Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μεγάλο ατόπημα της ΠΑΕ με τα εισιτήρια.


Την περασμένη εβδομάδα βγήκε ο κ. Ελευθερούδης στην εκπομπή του Super 3 κ είπε ξεκάθαρα ότι την Τρίτη 20/4 θα δωθούν τα εισιτήρια σε όσους έχουν διαρκείας και δεν έχουν πάρει μίνι διαρκείας.

"Τα εισιτήρια για τους κατόχους διαρκείας είναι εξασφαλισμένα" είπε  επανειλημμένα. 

Σήμερα λοιπόν ενώ περιμέναμε να πάμε κ να πάρουμε εισιτήριο μαθαίνουμε ότι τα εισιτήρια τελείωσαν! Τα εξασφαλισμένα  μας εισιτήρια τελείωσαν!

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν βγαίνει ο υπεύθυνος της ΠΑΕ και λέει ότι τα εισιτήρια για τους κατόχους διαρκείας είναι εξασφαλισμένα ΔΕΝ γίνεται να υπάρξει κάτοχος διαρκείας που να μην είναι στον τελικό..

Η ΠΑΕ εκτέθηκε. Και εκτέθηκε σε αυτούς τους ανθρώπους που τη στηρίζουν έμπρακτα. Δίνοντας τα λεφτά τους από τον Μάιο κ τον Ιούνιο. Και ξέρατε τι λέγανε πολλοί από αυτούς που περιμέναμε το απόγευμα σε ουρές μήπως κ βρεθεί κανένα εισιτήριο;

Γιατί να ξαναπάρω διαρκείας όταν η ΠΑΕ δεν με σέβεται; Που προτιμάει να δώσει εισιτήρια στα πρακτορεία και όχι σε αυτούς που έχουν δώσει 200 και 300 ευρώ πριν αρχίσει η σεζόν; 

Και ακούστηκαν κ χειρότερα πράγματα που είναι καλύτερο να μην αναφερθούν.

Θα βρεθούν άτομα στον τελικό, που μπορεί κ να μην πήγανε σε άλλο ματς φέτος επειδή δώσανε 60 ευρώ για να γραφούν σε εκδρομή, και θα μείνουν απ'έξω άτομα που πήγαν σε όλους τους αγώνες κ έχουν δώσει 300ευρώ!

Βέβαια αν σκεφτεί κανείς ότι ένα πούλμαν χωράει 50 άτομα από 60ευρώ το κεφάλι επί 300 πούλμαν θα καταλάβει κανείς για πόσα χρήματα μιλάμε...

Και πραγματικά δε με νοιάζει ποιοι θα βγάλουν λεφτά από αυτή την ιστορία και από την δίψα των Αρειανών για έναν τίτλο αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον η ΠΑΕ να μην βγαίνει εκτεθειμένη.

Και ξαναλέω, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ΠΑΕ.

Υ.Γ. Όσο για το ραδιόφωνο του Άρη και συγκεκριμένα τον κ. Δασκάλου, στην εκπομπή του οποίου βγήκε ένας κάτοχος διαρκείας κ έκανε παράπονα, τον κατηγόρησε ότι μπορεί να μην είναι Αρειανός! Όποιος έχει αντίθετη άποψη δεν είναι Αρειανός κ. Δασκάλου; Και σας εκτιμούσα...Λίγη ντροπή.

Υ.Γ. Όσοι από εσάς δεν έχετε εισιτήριο μη μασάτε, κατεβείτε κανονικά κάτω στο ΟΑΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ'ΕΞΩ.

14 σχόλια:

Wackenas είπε... 20 Απριλίου 2010 στις 8:40 μ.μ.

με καλυπτεις ΑΠΟΛΥΤΑ γιατι επεσα και εγω ΘΥΜΑ αυτης της ιστοριας(αν και κατα τυχη μπορεσα κ βρηκα εισητηριο).Οσο για τον Δασκαλου μολις πηραν 2 ατομα για παραπονα μετα απο λιγο εκοψαν και τις γραμμες. Δηλαδη μονο για χαρες και πανηγυρια ειναι αυτος ο σταθμος;;αρνητικο σχολιο οποιος κανει κοβεται;και αυτοματως βαπτιζεται παοκτσης.

σε ενα μηνα απο τωρα θα παρακαλατε κ.Δασκαλου για εισητηρια δαιρκειας παλι.

KANTHAR0S είπε... 20 Απριλίου 2010 στις 8:51 μ.μ.

