Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Άρης (Preview)

Στην μάχη του κυπέλλου ρίχνεται σήμερα ο Άρης ,  που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου. Η διάθεση εισιτηρίων για τους οπαδούς μας δεν έγινε τελικά , αφού για άλλη μια φορά έλαμψε η ανικανότητα της αστυνομικής διεύθυνσης της περιοχής...





Ολυμπιακός Βόλου

Οι γηπεδούχοι , που διαθέτουν αρκετά ποιοτικό ρόστερ , θα παραταχθούν χωρίς σημαντικές απουσίες. Ο Καπετάνος θα ξεκινήσει βασικός , ενώ πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Ακόστα αντί του Γιενγκά στα αριστερά.

Δυνατό σύνολο και αναμένεται σήμερα να έχουμε δύσκολη αποστολή απέναντι τους.

Τώρα για το ''στοπ'' της μετακίνησης οπαδών και της πώλησης εισιτηρίων , φαίνεται ότι δεν υπάρχει ούτε θέληση αλλά ούτε και δυνατότητα της αστυνομίας να ελέγξει μια οργανωμένη εκδρομή των οπαδών της ομάδας μας.

Έχει ξανασυμβεί άλλωστε.Η ανικανότητα τους (στην συγκεκριμένη περιοχή) είναι... διαχρονική! Πιο πρόσφατο παράδειγμα  τα γεγονότα στο φιλικό.



Άρης

Πολύ κουβέντα έχει γίνει για το αν ο Άρης θα δώσει βάρος στο θεσμό του κυπέλλου η όχι. Η δικιά μου γνώμη είναι πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε σε αυτούς τους αγώνες. Χρειαζόμαστε βαθμούς στο πρωτάθλημα και συνεπώς οι (βασικοί) παίκτες μας πρέπει να είναι ξεκούραστοι για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Τελικά , λόγο των πολλών τραυματισμών (Ουντόζι , Σταυρόπουλος , Κύργιας , Παπαδόπουλος , Τάτος) , ο Μιλίνκοβιτς , είτε το ήθελε είτε όχι , αναγκάζεται να παρατάξει την 11αδα του Άρη με αρκετές αλλαγές.

Μπορεί το κύπελλο να μην είναι η προτεραιότητά μας ,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πάμε για να χάσουμε! Θέληση για το διπλό υπάρχει , μένει να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο...



** Άρη διπλό , διπλό , για να τρελαθώ!

0 σχόλια: