Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Οι υποψήφιοι προπονητές για τον ΆΡΗ

Το θέμα που απασχολεί τις τελευταίες 2-3 ημέρες είναι αναμφίβολα για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Χατζη-ηττο-λάου στην τεχνική ηγεσία του ΆΡΗ.

Τα ονόματα που κυκλοφορούν πολλά, οι φήμες άλλες τόσες, και η διοίκηση συζητάει με πολλούς προπονητές, Έλληνες και ξένους.

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε ένα ένα τα ονόματα που ακούστηκαν για τον πάγκο του ΆΡΗ, και θα πούμε την άποψή μας, περιμένοντας και τις δικές σας, φυσικά.





ΞΕΝΟΙ

Κούπερ: Ακούγεται πολύ από την αρχή αλλά η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αναμφίβολα θα συσπειρώσει τον κόσμο, αλλά αμφιβάλλω αν θα πετύχει με αυτό το υλικό. Είδατε τι έκανε στις τελευταίες 2 ομάδες που προπόνησε. Όπως και να' χει, εγώ θα τον ήθελα.

Όγιος: Δεν κάνει γι' αυτόν τον ΆΡΗ. Νίκες θέλουμε, όχι καλή μπάλα.

Στεβάνοβιτς: Πολύ καλός προπονητής, προσωπικότητα, με καλό βιογραφικό. Θα τον ήθελα στην ομάδα. Είδατε ότι τις 2 πρώτες αγωνιστικές με γελοίο υλικό παρουσίασε πολύ καλή τη Βέροια, ενώ έδειξε ότι έχει την προσωπικότητα και μόλις είδε ότι του κουβάλησαν παίκτες που... δεν ήξερε, την έκανε.

Μπόλονι: Αρκετά καλός, έμπειρος, αλλά τρελάρας. Θέλουμε έναν που θα επιβάλλει την πειθαρχία.

Λίνεν: Καλό βιογραφικό, θα ήταν μέτρια προς καλή λύση, αλλά όχι κάτι μακροχρόνιο.


ΕΛΛΗΝΕΣ

Αναστόπουλος: Ο πρώτος με διαφορά που θέλω στον ΆΡΗ. Πολύπειρος, πολύ ικανός, αγαπητός στο λαό, πολύ καλός ψυχολόγος, ιδεατή λύση για τον σημερινό ΆΡΗ.

Σούλης: Με τίποτα. Μην ξεγελιέστε που σωθήκαμε μ' αυτόν πέρσι. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΥΤΟΣ. Το κλείνω εδώ. Κακός προπονητής.

Χριστόπουλος: Άπειρος τελείως. Ναι μεν έδειξε πολύ καλό έργο στον Πας Γιάννενα, αλλά πήγε Ουκρανία και τους έχει τελευταίους με διαφορά. Δεν τον θέλω.

Άγγελος: Δεν τον θέλω για το γνωστό λόγο ότι είναι οπαδός των δίπλα. Να έχουμε και κάποιες αρχές.

Καλαϊτζίδης: Ραπτόπουλε το καταλάβαμε ότι είναι φίλος σου. Για τον ΆΡΗ δεν κάνει, όσο κι αν τον διαφημίσεις. Σιγά μην πάρουμε τον Μιχαλήτσο της Βέροιας.

Τσιώλης: Θα γούσταρα αλλά αποκλείεται να έρθει.

Κωστένογλου: Αν έρθει σταματάω να ασχολούμαι, όσο τουλάχιστον είναι στον πάγκο (1-2 βδομάδες δηλαδή). Γελοίος ''προπονητής''.



Κατά σειρά προτεραιότητας θέλω τους:

1. Αναστό
2. Στεβάνοβιτς
3. Κούπερ



Υ.Γ. Εκεί στη διοίκηση ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο θέμα προπονητή.
Υ.Γ.2 Μούτα ακόμα;;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:38 μ.μ.

Νικ διαφωνουμε αρκετα σημερα

...ΚΟΥΠΕΡ ΜΕ 1000000%...Προπονηταρας με θητεια στο τσαμπιονς λιγκ..ακομα και με αυτο το ροστερ θα μας εσωνε....