Η διάθεση των εισιτηριών τίθεται υπό αμφισβήτηση. Αυτό μου δείχνει ότι τα εισιτήρια ήταν λίγα. Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

Τελικώς θα κατέβεις;

RedDragon είπε... 20 Απριλίου 2010 στις 8:58 μ.μ.

Θα κατέβουμε όλοι. Δεν χάνετε αυτό το ματς.

Αλλά αναρωτιέμαι που κρύβονταν όλοι αυτοί οι Αρειανοί όλο το χρόνο; Θα έπρεπε σε κάθε ματς να είχαμε sold out.

KANTHAR0S είπε... 20 Απριλίου 2010 στις 9:14 μ.μ.

Καναπεδάκηδες μάγκα! Ελάτε να τα σαρώσουμε όλα!

AngCha είπε... 20 Απριλίου 2010 στις 9:29 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
AngCha είπε... 20 Απριλίου 2010 στις 9:30 μ.μ.

Φίλε, για το θέμα της διάθεσης των εισιτηρίων, δεν θα πάρω θέση, γιατί δεν ξέρω σε τι βαθμό ανταποκρίνονται τα όσα λες. Μπορεί, όντως, να υπήρξαν κάποιοι κακοί χειρισμοί, αλλά δε νομίζω ότι έγινε κάτι σκόπιμα. Πάντα θα υπάρχουν τέτοια, όταν μιλάμε για ομάδες με ΤΟΣΟ λαό. Σκέψου κι οι βάζελοι που έχουν 25.000 διαρκείας και 23.500 εισιτήρια...

Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι αυτό που λες για το Δασκάλου, για το οποίο μπορώ να έχω άποψη, μιας και άκουσα την εκπομπή.

Ο εν λόγω κύριος που πήρε και "προκάλεσε" τη διακοπή των γραμμών, πέρα από το ότι εκφράστηκε ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ (σήκωνε και μηνύσεις η ομιλία του), δεν νομιμοποιούταν να μιλάει, γιατί είχε παρέλθει η προθεσμία μέχρι την οποία είχε προτεραιότητα (ως μέλος της Λέσχης και μη κάτοχος διαρκείας). Η ανακοίνωση σε αυτό της το σκέλος ήταν ξεκάθαρη και έλεγε ως τη Δευτέρα 19/4 ότι υπάρχει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Όχι εξασφάλιση. Και είναι και λογικό με τέτοια ζήτηση. Το φταίξιμο για την αμέλεια/αργοπορία του ήταν καθαρά δικό του και δεν είχε κανένα δικαίωμα να ζητάει και τα ρέστα από πάνω.

Και ένα τελευταίο, γενικό σχόλιο, το οποίο δανείζομαι από μέλος του φόρουμ του Σούπερ3:

" ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΣ ΨΥΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΑΝ . ΑΡΑ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ "

RedDragon είπε... 20 Απριλίου 2010 στις 9:36 μ.μ.

@Angelos εγώ αναφέρομαι σε αυτόν που βγήκε κ είπε ότι είναι κάτοχος διαρκείας. Στον 1ο που βγήκε κ άνοιξε το θέμα. Το παιδί δεν είπε τπτ παράλογο η υβριστικό.

Αυτά που λέει ο Super 3 είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Εμείς δεν κάναμε τπτ άλλο από το να ακολουθήσουμε τις οδηγίες της ΠΑΕ που μας είπαν ότι σήμερα θα παίρναμε εισιτήρια. Και τόνισαν το εξασφαλισμένα.

Αν είχαμε κ εμείς 25χιλ διαρκείας τότε δεν θα έλεγα τπτ αλλά δεν έχουμε ούτε τα μισά.

VardARIS είπε... 20 Απριλίου 2010 στις 9:48 μ.μ.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο λάθος χειρισμός ήταν το γεγονός ότι δόθηκε η δυνατότητα σε όλο τον κόσμο, (ανεξάρτητα από το αν είχε διαρκείας, ή αν ανανέωσε το διαρκείας του, ή αν ήταν μέλος στη λέσχη) να μπορεί να κλείσει θέση στην εκδρομή μέσω λεωφορείου (και να κατοχυρώσει έτσι ένα εισητήριο). Πιστεύω ότι και οι ίδιοι δεν περίμεναν ότι θα μαζευτούν τόσοι άσχετοι, γιατί άσχετοι πιστεύω ότι μαζεύτηκαν (σίγουρα θα δούμε πάλι άτομα που δεν πάτησαν το πόδι τους όλη την χρονιά στο γήπεδο) και στον τελικό ήθελαν να είναι (ότι έγινε και στο Καυτατζόγλειο).

