Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΑΡΗΣ - Ολύμπια Λάρισας 81-55


Σε ένα άδειο Αλεξάνδρειο και μετά από πολύ καιρό να και μια άνετη νίκη επί της Ολύμπια Λάρισας. Θα μου πεις με τον τελευταίο έπαιζες... Δεν έχει σημασία. Από αυτή την ομάδα τα είδαμε ΟΛΑ. Άρα και ντέρμπι να βλέπαμε δεν θα μας έκανε εντύπωση.


Στα αγωνιστικά αν εξαιρέσεις το πρώτο δεκάλεπτο που μπήκαν λίγο μουδιασμένοι στη συνέχεια η ομάδα βρήκε ρυθμό και τελικά επικράτησε εύκολα. Όσον αφορά τους παίκτες αν αξίζει να σταθούμε σε κάποιον είναι τα ποσοστά του Χατζηβρέτα με 2/2 δίποντα και ¾ τρίποντα!!! (τι έπαθε ξαφνικά το παλικάρι;;). Από την άλλη ρε Μπλατ τι βλέπεις σε αυτόν τον Ουολς και του δίνεις τόση ελευθερία;; Υποτίθεται ότι ήταν τραυματίας και τελικά έπαιξε τον περισσότερο χρόνο από όλους(30 λεπτά)!!.Θα μπορούσες να βάλεις μέσα και τον Αργυρόπουλο λίγα λεπτά. Το παλικάρι το βλέπαμε να κάθεται στο πάγκο και μας έπιασε η καρδιά. Στα highlights του αγώνα οι 2 τάπες του Μαιλς και του Ουολς που ήταν πραγματικά εντυπωσιακές.

Όσο για το άδειο γήπεδο δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν. Αυτή η ομάδα ειδικά φέτος στηρίχτηκε με το παραπάνω .Και αναφέρομαι στον κ.Δαμιανίδη που συχνά πυκνά κάνει παράπονα για τον κόσμο που δεν πηγαίνει στο γήπεδο. Και πόσο μάλλον όταν βλέπεις το Μαρούσι και τον Πανελλήνιο με τις άδειες κερκίδες να προχωράνε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΥΓ. Όσο βλέπαμε το ματς συζητούσαμε ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν. Τους βρήκαμε σχετικά εύκολα.. Εκεί που δυσκολευτήκαμε είναι για το ποιοι πρέπει να μείνουν.

1 σχόλια:

RedDragon είπε... 12 Απριλίου 2010 στις 9:49 π.μ.

Λοιπόν, με 2 ήττες του παοκ κ 3 νίκες δικές μας βγαίνουμε 6οι!

Βέβαια αμφιβάλλω για το αν μπορούμε να κάνουμε το 3 στα 3...για νίκες μιλάω κ όχι 3 στις 3 ήττες.