Ο Στεβανοβιτς με 2 μονο ματς να τον εμπιστευτουμε??

Επισης θεωρω οτι εισαι αυστηρος πολυ με Σουλη....Περα απο το δεν πρεπει να μιλαμε αμα δεν ειμαστε 100% σιγουροι για κατι...με αυτον ειχαμε ορθολογικες επιλογες ενδεκαδας, καλο κλιμα στα αποδυτηρια, γνωριζει προσωπα και πραγματα..

Επισης τον Μπολονι θεωρουσα ιδανικη περιπτωση αλλα το κασε του ειναι σαν του κουπερ απο οτι διαβασα...

Στο διλημμα Ογιος-Αναστοπουλος...θελω Ογιος γιατι..

1. φαινεται να ξερει να δουλευει με νεους παικτες και ειναι αγαπητος στον κοσμο.
2. με ενα κακιστο ροστερ πριν 6-7 χρονια παιζαμε πολυ καλη μπαλα και πολλες φορες παρα τις ισοπαλιες(μαστερ σε αυτες) στεκομασταν στην εμφανιση... και 3. ο αναστοπουλος στηνει ομαδα για το μισο μηδεν...αλλα με αυτην την αμυνα που εχουμε δεν ξερω τι μπορουμε να πετυχουμε.

Γουστα ειναι αυτα..εγω προτιμω ογιος

για μενα προτεραιοτητα η αποκτηση ενος ξενου προπονητη με ικανοτητες και εμπειριες απο ξενα πρωταθληματα (α εθνικης...οχι σαν τον αλκαραθ).

μαραουντερ3

Unknown είπε... 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:52 μ.μ.

Ο Κουπερ μαραουντερ ειναι για εναν μεγαλο ΑΡΗ. Εδωσα παραδειγμα τις 2 τελευταιες ομαδες που προπονησε και τις εριξε και τις 2 επειδη δν ειχε καλα ροστερ.

Ο Στεβανοβιτς εχει καλο βιογραφικο και γιατι να μην το κρινουμε με 2 ματς;

Ο Σουλης ειναι κακος προπονητης.

Οντως ο Μπολονι εχει μεγαλο κασε.

Για το 0,5-0 πρεπει να παμε. Ο Αναστο θα δουλεψει την κακη αμυνα.

Οντως μη μας φερουν καναν Αλκαραθ-Προμπιερζ. Μην τυχον. Μονο αυτο λεω για τον ξενο προπονητη.

Skolix είπε... 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:33 μ.μ.

Εγώ θα ήθελα Σούλη πίσω, γιατί έδειξε πάθος για τη δουλειά, είδε τον Άρη σαν προσωπικό στοίχημα καριέρας, είναι έμπειρος και ας μην είναι υψηλού επιπέδου. Επίσης, δε μας πούλησε ποτέ οπαδιλίκι, το οποίο τόσο με έχει κουράσει.

Θεωρώ ότι ο Αναστό είναι καλύτερος προπονητής και μου είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Θα συμμαζέψει την άμυνα. Πέρσι, με τον ΟΦΗ από τις παραλίες τον είχε περίπου όγδοο.

Ο Όγιος είναι προπονητική απάτη. Είχε καλύτερο υλικό τότε και μπορούσε να παίξει το τρελιάρικο, αφελές ποδόσφαιρο. Φέτος και για τα επόμενα χρόνια, θέλουμε σοβαρό, σφιχτό ποδόσφαιρο και ομάδα που να κερδίζει ακόμα και αν παίζει χάλια. Το ακριβώς αντίθετο του Όγιος.

Τον Στεφάνοβιτς δεν το ξέρω, αλλά και μόνο που πήρε το καπελάκι του κ έφυγε, δείχνει ότι είναι σοβαρός επαγγελματίας.

Κούπερ κ Μπόλονι είναι για άλλες εποχές, με αυτό το ρόστερ θα ήταν πεταμένα λεφτά να τους παίρναμε. Πολλά πεταμένα λεφτά. Η ομάδα δεν αντέχει να τους πάρει. Κ ο Κούπερ, αν έχει λίγη αξιοπρέπεια (που πιστεύω έχει πολλή) καλά θα κάνει να αρνηθεί πριν καν ακούσει την πρόταση μας.

