Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Στο παρά 5 σώθηκε η χρονιά..

Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε ο ΑΡΗΣ της ζέλας στην προτελευταία αγωνιστική των play out εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή του στην volleyleague της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ομάδα μας μπήκε "φουριόζα" στο παιχνίδι κι έδειξε από την από την αρχή να το θέλει περισσότερο κατακτώντας το πρώτο σετ με συνοπτικές διαδικασίες 25-17 απέναντι στην αδιάφορη ομάδα με τα πράσινα οι οποίοι ήταν καλύτεροι μόνο στο δεύτερο σετ όπου και το κατέκτησαν στις λεπτομέρειες 20-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Από εκεί και πέρα μία ομάδα βρίσκονταν στο γήπεδο κι αυτή ήταν ο ΑΡΗΣ που κατέκτησε τα άλλα 2 σετ με 25-16 και 25-19 αντίστοιχα!

Την ερχόμενη Πέμπτη 1/05 στις 8μμ. αντιμετωπίζει την ήδη υποβιβασμένη Παναχαΐκή στην Πάτρα για να κλείσει τη χρονιά. Μία χρονιά που ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες κι ένα αρκετά καλό πρώτο μισό, αλλά μ' ένα καταστροφικό σερί ηττών τις τελευταίες αγωνιστικές αναγκαστήκαμε να μαχόμαστε για την παραμονή!

Στη Λαμία με τους γνωστούς λαγούς με τα πράσινα που
ΔΕΝ πάτησαν ποτέ στο ματς κυπέλλου 150km απ' την έδρα τους!
 Έστω και στο παρά 5 λοιπόν οι παίκτες του Σπύρου Φίνου έκαναν το καθήκον τους σώζοντας τη χρόνια! Ένας συνδυασμός συγκυριών και λαθών της διοίκησης παραλίγο να αποβούν μοιραία, ας ελπίσουμε λοιπόν αυτά να μην επαναληφθούν από τη νέα αγωνιστική περίοδο γιατί ο ΑΡΗΣ μας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί όσο κι αν προσπάθησαν τα τελευταία χρόνια να τον αφανίσουν μερικά λαμόγια-δούλοι του χρήματος..! 

τελικό σκορ: 3-1
τα σετ: (25-17, 20-25, 25-16, 25-19) 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 10:33 μ.μ.

Έστω και στο παρά 5 λοιπόν οι παίκτες του Σπύρου Φίνου έκαναν το καθήκον τους σώζοντας τη χρόνια! Ένας συνδυασμός συγκυριών και λαθών της διοίκησης παραλίγο να αποβούν μοιραία, ας ελπίσουμε λοιπόν αυτά να μην επαναληφθούν από τη νέα αγωνιστική περίοδο γιατί ο ΑΡΗΣ μας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί όσο κι αν προσπάθησαν τα τελευταία χρόνια να τον αφανίσουν μερικά λαμόγια-δούλοι του χρήματος..!

ΣΧΟΛΙΟ: ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 12:33 π.μ.

poy einai o reddragon? pote tha emfanistei epiteloys?

NeTo3 είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 12:43 π.μ.

Δεν σ αρέσουν αυτά που γράφουμε εμείς αδερφέ?

VardARIS είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 1:28 π.μ.

Ανώνυμε μην πρήζεις φίλε. Όταν λειτουργήσει ξανά το cbox Θα το δεις. Μη ρωτάς ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα.

Έστω και στο παρά 5 διορθώθηκαν μερικά λάθη, προσλήφθηκε ο Φίνος που κακώς απομακρύνθηκε και σώθηκε η παρτίδα. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Φέραμε τον Μέσι του βόλεϊ, (Ντεσπέιν) για να μην παίξει, κάναμε 10 αλλαγές προπονητών στο τέλος με αποτέλεσμα η ομάδα από εκεί που θα πάλευε φυσιολογικά για 4άδα στο τέλος να φτάσει να παίζει στα play out.

Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη, να ξυπνήσουν μερικοί εκεί στον ΑΣ και να κυλήσουν όλα ομαλά...

