Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από καιρό σιωπής και άρθρων μόνο για αναλύσεις αγώνων και για τη σειρά αφιερωμάτων ΆΡΗΣ 2006-2014, ήρθε η ώρα να γράψω κι εγώ την άποψή μου για τη φετινή σεζόν στον ποδοσφαιρικό ΆΡΗ.

Θα ήθελα με πολύ ενδιαφέρον να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις.







Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, από το καλοκαίρι ξέραμε ότι αυτή θα είναι μία μαύρη χρονιά για τον ΆΡΗ από κάθε άποψη. Το να συμμετέχει μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας στη Γ' εθνική κατηγορία ήταν αναμφίβολα κάτι ταπεινωτικό για το σύλλογο και τον κόσμο του.

Λέγαμε θα πληρώσουν αυτοί που έφεραν την ομάδα εδώ που είναι, ο καιρός πέρασε, το πόρισμα βγήκε όμως κανείς δεν πλήρωσε πραγματικά και σχεδόν όλοι την έβγαλαν καθαρή. Άνθρωποι που κατέστρεψαν τα όνειρα ενός κόσμου κάθονται αραχτοί στις βίλες τους και ξύνουν τα τέτοια τους.

Εν πάση περιπτώσει, με αυτά θα ασχοληθούμε ξανά το καλοκαίρι. Πλέον προέχει το αγωνιστικό κομμάτι. Εξ αρχής ένας και μοναδικός στόχος της ομάδας ήταν η πρώτη θέση και η άνοδος. Πολλοί ήθελαν αυτό να συνδυαστεί και με καλό ποδόσφαιρο, όμως εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφερε ΚΑΘΟΛΟΥ το πως θα παίξει η ομάδα και το ποια τακτική θα ακολουθήσει. Το μόνο πράγμα που θα παρατηρούσα ήταν η αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών για να έχουμε και μία άποψη στο τέλος της χρονιάς για το ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ και στη Β' εθνική.

Για να μην τα πολυλογούμε και αναλύσουμε όλη τη χρονιά διεξοδικά, ο καιρός πέρασε, προπονητές αλλάξαν, διοικήσεις άλλαξαν, παίκτες έφυγαν και ήρθαν άλλοι, υπήρξαν παιχνίδια που η ομάδα έπαιξε καλή μπάλα, άλλα που νίκησε με μέτρια εμφάνιση και φυσικά απρόσμενες γκέλες.

Πλέον, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να έχει επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας έπειτα από το χάλια ξεκίνημά του, και αφού έχει προηγηθεί μία περίοδος που ο ίδιος κατηύθυνε την ομάδα ως ''διευθύνων σύμβουλος'' με προπονητή τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς (πλέον βοηθός του) ώστε να υπάρχει και κάποιος ενδιάμεσος, οι 8 νέοι παίκτες που ήρθαν το Γενάρη αρχίζουν να ενσωματώνονται πλήρως και σίγουρα με τον καιρό θα αποκτήσουν περισσότερη χημεία και θα βγάζουν περισσότερα ωραία πράγματα στο γήπεδο.

Αφήνουμε πίσω όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη χρονιά και κοιτάζουμε μόνο μπροστά. Η ομάδα είναι 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή που είναι αυτοσκοπός, με τον Πανσερραϊκό να είναι στην πρώτη θέση και την Καβάλα στην 3η αλλά με 1 ματς λιγότερο και από ΆΡΗ και από Σέρρες.

Απομένουν 9 παιχνίδια για να τελειώσει το πρωτάθλημα, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο Πρόγραμμα Αγώνων του blog. Σημειωτέον ότι μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται 2 εντός έδρας παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Καβάλα.Τα πράγματα κ. Καλαϊτζίδη και παίκτες του ΆΡΗ είναι πολύ απλά:

ΔΩΣΤΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΝΙΚΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ!!! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΛΑ Η ΟΧΙ, ΑΠΛΑ Κ-Ε-Ρ-Δ-Ι-Σ-Τ-Ε Ο-Λ-Α ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΩΣ!!!!!