Εγώ τον Αναστασιάδη τον εκτιμώ και δε θα με πείραζε. Είδαμε και τον Αριανό φέτος.

Καλαϊτζίδη, Κωστένογλου: μακριά κ αγαπημένοι.

Χριστόπουλο και Τσιώλη θα ήθελα αρκετά, αλλά δεσμεύονται με ομάδες και δεν ξέρω αν έχουν και υψηλά συμβόλαια.

Unknown είπε... 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:38 μ.μ.

Συμφωνουμε στα περισσοτερα Σκολιξ, εκτος απο Σουλη. Εχουμ ταυτοσημη αποψη για Ογιος, ποτε δεν τον θεωρησα κατι σπουδαιο σαν προπονητη. Θα ηταν ιδανικος βεβαια για προπονητης της Κ20 σε εναν μεγαλο ΑΡΗ. Το κλεινω εδω.

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:55 μ.μ.

Ο ΟΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΑΡΗ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΣΙΩΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΝΙΚ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΣΟΥΛΗΣ.

jim είπε... 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:52 μ.μ.

Πιστεύω ότι η ομάδα δεν έχει προοπτική (άμεσα τουλάχιστον) για να αποκτήσει έναν τεχνικό σαν τον Κούπερ.

Με τρεις μεταγραφες καθε καλοκαιρι ανω των 24άρων, χωρίς ευρώπη για δύο χρόνια και με τα οικονομικά να εκρεμμούν δύσκολα τα πράγματα.

Τώρα ας μιλήσουμε υποθετικά. Αν (λέμε τώρα) ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και υπάρξει κάποια προοπτική (αρχής γενομένης από του χρόνου) τότε ο Κούπερ είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα..

Η ομάδα έχει ανάγκη από έναν έμεπιρο τεχνικό που θα προσδώσει πειθαρχία καταρχήν. Και μετά να προλάβει να σώσει ότι μπορεί...

Άργησε η διοίκηση... Έπρεπε να είχε έτοιμες λύσεις και plan b.. Έπρεπε μέχρι την Τρίτη με Τετάρτη να λύσει το θέμα προπονητή..

Vamos_G1 είπε... 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:42 π.μ.

Καλησπέρα στην παρέα κ από μένα!

Κατευθείαν στο ψητό: Το είπα κ το ξαναλέω ότι αν περνούσε από το χέρι μου ο Κούπερ θα είχε ήδη πιάσει δουλειά. Νομίζω είναι ο μόνος που μπορεί να (ξανα)συσπειρώσει τον κόσμο, να του (ξανα)δώσει όραμα κ να (ξανα)βάλει την ομάδα σε τροχιά επιτυχιών!

Από κει κ πέρα, αρχικά για τους ξένους:
τον Όγιος θα τον ήθελα υπεύθυνο για τις μικρές ομάδες ή υπεύθυνο (αιώνιο αν γίνεται) για την προετοιμασία μας! Για προπονητή όμως, ειδικά τώρα, όχι.
Τον Λίνεν όχι (δε μου έδειξε τίποτα στην άεκ).
Τον Στεφάνοβιτς μάλλον όχι, διότι αν κ τα πρώτα δείγματα στην βέροια ήταν καλά (έδειξε κ τα απαραίτητα balls), ωστόσο παραμένει μεγάλο ερωτηματικό για μένα το αν μπορεί να αντέξει τον ηλεκτρικό πάγκο του Άρη.
Τέλος τον Μπόλονι τον θεωρώ μια ενδιαφέρουσα κ ιντριγκαδόρικη επιλογή, κ λόγω ικανοτήτων κ λόγω παρελθόντος στους δίπλα.