Προσωπικά πρόλαβα και πήρα το εισητήριό μου, αφού είχα διαρκείας και το ανανέωσα και για τα play off. Πήγα έγκαιρα, ευτυχώς που δεν άκουσα κάποιον από την λέσχη που μου έλεγε ότι πιστεύει ότι θα κατεβούμε γύρω στις 19.000 και ότι δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για τα εισητήρια...

AngCha είπε... 20 Απριλίου 2010 στις 9:55 μ.μ.

Γράφε λάθος τότε για τον Δασκάλου, εγώ αναφερόμουν στον 2ο.

Και για να μην παρεξηγήσω ούτε να παρεξηγηθώ, δεν το λέει επίσημα κάποιος από το Σούπερ 3, ένα απλό άτομο το γράφει, απλά το μετέφερα εδώ, γιατί συμφωνώ με το πνεύμα του.

Αν όντως μείναν άτομα με διαρκείας έξω, είναι φάουλ. Αλλά, το θεωρώ και αναπόφευκτο ως ένα βαθμό να υπάρξουν τέτοιες περιπτώσεις, γιατί υπήρξαν μόνο 10 μέρες σχεδιασμού και η ζήτηση ήταν 2πλάσια. Αν θυμάσαι με τη Μπόκα υπήρχε ένα μήνας σχεδιασμού και όλα πήγαν σωστά.

Τέλος πάντων...

Αν κάποιος μου έλεγε πριν 5 χρόνια ότι το 2010 δεν θα έβρισκα 1 από τα 25.000 εισιτήρια για Αθήνα, ίσως και να τον πέρναγα για τρελό. Κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιούμε το πραγματικό μέγεθος του ΛΑΟΥ μας.

Ας γίνουν τέτοιες περιστάσεις οδηγός, μιας κι θα υπάρξουν πολλά και ακόμα μεγαλύτερα ραντεβού με την Ιστορία στο εγγύς μέλλον.

Ανώνυμος είπε... 21 Απριλίου 2010 στις 12:58 μ.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ,ΠΕΜΤΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΣΑΒΒΑΤΟ,ΚΥΡΙΑΚΗ,ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΕΓΡΑΦΗ ΑΔΕΛΦΙΑ?ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΠΕΤΑΓΑΤΕ?????

RedDragon είπε... 21 Απριλίου 2010 στις 1:28 μ.μ.

Όχι δεν πετάγαμε αετό. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε προεγγραφή. Προεγγραφή έκαναν όσοι δήλωναν συμμετοχή στις εκδρομές. Ή όσοι είχαν ανανεώσει το διαρκείας τους.

Μη λέμε τα ίδια κ τα ίδια.

Η ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΤΑΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ.

Αν δε μας έλεγαν ότι είναι εξασφαλισμένα τα εισιτήρια θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε... 22 Απριλίου 2010 στις 3:06 μ.μ.

Σαν κλασσικοι ελληναρες ολοι μας το αφησαμε για τελευταια στιγμη... Οπως και ναχει μπορει να μην ηταν σωστος ο σχεδιασμος παντως ειναι ασχημο καποιος με διαρκειας να μενει απεξω! Εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα ειμαι μελος του s3 και βρηκα κανονικα εισητηριο. Στην τελικη ας παρουμε την κουπα και ολα τα αλλα... αργοτερα!!

RedDragon είπε... 22 Απριλίου 2010 στις 3:32 μ.μ.

Η ΠΑΕ χθες έβγαλε και κάποια ακόμη εισιτήρια για τους κατόχους διαρκείας στην προσπάθεια της να διορθώσει το λάθος της.

Καταλαβαίνω ότι η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν πρωτόγνωρη γι'αυτό κ έγιναν λάθη. Δεν είναι κακό να τα λέμε αυτά. Θα μπορούσε να βγει κ μία ανακοίνωση που να ζητάει κ μία συγνώμη από τους λίγους που δυσαρεστήθηκαν.

Ελπίζω πάντως να μην μείνει κανείς έξω από το γήπεδο επειδή δεν βρήκε εισιτήριο. Ας κατέβουν κάτω κ όλοι θα μπούμε.

Μακάρι να έχουμε τόσο κόσμο και στα απλά παιχνίδια και να μην βρίσκουμε εισιτήρια...μακάρι...

Ανώνυμος είπε... 22 Απριλίου 2010 στις 8:05 μ.μ.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,,,,,,ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