Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Η επόμενη μέρα στο μπάσκετ του Άρη


Ακόμη κ οι πιο αισιόδοξοι από εμάς περιμέναμε ένα θαύμα. Δυστυχώς το θαύμα αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Αντιθέτως είδαμε άλλη μια τυπική εκτός έδρας εμφάνιση, με πολλά άστοχα σουτ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα (ίσως την καλύτερη του Eurocup).

Όπως είπε κ ο Μπλατ η πρόκριση δεν χάθηκε χθες αλλά στο Λε Μαν. Χαίρω πολύ. Ουσιαστικά χάσαμε το final4 από μία αδιάφορη ομάδα!

Καθόμαστε τώρα σπιτάκι μας κ βλέπουμε στο fianl4 εκτός από την Βαλένθια, την Άλμπα που την κερδίσαμε 2 φορές φέτος, την συνοικία της Αθήνας με τους Παπαμακάριο, Όστοϊτς και Ζούρο!!! (χωρίς πλάκα τους αξίζουν συγχαρητήρια) και την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη.



Η επόμενη μέρα
Η κριτικές για το ρόστερ κ τον προπονητή μπορούν να περιμένουν για κάνα μήνα. Χρειάζεται συσπείρωση για το καλό του Άρη.

Πρέπει, με ότι πιθανότητες μας έχουν απομείνει να διεκδικήσουμε την 6η θέση στο πρωτάθλημα. Θα είναι καταστροφή αν δεν το καταφέρουμε. Ειδικά στον οικονομικό τομέα. Θα πρέπει τουλάχιστον να ξαναβγούμε στο Eurocup του χρόνου.

Όπως είπε κ ο Μπλατ: «Σίγουρα αυτό που λέμε στα αποδυτήρια είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο Πρωτάθλημα. Θα δώσουμε και το τελευταίο κομμάτι της ψυχής μας ώστε να το καταφέρουμε αυτό».

Για να δούμε...

11 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 1 Απριλίου 2010 στις 11:41 π.μ.

Απογοήτευση και πίκρα. Τι να πούμε τώρα. Η επόμενη μέρα έχει να κάνει με το αν θα μείνει ή όχι ο Μπλατ. Από το πρωτάθλημα δεν περιμένω τίποτα πλέον. Εκτός αν η ομάδα(;) έχει βαλθεί να μας τρελάνει οριστικά και αμετάκλητα.

VardARIS είπε... 1 Απριλίου 2010 στις 11:47 π.μ.

Συσπείρωση χρειάζεται, σωστά Red Dragon, στήριξη και όχι κριτική, το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος. Και να είναι όλοι σίγουροι ότι ο κόσμος θα τα πει έξω από τα δόντια...

Ωστόσο φοβάμαι ιδιαίτερα ότι ο αγώνας Αρης - Ολύμπια θα διεξαχθεί μεταξύ συγγενών και φίλων! Νομίζω ότι θα είμαστε οι ίδιοι 2000 -2500 που έχουμε διαρκείας και στηρίζαμε όλη τη χρονιά. Μάλιστα φοβάμαι ότι και μερικοί που έχουν διαρκείας δε θα έρθουν.

RedDragon είπε... 1 Απριλίου 2010 στις 11:52 π.μ.

@Kanatharος
Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά θέλει λίγη υπομονή ακόμη. Η απογοήτευση δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. 4 αγώνες έμειναν, τα δίνουν όλα κ ότι γίνει...

@VardARIS
Αλήθεια πιστεύεις ότι θα είναι 2000 στο Παλέ; Εγώ πιστεύω το πολύ 500 θα είμαστε...

Όπως κ να'χει η χρονιά δεν γυρίζει πίσω κάνουμε ένα τελευταίο ντου κ ότι γίνει...

AngCha είπε... 1 Απριλίου 2010 στις 11:56 π.μ.

