Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΆΡΗΣ - Λεβαδειακός 1-1

Το σημερινό ματς ήταν μία από τα ίδια. Τραγική η ομάδα μας, μένει πίσω στο σκορ δεχόμενη αστείο γκολ κ πάλι καλά καταφέρνει κ ισοφαρίζει.

Ο αντίπαλος το ίδιο αστείος, τραγικός. Το ότι παίζουν αυτές οι ομάδες στην κορυφαία κατηγορία στην Ελλάδα δείχνουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας.

Και όταν δε μπορείς να κερδίσεις αυτή την ομάδα τότε αναρωτιέμαι ποιον θα κερδίσεις;


Επιγραμματικά τι είδαμε σήμερα:

  • Η ομάδα δεν έχει επιθετικό πλάνο. Δε μπορεί να κατεβάσει τη μπάλα παρά μόνο με γιόμα. Σήμερα ο αντίπαλος έπαιζε για 15 λεπτά με παίχτη λιγότερο κ δε μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο.
  • Κάναμε σε όλο το ματς μόλις 4 ευκαιρίες της προκοπής κ πάλι καλά που βάλαμε 1 γκολ. Σε έναν αντίπαλο που ήταν της πλάκας.
  • Συνεχίζουμε να δίνουμε γκολ δώρα στους αντιπάλους. Ο Λεβαδειακός χωρίς ουσιαστικά να κάνει αξιόλογη ευκαιρία βρέθηκε να προηγείται από το πουθενά.
  • Καλύτερος παίχτης με διαφορά ήταν ο Τάτος. Τουλάχιστον 5 φορές γύρισε να μαρκάρει κ να κλέψει τη μπάλα όταν τα αμυντικά σου χαφ απλά κοιτούσαν.
  • Πολύ καλός ήταν κ ο Ψυχογιός. Αναρωτιέμαι γιατί δεν τον έβαζε ο προηγούμενος προπονητής. Μπορεί να μην είναι κανένα σπουδαίο ακραίο μπακ αλλά είναι ο καλύτερος που έχεις. Και βοηθάει όσο μπορεί κ επιθετικά.
  • Αυτό που συμβαίνει με τον Κύργια είναι τραγικό. Ότι είναι άμπαλος το ξέρουμε όλοι αλλά δε γίνεται με το που παίρνει τη μπάλα όλο το γήπεδο να αποδοκιμάζει. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει τον παίχτη.
  • Δυστυχώς η ομάδα είναι πολύ αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι. Θυμίζω ότι το αντίστοιχο περσινό ματς το κερδίσαμε 5-0, με όποιο τρόπο κ αν το κερδίσαμε.
  • Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν για τα κλάματα. Οι ξένοι που πήρες δεν υπάρχουν. Μόνο ο Ουντόζι βοηθάει.


Η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη κ δυστυχώς κάθε ματς από εδώ κ πέρα είναι τελικός. Έχουμε μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Προσωπικά δε θυμάμαι ξανά τέτοιο τραγικό ξεκίνημα πρωταθλήματος.

Και η αλήθεια είναι ότι κανείς μας δεν το περίμενε αυτό. Φαινόταν ότι η ομάδα τουλάχιστον δε θα κινδυνεύσει. Και δε το λέγανε Αρειανοί μόνο αυτό αλλά κ σε διάφορα αφιερώματα που διάβασα για το πρωτάθλημα μας βάζανε μέχρι κ για συμμετοχή στα play off.

Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική.

Πέρα από την βαθμολογική συγκομιδή που είναι πολύ σημαντική, βλέποντας την ομάδα σε 4 παιχνίδια μέχρι τώρα δε μπορώ να βρω ποιες ομάδες θα κερδίσουμε για να μαζέψουμε τους βαθμούς και να σωθούμε.

Η αλήθεια είναι ότι οι 3 από τις 4 ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει είναι στα ίδια σκατά με εμάς. Μιλάω για Απόλλωνα, Καλλονή κ Λεβαδειακό. Μη κοιτάτε τη βαθμολογία μιλάω αγωνιστικά. Το θέμα είναι όμως ότι από τους 2 έχασες εύκολα κ με τον τρίτο πήρες με το ζόρι ισοπαλία στην έδρα σου...

Καλό κουράγιο να έχουμε...

