Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μίχαλ Προμπίερζ, In - Αγγελούδης Νίκος Out

Μίχαλ Προμπίερζ

Ημερομηνία Γέννησης: 24 Σεπτεμβρίου 1972
Τόπος Γέννησης: Μπιτόμ
Ύψος: 1.76 m.
Βάρος: 69 kgr
Προηγούμενες Ομάδες ως Προπονητής: Πολόνια Μπίτομ, Βίτζεβ Λότζ, Πολόνια Μπιτόμ, Γιαγκελόνια, LSK Λότζ.



Λάτρης του 4-4-2
Ο Προμπίερζ είναι λάτρης του 4-4-2. Παίζει έτσι ανεξαρτήτως του ονόματος του αντιπάλου. Ακούγεται ότι θέλει δύο πολύ δυνατά αμυντικά χαφ, για να τρέχουν και να καλύπτουν χώρους και να μην αφήνουν εκτεθειμένη την άμυνα. Δεν αλλάζει λένε συχνά 11άδα, αν καταλήξει με μία, δύσκολα δίνει ευκαιρία σε άλλους. Ήδη όταν άκουσε ότι ο Άρης αριθμεί 37 παίκτες στο ρόστερ, απόρησε. Θα προχωρήσουμε από ότι φαίνεται σε αποδεσμεύσεις, καθώς θέλει να δουλεύει με 25 παίκτες.

Βέβαια να δούμε ποια θα είναι τα αμυντικά χαφ που θα δαγκώνουν στον Άρη. Ο ένας θα μπορούσε να είναι ο Νάτσο Γκαρσία, αλλά δυστυχώς είναι συνεχώς τραυματίας.
Μισθός προπονητή
Θα αμείβεται στον Άρη με ένα ποσό της τάξης 200.000 - 250.000 €.

Με τη σειρά μας να του ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία. Μακάρι να έχει καλύτερη τύχη σε σχέση με τους προκατόχους του και να ριζώσει επιτέλους κάποιος στον Άρη. 


Νίκος Αγγελούδης
Από ότι φαίνεται ο Αγγελούδης θα φύγει δανεικός για την Δόξα Δράμας. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για το παλικαράκι να δείξει την αξία του. Μακάρι να σκοράρει πολλά γκολ και να επιστρέψει πρώτα ο Θεός, του χρόνου στην ομάδα μας για να διεκδικήσει θέση βασικού.

Ο Αγγελούδης αγωνίστηκε μια φορά με την φανέλα του Άρη, ως αλλαγή στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα.

4 σχόλια:

RedDragon είπε... 4 Νοεμβρίου 2011 στις 3:45 μ.μ.

Από ότι ακούγεται είναι λάτρης της πειθαρχίας. Δε νομίζω να αρέσει κ πολύ σε μερικούς από τους παίχτες μας αυτό...

Τους βλέπω να μετανιώνουν που έφυγε ο Τσιώλης.

Πάντως σαν επιλογή δε μου γεμίζει το μάτι. Πραγματικά εύχομαι να μας βγει αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι σε 4-5 μήνες θα αποχωρήσει κ αυτός.

Όσο για τον Αγγελούδη μακάρι να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Δόξα διότι απ'ότι φάνηκε η ιστορία με τους μικρούς ήταν μεγάλος παπάς...

VardARIS είπε... 4 Νοεμβρίου 2011 στις 3:50 μ.μ.

Ενδέχεται να ακολουθήσει τον Αγγελούδη και ο Γιαννίτσης, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο για αυτό και δεν το έγραψα...

Ανώνυμος είπε... 4 Νοεμβρίου 2011 στις 5:11 μ.μ.

Καλη επιτυχια στον Μιχαλ. Μακαρι να αλλαξει τα μυαλα της ομαδας. Οσο για τον Αγγελουδη, ειναι ενα ταλεντο που δεν πρεπει να παει χαμενο.

Sifakis3

Skolix είπε... 5 Νοεμβρίου 2011 στις 10:42 π.μ.

Δε μου γεμιζει καθολου το ματι... Πολυ μετριο βιογραφικο σε ενα χαμηλοτατου επιπεδου πρωταθλημα (τουλαχιστον απο το πολωνικο ειμαστε καλυτεροι). Βιαστικη επιλογη πιστευω. Τον πηραμε επειδη τον ειδαμε σε 2 ματς; Πρεπει να παιρνεις τους καλυτερους απο τετοιας δυναμικοτητας πρωταθληματα και οχι τους μετριους