Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Αιγινιακός - ΆΡΗΣ 0-3 Ιδανικό ξεκίνημα

Καλησπέρα σε όλους. Ποδαρικό με το δεξί στην νέα σεζόν, που επιτέλους ξεκίνησε, έκανε ο ποδοσφαιρικός ΆΡΗΣ, επικρατώντας με 0-3 στο γήπεδο της Βέροιας επί του Αιγινιακού, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου.

Η ομάδα παρουσίασε συνολικά ένα πολύ καλό πρόσωπο και έδειξε έτοιμη για τη χρονιά που άρχισε.



Ο ΆΡΗΣ παρατάχθηκε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης συνέθεταν το δίδυμο των στόπερ, με δεξιά τους τον Τζανακάκη και από την άλλη το Νίκο Καράμπελα. Στα χαφ αγωνίστηκαν ο Ρόβας με τον Ανάκογλου, με μπροστά τους τον Τάτο, στη δεξιά πτέρυγα ο Ντούνης, αριστερά ο Μιλούνοβιτς και φορ ο Καπνίδης. Έπαιξαν και ως αλλαγές οι Μπαργκάν, Παυλίδης και Αντρέου.

Από το ξεκίνημα ο ΆΡΗΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με ορθολογική και υπομονετική ανάπτυξη, χωρίς να υπάρχουν φλυαρότητες. Το γκολ ήρθε στο 19' από τον Καπνίδη μετά από ασίστ του Μιλούνοβιτς. Μέχρι το ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τον ΆΡΗ ωστόσο να ελέγχει το παιχνίδι.

Στο δεύτερο η ομάδα δεν μπήκε πολύ καλά και επέτρεψε στον Αιγινιακό να διεκδικήσει την ισοφάριση, ωστόσο λίγο η χαμηλή ποιότητα των αντιπάλων και λίγο ο Διούδης δεν επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, στη συνέχεια ο ΆΡΗΣ ξανανέβασε ρυθμούς και άρχισε να βρίσκει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Η πίεση αυτή απέδωσε καρπούς, καθώς ο Μιλούνοβιτς στο 72' μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Μπαργκάν έκανε το 0-2, ενώ και πάλι ο Σέρβος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάτου, στο 83', διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Η συνολική εικόνα της ομάδας σε αυτό το πρώτο παιχνίδι κρίνεται θετικότατη. Κυρίως στο πρώτο και στο τελευταίο μισάωρο, έβγαλε πολλούς αυτοματισμούς και έδειξε να έχει ένα πλάνο στην ανάπτυξη, με όλους τους παίκτες να βοηθάνε και να γνωρίζουν τους ρόλους τους. Είναι φανερή βέβαια η ποιότητα των παικτών μας σε σχέση με τους αντιπάλους. Κάποια προβληματάκια παρατηρήσαμε στην ανασταλτική λειτουργία που ελπίζουμε να δουλευτούν και η ενσωμάτωση του Μπουγκέρα να βοηθήσει τα αναμενόμενα. Πολύ χάρηκα που είδα όλους τους παίκτες απ' την αρχή μέχρι το τέλος να τρέχουν και να πιέζουν.

Ατομικά, MVP αναμφίβολα ήταν ο Λούκα Μιλούνοβιτς. Πέραν από τα 2 γκολ και τη 1 ασίστ που είχε, ήταν πολύ κινητικός και δραστήριος, βοηθώντας ακόμα και ανασταλτικά. Μακάρι να με διαψεύσει γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τον πίστευα και πάρα πολύ. Πολύ καλός επίσης ο Διούδης που αποδεικνύει ότι είναι η νο1 μεταγραφή του ΆΡΗ, ενώ απροσδόκητα καλός ήταν ο Καπνίδης. Οι Ντούνης, Τάτος, Τζανακάκης, Καράμπελας και Ρόβας χωρίς να εντυπωσιάσουν προσέφεραν αυτά που έπρεπε κάνοντας μεστή εμφάνιση, ενώ το δίδυμο στα στόπερ και ο Ανάκογλου ήταν οι μόνοι που ίσως πλησίασαν προς τη μετριότητα. Από τις αλλαγές, εξαιρετικός ήταν ο Μπαργκάν που έδωσε πολύ ενέργεια, ενώ ο Παυλίδης αν και έκανε λαθάκια βοήθησε στην ανάπτυξη. Ο Αντρέου έπαιξε λίγο και δεν κρίνεται.

Πρέπει να αναφερθεί φυσικά και ο κόσμος που έκανε με τη σειρά του επίσημο ντεμπούτο για φέτος στο γήπεδο της Βέροιας και δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει και να βοηθάει από τη μεριά του την ομάδα.

Θετικά ξεκίνησε η σεζόν, να λείπουν τα μεγάλα λόγια, μακάρι να σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας, μακάρι να πάνε όλα καλά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Την άλλη Τρίτη κατά 99% (γιατί ποτέ δεν ξες στην Ελλάδα..) έχουμε πρεμιέρα στη Β' εθνική, μέσα στην Καρδίτσα. Καλή χρονιά Αρειανάρα μου!!!




0 σχόλια: