Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Δεν είναι ατυχία , είναι ανικανότητα !

Ήττα και από τον Απόλλωνα με 0-2 στο Βικελίδης , σε μια χρονιά που ξεκινάει όπως τελείωσε και η προηγούμενη...

Οι δηλώσεις Σκόρδα μετά τον ματς απλά περιπλέκουν την κατάσταση αφού ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να μπει σε άλλον ένα εμφύλιο.




Με τι κουράγιο να καθήσεις να γράψεις για τον αγώνα αυτό?

 Ένας αγώνας που ήταν τελικός , ένας αγώνας που έπαιζες την ύπαρξή σου , έληξε με την ομάδα μας ηττημένη για άλλη μια φορά μέσα στην έδρα της,

Ένας αγώνας που δέχτηκες γκολ από τα αποδυτήρια από αυτά που δεν μπαίνουν. Που βρέθηκες με την πλάτη στον τοίχο με το καλημέρα.

Ένας αγώνας που ο Άρης είχε 20+ προσπάθειες και αρκετές από αυτές   θα μπορούσαν να γίνουν γκολ.

Ένας αγώνας που κέρδισε μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας , με στυλ ποδοσφαίρου που θύμιζε αγγλική ομάδα του 60 ! Με 2 τελικές προσπάθειες και 2 τραγικά λάθη παικτών μας (Τσουμάνης και Διούδης).

Ένας αγώνας που η τύχη σου ξαναγύρισε την πλάτη , μετά το δοκάρι του Σουνά (που έκανε καταπληκτική εμφάνιση) και το χαμένο πέναλτι ενός πρώην ποδοσφαιριστή... Γιατί μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω τον ''τελειωμένο'' αυτό χαφ που μας κουβάλησαν το καλοκαίρι και που κάποτε θεωρούνταν και ταλέντο. Αυτόν που βάλθηκε να μιμηθεί τον Ράμος και τον Καράμπελα (respect!)...

Το ξανασκέφτομαι όμως, και παρατηρώ ότι φέτος πολύς λόγος γίνεται για αυτή τη τύχη. Άτυχος εδώ , άτυχος εκεί , γκαντέμης την άλλη... Έχει γίνει υπερβολικά πολλές φορές για να θεωρείται θέμα ''τύχης''.

Και ρωτάω εγώ : Μήπως δεν είναι ατυχία , αλλά ανικανότητα ? Σήμερα το παιχνίδι ήταν στα μέτρα μας και το γήπεδο ήταν κατηφορικό. Είχαμε τον έλεγχο , κερδίσαμε φάουλ , κερδίσαμε κόρνερ , κερδίσαμε πέναλτι. Και παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Ούτε με το πέναλτι που θύμισε βολή...αντιαεροπορικού , ούτε με τον Μανιά με άδεια εστία (μετά το δοκάρι).

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση. Έτσι και στην περίπτωσή μας , η τύχη δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία! Είναι  ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ !

Όταν δεν κερδίζεις αυτό το παιχνίδι , είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Τόσο απλά!

Ας βγούνε λοιπόν οι παικταράδες μας να κοιτάξουν κατάματα τον κόσμο που τους έχει στηρίξει τόσο πολύ μέχρι σήμερα. Να βγούνε από τα αποδυτήρια και να μας κοιτάξουν στα μάτια. Μήπως και καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται....

Στην επόμενη ενδεκάδα πρέπει να βρίσκονται μόνο όσοι έχουν την ικανότητα και την διάθεση να αγωνιστούν !Αυτοί που θα τρέξουν , που θα διεκδικήσουν μπαλιές που θα κάνουν τάκλιν σαν να μην υπάρχει αύριο !

