Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Επειγόντως αλλαγές, δεν αντέχουμε άλλο!

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Ένας μήνας που μπήκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την αγαπημένη μας ομάδα, αφού ηττήθηκε πανεύκολα στο Περιστέρι με 2-0 από τον Μπαρτσατρόμητο.

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν ήρεμος στο παρακάτω άρθρο και θα σας παρακαλέσω να κάνετε το ίδιο. Να μην ξεφεύγουμε.




Από που να ξεκινήσουμε και από που να τελειώσουμε, μάγκες...

Από τον Χατζηνικολάου; Γελοίος. Και στο κοουτσάρισμα και στις δηλώσεις. Από ένα σημείο και μετά έπαιζε το σύστημα αλάνα που έγραψε και ο Γιώργος χθες. Δεν παρουσίασε τίποτα απολύτως στον αγωνιστικό χώρο. 

Επίσης, για άλλη μια φορά έδειξε ότι δεν κάνει αυτός κουμάντο στα αποδυτήρια, αφού δεν μπορεί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών. Δεν κάνει ο άνθρωπος για την ομάδα είναι επικίνδυνος.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, και αφού έχει την ομάδα τελευταία με 0 βαθμούς, βγαίνει και λέει κάντε υπομονή και ήμασταν άτυχοι. Κυρ Γιάννη, στον ΆΡΗ είστε, ούτε στον Ηρακλάκο, ούτε στον Πλατανιά. 

Αν είχατε την τσίπα θα είχατε παραιτηθεί από μόνος σας. Μια φορά να το δω αυτό γαμώ τη τρέλα μου. Να βγει ο προπονητής και να πει ''φταίω εγώ για την πορεία της ομάδας, δεν μπορώ να αντέξω το βάρος του ΆΡΗ, παραιτούμαι''. Αλλά που... Λίγος, σαν προπονητής και σαν χαρακτήρας. Πώς είπατε συνοπαδοί; Είναι Αρειανός; Ξέρετε που το γράφω αυτο! Δεν με ενδιαφέρει, πραγματικά!

Από τον Μούτα; Που έφερε 3 ξένους και οι δύο ήταν τυχαίες μανατζερικές επιλογές και μάλιστα είμαστε στην 3η αγωνιστικοί και βρίσκονται στον πάγκο; Και το άλλο με τον Μούτα, που τόσα χρόνια ήταν βοηθός του Χατζηνικολάου και τώρα έγινε προϊστάμενός του; Μόνο στον ΆΡΗ αυτά! Για πείτε μου κύριοι της διοίκησης, για εσάς ποιος είναι ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή (ρητορικό το ερώτημα);

Από τον Ηλιάδη; Που όχι μόνο έφερε τον Χατζηνικολάου ενώ το 95% του κόσμου δεν τον ήθελε, αλλά αντί να τον διώξει με τις κλωτσιές μετά από τις 3 ήττες κάνει την πάπια! Κύριε Ηλιάδη σας έχω για σοβαρό άνθρωπο. Αποδείξτε το και διώξτε χθες αυτήν την επικίνδυνη μαριονέτα από τον πάγκο!

Από τους δηοσιογράφους του ΆΡΗ; Γιατί δεν τον ρωτάει ένας τον προπονητή ρε μάγκες γιατί δεν παραιτείται; Γιατί δεν τον ρωτάει ένας τι σύστημα έπαιξε και με την Καλλονή και χθες από το 60' και μετά; Γιατί είστε φοβητσιάρηδες;

Επίσης, το τονίζω με κεφαλαία γράμματα: ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΤΑΜΑΡΛΗ-ΨΥΧΟΓΙΟ; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Από τους παίκτες ως σύνολο; Άνευροι, άψυχοι, άοσμοι, χωρίς τσαμπουκά χωρίς νεύρο. Δέχομαι ότι είστε η πλειοψηφία σας άπειροι και χαμηλής ποιότητας, αλλά τουλάχιστον ψιλο-αντισταθμίστε τα με τον τσαμπουκά σας ρε! Δείξτε λίγη τρέλα, λίγο νεύρο, λίγη ψυχή, λίγο πάθος! Παίξτε για τη φανέλα. Θα 'ρθει και το αποτέλεσμα!

Από τον Τάτο; Άλλα περιμένουμε Αντρίκο από σένα και άλλα δείχνεις! Σοβαρέψου γρήγορα! Δώσ' την την γαμημένη τη μπάλα, μην την ταλαιπωρείς! Και μην κράζεις συνέχεια τους συμπαίκτες σου, δεν κάνεις εσύ κουμάντο στην ομάδα και δεν είσαι πάνω από κανέναν! Όσο μεγάλος είσαι σαν παίκτης, τόσο μικρός είσαι σαν χαρακτήρας!

Από την 4άδα της άμυνας; Αν δεν το συνειδητοποιήσατε, ο ΆΡΗΣ έπαιξε χθες με Ηρακλή-Κύργια-Καραγκούνη-Τσουμάνη. Να μην παρεξηγηθούν τα 4 παλικάρια, αλλά έχουμε μικρύνει πολύ μάγκες. Not sure if Aris or Doxa Kranoulas, που λένε και οι Άγγλοι. Φωνάζαμε εμείς για στόπερ αλλά άλλοι βολεύονταν με τον Κύργια. Την 2-3η επιλογή του Απόλλων Σμύρνης που ήρθε να γίνει αναντικατάστατος στον ΆΡΗ! Μας χαλούσε ο Σαρρής..



