Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Μας το χρωστάει η ιστορία...


...αυτό το κύπελλο. Για ό,τι έχουμε τραβήξει μέχρι σήμερα, για τα πέτρινα χρόνια, για τις 2 πτώσεις στη Β Εθνική, για τα 40 χρόνια χωρίς τίτλο, για το μπαράζ του '80, για τους 7 χαμένους τελικούς αλλά κυρίως για αυτό τον λαό που όμοιος του δεν υπάρχει.

Το κύπελλο αυτό μας ανήκει και σήμερα βράδυ θα το κατακτήσουμε. Ήδη γράφουμε ιστορία με τη μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.



Κανείς δεν περίμενε ότι θα εξαντλούσαμε όλα τα εισιτήρια αλλά ο λαός του Άρη έκλεισε πολλά στόματα. Η καλοστημένη προπαγάνδα για τον αθλητικό κόσμο της Θεσσαλονίκης άρχισε να καταρρέει.

Καλό δρόμο αδέρφια, με μεγάλη προσοχή τόσο στο ταξίδι όσο κ στις πιθανές προκλήσεις που θα δεχθούμε. Όσοι πάμε κάτω τόσοι να γυρίσουμε.

Και αν δεν το πάρουμε δεν χάθηκε κ ο κόσμος, θυμηθείτε που ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια κ που είμαστε τώρα.

Τα καλύτερα έρχονται...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 25 Απριλίου 2010 στις 1:55 μ.μ.

h istoria sunexizetai. 41 xronia atitloi. na doume pou tha ftasei to rekor.

RedDragon είπε... 25 Απριλίου 2010 στις 2:24 μ.μ.

Συμπολίτες μια ζωή θα χαίρεστε με τις αποτυχίες του Άρη γιατί εμείς διεκδικούμε τίτλους στην πραγματικότητα κ όχι στα όνειρα όπως εσείς.

Όσο για το 40 χρόνια άτιτλος, ζορίζεστε που ενώ έχουμε να πάρουμε 40 χρόνια τίτλο είμαστε τόσο συσπειρωμένοι ώστε να κατεβάσουμε 25χιλ κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Καλά κ εσείς που έχετε σαρώσει τους τίτλους, να σας θυμίζω ότι τον 1ο τίτλο σας τον πήρατε το '72. 1972-1926 πόσο κάνει; Το κρατάτε ακόμη το ρεκόρ μην ανησυχείτε...