Ανώνυμος είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 1:29 π.μ.

triti fora poy sas roto einai..o allos sas rotoyse 10 fores..

vardaris ayta ta legate apo proxthes gia to chat kai otan bei, tha to deis klp..ti ekseliksi exoyme?

VardARIS είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 1:44 π.μ.

Το επανέλαβα 10 φορές. Το cbox κλείνει μέχρι νεοτέρας.

VardARIS είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 1:57 π.μ.

Φίλε θέλεις να σου δώσω εσένα τους κωδικούς να είσαι 24 ώρες συνδεδεμένος να σβήνεις μηνύματα των μαλακ...μένων;

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να είμαι στη δουλειά και να χρειάζεται να ξεκλέβω χρόνο για να μπορώ να μπαίνω να σβήνω μηνύματα. Και το ίδιο υποχρεωμένοι δεν είναι ούτε τα άλλα παιδιά (Red Dragon, Nick, Vamos).

Ότι θέλεις θα το σχολιάζεις στα σχόλια.

Επαναλαμβάνω τελευταία φορά: το cbox κλείνει μέχρι νεοτέρας. Δεν υπάρχει κάποια άλλη διαθέσιμη λύση, από την στιγμή που δε λειτουργούν τα bans.

Ανώνυμος είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 2:02 π.μ.

teleytaia erotisi

pos ginetai na min leitoyrgoyn ta ban? gia ayto legontai ban

to pio pithano den einai na epistrepsei to chat omos? ti allo borei na simvi?

Ανώνυμος είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 2:08 π.μ.

pare kanena tilefono ton reddragon na bei mesa gia na dei ti tha ginei..

VardARIS είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 2:18 π.μ.

Ρε καημός με το cbox...

Αλήθεια φίλε ανώνυμε ποιος είσαι? Μήπως είσαι εκείνος ο πιτσιρικάς ο Aris3 και κάθομαι και τζάμπα ξοδεύω τον χρόνο μου να σου απαντάω?

ερχεται το Chat είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 2:48 π.μ.

Παιδια καλα κανατε καιτο κλεισατε, κρατηστε κλειστο το chat μεχρι το Σεπτέμβριο, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ CHAT. O aris3 είναι μεγάλο troll και εχω την υποψία ότι είναι και ο ετεροθαλής αδελφός του marauder και τριτος ξαδελφος του super3 που τα είχε παλια με τον κώστα αλλά μόνο πλατωνικά. Όλα αυτά είναι troll που συνδέονται με δεσμούς αίματος (μπλιαχ φρικιαστικό δεν είναι?)

Unknown είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 3:00 π.μ.


Κομπλεξικε Τζιμλες μπας κα εισαι ο πιτσιρικας και θες να μου την στησεις;;;; Οχι μονο με τον Κωστα ειμαστε αδερφια. Αμα εγω ειμαι τρολ εσυ εισαι κατι παραπανω.

Υπηρχε περιπτωση να λεγα χορνια πολλα στον ευατο μου;; Εγω περιμενα οτι θα με περνατε με τις κλωτσιες που δεν σας το λεγα πιο νωρις και οχι επειδη δνε πιστευετε οτι ειμαστε αδερφια

Αντι-μαραουντερ βγηκες..χαιρομαι που εχω κομπλεξικους μαζι μου..Eω δεν ημουν τελικα αυτος με τις τελειες;; ε;;

έρχεται το αρθρο είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 3:25 π.μ.

Θα ακολουθήσει άρθρο μου που θα κανει ΠΑΤΑΓΟ , θα τα ισοπεδώσει όλα... μείνετε συντονισνένοι σε λίγο στις οθόνες σας όλη η αλήθεια για το γενεαλογικό δέντρο του marauder...τέτοιο trollόδεντρο δεν έχει συναντήσει ξανά άλλο blog.

trailer :http://www.youtube.com/watch?v=rG7MROg11pw

Giorgos T. είπε... 28 Απριλίου 2014 στις 10:10 π.μ.

Να δω αν ανοιξει το τσατ , αν θα σχολιαζουν παλι ολοι αυτοι οι ανωνυμοι !