Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ατρόμητος - Άρης 2-0 , χαλαρή προπόνηση για τους γηπεδούχους

Ο Ατρόμητος πέτυχε μια εύκολη νίκη απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ουντόζι με αυτογκόλ στο 22 και ο Ναπολεόνι στο 38 έκαναν το 2-0 σε έναν αγώνα που θύμιζε προπόνηση για τους γηπεδούχους.







Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με επιθετικό προσανατολισμό και σύστημα 4-4-2 . Ο Παράσχος προφανώς κατάλαβε ότι θα αντιμετώπιζε ένα σύνολο χωρίς ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο και επέλεξε να προσφέρει γκολ και θέαμα στους οπαδούς του Ατρόμητου.


Οι γηπεδούχοι που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή ως το τέλος δημιούργησαν πάνω από 15 τελικές προσπάθειες , εκ των οποίων οι 9 ήταν στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαν μάλιστα να πετύχουν άνετα ακόμα 2 γκολ , αλλά στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια.

Στο 2ο ημίχρονο εμφάνισαν κάποια σημάδια κόπωσης και το σκορ παρέμεινε στο 2-0.
 



Άρης

Ο Άρης που βλέπετε στα αριστερά μόνο σε... γραφική απεικόνιση εμφανίστηκε στο Περιστέρι. Ή καλύτερα στις οθόνες της Nova  , αφού στο γήπεδο δεν υπήρχε... Περιμένω να δω κανένα Amber Alert στην τηλεόραση που να λέει ''χάθηκε ποδοσφαιρική ομάδα με κιτρινόμαυρη ενδυμασία ,μπορείτε να βοηθήσετε?''.

Για 10 λεπτά πίστεψα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό , στο διάστημα εκείνο που κερδίσαμε 3 κόρνερ. Από εκεί και πέρα , κλάφτα Χαράλαμπε! Δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά και τότε όλα τελείωσαν. Από εκείνο το σημείο και μετά περιμέναμε να σφυρίξει ο διαιτητής.

Και πάνω που λέω ότι τα έχω δει όλα , βλέπω και το δεύτερο ημίχρονο. Αυτός ο... προπονητής μας , άλλαξε το σύστημα από 4-2-3-1 σε σύστημα ''αλάνα''.




Εγώ στο 2ο ημίχρονο είδα αυτό το πράγμα (βλέπε δεξιά) στο γήπεδο! Είναι κοουτσάρισμα αυτό επαγγελματία προπονητή? Βάζει στο 46 τον Τριανταφυλλάκο αντί του Οικονομόπουλου. Μετά βάζει Μανιά αντί Καραγκούνη. Και εκεί που ακόμα και ένα παιδάκι του δημοτικού περιμένει να δεί σχήμα με 2 επιθετικούς βλέπει το σχήμα στα δεξιά. 

Παίκτες να περπατάνε στο γήπεδο και να αλλάζουν θέση κάθε 1 λεπτό , παίκτες αδιάφορους , άνευρους , εξαφανισμένους. Και πως να μην είναι όταν ο άλλος από τον πάγκο κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γίνουμε χειρότεροι!

Ούτε πάσα δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε , όχι να απειλήσουμε... Ακόμα και το πέναλτι - αποβολή να έδινε , πάλι τίποτα δεν θα κάναμε. Και με 8 παίκτες να έπαιζε ο Ατρόμητος πάλι θα κέρδιζε! Γιατί? Γιατί έχει προπονητή ενώ εμείς όχι!


Βγαίνει και δηλώνει ο Χατζηνικολάου : ''Είμαστε νεαρή ομάδα και σε τρεις-τέσσερις βδομάδες δεν μπορούμε να δείξουμε αυτά που μπορούμε'' . Όχι κύριε , δεν είναι 3 εβδομάδες, είναι 2 μήνες! Στην προετοιμασία δηλαδή χαρταετό πετούσατε?Οι άλλες ομάδες γιατί είναι έτοιμες και εμείς όχι?

''Στο δεύτερο, αν και υπήρχε κούραση, δείξαμε διάθεση και εάν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω''. Ένσταση!! Κούραση μετά από 45 λεπτά??? Μας δουλεύεις?? Ο Ατρόμητος είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι την Παρασκευή , παρουσιάστηκε με τους ίδιους παίκτες και μας έτρεξε κιόλας! Και θα μου πεις τώρα εσύ για κούραση στο 1 ημίχρονο? Την διάθεση που την είδες , γιατί εγώ τους έβλεπα όλους να περπατάνε...

