Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Το φάουλ της ΕΟΚ , η βεντέτα με την ΕΠΟ και ο πόλεμος καλά κρατεί...

Έχουμε λίγο καιρό να τοποθετηθούμε από το μπλόγκ μας, από το Σάββατο συγκεκριμένα.

Ωστόσο τα γεγονότα δεν μας αφήνουν ανεπηρέαστους.

Ο πόλεμος κατά του Άρη συνεχίζεται , σε ποδόσφαιρο κα μπάσκετ !





Καταρχάς , για να ξεκινήσω με τους αγώνες της εβδομάδας, το Άρης - Ατρόμητος δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω , λόγω εξεταστικής. Το 0-0 αφήνει ανάμικτα συναισθήματα , αλλά δεν βοηθάει καθόλου στον στόχο της παραμονής. Επιβάλλεται να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια.

Στο μπάσκετ κερδίσαμε εύκολα τον ΚΑΟΔ που έχει πολύ δυνατή ομάδα. Ο Άρης φάνηκε να συνέρχεται μετά από συνεχόμενα στραβοπατήματα και αυτό είναι σημαντικό. Ας μην ξεχνάμε πως ο στόχος μας φέτος είναι η 6αδα!

Κλείνω λοιπόν την παρένθεση με τους αγώνες και περνάω στο ζουμί της υπόθεσης :  

Το διπλό μέτωπο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Έχουμε λοιπόν από την μία πλευρά την ΕΠΟ , που αρνείται πεισματικά να εκδώσει τα δελτία των μεταγραφών. Έκανε και έκτακτη συνεδρίαση (και καλά) Σάββατο πρωί για να αποφασίσει. Και φυσικά η απάντηση ήταν η γνωστή σε όλη την Ελλάδα φράση ''Δεν εξαρτάται από εμάς'' , ρίχνοντας το μπαλάκι αλλού για να βρεθεί λύση. Στην ουσία το Σάββατο ήταν μια ευκαιρία για τους υπεύθυνους της ΕΠΟ να πάνε για πρωινό καφεδάκι και μπουφέ με τα έξοδα πληρωμένα (μαντέψτε ποιοι πληρώνουν!).

Φυσικά το καλοκαίρι η ΕΠΟ είχε εντελώς διαφορετικό σκεπτικό. Όταν μοίραζε σε ομάδες όπως ο Παναθηναικός , ο Όφη και ο Πανιώνιος τις ενημερότητες και τα δελτία σαν να ήταν στραγάλια. Ομάδες που δεν είχαν συμφωνίες ούτε με το 10% των πιστωτών πήραν ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΌΤΗΤΑ και δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές της αρεσκείας τους. Την στιγμή που ο φάκελος του Άρη απορρίφθηκε ως ελλιπής. Αυτή είναι η ελληνική ισονομία !

Είναι γνωστό ότι ο Άρης δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την ΕΠΟ , αλλά η κατάσταση έχει εξελιχθεί σε βεντέτα ! Ο χρόνος περνάει και ουδέν νεώτερο εκ του δυτικού μετώπου...

Υπάρχει βέβαια και η πιο πρόσφατη περίπτωση με την ΕΟΚ. Σε άλλη μια περίπτωση ,η Ελλάδα κατακτά την χρυσή μούντζα ! Θα γίνει τελικός-ανέκδοτο στο μπάσκετ.  Καταρχάς η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται χωρίς διακριτικά των ομάδων (!!!!).
 
Πλέον μπορούμε να κοιμηθούμε άνετα τα βράδια καθώς οι φιλόσοφοι της ΕΟΚ βρήκαν  την λύση για να  εξαλειφθεί  η βία στα γήπεδα ! Όχι διακριτικά ! Μάλιστα... Γιατί όμως να σταματήσουμε εδώ ? Εγώ λέω να εμφανιστούμε όλοι με ΙΔΙΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ! Να μην ξεχωρίζουμε σε τίποτα , αφού εκεί θα μας φτάσουν στο τέλος. Στον τελικό λοιπόν θα εμφανιστούμε όλοι έτσι :

Και σαν να μην έφθαναν αυτά , η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από το γήπεδο ( με ταυτότητα). Γνωρίζετε πολλά άτομα που μπορούν να πάρουν το αεροπλάνο μέχρι Κρήτη για να αγοράσουν ένα εισιτήριο ? Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟ) ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ?

Και οι δικαιολογίες είναι κωμικοτραγικές. Ότι το γήπεδο έχει μόνο μια είσοδο και είναι αναπόφευκτο να γίνουν επεισόδια αν συναντηθούν οργανωμένοι οπαδοί ! Τότε ρε φωστήρες  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ?

Η Αστυνομική διεύθυνση της περιοχής έχει βαρύνει από το πολύ ρακί και τους καφέδες κα δεν μπορεί μία φορά στα 10 χρόνια να εξασφαλίσει την ασφαλή διεξαγωγή ενός τελικού ??

** Υπάρχουν και 2 εξελίξεις της τελευταίας στιγμής στις οποίες θα αναφερθούμε μάλλον αύριο. Η πρώτη είναι ότι η ΚΑΕ ΑΡΗΣ μπήκε στο άρθρο 99 και η δεύτερη ότι ο κρίσιμος αγώνας με τον Λεβαδειακό θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους του Άρη...




3 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 21 Ιανουαρίου 2014 στις 9:28 μ.μ.

Αρχίζω να την σιχαίνομαι αυτή την κατάσταση. Νιώθω ότι ζω στην Ουγκάντα. Ο καθένας κάνει ότι θέλει κ όπως το θέλει κ στο τέλος την πληρώνει πάντα ο Αρειανός κ η ομάδα μας. Δεν ξέρω, έχω απογοητευθεί πλήρως...

Giorgos T. είπε... 21 Ιανουαρίου 2014 στις 9:59 μ.μ.

Κάποια στιγμή όλη αυτή η κατάσταση θα τους γυρίσει μπουμερανγκ... και τότε είναι που θα το μετανιώσουν!

psomod είπε... 23 Ιανουαρίου 2014 στις 7:57 μ.μ.

αδέρφια,
πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε με το σταυρό στο χέρι σε όλα τα επίπεδα διοικήσεις-παράγοντες, φίλαθλοι-σύνδεσμοι κλπ.
ΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΎ η ΦΑΕ δεν είναι στην Αθήνα αλλά ΕΔΏ ας κουνηθούμε συγχρονισμενα επιτέλους!!!
ΆΛΛΟ SUPER 3 αγάπησα που στο διάολο πήγε????