Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

1-1 στο 92.5... Τι να πεις; (vid)


Τι να γράψεις για ένα παιχνίδι στο οποίο ισοφαρίζεσαι 25 sec πριν τη λήξη του αγώνα από μία ομάδα;;;; που δεν έκανε τίποτα στο γήπεδο;

Να πούμε ότι ήταν ατυχία; ΉΤΑΝ

Να πούμε ότι ήταν ποδοσφαιρική αφέλεια; ΉΤΑΝ

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως και πρέπει να ζήσουμε με αυτό.


Η ομάδα δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά. Αλλά αν λάβεις υπόψη σου ότι είχαμε πολλές απουσίες κ τραυματισμούς, τότε θεωρείς ικανοποιητική την εμφάνιση.

Τι να πούμε δηλαδή κ για την αεκ που δεν έκανε τπτ στο γήπεδο; Τίποτα. Η οποία στο τέλος έπαιζε με 5-6 επιθετικούς κ δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα. Σίγουρα ομάδα δεν τη λες, αλλά κάποιους ποιοτικούς παίχτες έχει.

Ο Άρης έδειξε πάθος (κατά τη γνώμη σε όλα τα ματς δείχνει πάθος) αλλά η ψυχολογική πίεση ήταν μεγάλη. Όλοι εσείς που μηδενίζετε τα πάντα και κράζατε στα ραδιόφωνα ικανοποιηθήκατε χθες με το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα;


ΝΑΙ έπαιξε ρόλο κ το αρνητικό κλίμα στο ότι ισοφαρίστηκες στο 92. Όταν ο κόσμος στο γήπεδο είναι μπερδεμένος κ με μια καλή ενέργεια χειροκροτάει κ με μία κακή κράζει αυτό περνάει κ στους παίχτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κόσμος μέχρι το 92 τραγουδάει κ στο 93 γιουχάρει. Για λίγο όμως διότι συμπεραίνουν όλοι ότι δεν ήταν για γιουχάρισμα η ομάδα χθες.


Εγώ προσωπικά δεν έχω παράπονο από τους παίχτες για χθες. Όλοι δικαιούνται να κάνουν ένα λάθος κ το έκαναν όλοι μαζί στην τελευταία φάση. Για το γκολ φταίει κ ο Γκιάρο που δεν διώχνει σωστά, κ ο Σηφάκης (τη μεγαλύτερη ευθύνη) και ο Αράνο. Όσο για την πουτ@ν@ τη μπάλα πάει κ περνάει από το μάτι της βελόνας...


Και ο Κουλοχέρης έπαιξε πολύ καλά σε μία θέση άγνωστη γι'αυτόν, κ ο Ντέιλι ήταν καλός, και ο Χαβίτο και όλοι ήταν καλοί. Αν έψαχνα να βρω κάποιο που δεν ήταν καλός χθες θα ήταν ο Αντού που δεν υπήρχε αλλά αυτός είναι άλλη ιστορία.


Οφείλω να αναφερθώ κ σε μερικά πράγματα που είπε ο Κούπερ.


Ο άνθρωπος είπε τα βασικά, ότι δεν θα κριθούν οι παίχτες εν θερμώ κ ότι αυτός είναι ο υπεύθυνος για να αποφασίσει ποιοι θα μείνουν κ ποιοι θα φύγουν. Τον είδα να βγάζει κ μια δυσαρέσκεια για αυτά που έγιναν με τους οπαδούς. Λογικό δεν είναι;


Τέλος πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια κ στον συμπολίτη ο οποίος κατάφερε να βγει στα προκριματικά του Champions League. Αλλά να θυμίσω ότι πέτυχαν στην 3η χρονιά του Σάντος.

Σε εμάς θα μείνει 3 χρόνια ο Κούπερ;





Υ.Γ. Αν προσέξει κανείς τη τελευταία φάση, φαίνεται ο Τζιμπούρ να είναι offside. Γι'αυτό σηκώνει τα χέρια του ο Νασούτι...Επειδή είμαστε κ διαιτητολάγνοι.

6 σχόλια:

jim είπε... 13 Μαΐου 2010 στις 11:53 π.μ.