Πάμε κ στους Έλληνες τώρα:
για Άγγελο, αν κ ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης τώρα (είναι μετρ του να ανασταίνει νεκρές ομάδες), είμαι κάθετα αρνητικός για τον γνωστό κ ευνόητο λόγο.
Τους Χριστόπουλο, Καλαϊτζίδη, Κωστένογλου τους βάζω όλους στο ίδιο σακούλι κ λέω ότι δεν έχουν τίποτα απολύτως να δώσουν στον Άρη.
Ο Τσιώλης δε θα με χαλούσε γιατί τον εκτιμώ, αλλά απ'όσο ξέρω δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Αστέρα.
Ο Σούλης θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου λόγω των περσινών, αλλά το να μιλάμε για επιστροφή του κ να το θεωρήσουμε κ επιτυχία από πάνω, αυτό αδέρφια για μένα προσωπικά είναι κατάντια. Βαριά κουβέντα το ξέρω, αλλά έτσι το βλέπω εγώ.
Τέλος για τον Mr.Rexona κ γω δεν είμαι αρνητικός. Μου είναι αρκετά συμπαθής, αν κ τον θεωρώ λιγάκι γραφικό. Το αν θα βοηθήσει σε περίπτωση που επιλεγεί μακάρι να το ήξερα από τώρα.

Ρεζουμέ: νο1 Κούπερ, νο2 Κούπερ (όχι, δεν μπερδεύτηκα!) κ νο3 Μπόλονι. ΑΝ κ το γράφω με κεφαλαία γιατί δε νομίζω να είναι αυτή η δέουσα λύση για την ομάδα, αποφασίσει η διοίκηση να κινηθεί στα ρηχά κ θολά νερά της Ελληνικής πραγματικότητας, τότε επιλέγω κ γω Αναστό. Αυτά.

Ανώνυμος είπε... 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:32 π.μ.

μονο ογιος υπαρχει ανυπαρκτοσ αναστο να παει στο γαζωρο να αντικαταστησει κατσαβακη.ο κοyπερ δεν ερχετε μη τρωτε παπα lemoniaris

Unknown είπε... 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:04 π.μ.

Κιτρινε Φυλακα, το σωστο ειναι οτι τον εσωσε ΚΑΙ ο Σουλης. Οχι ΜΟΝΟ ο Σουλης... Το κλεινω εδω.

Τζιμ, και γω αυτης της αποψης ειμαι. Ας φερουμε εναν εμπειρο, εναν που να εχει δειξει εργο, που να μπορει να προσδωσει τα βασικα στο παιχνιδι της ομαδας και φυσικα την απαραιτητη πειθαρχια, αγωνιστικη και μη.

Vamos, και μενα ο Ογιος στον ΑΡΗ τον μεγαλο, ειναι ο ιδανικος προπονητης για την Κ20. Το εγραψα και παραπανω. Για τον Λινεν, μην βαζεις κριτηριο το περσινο, η Αεκ ηθελε να πεσει και επεσε δν μπορουσε να κανει κατι ο Λινεν. Συμφωνουμε για τους 3 που δεν μπορουν να δωσουν τπτ. Εχεις δικιο για Σουλη.

Lemoniari, μονο και μονο που λς ανυπαρκτο εναν προπονητη που εχει δειξει εργο ΟΠΟΥ κι αν εχει παει, δεν αξιζει να συζητησω μαζι σου. Ακου εκει ανυπαρκτος. Τι αλλο θα ακουσουμε...

Ανώνυμος είπε... 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:13 π.μ.

Ρε συ νικ εσυ δεν ελεγες στον τζιμ τον ιουνη οτι την ομαδα την εσωσε ο σουλης?? πως αλλαξες τοσο γρηγορα αποψη ρε φιλε?? μην λεμε πραγματα αμα δεν ειμαστε 100% σιγουροι...

Unknown είπε... 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:57 π.μ.

Μπερδευεσε Ανωνυμε. Εχω πει οτι την ομαδα την εσωσε και ο Σουλης. Εβαλε δηλαδη κι αυτος το λιθαρακι του. Αλλα δεν εφτανε μονο αυτος.

Ανώνυμος είπε... 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:01 μ.μ.

Το μεγαλυτερο μεριδιο το εχει ο σουλης....δλδ αμα εμπαινε το δοκαρι του σουμπινιο τι θα λεγαμε τωρα?

κωστας