23 σχόλια:

Unknown είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:54 μ.μ.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω Ρεντ. Η ομαδα μου εβγαλε κατι καλο σημερα, αλλα εχει καποιες χτυπητες αδυναμιες που τις στοιχησαν. Η σημερινη εμφανιση ηταν πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες. Ειχαμε 2-3 κλασικες ευκαιριες που φανηκε η απουσια του Αγκανθο. Με βελτιωσεις σε συγκεκριμενους τομεις θα τα παμε πολυ καλυτερα στο μελλον.

Μην τρελαθουμε. Και γω ειμαι πληρως απογοητευμενος απο το Χ. Αλλα δεν ξερω, Ρεντ, η ομαδα μου εβγαλε κατι αισιοδοξο για το μελλον. Ξερω οτι σχεδον ολοι διαφωνειτε αλλα ετσι πιστευω εγω. Μακαρι να επαληθευτω.


Υ.Γ. Θα σου στειλω σε λιγο τη βαθμολογια του διαγωνισμου να την περασεις στη σελιδα.

RedDragon είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:03 μ.μ.

Για μένα 4 ευκαιρίες απέναντι σε αυτόν τον Λεβαδειακό δε μου βγάζει τπτ αισιόδοξο...

jim είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:32 μ.μ.

Πρώτα απ' όλα η ομάδα είναι αγύμναστη. Δεν έχει φυσική κατάσταση. Από εκεί ξεκινούν όλα. Και αυτό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ...

Μια ομάδα σαν τη δική μας που ήξερες ότι θα παλέψει να σωθεί έπρεπε να έχει φυσική κατάσταση αθλητών στίβου...

Να φτάνεις στο 85 και να κάνεις σπριντ.. Όχι να παίζεις με αριθμητικό πλεονέκτημα και να μην μπορείς να τους κλείσεις και να τους βάλεις στα δίκτυα..

Ανώνυμος είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:35 μ.μ.

Καλησπερα παιδια
Θεωρω αυτο με την γκρινια στο τσατ πρεπει να σταματησει. Ας το παρουμε αποφαση..τωρα να γεμιζει το τσατ με τα ιδια σχολια καθε φορα δεν εχει σημασια...

κωστας

jim είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:46 μ.μ.

Τι να πάρουμε απόφαση ρε Κώστα ; ; ;

Ότι είμαστε ομαδούλα της σειράς ; ; ; Τι λε ρε ; ; ;

Πάρτο απόφαση εσύ αν θες... Εγώ τέτοια απόφαση δεν παίρνω... Αρνούμαι...

Ανώνυμος είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:24 μ.μ.

Τρελαρειανη. Αν ειναι να χαιρομαστε με ισοπαλια και να τα βλεπουμε θετικα θα αρχισω να τραβαω τους μαστους μου να το θεσω και κομψα.Τη φτερωτη "θεα"(Νικη)ξεχαστε την.Για να τη δουμε θα φτυσουμε αιμα φετος.

Ανώνυμος είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:25 μ.μ.

τζιμ οταν λεω να το παρουμε αποφαση εννοω οτι φετος τα πραγματα ετσι θα ειναι..δλδ πχ αμα χασουμε απο την ξανθη παλι τα ιδια θα λεμε? για να βλεπεις καποιος τον αρη φετος πρεπει να ξερει αυτο που θα βλεπει καθε κυριακη.

κωστας

Ανώνυμος είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:25 μ.μ.

τζιμ οταν λεω να το παρουμε αποφαση εννοω οτι φετος τα πραγματα ετσι θα ειναι..δλδ πχ αμα χασουμε απο την ξανθη παλι τα ιδια θα λεμε? για να βλεπεις καποιος τον αρη φετος πρεπει να ξερει αυτο που θα βλεπει καθε κυριακη.

κωστας

jim είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:37 μ.μ.

Αυτό Κώστα είναι μαρτύριο.. Είναι ανίατη αρρώστια φίλε... Πραγματικά όμως.

Η κατάσταση, βρίσκει εφαρμογή στην φράση "κάθε χρόνου και χειρότερα"..

Όλοι δίκιο έχουν.. Και συ που λες ότι σχολιάζουμε τα ίδια και τα ίδια και μεις που ξεσπάμε...Όλοι...

