Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Όλα τα γκολ του Νταβίντ Αγκάνθο με τον ΆΡΗ (vids)

Καλησπέρα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε αναλυτικά και τα 12 γκολ που πέτυχε ο Νταβίντ Αγκάνθο με τη φανέλα του ΆΡΗ αυτά τα 2 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Θα πούμε λίγα λόγια για το καθένα και φυσικά έχουμε και βίντεο.

Ο Αγκάνθο αποχώρησε από τον ΆΡΗ, και θυμηθείτε το αναλυτικό άρθρο που είχαμε γράψει γι' αυτόν.

2012-2013

Άεκ-ΆΡΗΣ 1-1: Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΆΡΗ ο Αγκάνθο ισοφαρίζει σε 1-1, σκοράροντας το πρώτο γκολ του ΆΡΗ στη σεζόν, έπειτα από πολύ ωραία κάθετη του Καπετάνου, με ένα όμορφο πλασέ στη γωνία.

ΆΡΗΣ-Κέρκυρα 1-0: Εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε ο Ψυχογιός, ευστοχεί και δίνει στον ΆΡΗ την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Πάοκ-ΆΡΗΣ 4-1: Έπειτα από κόρνερ και πρώτη κεφαλιά από συμπαίκτη του, ο Ισπανός με δεύτερη κεφαλιά σκοράρει το γκολ της τιμής μέσα στο κοτέτσι.

ΆΡΗΣ-Ολυμπιακός 2-2: Με ριμπάουντ από απόκρουση, ο Νταβίντ βάζει μπροστά τον ΆΡΗ με 2-1, ωστόσο 3 λεπτά αργότερα ο Χολέμπας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού σέρβιρε μία καταπληκτική ασίστ στον Παπαστεριανό ο οποίος άνοιξε το σκορ.

ΆΡΗΣ-Βέροια 2-1: Σέντρα από τα δεξιά, κεφαλιά-πάσα από συμπαίκτη του και πολύ ωραίο τελείωμα με πλάτη στην εστία. Ο Αγκάνθο ισοφαρίζει τη Βέροια και λίγο αργότερα ο ΆΡΗΣ πήρε τη νίκη με γκολ του Γκέσιου.

ΆΡΗΣ-Πανιώνιος 2-1: Ο Αγκάνθο μόλις είχε επιστρέψει από τραυματισμό, και λίγα λεπτά αφότου μπήκε στο ματς ως αλλαγή, σκοράρει με πολύ δύσκολη κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Οικονομόπουλου, δίνοντας στον ΆΡΗ άλλη μία νίκη.

ΆΡΗΣ-Άεκ 1-1: Στο 84ο λεπτό ο Ισπανός σκόραρε με προβολή απέναντι στην Άεκ κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη νίκη, ωστόσο η Άεκ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με το γκολ-οφσάιντ του Πετρόπουλου. Αμέσως μετά το γκολ είχε έρθει και η πιο ντροπιαστική αποβολή που έχει υπάρξει, καθώς πήρε κόκκινη από τον Κάκο επειδή σήκωσε τη φανέλα του για να φανερωθεί ένα φανελάκι συμπαράστασης προς το νεκρό νεαρό παίκτη της Κ17 του ΆΡΗ, τον Άγγελο Τσιπούρα.

ΆΡΗΣ-Πάοκ 2-2 (2): Μόνος του ο Αγκάνθο με ένα τρομερό γκολ-ισοφάριση στα πρώτα λεπτά, και με ένα πέναλτι στο 2ο ημίχρονο, καταφέρνει να αποσπάσει την ισοπαλία από τον αιώνιο αντίπαλό μας.

Δείτε εδώ και τα 9 γκολ του Αγκάνθο στην πρώτη του σεζόν:




2013-2014

Πανιώνιος-ΆΡΗΣ 1-2: Ο Αγκάνθο μόλις έχει αρχίσει να παίζει λόγω της τιμωρίας του τις πρώτες αγωνιστικές, και ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά πριν ο Ουντότζι σκοράρει το 2ο γκολ και δώσει στον ΆΡΗ την πρώτη του νίκη στη σεζόν. Βίντεο εδώ.

ΆΡΗΣ-Αστέρας Τρ. 1-1: Λίγο νωρίτερα ήταν ο μοιραίος χάνοντας πέναλτι, ωστόσο λίγο αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά. Βίντεο εδώ.

ΆΡΗΣ-Πανιώνιος 1-0: Σκοράροντας με κεφαλιά -πάλι!- στο 58' έδωσε στον ΆΡΗ την πρώτη και μοναδική εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. Βίντεο εδώ.


1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 21 Απριλίου 2014 στις 1:11 μ.μ.

Φοβερος περσι αλλα τραγικος φετος.

Αν δεν ειχε βεβαια το προβλημα στο γονατο , δεν θα ερχοταν ποτε στον Αρη και θα επαιζε ακομα Ισπανια...