Προβλήματα στην άμυνα , στην επίθεση , στο κέντρο... Παντού!

Επειδή κουράστηκα και πιθανόν σας κούρασα και εσάς με όλα αυτά , θα αφήσω τα υπόλοιπα να τα γράψει ο Νίκος αύριο...




17 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:58 μ.μ.

Αν άμεσα δεν αλλάξει κάτι δραματικά, αυτό το "πράγμα" που είδαμε ΚΑΙ σήμερα, θα είναι ο φετινός Άρης. Ένα σύνολο ποδοσφαιριστών (επίτηδες αποφεύγω να χρησιμοποιήσω την λέξη ομάδα), που θα προσφέρει μια καλή προπόνηση στον εκάστοτε αντίπαλο.

Γιώργο το τελευταίο σχηματάκι σου είναι όλα μα όλα τα λεφτά ρε φίλε!!!

VardARIS είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:04 μ.μ.

Τώρα είδα και εγώ τις φάσεις από το nova.gr, πέρυσι είχαμε μια τεράστια τρύπα στα αριστερά. Φέτος αυτή η τρύπα μετατέθηκε στα δεξιά... Όλες οι φάσεις που έκανε ο Ατρόμητος, το δεξί μπακ έλειπε, ή τουλάχιστον εγώ δεν το είδα...

Μια λύση Αναστόπουλου είναι μάλλον η ιδανική. Να παίζουμε μέσω - έξω σφιχτά στην άμυνα και να πηγαίνουμε για το μισό μηδέν.

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:12 μ.μ.

Γιωργο βγαλε την διαιτησια...ο τατος αρχιζει να πεφτει πριν καν την -ισως- επαφη...το πεναλτι που ζητα ο ατρομητος ειναι πιο ολοφανερο για μενα...

Οσο για την ομαδα ενα εχω να πω ...ΧΑΛΙΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ

Κωστας

Giorgos T. είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:16 μ.μ.

το σχηματακι ειναι πραγματικα η εικονα μας στο β ημιχρονο...

πρεπει να γινει αλλαγη προπονητη δυστηχως , τωρα που υπαρχει χρονος και κενο 2 εβδομαδων.

ημουν απο εκεινους που πιστευαν τον χατζηνικολαου , αλλα μετα απο 2 μηνες και 3 τραγικες εμφανισεις (η μια χειροτερη απο την αλλη) πιστευω οτι πρεπει να φυγει ΑΜΕΣΑ !

αναστοπουλος η καλυτερη επιλογη για μενα...

Vamos_G1 είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:17 μ.μ.

Ρε παιδιά ο Καραγκούνης του γαύρου ΔΕΝ είναι δεξί μπακ! Από την άλλη πλευρά παίζει ο κακομοίρης κ μόνο σε έκτακτη ανάγκη μπορεί να καλύψει κ το δεξί άκρο! Ο πιτσιρικάς ας πούμε ο Λεμονής δεν μπορεί να βοηθήσει?

Α κ ερώτηση κρίσεως που έχει τεθεί φυσικά κ από άλλα παιδιά εδώ, έτσι απλά για να μην ξεχνιόμαστε: Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????????????????????????

Giorgos T. είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:22 μ.μ.

το εχω ξαναπει , ο ψυχογιος ηταν τραυματιας και εχασε μεγαλο μερος της προετοιμασιας... θελει χρονο να φτασει σε ενα καλο επιπεδο ετοιμοτητας...

αν φυσικα δεν προκειται περι αυτου κα μενει εξω για αλλο λογο , τοτε προκειται για εγκλημα αφου σε αυτον τον Αρη ειναι απαραιτητος!

Vamos_G1 είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:32 μ.μ.

Χεχεχε, ενώ οι άλλοι τύπου Έλσνερ που προετοιμάζονταν 2 μήνες είδαμε τι κάνουν!!!

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:34 μ.μ.

Γιωργο αλλος λογος ειναι....Βεβαια δεν ξερουμε μηπως εχει ευθυνη και αυτος? τις προαλλες ειχα διαβασει κατι περιεργα αρθρα στο πρεσσαρις....

κωστας

Giorgos T. είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 μ.μ.

πλακα- πλακα ακομα και ΑΥΤΟΣ ο Ελσνερ ειναι καλυτερος απο οικονομοπουλο και 30φυλλακο....

Giorgos T. είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:36 μ.μ.

σας λεω για ψυχογιο δεν ειμαι σιγουρος , αλλα θυμαμαι που ειχα διαβασει κατι σχετικο πριν καιρο...

KANTHAR0S είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:42 μ.μ.

