Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Να σωθεί η ομάδα . . .

Με δεδομένο ότι η πλειοψηφία όσων θα διαβάσουν την παρακάτω ανάρτηση (τα γραφόμενά μου), επιθυμούν να παραμείνει η ομάδα στην Άλφα Εθνική αρχίζω να γράφω . . .

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο συνοπτικός γίνεται. Αν και είναι δύσκολο με τόσα θέματα . . .


Είμαι από αυτούς που παθιασμένα ήθελα, θέλουν και θα θέλουν τα εξής: Να παραμείνει ο ΆΡΗΣ στην Άλφα Εθνική, να εισαχθεί στο άρθρο 99 και στην συνέχεια να είναι εντάξει στις πληρωμές του, να έρθει ένας επενδυτής, εφόσον αποδειχτεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες ότι κάποιοι έκαναν κακό στην ομάδα να κατηγορηθούν και τέλος να ξεκουμπιστούν όλοι οι παλιοί και να αλλάξουν πρόσωπα και Ν Ο Ο Τ Ρ Ο Π Ι Ε Σ στον ΆΡΗ . . .


Στον ΆΡΗ, από μικρό παιδί ξέρετε τι μου γυρίζει τα μυαλά και είναι το μόνο πράγμα που πιθανόν κάποια στιγμή με απομακρύνει οριστικά ; ; ; 



Η  Δ Ι Χ Ο Ν Ο Ι Α . . .  Αυτή η καταραμένη κατάσταση που πολλοί ΑΡΕΙΑΝΟΙ την έκαναν συνήθεια τα τελευταία 15 χρόνια . . .

Όλοι έχουμε σιχαθεί πρόσωπα και καταστάσεις . . . Όλους (πρόσωπα) και όλες (καταστάσεις) . . . Δεν εξαιρείται κανένα (πρόσωπο) και καμία (κατάσταση).

Το να αναλύσουμε τι έφταιξε είναι κοροϊδία του ίδιου μας του εαυτού. Το να αναρωτηθούμε γιατί ο κόσμος απομακρύνθηκε από το γήπεδο είναι επίσης κοροϊδία. Το "στήριξε ΑΡΕΙΑΝΕ" είναι κοροϊδία, επίσης . . . Επίσης, το να αναλύσουμε τι έγινε τα τελευταία 34 χρόνια (όπως έκανα εγώ χθες στο τσατ σε μια κουβέντα με έναν φίλο) είναι πάλι κοροϊδία . . . Του ίδιου μας του εαυτού . . .



Ξέρετε τι πρέπει να μας ενδιαφέρει και που πρέπει να εστιάσουμε ; ; ; 



Στα  Γ Ι Α Τ Ι . . . Γιατί έγιναν όλα αυτά, Γ Ι Α Τ Ι η ομάδα κάνει φαύλους κύκλους τα τελευταία 15-20 χρόνια, Γ Ι Α Τ Ι δεν μπορούμε να γλυτώσουμε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν επιθυμούμε, Γ Ι Α Τ Ι να την πληρώνουμε πάντα εμείς και πολλά ακόμα Γ Ι Α Τ Ι . . .

Σε όλες τις Γ.Σ. περιμένω έναν (όχι παραπάνω) ΑΡΕΙΑΝΟ ή ΑΡΕΙΑΝΟΥ να ανέβει στο αναθεματισμένο έδρανο και για ένα λεπτό (δεν χρειάζεται παραπάνω) να ρωτήσει παράγοντες και συνοπαδούς αυτά τα Γ Ι Α Τ Ι . . .

Επίσης, περιμένω να μου απαντήσουν ΑΡΕΙΑΝΟΙ και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Γ Ι Α Τ Ι βγάζουν στον αέρα τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή . . . Να πει τι ; ; ;



Αντιπαραθέσεις



Κάποιοι οπαδοί βρίζουν και βρίζουν . . . Δεν έχουν άδικο . . . Μα ταυτόχρονα δεν έχουν και δίκιο. Και ξέρετε ότι όταν σε μία περίπτωση έχεις δίκιο και άδικο ταυτόχρονα η περίπτωση είναι άλυτη . . . Θα το έχετε ζήσει και στα προσωπικά σας πολλοί αυτό το διφορούμενο γεγονός.

Έχουν δίκιο γιατί έχουν αγανακτήσει επειδή τόσα χρόνια τρέχουν για τον ΆΡΗ και εισπράττουν κοροϊδία και από την άλλη έχουν άδικο γιατί η κατάσταση δεν αλλάζει αφού οι καταστάσεις τους πρόλαβαν και δεν υπήρχε άλλη λύση.



