Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

10 βήματα για την επόμενη μέρα στον ΆΡΗ


Καλησπέρα σε όλους. Επιτέλους όσοι τρέφατε αυταπάτες είπατε να πάρετε απόφαση ότι η ομάδα υποβιβάστηκε, και πλέον, αφού όλοι το καταλάβαμε, καλό θα είναι να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα.

Στο παρακάτω άρθρο παραθέτω σε 10 βήματα την πρότασή μου για την επόμενη μέρα στον μεγαλύτερο σύλλογο της βόρειας Ελλάδας. Δεν λέω φυσικά ότι είναι σωστός δρόμος. Είναι καθαρά η άποψή μου, και περιμένω και τις δικές σας φυσικά!

Βήμα 1ο: Ο καταστροφέας του ΆΡΗ, Λάμπρος Σκόρδας, μας αδειάζει επιτέλους τη γωνιά.
Βήμα 2ο: Αναλαμβάνει μία νέα διοίκηση, επιτροπή διοικούσα επιτροπή όπως διάολο θέλετε πείτε την, με απαραίτητη προϋπόθεση να μην υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ μέλος που να διοίκησε την περίοδο 2004-2014.
Βήμα 3ο: Η διοίκηση σε συνεργασία με τους νομικούς και τον κόσμο αποφασίζει εάν του χρόνου η ομάδα θα αγωνίζεται στη Β' ή στη Γ' εθνική.
Βήμα 4ο: Τα βήματα 4-5-6 είναι παράλληλα. Καταρχήν, γίνεται μία συζήτησε με όλους τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, και την πρόθεσή τους αν θα παραμείνουν ή όχι στο σύλλογο. Μέσα σε μία βδομάδα το πολύ θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και όσοι είναι να μείνουν οριστικά να μείνουν και όσοι είναι να φύγουν να πάρουν δρόμο.
Βήμα 5ο: Παράλληλα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως γίνεται αναζήτηση επενδυτή για να μπει ΧΡΗΜΑ στην ομάδα.
Βήμα 6ο: Απόλυση αυτού που κάνει τον προπονητή στον ΆΡΗ και μας κοροϊδεύει, ονόματι Σούλης Παπαδόπουλος.
Βήμα 7ο: Το πολύ μέχρι τέλη Ιουνίου να έχει έρθει ο νέος προπονητής. Να είναι καλό όνομα, έμπειρος, που θα εμπνεύσει τον κόσμο του ΆΡΗ. Τα ονόματα δεν είναι της παρούσης.
Βήμα 8ο: Ο προπονητής που θα έρθει επιβάλλεται να δει σε σύντομο χρονικό διάστημα βίντεο με ΟΛΑ τα παιχνίδια του ΆΡΗ τη φετινή σεζόν για να έχει πλήρη εικόνα από όλους τους παίκτες.
Βήμα 9ο: Τίθεται επί τάπητος ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί η ομάδα, ανάλογα πάντα με το τι θα έχει γίνει τους παίκτες του τωρινού ρόστερ, να ανέβουν παιδιά από την ακαδημία και να τεθούν μεταγραφικοί στόχοι, συγκεκριμένοι επιτέλους.
Βήμα 10ο: Μέσα σε όλα αυτά, επιβάλλεται ο κόσμος να μην παρατήσει την ομάδα. Να τη στηρίξει, τώρα στα πολύ δύσκολα, γιατί μόνο με τη βοήθεια του λαού του, ο ΆΡΗΣ θα μπορέσει και πάλι να ορθοποδήσει και να επανέλθει ψηλά.

Όλα αυτά βέβαια στα λόγια φαίνονται -και είναι- απλά. Όμως με τον ΆΡΗ που έχουμε ''μπλέξει'', τίποτα δεν είναι δεδομένο...

3 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 24 Μαρτίου 2014 στις 12:15 π.μ.

Όλα καλά κ όλα ωραία Νικ κ συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου. Εκεί όμως που θα διαφωνήσω, όσο παράξενο κ αν φαίνεται είναι στο βήμα 10. Για μένα ο κόσμος πλέον δεν έχει κανενός είδους υποχρέωση να βοηθήσει. Χρόνια κ χρόνια βοηθούσε κ χαΐρι δεν είδε ΠΟΤΕ. Φτάνει πια η κοροϊδία και αρκετά πια με την καραμέλα του "κόσμου". Εγώ προσωπικά πλέον με την λήξη της φετινής σεζόν γίνομαι πελάτης. Κ απαιτήσεις θα έχω κ τον πήχη ψηλά θα βάλω κ θα περιμένω να δω πρώτα σωστές κινήσεις κ μετά να σκεφτώ ΑΝ Κ ΕΦΟΣΟΝ θα βοηθήσω. Ως εδώ λοιπόν για μένα με την "βοήθεια/στήριξη/υπομονή/μπλαμπλαμπλα του κόσμου". Φυσικά αυτό είναι προσωπική μου άποψη κ ο καθένας μπορεί να κάνει ότι τον φωτίσει ο καλός Θεούλης.

Ανώνυμος είπε... 24 Μαρτίου 2014 στις 3:25 μ.μ.

Simfono se ola niko , o aris prepei na efarmosei ena paromio plano.

na boune atoma me lefta kai oxi yilikatzides stin omada.

h stirixi gia emena einai dedomeni , eite b eite g eite topiko , ego diarkias tha agoraso !

(akoma exo provlima me to pc , otan tha t exo piso tha grayo k ego arhto-apoyi ;) )

giorgos bet

VardARIS είπε... 25 Μαρτίου 2014 στις 2:03 π.μ.

Θα σχολιάσω ένα - ένα τα βήματα:

1) Το πρώτο βήμα θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 2-3 εβδομάδες (για να μην πω πιο νωρίς).

2) Η διοικούσα επιτροπή καλά θα είναι να έχει κάποιους ανθρώπους άφθαρτους, και από διαφορετικούς χώρους προκειμένου να υπάρχει έλεγχος, π.χ. 1-2 άτομα από τους βετεράνους, 1-2 άτομα που έχουν βάλει χρήματα και έχουν αποδείξει την αρειανοσύνη τους κλπ κλπ

3) Για το 3ο βήμα πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες στο να μείνουμε στην Β' Εθνική, χωρίς αφαιρέσεις βαθμών, αφού πρώτα πεισθούν όλοι οι πιστωτές.

4) Οι παίκτες πρώτα θα πρέπει να ξέρουν σε ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα. Αν και για να πω την αλήθεια μερικοί από αυτούς δεν κάνουν ούτε για Β' Εθνική.

5) Το βήμα 5 θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

6) Επίσης το βήμα 6 θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό

7) Το ίδιο που ισχύει για το βήμα 4, ισχύει και για τον προπονητή. Πρέπει να ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε.

8) Καλό θα είναι ο προπονητής που θα έρθει να έχει γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος.

9) Θα πρέπει να στελεχωθεί το τμήμα με άτομα που να γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, και όχι με Μούτες και Χατζηνικολάους...

10) Ο κόσμος που είναι να στηρίξει θα στηρίξει. Πολλές φορές είπαμε ότι σταματάμε να ασχολούμαστε, αλλά πάλι δίνουμε τα λεφτά μας. Αυτό λοιπόν είναι δεδομένο...