Ανώνυμος είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:42 μ.μ.

Αυτο σου λεω..με το να λεμε τα ιδια και τα ιδια δεν υπαρχει νοημα ρε φιλε...το μονο που κανουμε ειναι να στεναχωριομαστε..ε καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει αυτο...η ομαδα ειναι δυστυχως κατω του μετριου και θα παλευει για την παραμονη..με αυτους τους παικτες, με αυτην την διοικηση και με αυτον τον προπονητη..δυστυχως πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι φετος ετσι θα παει το πραγμα...Φοβαμαι οτι λυση για τον ΑΡΗ θα υπαρξει αν συμβει το μοιραιο...

Κωστας

jim είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:52 μ.μ.

προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι γίναμε μια ομαδούλα της σειράς...

Όταν λες μοιραίο, εννοείς αν πέσουμε βητα ή αν πέσουμε όπως η αεκ και η αελ;;;

Ανώνυμος είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:56 μ.μ.

Εννοω αμα πεσουμε στην γ...καποιος θα μας παρει..αλλιως παιδια δυστυχως καθε χρονια ετσι θα παει...

κωστας

jim είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:01 μ.μ.

αυτό το σενάριο μου το λέει και ένας καλός μου φίλος εδώ και 1,5 χρόνο...

Δεν υπάρχει κάποιος από πίσω όμως. Αυτό είναι το θέμα. Οπότε δεν θα χει γυρισμό η φάση.

Εν τω μεταξύ στο 6ο σχόλιο νομίζω μια φίλη γράφει.. "θα αρχίσω να τραβάω τους μαστούς μου"...χαχαχαχαχα

λύθηκα από τα γέλια... έγραψε ατάκα...

Ανώνυμος είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:06 μ.μ.

Τζιμ καποιος πλουσιος θα υπαρχει....Ηδη εχουν ακουστει 1-2 ονοματα....σιγουρα καποιος θα αναλαβει με χρημα

κωστας

jim είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:11 μ.μ.

με την προϋπόθεση όμως ότι θα πέσουμε Γ εθνικη, ετσι...;;;

Ανώνυμος είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:16 μ.μ.

Ε ναι..εν το μεταξυ εχουν γεμισει ολα τα σχολια με εναν διαλογο που θα μπορουσαμε να τον κανουμε στο τσατ :P.

Κώστας

jim είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:19 μ.μ.

δεν πειράζει...

Πολλοί συνοπαδοί μας είναι αρνητικοί σ' αυτό. Όταν το αναφέρω και τους ρωτάω την γνώμη τους, οι πιο πολλοί είναι αρνητικοί. Κυρίως γιατί δεν υπάρχει έτοιμος επενδυτής.

Hoyas είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:16 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι η Καλλονή είναι στα ίδια με εμάς έχει μαύρα μεσάνυχτα.

Ανώνυμος είπε... 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:34 μ.μ.

Εγω σημερα ειδα σημαδια βελτιωσης στο παιχνιδι μας... αν βεβαια εξαιρεσουμε τα τραγικα αμυντικα λαθη που μας στοιχησαν παλι

μεχρι και ο ελσνερ εδειξε πολυ καλα στοιχεια , στο αμυντικο κομματι βεβαια...

αυτος ο τσουμανης τι αλλο πρεπει να κανει για να καταλαβουμε οτι ουτε για την δοξα δενδροποταμου δεν κανει??? δεν τ εχει το αθλημα, πως να το κανουμε!! Αμυνα μπαζει και επιθεση δεν κανει τιποτα... δεν πιστευα πως θα το ελεγα αυτο ποτε αλλα ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ !
Giorgos Bet

Vamos_G1 είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:32 μ.μ.

Ώρα για σχολιασμό λοιπόν, πάλι με σχετικά κακή διάθεση, λόγω του νέου μη επιτυχημένου αποτελέσματος. Άσχετα με αυτό πάντως, αυτό που θα πω είναι ότι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει κριθεί. Υπάρχουν αρκετές ομάδες κάτω του μετρίου στο πρωτάθλημα κ το αν θα μείνουμε ή θα πέσουμε εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς.