Φίλε reddragon σιγουρα ημασταν καλυτεροι απο την τεταρτη (δεν θα μπορουσε αλλωστε και διαφορετικα να ειναι αφου παιζαμε στην εδρα μας) αλλα πάλι ελειψε η ουσια.Αυτη η αεκ ειναι παρα πολυ κακη και καταφερε για τριτη φορα να μας παρει ισοπαλια.Τραγικο!!!Ο Κουπερ σε καθε συνεντευξη προστατευει τους παιχτες και απο την μια καλα κανει για να μην χαλασει περισσοτερο το κλιμα.Πρεπει να κανει και αυτος και η διοικηση ενα καλο ξεκαρταρισμα.Φαινεται οτι για καποιους που ειτε επαιξαν χθες ειτε δεν παιζουν πολυ-πολυ οτι η φαση εχει τελειωσει.Και στο γκολ που φαγαμε δεν μπορει να περναει η μπαλα απο τρεις παιχτες και να μην την διωχνουν.Ελλειψη συγκεντρωσης να πω..ας πουμε αυτο..Και οσων αφορα για τον κοσμο..κουραστηκε ο κοσμος γι αυτο ανεδρασε με πεσιμο..όλοι μας κουραστηκαμε...δεν αξιζουμε τετοιας συμπεριφορας απο την μερια των περισσοτερων παιχτων..Ο Κουπερ χαλαστηκε απο αυτο αλλα δεν εχει σχεση με αυτο..Τον Κουπερ τον γουσταρουμε όλοι μας...

RedDragon είπε... 13 Μαΐου 2010 στις 12:00 μ.μ.

Αν πρέπει να κατηγορήσουμε την ομάδα χθες είναι γιατί δεν "τελείωσε" το ματς νωρίτερα.

Θυμίζω ότι ίδιο είχε γίνει κ με τον ολυμπιακό αλλά εκεί δεν το πληρώσαμε.

Jim εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ποιοι είναι αυτοί οι παίχτες που θέλουμε διώξουμε.

Ανώνυμος είπε... 13 Μαΐου 2010 στις 1:46 μ.μ.

Αδελφια γεια σας,

Η ομαδα για μια ακομα φορα απεδειξε οτι δε μπορει.
Απεδειξε οτι κατι της λειπει για να κανει το ενα βημα παραπανω που ολοι θελουμε.
Απεδειξε τελικα οτι εχει περιορισμενες δυνατοτητες και καταφερνει να μας στεναχωρει ενω αρχικα μας γεμιζει με ελπιδες οτι κατι καλο προκειται να συμβει.
Θυμηθειτε πως ημασταν ολοι μας πριν ενα μηνα περιπου (εννοω πριν το τελικο) και πως ειμαστε τωρα.
Ισως να ηταν και δικο μας λαθος που ενθουσιαστηκαμε τοσο παραφορα και για αυτο τωρα εχει αντιστραφει η ψυχολογια μας εις βαρος των παιχτων.
Ισως βαθεια να μας ενοχλει και το γεγονος πως οι συμπολιτες με σκληρη δουλεια και λιγα λογια καταφεραν να παρουν αυτο που ηθελαν εχοντας ως κορυφαιους 3 πρωην παιχτες μας.
Οι αντιδρασεις λοιπον εις βαρος των παιχτων ειναι ενας συνδυασμος ολων αυτων που προανεφερα που εχει εως κυριο συστατικο του το πληγωμα του εγωισμου του φιλαθλου του Αρη.
Και οταν καποιος σου πληγωνει και σου παταει τον εγωισμο η αντιδραση σου δεν θα ειναι προιον ωριμης σκεψης αλλα στιγμιαιας απογνωσης.
Πολυ φοβαμαι πως η κατασταση ειναι πλεον μη αναστρεψιμη οσον αφορα το κομματι σχεση οπαδων - παιχτων γιατι η πιεση για ριζικες αλλαγες απο ενα μεγαλο μερος του κοσμου ειναι πολυ μεγαλη.
Αυτο κατα την γνωμη μου εγκημονει αρκετους κινδυνους διοτι οι "εν βρασμο ψυχης" αποφασεις ισως να μην ειναι και οι πιο ενδεδειγμενες, μιας και η ομαδα εχει καταφερει τα τελευταια χρονια να αποκτησει ενα αγωνιστικο στυλ που μας αρεσει, ασχετα με το οτι η υπερβαση τελικα δεν εγινε.
Εαν λοιπον μπουμε στο τρυπακι που λεει - Κουπερ αλλαξε τους αλλους, αυτο ισως οδηγησει σε περιεργα και σκοτεινα μονοπατια με αγνωστο μελλον.
Σε ολα τα παραπανω την ανησυχια μου αυξανει και το γεγονος οτι η διοικηση του Αρη δεν αποτελειται απο παραγοντες που εχουν σχεση με το ποδοσφαιρο αλλα απο τεχνοκρατες οπαδους που αγαπουν την ομαδα οπως και ενας απλος φιλαθλος.
Ετσι λοιπον ολο το βαρος για τη επανδρωση και τη δημιουργια του Αρη της νεας χρονιας θα γινει οπως ολα δειχνουν απο τον Κυριο Κουπερ σε συνεργασια με τον Κοντη.
Ας ελπισουμε λοιπον ολοι μας πως θα παρθουν οι σωστες αποφασεις για το καλο της ομαδας και πως οι εγωισμοι και τα στιγμιαια στραβωματα θα δωσουν τη θεση τους στην περισυλογη και το σωστο σχεδιασμο ετσι ωστε η ομαδα να παρουσιαστει καλυτερη την επομενη πολυ δυσκολη χρονια που ερχεται.
Ευχομαι πως ολοι εμεις δεν θα αφησουμε την ομαδα ξεκρεμαστη και πως θα ειμαστε για παντα εκει να κανουμε την δικη μας καταθεση ψυχης σε καθε αγωνα του Θεου.
Μαγκες ψυχραιμια, και οχι βιαστικες αποφασεις.
Εχουμε περασει και πιο δυσκολα, τωρα θα μασησουμε?