Οι παίκτες μας πολύ απλά δεν έδειξαν ότι έχουν την ψυχή και την προσωπικότητα να πετύχουν κάτι το τόσο μεγάλο.

Όταν η Βαλένθια ξέφυγε στο β' δεκάλεπτο, τα πάντα κατέρρευσαν.

Δυστυχώς ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα τα πράγματα φαίνονται αισιόδοξα αδέρφια. Κι αυτό γιατί δεν εξαρτόμαστε από τα δικά μας αποτελέσματα, αλλά χρειαζόμαστε γκέλες του Κολοσσού και του Παοκ.

Παρ' όλα αυτά πρέπει, όπως λες πολύ σωστά, να συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα, να τη στηρίξουμε στα εναπομείναντα 4 παιχνίδια και να δούμε στο τέλος τι ταμείο έχουμε κάνει.

Το καλοκαίρι, όπως και να 'χει, θα αποδοθούν οι ευθύνες και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά. Κυρίως πρέπει να γίνει επαναπροσέγγιση του πού πορευόμαστε και ποιοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή. Μεγάλη υπόθεση να μείνει αυτός ο τεράστιος κόουτς στην ομάδα.

RedDragon είπε... 1 Απριλίου 2010 στις 12:08 μ.μ.

@Angelos
Αν κ δεν ήθελα να κάνω αυτή την κουβέντα τώρα αλλά ο Μπλατ δεν έδειξε κ πολλά πράγματα όσο είναι στην ομάδα.

Και ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα πηγαίναμε τόσο χάλια αν είχαμε κρατήσει τον Ματσόν...

Μακάρι πάντως να μείνει ώστε να διαλέξει αυτός τους παίχτες και να έχει την πλήρη ευθύνη για του χρόνου.

Harry είπε... 1 Απριλίου 2010 στις 5:51 μ.μ.

ΟΟΟΟΟχιιι!Οχι ο δογης!με τιποτα!Μπορει να μην πηγαιναμε χειροτερα αλλα μη λησμονουμε οτι η ομαδα στηθηκε απο αυτον (η παλι μηπως οχι?)..τωρα υπομονη κ μονον κ ηρεμια μηπως κ κανουμε το θαυμα της 6αδας κ σωσουμε την παρτιδα ..που δεν το πολυβλεπω με βαση τουλαχιστον την ως τωρα πορεια φετος

VardARIS είπε... 1 Απριλίου 2010 στις 8:08 μ.μ.

Όπως οι συμπολίτες κάθε φορά που έχουν πρόβλημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα θυμούνται τον Αναστασιάδη, πλέον έτσι και εμείς θυμόμαστε τον Ματσόν. Έχεις δίκιο φίλε Harry...

Εγώ νόμιζα έως τώρα ότι ο Άρης "φτιάχνει" προπονητές: δηλαδή έρχεται ένας άσημος προπονητής (βλέπε π.χ. Ματσόν από τον Πανιώνιο) και με τη δυναμική που έχει το σωματείο, (φανέλα, κόσμος κλπ) του φτιάχνει το όνομα. Πλέον βλέπουμε το αντίθετο: έρχονται προπονητές που έχουν όνομα (βλέπε Κατσικάρης - φίρμα στην Ισπανία ή Μπλάτ - από τους κορυφαίους στην Ευρώπη) και φεύγουν ως αποτυχημένοι!!!

Σίγουρα κάτι θα φταίει, αλλά δεν ξέρω τι...

RedDragon είπε... 2 Απριλίου 2010 στις 12:56 π.μ.

Μάγκες, εγώ δεν είπα ότι έπρεπε να μείνει ο Ματσόν, κατά τη γνώμη μου έπρεπε να φύγει μετά το περσινό κάζο με το Μαρούσι...

αλλά δε μπορεί κανείς να υποτιμήσει το γεγονός ότι ο Ματσόν ήταν ο πιο πετυχημένος προπονητής των τελευταίων χρόνων.