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Η εικόνα του γηπέδου στα περισσότερα παιχνίδια, όσον αφορά τον ΆΡΗ, ακόμα και στη Γ΄εθνική, είναι καταθλιπτική. Λίγη περισσότερη στήριξη και δεν διαλέγουμε παιχνίδια.

Αυτά από μένα. Δεν θα ξαναπώ τίποτα μέχρι το τέλος της χρονιάς για το θέμα άνοδος. Μόνο μετά την τελευταία αγωνιστική στην Ελευθερούπολη θα ξαναμιλήσω. Προσωπικά πάντα.

Περιμένω τις απόψεις σας. Να είστε καλά.





ΑΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

3 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 12 Μαρτίου 2015 στις 5:26 μ.μ.

Εμενα με ενδιαφερει να παιζει καλη μπαλα η ομαδα γιατι απλουστατα κανει την δουλεια της στο γηπεδο πιο ευκολη.

Μετα τον Καμπος , σερνομαστε σε ολα τα παιχνιδια , οι μισοι παικτες βαριουνται να τρεξουν και οι αλλοι μισοι τραβανε κουπι για τους υπολοιπους. Αυτο πρεπει να σταματησει ΑΜΕΣΑ για να εχουμε βασιμες ελπιδες για την ανοδο. Αν συνεχιστει θα υπαρξει και αλλη γκελα , που θα ειναι καταδικαστικη...

Απο το παρων ροστερ ελαχιστοι μπορουν να σταθουν στην Β εθνικη του χρονου.

VardARIS είπε... 13 Μαρτίου 2015 στις 10:23 μ.μ.

Συμφωνώ απόλυτα Νίκο. Ό,τι αναφέρεις είναι απόλυτα σωστά.

Και θα ήθελα να σταθώ σε 2 πραγματάκια:
1) Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχουμε περισσότερο κόσμο στα εκτός έδρας, παρά στα εντός. Απαράδεκτο κατά την άποψή μου, κάνουμε μάγκες τους προέδρους των χωριών που αντιμετωπίζουμε. Για παράδειγμα βγάλαμε την χρονιά της Δ. Δράμας, και μάλιστα εκεί χάσαμε! Αν μη τι άλλο η διοίκηση θα έπρεπε να τα έχει κανονίσει αλλιώς (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).

2) Τα τελευταία χρόνια (και μέχρι και τα μέσα της τρέχουσας χρονιάς) υπήρχαν οικονομικά και όχι μόνον προβλήματα, οπότε υπήρχαν δικαιολογίες για τους παίκτες. Το θέμα είναι ότι πλέον οι δικαιολογίες αυτές τελείωσαν. Όλοι είναι πληρωμένοι στην ώρα τους, το επίπεδο των παικτών μας μάλιστα είναι 1-2 επίπεδα πάνω από τους αντιπάλους τους. Πώς γίνεται να τρέχει πιο πολύ από σένα ο 41χρονος Γελαδάρης, ή ο κάθε άγνωστος παικτάκος του Ηρακλή Αμπελοκήπων (που ταυτόχρονα εργάζεται, ενώ το ποδόσφαιρο είναι το χόμπι του);

Παίκτες και προπονητές του Άρη κανονίστε και δώστε τα όλα μέσα και έξω από το γήπεδο. Άνοδος και μόνο άνοδος, αλλιώς ξέρουμε να παίζουμε και αλλιώς μπάλα εμείς οι οπαδοί. Και μην ακούω για άγχος κλπ. Ούτε γιατροί που πρόκειται να κάνετε εγχείρηση είστε, ούτε πωλητές που δεν πιάσατε τον στόχο σας. Ποδοσφαιριστές είστε, μπείτε μέσα και δώστε τα όλα...