Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Έλιος Σανς - ΆΡΗΣ 54-62 Μετριότητας συνέχεια..

Καλησπέρα σε όλους. Νικηφόρα ξεκίνησε και την 3η διοργάνωση ο ΆΡΗΣ, καθώς επικράτησε με 54-62 στη Σλοβενία επί των... Ήλιων του Ήλιου από το Ντομζάλε, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του νεοσύστατου Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΆΡΗΣ ήταν για άλλη μια φορά κατώτερος των περιστάσεων έχοντας πολύ μέτρια απόδοση και το νικηφόρο αποτέλεσμα οφείλεται καθαρά στη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων.


Το μοτίβο του αγώνα ήταν το ίδιο σε όλη τη διάρκειά του. Ένας ΆΡΗΣ με αρκετά καλή άμυνα αλλά με τρομερή αναποτελεσματικότητα στην επίθεση και έλλειψη νεύρου και σίγουρων επιλογών, έδωσε το δικαίωμα σε μία σαφώς κατώτερη ομάδα να ελπίζει στο οτιδήποτε από το ματς.

Ο Καββαδάς κράτησε σχεδόν μόνος του επιθετικά τον ΆΡΗ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Κάμινγκς με το ξέσπασμά τους στην 3η έδωσε πολύτιμες λύσεις. Από 'κει και πέρα πολλές απλές φάσεις μετατράπηκαν σε δύσκολες, πολλά μα πολλά λάθη κυρίως επιθετικά, πολλά χαμένα ριμπάουντ και πολλές ασυνεννοησίες συνέθεσαν την εικόνα μιας ακόμα μετριότατης (επιεικώς) εμφάνισης του Αυτοκράτορα.

Όσον αφορά τους παίκτες, ο Καββαδάς ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης του ΆΡΗ (16π., 3ρ., 2ασ., 3τ.), ενώ για άλλη μια φορά ήταν εξαιρετικός ο Ξανθόπουλος (6π. με 3/3δπ., 10ρ.(!), 1ασ., 1κλ.). Θετικότατος ο Κάμινγκς (14π., 2/6τρ., 5ρ., 5ασ., 2κλ.) που θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα αν δεν αναλωνόταν σε φάουλ (βγήκε με 5).

Από 'κει και πέρα, ο Μπάκνερ (9π., 7ρ., 1ασ., 2κλ., 2τ.) έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του ως τώρα, χωρίς να λείψουν και οι κακές στιγμές again, ενώ αρκετά καλός ήταν εκ νέου ο Ντραγκίσεβιτς (9π., 7ρ., 2ασ., 1τ.), που έπαιξε και καλή άμυνα. Τραγικός Μαρμπλ και πάλι, ενώ Τσαϊρέλης, Μούρτος και Ζάρας βοήθησαν κυρίως αμυντικά και ελάχιστα στην επίθεση (έπαιξε και ο Φλιώνης).

Κρατάμε, λοιπόν, ΜΟΝΟ τη νίκη από το σημερινό ματς και το ξεχνάμε γρήγορα. Επικεντρωνόμαστε στο Σαββατιάτικο ματς, με το sold out να έχει γίνει φυσικά εδώ και μέρες. Έχω προαίσθημα για ξέσπασμα και μεγάλο ξεπουπούλιασμα.. Ίδωμεν!

2 σχόλια:

VardARIS είπε... 19 Οκτωβρίου 2016 στις 10:47 μ.μ.

Λογικά με την πάροδο του χρόνου η ομάδα θα βελτιώνεται. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε, ήδη ακούγονται οι γνωστοί φίλαθλοι του Άρη που ζητούν το κεφάλι του Πρίφτη. Νίκη με τον συμπολίτη και συνεχίζουμε...

Unknown είπε... 20 Οκτωβρίου 2016 στις 1:52 μ.μ.

Ειναι νωρις ακομα για ακραιες κριτικες, χρειαζεται χρονο η ομαδα ειδικα με τον τραυματισμο του Σανικιτζε.