Βαρέθηκα τους Παπαδόπουλους που κυνηγάνε μπεκάτσες , σιχάθηκα πια με τον Μανιά που βλέπει την εστία λες και είναι πίσω από  το τείχος του Βερολίνου , με τον Αγκάνθο που προτιμά να πάει διακοπές με την μπάλα στα πόδια του του παρά να δώσει πάσα , με τον Διούδη που κάνει την έξοδο του Μεσολογγίου σε κάθε αγώνα !


12 σχόλια:

jim είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:24 π.μ.

Ότι κι αν πούμε είναι λίγο...

Τα επόμενα 5-6 ματς ειναι σημαντικά.. Αν δεν κάνουμε 2-3 νικες στα επόμενα 5-6 ματς είμαστε χλωμότατοι..

Giorgos T. είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:32 π.μ.

Χρειαζομαστε νικες αμεσα , ξεκινοντας με την Καλλονη !

jim είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:34 π.μ.

Ρε σεις

Βαρδαρη

Εγω ημουν ρε.... ο gate 4

εκανα το τρολ

Ξε κλειδωσε με

jim είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 π.μ.

Ηθελα να γελασουμε


Ξε μπαναρε τε με

χαχχχαχαχαχαα

jim είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:41 π.μ.

Δεν έληξε

Αισθανομαι παγιδευμενος μεσα στα βραχια...

χαχαχαχαχαχαχα

jim είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:42 π.μ.

αχχααχχαχχαα

ο gate 4 ο 2ος δεν ειμαι εγω...

καποιος με σαμποτάρει.....χαχααχααχαααχαχαχα

RedDragon είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 2:05 π.μ.

Γιώργο καλά τα λες αλλά δε φταίνε οι παίχτες (μόνο).

Οι παίχτες ότι μπορούν κάνουν. Δεν νομίζω να τους κατηγορεί κανείς για αδιάφορους. Αλλά δυστυχώς αυτά που μπορούν είναι λίγα.

Φταίνε αυτοί που τους έβαλαν να παίζουν.

Όλη χρονιά φωνάζω ότι παίζουμε χωρίς τερματοφύλακα. Έπρεπε να γίνει το σημερινό για να το καταλάβουν οι υπόλοιποι; Κ μετά είναι αντίδραση σωστών οπαδών να γιουχάρουν το πιτσιρίκι το Διούδη μέσα στο γήπεδο;

Δεν φταίει ο Διούδης που τον έχουν βάλει βασικό σε μία θέση την οποία αποδεδειγμένα ΔΕ μπορεί να στηρίξει.

Η αλήθεια είναι ότι πέσαμε μόνοι μας πάντως. Χάσαμε από ομάδες οι οποίες δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουν ιδιαίτερα για να μας νικήσουν.

Τα λέμε στη Γ...

Unknown είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:43 π.μ.

Εχεις δικιο σε ολα Γιωργο. Απλα δεν μπορουν οι παικτες μας.

Giorgos T. είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:54 π.μ.

Αυτο με τον Διουδη με στεναχωρησε και εμενα. Εχει δειξει καλα στοιχεια αλλα δεν ηταν ετοιμος για βασικος , οπως και φανηκε σε αρκετα παιχνιδια.

Δεν ειναι λυση ομως το ''στοχευμενο'' γιουχαρισμα μονο σ αυτον...Λες και φταιει μονο αυτος για τα γκολ που δεχθηκαμε...

οταν ξερεις οτι η αντιπαλη ομαδα θα εχει 2 παικτες στην επιθεση κοντα στο 1,90 , τοτε γιατι βαζεις κεντρικο αμυντικο με υψος 1,79? Πηγαινες γυρευοντας... και ο Ηρακλης εδειξε πολλες φορες οτι στο κεντρο της αμυνας δεν ειναι καλος!

Giorgos T. είπε... 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:57 π.μ.

Για β και για Γ , σας εχω πει πολλες φορες οτι δεν το λεω ουτε για αστειο !

Υπαρχει χρονος και εγω πιστευω ακομα οτι η ομαδα θα σωθει ! Και θα συνεχισω να το πιστευω...