Σας χαιρετω ολους
Σαλβαδορ

jim είπε... 13 Μαΐου 2010 στις 2:00 μ.μ.

φιλε reddragon σημασια εχει να καταλαβει ο Κουπερ που ειναι ο υπευθυνος του αγωνιστικου και σε συνεργασια με την διοικηση να διορθωσουν την φαση.Όλοι μας καταλαβαινουμε οτι υπαρχουν παιχτες που ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΩΜΕΝΟΙ όπως ο Ροναλντο Γκιαρο και ο Νασουτι.Για παραδειγμα ο Ροναλντο με την τεραστια εμπειρια που διαθετει,εχει τον σεβασμο ολων καθως επισης ειναι και ο καθοδηγητης της αμυντικης γραμμης.Περα απο αυτο,εχουμε παιχτες οι οποιοι δεν αγωνιζονται και εχουν μακροχρονιο και πλουσιοπαροχο συμβολαιο.Επισης καποιους αλλους οι οποιοι ειναι απειθαρχοι(εξωαγωνιστικα και αγωνιστικα) και αλλοι οι οποιοι εχουν ενα ταβανι αγωνιστικα.Δεν ειναι κακο να εχουν χαμηλο ταβανι..δηλαδη την 4-5η θεση!!Εμεις ομως δεν θελουμε να κανουμε πρωταθλητισμο;;;Εγω προσωπικα τους σεβομαι ολους τους παιχτες αλλα γιατι ρε συ reddragon εχω την αισθηση οτι πολλοι απο αυτους με εχουν γραμμενο και δεν δινουν δεκαρα πως θα αισθανθω μεσω των εμφανισεων τους αγωνιστικα;;;Ας μου απαντησει καποιος σε αυτο το ερωτημα...Η απαντηση λοιπον στο ερωτημα σου ειναι αυτο απο μενα...Όσοι δεν σεβονται τον λαο της ομαδας.....(την δικη μου γνωμη σου λεω καλοπροαιρετα και με ανιδιοτελη αγαπη για την ομαδα μας)...

RedDragon είπε... 13 Μαΐου 2010 στις 2:27 μ.μ.

Σαλβαδόρ, θα συμφωνήσω σε αυτά που λες ειδικά σε αυτό περί υπέρμετρου ενθουσιασμού. Μάλλον θεωρήσαμε όλοι ότι η ομάδα μας είναι πολύ καλύτερη απ'ότι πραγματικά είναι.

Συμφωνώ και σ'αυτό που λες για τον Συμπολίτη μόνο που υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Η ομάδα του είναι δουλεμένη 2 χρόνια με σχεδόν τους ίδιους παίχτες κ με τον ίδιο προπονητή.

Jim μετά το τέλος των play off σκέφτομαι να αφιερώσω ένα post σε κάθε παίχτη ώστε να κρίνουμε όλοι την πορεία τους φέτος. Ίσως βάλω και κάποιο poll για το αν τον θέλουμε για του χρόνου.

KANTHAR0S είπε... 13 Μαΐου 2010 στις 2:55 μ.μ.

Αγαπητέ φίλε έκανες την πιο σωστή ερώτηση. Θα μείνει τρία χρόνια ο Κούπερ; Προσωπικά τον θέλω για περισσότερα, όχι γιατί είναι ο Κούπερ, αλλά διότι δείχνει ότι μπορεί να λειτουργήσει σε οριοθετημένα πλαίσια με συγκεκριμένο πλάνο και να το φέρει εις πέρας. Μακάρι να μείνει ο άνθρωπος. Το γεγονός ότι αποδοκιμάζονται οι παίχτες, αλλά όχι αυτός λέει πολλά. Απολαμβάνει την εμπιστοσυνη όλων μας και αξίζει να πορευτούμε με αυτόν στο τιμόνι.

Την καλησπέρα μου!