Πάμε καταρχήν στα μεταγραφικά. Αν κ σε αντίθεση με αρκετούς, εγώ είχα εκφράσει επιφυλάξεις σχετικά με τον σχεδιασμό κ τις επιλογές το καλοκαίρι, ωστόσο πλέον θα πω κάτι με απόλυτη σιγουριά. Ο Μούτας θέλει κρέμασμα. Κανονικότατο κρέμασμα όμως. Πέρασε στα ψιλά μεν, αλλά το γκολ ξέρετε ποιος μας το έβαλε??? Ο Καπό, μπαίνοντας μάλιστα κ ως αλλαγή στο ημίχρονο!!! Μάλιστα κύριοι, αυτός που ενώ προτάθηκε στον Άρη, κάποιος τον απέρριψε κ αντ'αυτού προτίμησε τον Ιμπέ! Ο οποίος τι έκανε σήμερα? Θα σας πω εγώ. Ταλαιπώρησε αφάνταστα τον πισινό του, καθισμένος αναπαυτικά στις σουίτες του γηπέδου μας!!!!!!!!!!!!!! Ο ένας από τους 3 ξένους που δικαιούμασταν, στην 4η (!!!) αγωνιστική του πρωταθλήματος άραζε στα επίσημα, βρισκόμενος εκτός αποστολής!!! ΕΛΕΟΣ πια με αυτό που γίνεται στον Άρη με τις μεταγραφές. Ο Ηλιάδης πρέπει να βγει άμεσα να μιλήσει στον κόσμο, να μας πει τι στο καλό έγινε. Κ φυσικά ο υπεύθυνος/οι να πληρώσουν την νύφη. Όσο για τον Έλσνερ, αν κ σήμερα ήταν οριακά υποφερτός, ώρες-ώρες έτσι όπως "έτρεχε" στο γήπεδο, μου θύμιζε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Τον κοιτούσα κ δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω. Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι, για μένα αυτοί οι 2 δεν πρόκειται να βοηθήσουν ούτε στο ελάχιστο την ομάδα κ καλό θα ήταν να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κ ας πάει η διοίκηση να κλείσει τον Παπαστεριανό από τώρα κ να τον έχει να προπονείται κανονικά με την ομάδα για να είναι έτοιμος τον Γενάρη. Α κ κάτι για τον Χ'νικολάου. Επειδή η ομάδα πλέον κάνει μπαμ ότι κ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΗ είναι κ ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ, αν είναι κάποτε να βγει να "μιλήσει", ας μας πει πρώτα τι στο διάολο προετοιμασία τους έκανε 3 μήνες. Κ φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε, το κερασάκι στην τούρτα των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ του πρώην πλέον δίδυμου, ήταν η παντελώς αψυχολόγητη χρησιμοποίηση του εξίσου παντελώς ανέτοιμου Ιμπέ στην πρεμιέρα της Ριζούπολης, με συνέπεια να μην μπορεί να αλλαχθεί είτε άμεσα είτε τον Γενάρη...

Vamos_G1 είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:33 μ.μ.

(Συνέχεια)
Για τον σέρβο δεν θα πω τπτ ακόμα γιατί είναι πολύ νωρίς, αλλά του πιστώνω κάποια θετικά πραγματάκια: 1) την αλλαγή του συστήματος, που πιστεύω ήταν κ ο λόγος που ο Άρης ήταν κομματάκι (μικρό μεν αλλά υπαρκτό) καλύτερος σήμερα, 2) την άνοδο του Τάτου (σήμερα τον είδα μέχρι κ να μαρκάρει κάμποσες φορές), 3) την επιθετική αξιοποίηση του Ουντότζι κ 4) την επανεμφάνιση Ψυχογιού (μήπως ήρθε η ώρα κ για επανεμφάνιση Νταμαρλή?). Κατά τα άλλα τα ατομικά λάθη συνεχίζονται, τα στημένα είναι ΜΕΓΑ κ ΑΛΥΤΟ προς το παρόν πρόβλημα (ε ρε προετοιμασιάρα που κάναμε), το αριστερό άκρο μπάζει απίστευτα (ο Καραγκούνης ή ο Μαργαρίτης είναι χειρότεροι του τσουμάνη?), η άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, το κέντρο μας είναι κάτω του μετρίου (30φυλλάκο αγόρι μου δεν κάνεις πως θα γίνει), ενώ η μόνη πραγματική ΟΑΣΗ στην ομάδα μέχρι στιγμής είναι ο πιτσιρικάς ο Σταυρόπουλος (φτου φτου μη σε ματιάσω ρε μπαγάσα Ηλία).

