυπαρξία-αδιαφορία πές το όπως θές...για την νοοτροπία που έχουν και για την έλλειψη πολλών αντρίκιων χαρακτηριστικών όπως είναι το πάθος, το τσαγανό, η ψυχή.....Για εμένα εκεί χάθηκε το παιχνίι...Ένα καμπανάκι χτύπησε χθές...Όταν έχεις τέτοια στήριξη απο τον κόσμο είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τα δίνεις όλα μέσα στο γήπεδο...

jim είπε... 3 Μαΐου 2010 στις 4:04 μ.μ.

Η ομαδα μας ειναι καθαρα ομαδα εδρας.Αυτο βλεπουμε.Την αποδοση που εχουμε πιασει στα πιο πολλα ματς εντος δεν την πιασαμε ουτε σε ενα εκτος εδρας ματς.Η εκτος εδρας συγκομιδη μας ειναι περιπου ιση με αυτην του ηρακλη και του πανιωνιου.Αυτο τα λεει ολα.Ειναιπαραξενο.Απο την αλλη ειναι ενα βημα αρκει να υπαρξει βελτιωση και στα εκτος.Το οτι καποιοι παιχτες δεν εχουν ισχυρη ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα ειναι γεγονος.Το ότι καποιοι επαιξαν 3 ματς φετος και δεν επαιξαν σε αλλα 23 ειναι κι αυτο γεγονος.Το οτι υπαρχουν παιχτες που μπορουμε να βασιζομαστε οπως και προπονητης και αυτο ειναι γεγονος.Επιμενω στις αποψεις μου οτι η διατηρηση προπονητη και καποιων παιχτων που ανανεωσαν προσφατα και μετα οι απαραιτητες προσθαφαιρεσεις ειναι η λυση.Απλα αυτοι που θα ρθουν πρεπει να ειναι πολυ καλυτεροι και πιο ισχυροι σε προσωπικοτητα απο αυτους που θα μεινουν και ισως και απο αυτους που θα μεινουν.Δυστυχως δεν μπορουμε να φερουμε τον Μεσι και το Λουσιο!!Υπαρχουν ομως καλες επιλογες που πρεπει να γινουν και πιστευω οτι θα γινουν.Όπως αντιστοιχα, θεωρω οτι επιβαλλεται να δωσουμε χρονο σε καποιους παιχτες που ειναι ταλαντουχοι ή εμπειροι (Καλβο,Σηφακης,Αντου,Μεριεμ,Τζόνσον)..όλοι τους ομως να ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ..ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΡΕ...

Ανώνυμος είπε... 3 Μαΐου 2010 στις 4:52 μ.μ.

allaxte poli aspromayri einai oli!! skoulikia erxomaste kai mesa sthn edra sas tha klapsete!!!

Ανώνυμος είπε... 3 Μαΐου 2010 στις 10:10 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε... 4 Μαΐου 2010 στις 12:36 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.