Αυτό που λέω είναι ότι με το αντι-μπάσκετ του Ματσόν μπορεί κ να κάναμε καλύτερη πορεία από τη φετινή...

Ανώνυμος είπε... 2 Απριλίου 2010 στις 10:56 π.μ.

<> Φιλε vardari μαλλον δεν σκαμπαζεις και πολυ απο μπασκετ ε, ο ματσον φιλε δεν ειρθε ως ασημος αλλα ειχε παρει και ευρωπαικο τιτλο μην το παιζουμε ολοι ξερολες και οτι ο αρης δημιουργει προπονητες και παικτες, επισης σιγουρα με ματσον θα πηγεναμε καλυτερα αν εκανε εκεινος ομαδα ,γιατι ολοι ξερουμε οτι τον σχεδιασμο της ομαδας τον ανελαβε ο δαμιανιδης ,για να λεμε τα πραματα με το ονομα τους, ο οποιος ηθελε να φυγει ο ματσον απο περσι μετα το μαρουσι.Κ αι μην ξεχναμε οτι αν εβαζε το τριποντο ο κλαρκ ,μονο ενα , με το μαρουσι τον ματσον θα τον ειχαμε θεο μονο για ενα σουτ εγινε αχρηστος και ασημος?Αστειο .Συμφωνω οτι η ομαδα του ματσον δεν βλεποτανε αλλα σιγα την ομαδα με 1,3 εκ μπατζετ ,επαιζε ομως με ψυχη και εδινε το 100% σε καθε αγωνα οχι οπως φετος .Εν κατακλειδι την ευθυνη την εχει ο Δαμιαν ειτε σας αρεσει ειτε οχι και αν δεν μεινει ο μπλατ(που δεν το βλεπω)τοτε καλυτερα να παει σπιτι του.Στο ματς με την ολυμπια νομιζω δεν θα ειναι ουτε 10 φιλαθλοι ουτε καν οι παικτες γιατι νομιζω αποβληθηκε απο το πρωταθλημα οποτε μην αγχωνεσται
Φιλικα BAGI

VardARIS είπε... 2 Απριλίου 2010 στις 2:22 μ.μ.

Φίλε Bagi,

δεν το παίζω αυθεντία στο μπάσκετ, μάλιστα δε σου κρύβω ότι η καψούρα μου είναι το ποδόσφαιρο, παρόλα αυτά στηρίζω όσο μπορώ. Sorry που δεν ήξερα ότι ο Ματσόν πήρε ευρωπαικό με την Βερόνα το 1997. Επειδή προφανώς γνωρίζεις καλύτερα πρόσωπα και καταστάσεις, αναφέρεις ότι ο Δαμιανίδης ήθελε να διώξει τον Ματσόν μετά τον αγώνα με το Μαρούσι, γιατί δεν το έκανε? Θα του έλεγε κανείς τίποτα?

Εγώ στο μόνο που βγάζω το καπέλο στον Ματσόν ήταν ότι η ομάδα έπαιζε με ψυχή (αυτό που λες), και ότι ήταν καλός ψυχολόγος (μια και το είχε σπουδάσει - αν δεν κάνω και εδώ λάθος). Κατά τα άλλα όμως παίζαμε χωρίς σύστημα.

Όσον αφορά το ποιος έχει την ευθύνη, συμφωνώ απόλυτα ότι την έχει ο Δαμιανίδης καθώς έγιναν τρομερά λάθη. Αυτό που είπαμε ωστόσο είναι ότι θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς...

Ανώνυμος είπε... 3 Απριλίου 2010 στις 2:05 π.μ.

Μακαρι να γινει το θαυμα στο τελος αλλα δεν μπορω να περιμενω θαυματα δυστυχως φιλε και η ομαδα με εχει πονεσει πολυ φετος μα παρα πολυ ,αλλα και παλι μακαρι...
BAGI