Να πω κι εγώ ορισμένα πραγματάκια, όπως τα είδα από το γήπεδο.

Η ομάδα βρίσκεται σε τακτική αποσύνθεση. Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να το εξηγήσω.

Ο Μπρίτο στο πρώτο κι ο Ούμπιντες στο δεύτερο μας έκαναν άνω-κάτω.

Παίζουμε χωρίς πτέρυγες. Πιο συγκεκριμένα: αυτά τα ακραία μπακ δεν μπορούν να αμυνθούν, δεν μπορούν να επιτεθούν, δεν μπορούν να παίξουν το όβερλαπ και, συν τοις άλλοις, δέχονται ελάχιστες διαγώνιες αλληλοκαλύψεις από τα αμυντικά χαφ, ενώ τα ακραία χαφ είναι αβοήθητα και ολομόναχα. Ο Σταυρόπουλος ήταν η χαρά του Γιαννούλη κι ο Ουντότζι απελπιστικά μόνος, συχνά ανάμεσα από δύο αντιπάλους.

Η ομάδα έχει κόφτες που δεν κόβουν. Απλά πράγματα. Μεγάλο πλήγμα η απουσία του Παπαστεριανού.

Ο Τάτος πρέπει να παίζει πιο κοντά στον striker, κάτι σαν κρυφός επιθετικός, ενώ η χρησιμοποίηση του Αγγελούδη ήταν λανθασμένη. Ο Αγγελούδης είναι καθαρά παίχτης περιοχής και στο Περιστέρι βρισκόταν εκτός αυτής, εκτός πραγματικότητας και εκτός κλίματος. Ο Μανιάς έπρεπε να έχει ξεκινήσει, καθώς είναι εμφανώς πιο κινητικός.

Θα έγραφα κι άλλα, αλλά δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα.

Καλό βράδυ, παιδιά!

Vamos_G1 είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:45 μ.μ.

Φυσικά για να είμαστε κ δίκαιοι προς όλους, μην αφήνοντας κανέναν εκτός κριτικής, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να ανοίξουμε κ μια κουβέντα για τον παίκτη Τάτο στον Άρη. Π.χ.: Μείναμε ευχαριστημένοι από την περσινή του προσφορά? Βοήθησε όσο έπρεπε την ομάδα? Τον θέλαμε κ φέτος στον Άρη? Πανηγυρίζαμε όταν επέστρεψε? Πως κρίνουμε την μέχρι τώρα παρουσία του?

Giorgos T. είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 μ.μ.

σημερα προσπαθησε και για μενα διασωθηκε απο το ναυαγιο της ομαδας!

ειναι κατι παραπανω απο υπερπολυτιμος στον φετινο αρη , ακομα και στο 50% των δυνατοτητων του αφου καλυτερος του δεν υπαρχει...

Arisleme είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:50 μ.μ.

ΑΜΒΕR ALERT

Αναζητείται ο (μοναδικός καθαρόαιμος) δεξιός μπακ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αρεως Θεσσαλονίκης, Νίκος Ψυχογιός. Την τελευταία φορά που εθεάθη στην ενδεκάδα του Αρη η ομάδα αγωνιζόταν με παίκτη στη φυσική του θέση.

Εικάζεται πως μαζί του βρίσκεται και ο αμυντικός χαφ του Αρη Θεσσαλονίκης Ερωτόκριτος Νταμαρλής ο οποίος εξαφανίστηκε στις αρχές του δεύτερου γύρου της περσινής χρονιάς. Στην τελευταία του εμφάνιση έδειξε κλασσεις ανώτερος απο τα υπόλοιπα χαφ της συγκεκριμένης ομάδας.

Οποιος εχει πληροφοριες να επικοινωνήσει με το μπλογκ.

Vamos_G1 είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:50 μ.μ.

Κ για να το γυρίσουμε κ λίγο στην πλάκα, γιατί βλέπω πάλι δύσκολη νύχτα!

@ΚANTHAROS: κάτι γίνεται σήμερα φίλε κ συμφωνώ σε όλα όσα είπες! Να το ψάξουμε! :-)

Ανώνυμος είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:51 μ.μ.

Ακριβως αυτο ειχα διαβασει και εγω γιωργο....

θα ηθελα να ξαναδω τον οικονομοπουλο για ακομα μια φορα...ΑΛΛΙΩΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ

κωστας

Giorgos T. είπε... 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:53 μ.μ.

χαχαχα Arisleme θεοοοος!!!

μπορει και να το ανεβασω και σαν αρθρο μεσοβδομαδα με ειδικη αναφορα!