Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

In Fans We Trust...

Όλοι οι Αρειανοί γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουμε ως λαός. Μπορεί να περνάμε τη χειρότερη φάση στην 100χρονη ιστορία μας, ωστόσο αυτό δε μας εμποδίζει να παραδίδουμε μαθήματα οπαδικής τρέλας και αφοσίωσης τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη. Τα παραδείγματα πολλά, αρκεί και μόνο να διαβάσει κανείς τα εγκωμιαστικά σχόλια χρηστών από διάφορα μέρη του πλανήτη σε videos που υπάρχουν στο youtube και δείχνουν την κερκίδα μας. 

Η αναγνωρισιμότητα που έχουμε ως οπαδοί μπορεί να έχει ξεθωριάσει, με όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 3 χρόνια στην ομάδα, παρόλα αυτά παραμένει ισχυρή και το συνειδητοποίησα ιδίοις όμμασι την τελευταία εβδομάδα, όταν Άγγλοι οπαδοί της Watford μας προσέγγισαν και πραγματοποιήσαμε τυπικά μια αδελφοποίηση. 


Όσοι παρακολουθούν τα άρθρα μου γνωρίζουν ότι τα τελευταία 3 χρόνια μένω Λονδίνο. Δημιούργησα μια σελίδα στο Facebook "Aris London Fans", με στόχο να δω αν υπάρχουν και άλλα αδέλφια που μένουν εδώ. Μέσα σε μόλις 6 μήνες, και χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο, έχουμε μαζευτεί σχεδόν 35 άτομα που μένουμε Αγγλία. Πηγαίνουμε παρακολουθούμε τα ματς όλοι μαζί, (αρκεί να βολεύει και η δουλειά), πήγαμε γιορτάσαμε σε pub τα 100 χρόνια του Άρη κλπ. 

Ένας φίλος λοιπόν που ανήκει στο group μας ενημέρωσε ότι υπάρχει μια ομάδα σε προάστειο του Λονδίνου (Βόρειο-Δυτικά) που έχει τα ίδια χρώματα και ήδη έχουν προσεγγιστεί από κάποια αδέλφια μας από Θεσσαλονίκη. Σε συνέχεια λοιπόν αυτών των επαφών επικοινωνήσαμε με έναν πυρήνα οπαδών τους και το προχωρήσαμε. Τα παιδιά μας προσκάλεσαν στο γήπεδό τους, ήδη 2 φίλοι επισκέφτηκαν το γήπεδό τους (Watford - Leeds: 3-0). 
Άποψη της κερκίδας από το ίδιο παιχνίδι. 
Οι Άγγλοι λοιπόν της Watford έχουν ενθουσιαστεί από την όλη φάση και μας έχουν προσκαλέσει να δώσουμε μεγαλύτερη παρουσία στον εκτός έδρας αγώνα που θα δώσουν με αντίπαλο την Charlton. Ήδη 6 από μας το έχουμε κανονίσει και θα παραβρεθούμε στο γήπεδο της Charlton, με τα εισιτήρια πληρωμένα από τα αδέλφια μας του Watford. 

Κάποιοι από αυτούς θέλουν να έρθουν και Ελλάδα και να επισκεφτούν το Χαριλάου. Βέβαια δεν ξέρω πότε θα μπορεί να γίνει αυτό... Τι να έρθουν να δουν; Την Πανσερραϊκό, τον Άρη Ακροποτάμου ή το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος;

Ανταλλάξαμε t-shirts και σημαίες...

Κόντρα λοιπόν στην προπαγάνδα που προσπαθούν να περάσουν τα ασπρόμαυρα ραδιόφωνα, ο λαός του Άρη δεν απογοητεύεται, δε θα αλλάξει ομάδα, δε θα κάνει τα παιδιά του γαύρους, ούτε βάζελους, μόνο και μόνο για να μη γίνουν μπαουγκτζήδες. Το αντίθετο μάλιστα, θα φροντίσουμε να μεταδώσουμε παντού την κιτρινόμαυρη ιδέα... 

Υ.Γ. Άλλος αδελφός μας που μένει εδώ, έδωσε το παρόν και στον προημιτελικό της Chelsea - PSG. Είχαμε λοιπόν παρουσία και εκεί...




5 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 12 Απριλίου 2014 στις 3:18 μ.μ.

Ειναι σημαντικο να εχουμε φιλους σε αλλες χωρες ,δειχνει οτι δεν ειμαστε οπαδοι του καναπε (βλεπε συμπολιτες) και οτι ειμαστε ενεργοι με συνδεσμους και παρεες σε πολλα μερη του κοσμου.

Μακαρι καποια στιγμη να παιξουμε ενα φιλικο με Γουοτφορντ , οταν θα βρισκομαστε σε καλυτερη κατασταση !

VardARIS είπε... 12 Απριλίου 2014 στις 6:16 μ.μ.

Και επειδή ξέχασα να το αναφέρω, η Watford αγωνίζεται στην Championship, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και παλεύει για να μπει στα play-off, αλλά μάλλον δε θα τα καταφέρει, αφού έχει μείνει πίσω.

Έχει παίκτες όπως:
Almunia (πρώην Άρσεναλ)
Alexander Merkel (πρώην Μίλαν)
Chu-Yung Park (πρώην Άρσεναλ)
Marco Cassetti (πρώην Ρόμα)
Daniel Toszer (πρώην Άεκ)
Samba Diakite (πρώην QPR)
Albert Riera (πρώην Liverpool, Ολυμπιακός)

Vamos_G1 είπε... 12 Απριλίου 2014 στις 6:50 μ.μ.

Α ρε φίλε Βαρδ, στα γούστα είσαι στο νησί! Την καλύτερη δουλειά κάνεις!

Giorgos T. είπε... 14 Απριλίου 2014 στις 2:06 μ.μ.

Καλοι παικτες που ανεφερες...
Ο Τοζερ που λες ηταν στην Τζενοα αν δεν κανω λαθος.