Τέλος, ο τομέας φετίχ για αρκετούς Αρειανούς: ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Πως σας φάνηκε σήμερα ο Σπάθας??? Τι είπατε??? Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα επειδή πάλι δεν παίξαμε καλά ε??? Μάλιστα. Το ότι χαρίζει τη δεύτερη κίτρινη στον Μανόλο του Λεβαδιακού στο 51' με το σκορ στο 0-0 (φυσικά επειδή είναι πονηρός πάει να "καλύψει" (?) το σφάλμα του αργότερα, με το να μη δείξει δεύτερη κίτρινη στον Τάτο στην αναμπουμπούλα με τον Κονέ) για τον Αρειανό που είναι extra large κ υπεράνω δεν λέει κάτι... Ούτε φυσικά το ότι κράτησε 3' (!!!!!!) καθυστερήσεις, ενώ μόνο ο Κονέ έκανε 5 λεπτά για να βγει εκτός γηπέδου. Τι να πω ρε παιδιά, δεν ξέρω. Η διαιτησία μάλλον μας πάει τέλεια. Κ μετά ξυπνήσαμε. Ηλιάδη καμία ανακοίνωση θα βγει ή μπα? Καμία κουβέντα κάτω στην Αθήνα θα γίνει ή μπα? Θα περιμένω στωικά...
Συμπέρασμα: η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω κ όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βγάλουν το κάρο από τη λάσπη. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα, αλλά οι καμπάνες ηχούν εδώ κ καιρό. Δε με νοιάζει πως, αλλά βρείτε τρόπο. Όσο για μας τους οπαδούς, φυσικά δεν πρόκειται να μιλήσω για "στήριξη" κ "υπομονή", αλλά για κουράγιο, γιατί τελικά η φετινή χρονιά προβλέπεται ακόμα πιο ψυχοφθόρα από την περσινή. Καλή εβδομάδα να έχουμε κ για την επόμενη αγωνιστική, κόντρα στην πιο σιχαμένη κ αντιπαθητική (κατ'εμέ) ομάδα του πρωταθλήματος, ένα έχω να πω: "Διπλό μέσα στην ξάνθη, Άρη ολέ ολέ..."

Ανώνυμος είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:13 μ.μ.

O Παπαστεριανος νζμ εκλεισε καπου ....

μαραουντερ

VardARIS είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:37 μ.μ.

O Παπαστεριανός έκλεισε στη Ρουμανία, οπότε ξεχάστε τον...

Πλέον όλοι έχουμε καταλάβει ότι η ομάδα είναι αγύμναστη. Όταν έκλεισε ο Μιλίνκοβιτς τον ρώτησαν αν πρόκειται να κρατήσει το ίδιο τεχνικό επιτελείο ή αν θα κάνει αλλαγές. Ο ίδιος απάντησε τότε, θα μείνουν όλοι, δεν πρόκειται να αλλάξει κανείς. Μετά από 3-4 μέρες μαθαίνουμε ότι άλλαξε ο γυμναστής. Ο γυμναστής αυτός τι έκανε 3 μήνες? Γιατί δεν μπορούν να τρέξουν οι παίκτες?

Γιάννη Χατζηνικολάου καταλαβαίνω ότι το υλικό της ομάδας δεν ήταν αυτό που ήθελες (έστω και αν εσύ ήσουν ο υπεύθυνος των μεταγραφών, αλλά το προσπερνάω αυτό). Εγώ ξέρω ότι όταν μια ομάδα δεν έχει ποιότητα, κοιτάζει πρώτα να θωρακίσει τα μετόπισθεν. Πρώτα χτίζεις να έχεις καλή άμυνα και μετά κοιταζεις πως θα πετύχεις γκολ είτε από στημένα ή από κάποιον συνδυασμό με τον καιρό κλπ... Εμείς και στην επίθεση εννοείται πως έχουμε πρόβλημα, αλλά και στην άμυνα δεν ξέρουμε πως να αμυνθούμε. 3 μήνες προετοιμασία, τι στο διάολο μαθαίνατε?