Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Γκαστέρα - Άρης 51 - 58

Δεύτερη νίκη στο Eurocup απέναντι σε μία πολύ αδύναμη ομάδα.

Η οποία όμως μας δυσκόλεψε αρκετά για να την νικήσουμε κ αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Εικόνα από τον αγώνα δεν είχαμε οπότε δε μπορούμε να πούμε κ πολλά.

Καλύτερος παίχτης ο Μάλντροου με 14 πόντους κ 13 ριμπάουντ.





Οι Ολλανδοί είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου να μην πω όλης της διοργάνωσης. Μπορεί να μην απειληθήκαμε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα αλλά δεν κερδίσαμε και άνετα. Μόνο το γεγονός ότι ενώ είχαμε μία διαφορά γύρω στους 15 πόντους τους αφήσαμε να μειώσουν στους 4 αυτό λέει πολλά για τη διαχείριση του αγώνα.

Από εμάς έλειπε ο Ταπούτος και στον φετινό Άρη ο Ταπούτος είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Απο κει κ πέρα εκτός από τον Μάλντροου καλά πήγε ο Βεργίνης και ο Μαυραειδής. Γενικότερα είχαμε μία κακή βραδιά της ομάδας κυρίως επιθετικά διότι αμυντικά πήγαμε καλά.


Αναλυτικά στατιστικά του αγώνα δείτε εδώ.

Όπως φαίνεται ο όμιλος μας είναι πολύ βατός. Με αυτή τη νίκη έχουμε σχεδόν σίγουρη τη 2η θέση (κ την πρόκριση) αν κάνουμε τα αυτονόητα. Δηλαδή να κερδίσουμε τους Ολλανδούς στο Παλέ κ να μην χάσουμε από τη Ρουντούπις με πάνω από 11 πόντους στην έδρα μας... Ε πιστεύω ότι μπορούμε να τα κάνουμε αυτά.

Η βαθμολογία του ομίλου εδώ.

Επόμενος αγώνας  με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή το απόγευμα στις 17.00 κ στο καπάκι ποδόσφαιρο με τον Βάζελο στο Βικελίδης στις 19.30.

Μετά τη νίκη της Καβάλας επι του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ την περασμένη βδομάδα όλες οι ομάδες πρέπει να καταλάβουν ότι με καλή εμφάνιση μπορούν να κερδίσουν τους μεγάλους. Η ψαλίδα έχει μικρύνει σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 30 Νοεμβρίου 2011 στις 2:33 μ.μ.

Αρχιζουμε να βρισκουμε την ταυοτητα μας. Βεβαια, καναμε το αυτονοητο με την... Γκαστερα. Αυτο που λες για τον Ταπουτο, πιστευω πως ειναι ο ηγετης του φετινου ΑΡΗ, ενω ο Μαυραειδης και ο Βεργινης ειναι τεραστια ταλεντα, κυριως ο δευτερος, καθως ο πρωτος δεν εχει διαρκεια. Μπραβο στον Μαλντροου.

Sifakis3