Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Άρης - Λεβαδειακός (Preview)

Τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και πρώτο παιχνίδι με τον Μιλίνκοβιτς στον πάγκο για τον Άρη , που αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος ο Λεβαδειακός που έχει μόλις 1 βαθμό και  βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστικά κατάσταση.




Άρης

Ο νέος προπονητής μας φαίνεται να κατέληξε σε σχηματισμό 4-3-3 με Ουντόζι στην κορυφή της επίθεσης και Τάτο αριστερό χαφ. Ο Ψυχογιός θα αγωνιστεί στα δεξιά (επιτέλους!).

Μένει να δούμε αν το πειραματικό αυτό σύστημα θα αποφέρει καρπούς για τον Άρη. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο...

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σπάθας τελικά , αφού ο Μάνταλος δεν θα μας ''τιμήσει'' με την παρουσία του.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι :Ιμπέχ , Αγγελούδης , Ηρακλής , Καραγκούνης , Μανιάς , Μπουζάνης , Οικονομόπουλος , Σουνάς.

** Σήμερα περιμένω να δω τρεξίματα , πάθος και επιτέλους γκολ που θα φέρουν και την νίκη ! Για να γίνει αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε και γκολ βέβαια...


Λεβαδειακός


Ο Λεβαδειακός έχοντας πραγματοποιήσει άσχημες εμφανίσεις έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης με 2 πολύ σημαντικές απουσίες , αυτή του Βασιλείου και του Λαμπρόπουλου.

Στον τελευταίο αγώνα ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε με 4-3-3 και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Στον σημερινό αγώνα ο Λεμονής θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές...

Την αποστολή συμπληρώνουν οι : Στρατηλάτης, Σανγκινέτι, Πετράτσι, Μανόλο, Μπουστό, Σκέμπης, Μάγκας,Κάπο, Ιωαννίδης.

**Καθυστερήσεις , ψευτοτσαμπουκάδες και παρκάρισμα λεωφορείου περιμένω σήμερα από τον Λεβαδειακό. Κάτι σαν τον αγώνα με την Καλλονή δηλαδή. Ένα γρήγορο γκολ του Άρη θα τους αναγκάσει να ανοιχτούν...

2 σχόλια:

psomod είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:21 μ.μ.

επιτελούς ας μας χαμογελάσει και εμάς λίγο η τύχη 2 γκολ στις 2 πρώτες ευκαιρίες μας ΑΝΤΕ ρε ΑΡΙΑΝΑΡΑ!!!!

Skolix είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:16 μ.μ.

Νομιζω αυτο ειναι το συστημα που μας ταιριαζει, με 3 στο κεντρο, λογω του οτι δεν εχουμε καλους κοφτες και ο Ελσνερ καλο ειναι να κινειται σε μικρους χωρους. Τριαντα κ Παπ εχουν τη δυναατοτητα να πατανε περιοχη. Διαφωνω με την τριπλετα μπροστα, τουλαχιστον για εντος εδρας χρειαζεται φρο. Εκτος ισως ειναι καλη.