Για να καταλήξουμε, η ομάδα έτσι δεν πάει πουθενά. Χρειάζεται αλλαγές. Και ξέρετε τι αλλαγές εννοώ. Προπονητή και τεχνικού διευθυντή. Χατζηνικολάου-Μούτα πάρτε δρόμο! Δεν κάνετε για τον ΆΡΗ! Και παίκτες του ΆΡΗ... σοβαρευτείτε! Αν δεν μπορείτε, βγείτε και πείτε το, μη μας κάνετε να ντρεπόμαστε κάθε ΣΚ..

6 σχόλια:

Sotos είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:48 μ.μ.

Ευκαιρία του Ηλιάδη να δείξει αν έχει καρύδια για να κουμαντάρει τον Άρη.Εγώ προσωπικά του χρεώνω λάθος επιλογή προπονητή αλλά διαφωνώ στο κομμάτι του ότι δεν τον ήθελε ο κόσμος.Ο κόσμος θέλει το καλύτερο για τον Άρη αλλά εκφράζει απλά απόψεις που δεν του κοστίζουν σε τίποτα και πολλές φορές αλλάζουν και ανα 5λεπτο(Για να μην παρεξηγηθώ περιλαμβάνομαι και εγώ μέσα σε αυτούς).Ο Ηλιάδης δεν πρέπει να υποκύψει για μένα σε παραγγελιές του τύπου φέρε τον Σούλη, φέρε τον Αναστό, πιάσε μια πατάτες και ένα τζατζίκι...Να φέρει αυτόν που θα είναι ικανός να πάρει τον Άρη στις πλάτες του και όχι αυτόν που θα του πω εγώ ή ο παραπέρα.Αν αυτός είναι ο Σούλης ή ο Αναστό ναι ας τους πάρει αλλά ΜΟΝΟ γιατί τους πιστεύει

Giorgos T. είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:11 μ.μ.

ειναι γεγονος , ο χατζηνικολαου πρεπει να κουνησει μαντιλι...

η διοικηση τον στηριξε , ακομα και μετα απο 2 κακιστες εμφανισεις αλλα πλεον φαινεται οτι ουτε ο ιδιος δεν πιστευει στον εαυτο του!

πρεπει να παρουμε σοβαρο προπονητη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ... καλος πχ ο κουπερ αλλα αν ζηταει πολλα τοτε δεν πρεπει (και δεν μπορουμε) να τα δωσουμε!

για μενα η λυση ειναι ο αναστοπουλος! περσι οσο ηταν στον οφη , με πολυ χειροτερο ροστερ απο το φετινο δικο μας, τα πηγε αρκετα καλα

Ανώνυμος είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:16 μ.μ.

ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΙΚΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ 36 ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝΕ?

MANOS είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:20 μ.μ.

ΕΛΑ ΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ 36 ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΡΟΣΤΕΡ

Unknown είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:28 μ.μ.

Σωτο, φυσικα και δεν προτεινουμε εμεις. Απλα την αποψη μας λεμε ολοι. Εγω αυτο που ελαβα απο την πρωτη στιγμη σε ραδιοφωνα-σαιτ-facebook ειναι οτι ελαχιστοι ηταν συμφωνοι με την ελευση Χατζηνικολαου φιλε μου.

Γιωργο, συμφωνουμε απολυτα για Αναστο. ΟΠΟΥ κι αν εχει παει εχει δειξει εργο ο ανθρωπος, ασε που ειναι και αγαπητος στις ταξεις του λαου του ΑΡΗ. Και καθαρα αγωνιστικα να το δεις ειναι ιδεατη λυση αλλα αυτα θα τα πουμε αν ερθει και μετα.

Ανωνυμε και Μανο, συμφωνω απολυτα για το υπεραριθμο ροστερ. Αν υπαρχουν παικτες που δεν προκειται να παιξουν ας δοθουν δανεικοι η να αποδεσμευτουν, απο το να υπαρξει προβλημα στην ομαδα. Το μεγιστο φυσιολογικο οριο ειναι 26-27 παικτες και εμεις εχουμε 36. Οτι να 'ναι..

Vamos_G1 είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:27 μ.μ.

Nick για αυτό που λες για τον προπονητή, αν γενικά ένας άνθρωπος έχει επαφή με την πραγματικότητα, έχει λίγο εγωισμό ρε παιδί μου κ το θάρρος της γνώμης, αν κάτι δεν του αρέσει κ βλέπει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γι'αυτό, παίρνει το καπελάκι του κ φεύγει. Πάρτε για παράδειγμα τον πρώην πλέον προπονητή της Βέροιας. Καλά πρώτα δείγματα στην ομάδα, όλοι ευχαριστημένοι αλλά ξαφνικά βλέπει κάτι άγνωστους παίκτες να τον περιμένουν στα αποδυτήρια!!! Φυσικά ο άνθρωπος, προφανώς επειδή είναι σοβαρός σαν επαγγελματίας κ πιστεύει στις δυνάμεις του, τα μάζεψε κ έφυγε! Σου λέει τι να κάτσω να κάνω εδώ μ'αυτούς τους περίεργους. Αυτά κ μόνο για σύγκριση με τα δικά μας...

Όσον αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρεις, το post σου με βρίσκει σύμφωνο.

Για το θέμα του προπονητή το μόνο που έχω να πω, όπως έχω ήδη ξαναπεί σε προηγούμενο σχόλιο μου, είναι φέρτε τον Κούπερ χτες κιόλας!!! Όσο για τα λεφτά που κάποιοι λένε, δε με ενδιαφέρει πως θα τα βρει ο πρόεδρος. Ας κάνει μαγικά, λίγο με νοιάζει. Εξάλλου τις χορηγίες ακόμα τις περιμένουμε. Κ στο κάτω-κάτω της γραφής, στο απευκταίο για όλους σενάριο του εκ νέου υποβιβασμού της ομάδας, θα μιλάμε για ανυπολόγιστο κόστος που μπροστά του τα 300 χιλιάρικα θα φαντάζουν ψωροδεκάρες...