Τι συμβουλεύω ; ; ; (αν και δεν γουστάρω να το παίζω συμβουλάτορας) 



Πείτε όχι στα πρόσωπα και πείτε Ν Α Ι στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ . . . Στο σήμα, την φανέλα, το χρώμα, τους συνοπαδούς σας . . .

Η ομάδα πρέπει να σωθεί. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν και τίποτα αν πέσουμε. Να σωθεί και να μπει στο σωστό δρόμο απαλλαγμένη από πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος.



Για το αγωνιστικό ; ; ;



Πιστεύω μπορούμε να σωθούμε. Και τρεις να πέσουν, μπορούμε. Χρειάζονται αλλαγές προσώπων στη βασική ενδεκάδα. Ας βάλει τον Γουναρίδη βασικό τερματοφύλακα για 5-6 ματς. Ας βάλει Βλάχο δεξι μπακ, Μπουγαϊδη - Κύργια (δίδυμο κέντρο άμυνας), αριστερό μπακ Μαργαρίτη και μπροστά του τον Τσουμάνη.

Ας κόψουν τον πισινό τους να φέρουν τον Παπαστεριανό και να κάνει δίδυμο στα αμυντικά χαφ με τον Ηρακλή.. Και επιτελικό τον Τάτο... Έξω δεξιά ας κόψουν τον πισινό τους να φέρουν τον Ουντόζι πίσω. Και κορυφή τον Ισπανό...

 1+1 κάνουν δύο... Με την μέχρι τώρα κατάρτιση της ενδεκάδας δεν σώζεται η παρτίδα. Μέχρι την Δευτέρα - 1 0 - 2 - 2 0 1 4 (έξι αγωνιστικές μετά) η ομάδα πρέπει να έχει 21 βαθμούς. Δηλαδή 3-1-2 απολογισμό στα επόμενα έξι ματς..

Ας το κάνουν.. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ . . .



Επίλογος 


Κουραστήκαμε, τρέξαμε, στηρίξαμε, σμπαραλιαστήκαμε . . .

Σώστε την ομάδα . . .

Να μπούμε επιτέλους σε έναν δρόμο . . .

3 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 8 Ιανουαρίου 2014 στις 6:37 μ.μ.

Πολυ σωστές οι σκέψεις σου , νομίζω όλοι μας πάνω κάτω τα ίδια αναρωτιόμαστε !

Για τα πρόσωπα που προτίνεις συμφωνώ και σκέφτομαι να κάνω και ένα σχετικό άρθρο για την ενδεκάδα που θα ήθελα να δω...

Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω που έχει ακόμα φωνή ο Κόντης και μιλάει και κάνει δηλώσεις. Η ώρα του θα έρθει αργά η γρήγορα.

United we stand ,divided we fall !

psomod είπε... 9 Ιανουαρίου 2014 στις 11:10 π.μ.

Αδερφέ jim ,συμφωνώ 200%
Την επόμενη φορά που θα μαζευτούμε σε συνέλευση της λέσχης θα ήθελα να κλειδωθούμε μέσα(παράγοντες -κόσμος- δημοσιογραφοι) και τις ερωτήσεις να τις απευθύνουμε σε αυτούς που συντηρούν αυτό το κλίμα εδώ και δεκαετίες τους δημοσιογραφους. Μπορεί να μην έχουν την άμεση ευθύνη αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ποιος τους έδινε περίεργες πληροφορίες με σκοπό την αποχώρηση παιχτών,προπονητών κλπ ας τους ξεβρακώσουμε όλους(διοικούντες, δημοσιογραφους παράγοντες κλπ) μπροστά στο κόσμο.
ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΩ σε όλους μας ότι η γνώμη που έχουμε για κάποιους ανθρώπους όπως ο Σκορδας είναι από πληροφορίες που είχαμε δήθεν από μέσα από την ομάδα.
UNITED WE STAND!!! ARIS θρησκεία και με τον super3!!!

jim είπε... 9 Ιανουαρίου 2014 στις 1:44 μ.μ.

Ναι φίλε..

Χωρίς Ε-Ν-Ο-Τ-Η-Τ-Α, δεν θα καταφέρουμε Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α . . .

Αυτό το κολο-κλίμα των τελευταίων 30-35 χρόνων πρέπει να σταματήσει να υπάρχει..

Και εμείς οι ίδιοι πρέπει να απαιτήσουμε να σταματήσει..

Αλλιώς το μέλλον είναι άσχημο.