Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ξάνθη - Άρης (Preview)

Ο Άρης πηγαίνει στην Ξάνθη με στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα , η οποία θα του δώσει βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα παραμένουμε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας...




Ξάνθη

Ο (αντιπαθητικός, στα όρια του κομπλεξικού) Καραγεωργίου παραιτήθηκε από τον πάγκο της Ξάνθης και την θέση του πήρε ο Κεχαγιάς , προσωρινά μόνο όπως είπε ο Πανόπουλος.

Η πώληση του Μαρσελίνιο μπορεί να γέμισε τα ταμεία της ομάδας με 700.000 ευρώ , αλλά ταυτόχρονα αποδυνάμωσε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ των γηπεδούχων. Την θέση του λογικά θα καλύψει ο Σολτάνι (no comment).

Με μόλις 4 βαθμούς , η Ξάνθη θέλει την νίκη σχεδόν όσο και εμείς , για να μην μπει από νωρίς σε περιπέτειες. Ο Κεχαγιάς θα αλλάξει σίγουρα πρόσωπα στην ενδεκάδα και πιθανόν να αλλάξει και το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3.

Θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μάνταλος...




Άρης

Στο 2ο παιχνίδι του Μιλίνκοβιτς στον πάγκο της ομάδας μας , ο στόχος μας είναι οι 3 βαθμοί της νίκης. Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα έδειξε εμφανή σημάδια βελτίωσης με το πείραμα τύπου Ουντόζι φουνταριστός και Τάτος εξτρέμ. Η άμυνα , αν εξαιρέσουμε το γελοίο γκολ που δεχτήκαμε , έδειξε πιο σταθερή ,ενώ και επιθετικά δείξαμε κάποια καλά στοιχεία.

Για το σημερινό παιχνίδι , με δεδομένες τις απουσίες του Κύργια και του Παπαδόπουλου , θα δούμε τον Ηρακλή να παίρνει φανέλα βασικού , όπως επίσης και τον Νταμαρλή ( επιτέλους!!!).

Για την επιθετική 3αδα υπάρχουν 2 πιθανές εκδοχές. Η 1η είναι να παίξουμε όπως με τον Λεβαδειακό ενώ η 2η να παίξει ο Τάτος στο κέντρο , ο Ουντόζι στα πλάγια και ο Μανιάς στην κορυφή της επίθεσης. Πιθανόν να δούμε και την πρώτη συμμετοχή του Μπουζάνη στην 11αδα ,αφού ο Διούδης τελευταία είναι λίγο ασταθής. Χρόνος συμμετοχής θα δοθεί και στον Ιμπέχ

0 σχόλια: