Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Άρης - Ολυμπιακός: Match Preview (Σάββατο 05/11/2011 19:30)

Άρης - Ολυμπιακός 
Σάββατο 05/11/2011 19:30
Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος παρά την πίκρα του, θα στηρίξει και πάλι την ομάδα, καθώς αυτή έχει πάλι την ανάγκη του. Μπορεί να μην είναι sold out, αλλά πάλι ο λαός θα καταπιεί την πίκρα του και θα δώσει τον πολύτιμο οβολό του προσδοκώντας να δει μια αλλαγή προς το καλύτερο και μια νίκη που θα αναπτερώσει το ηθικό και του κόσμου, και των παικτών αλλά και των διοικούντων.

Με Νίκο Πασιαλή στον πάγκο:
Είναι ο προπονητής της ομάδας Κ20 του Άρη, αλλά θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή, έως ότου αναλάβει τα καθήκοντα ο νέος προπονητής Μίχαλ Προμπίερζ. 

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Πασιαλής από ότι ακούγεται προσανατολίζεται στο να κάνει κάποιες αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχήματα. 



Πρόβλεψη Σχήματος - 11άδας Άρη
Από ότι φαίνεται θα καταλήξει σε ένα 4-5-1 που θα μετασχηματίζεται σε 4-3-3.
4-5-1: Βελλίδης - Κασναφέρης, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ - Ούμπιδες, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Κατίδης, Καστίγιο - Γιάκομπ. 

Λογικά λοιπόν θα κατεβεί με 3άδα χαφ στο κέντρο. Το σύστημα όταν επιτίθεται ο Άρης θα γίνεται 4-3-3, ενώ όταν αμύνεται θα μεταλλάσσεται σε 4-5-1. Ο Κατίδης θα έχει λογικά έναν ρόλο 8αριού, καθώς απέδειξε ότι μπορεί να συνδράμει και επιθετικά (ειδικά με την Εθνική Ομάδα σημείωσε σημαντικά γκολ).

Λογικά ο Πασιαλής θα ποντάρει και στην κόντρα που έχει ο Καστίγιο με τον γαύρο, οπότε θα τον ρίξει στην μάχη. Μακάρι να είναι το έναυσμα για καλύτερες εμφανίσεις. Επιπλέον μάλλον, λόγω χρόνιας αποχής ο Σολτάνι δε θα χρησιμοποιηθεί εξ αρχής, αλλά θα περάσει ως αλλαγή και αναλόγως πως θα πάει το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή σαν δεύτερος επιθετικός, ή ως αλλαγή του Ούμπιδες που δεν μπορεί να βγάλει ακόμη 90λεπτο έχοντας σταθερά καλή απόδοση. 

Πρόβλεψη Σχήματος - 11άδα Ολυμπιακού
Ο Βαλβέρδε ακούγεται ότι θα αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα του, καθώς θέλει να ξεκουράσει μερικούς παίκτες που έχουν συνεχόμενες συμμετοχές. Θα παίξει με το σύνηθες 4-2-3-1, ενώ έχει και τη σημαντική επιστροφή του Τοροσίδη στην άμυνα. 
4-2-3-1: Μέγιερι - Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Χολέμπας - Ορμπάιθ, Μοντέστο - Μιραλάς, Μακούν, Μόνχε - Τζεμπούρ. 

Θα βελτιώσει αρκετά δηλαδή την άμυνά του, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, καθώς είδε ότι με τερματοφύλακα τον γκαφατζή Κοστάντζο, και αμυντικό τον Μαρκάνο ένα γκολ από λάθος είναι σίγουρο ότι θα το δεχόταν. Δυστυχώς λοιπόν για εμάς, θα θωρακίσει την άμυνα με Γαβραάμ και Μέλμπεργκ, Τοροσίδη και επιστροφή Χολέμπας στα μπακ. 

Τι θα πρέπει να προσέξει ο Άρης
Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουμε στον δήμιο μας, μέσα στο Χαριλάου, Τζεμπούρ. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, και όποτε θέλει είναι πολύ χρήσιμος, (λόγω ιδιόρρυθμου χαρακτήρα). 
Από εκεί και πέρα ο Μιραλάς ευτυχώς δεν μπορεί να αγωνίζεται ως επιθετικός (καθώς πρέπει να χωρέσει και αυτός και ο Τζεμπούρ), οπότε αναγκαστικά κινείται στα άκρα, οπού επίσης είναι επικίνδυνος καθώς έχει φανταστική τεχνική κατάρτιση και πλασέ, ενώ έχει και φοβερή ικανότητα στο ένας με έναν. 
Ο Ορμπάιθ έκανε πολύ καλό παιχνίδι στα χαφ με την Ντόρτμουντ, ας ελπίσουμε ότι θα είναι κουρασμένος, ενώ ευτυχώς και ο μικρός μάγος Ιμπαγάθα χρειάζεται ανάσες, (λογικά θα χρησιμοποιηθεί στο 2ο ημίχρονο). 

Πρέπει να χτυπήσουμε στην απειρία του Μέγιερι, πρέπει να χτυπήσουμε και στην αδυναμία του Ολυμπιακού στα στημένα, (εδώ έφαγε δύο από τον Όφη). Αλλά να μην κάνουμε το λάθος που κάναμε και με τον Πάοκ, δηλαδή να παίζουμε μόνο με τα στημένα και με γιόμες. Επιτέλους να έχουμε κυκλοφορία μπάλας, να έχουμε κατοχή στο κέντρο και υπομονή στο παιχνίδι μας. 

Διαιτητής του αγώνα
Ναι ο ίδιος που ήταν και πέρυσι: ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Και διαβάζω στις εφημερίδες του Οσφπ ότι τους έπνιξε ένα πέναλτι!!! Ποιο? 
Για τις μαγκιές του Μιραλάς ούτε αναφορά... 
Κανόνισε Τάσο, μην μας γυρίσεις τα μυαλά γιατί δεν είμαστε καλά... Παίξε πενηνταρίσια, και για μια φορά άσε να κερδίσει όποιος αξίζει. Κλαίει ο Οσφπ επειδή δεν του έδωσαν το πεντακάθαρο χέρι μέσα στο Ντόρτμουντ. Δεν πειράζει, έτσι, για να καταλάβουν τι ζούμε εμείς σε κάθε αγώνα στην Super Ligd...
Δε θα ανεχθούμε να μείνουν ατιμώρητες αντίστοιχες φάσεις, από τα μαγκάκια του Οσφπ...


Υ.Γ. 1: Ο Γιάχος σε καραντίνα, γιατί άραγε?
Υ.Γ. 2: Προσοχή στις προκλήσεις, τελικά γλυτώσαμε την τιμωρία της έδρας μας (από τον ματς με τον συμπολίτη). Μην τιμωρηθούμε τώρα, γιατί θα την πληρώσουμε μια και καλή.
Υ.Γ. 3: Άντε ρε Άρη δώσε μας επιτέλους μια χαρά και πάρε τον άσο...
Υ.Γ. 4: Όλοι στο γήπεδο. Αφήστε στο σπίτι γκρίνιες και στεναχώριες, τσιγκουνιές κλπ... Στηρίξτε την ομάδα!

0 σχόλια: