Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

1-1 αντί για 3-1

Καλησπέρα σε όλους. Η ομάδα μας, παρόλο που ήταν εμφανέστατα βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, δεν κατάφερε να κερδίσει τον κάκιστο Λεβαδειακό, μένοντας στο 1-1.

Γενικά παρουσιάστηκε καλή, αλλά είχε κάποιες χτυπητές αδυναμίες, τις συνηθισμένες βέβαια, οι οποίες δεν της επέτρεψαν να πάρει την πρώτη της νίκη.

Τα πράγματα δυσκολεύουν, αλλά η εμφάνιση αφήνει κάτι αισιόδοξο για το μέλλον.



Η ομάδα έκανε μία καλή εμφάνιση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, συνεχής κίνηση χωρίς τη μπάλα, όμορφοι συνδυασμοί και πολλές τελικές. Έχασε 2 κλασικές ευκαιρίες με τον Ουντότζι στις οποίες ο Στρατηλάτης είπε να γίνει ένα κράμα Μπουφόν και Νόιερ.

Στο δεύτερο έπεσε ελαφρώς, αλλά και πάλι ήταν αρκετά καλή. Άλλοι παίκτες έπεσαν, άλλοι ανέβηκαν κι άλλο, η ομάδα παρέμεινε κυρίαρχος του παιχνιδιού και πίεζε συνεχώς τον Λεβαδειακό, συνεχίζοντας να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες.

Το γκολ ήταν άλλη μία απόδειξη ότι είμαστε τραγικοί στις στημένες φάσεις. Να βλέπεις έναν Καπό ΟΛΟΜΟΝΑΧΟ και έναν Διούδη να ανοίγει τα πόδια του (προηγουμένως έκανε ένα τραγικό λάθος από το οποίο προήλθε το κόρνερ που έφερε το γκολ). Το γκολ του Ουντότζι ήταν ένα δείγμα της ποιότητας που έχει αυτός ο παίκτης.

Η ομάδα για άλλη μια φορά δεν εκμεταλλεύτηκε τις στημένες φάσεις. Τραγικές εκτελέσεις από όποιον και αν ανέλαβε. Πρέπει κάτι να γίνει. Μετά από κάθε προπόνηση να μένει ένας από το τεχνικό τιμ και 2-3 συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές και θα δουλεύουν μία επιπλέον ώρα στις εκτελέσεις στημένων. Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα φέτος.

Αν θέλετε να σας πω τι στοίχισε καθαρά αγωνιστικά, κατά τη γνώμη μου ήταν 3 πραγματάκια: πρώτον, η αδυναμία στις στημένες φάσεις, αμυντικές και επιθετικές, που εξηγώ παραπάνω, δεύτερον, η αστοχία στις κλασικές ευκαιρίες και τρίτον κάποιες λανθασμένες επιλογές των παικτών, δείγμα έλλειψης εμπειρίας και ποδοσφαιρικής παιδείας.

Γενικά, η ομάδα ήταν καλή, και σίγουρα δεν άξιζε αυτήν την ισοπαλία. Όπως γράφω και στον τίτλο μου, έπρεπε να έχουμε βάλει τουλάχιστον άλλα 2 γκολ, ειδικά από τη στιγμή που οι άλλοι έφαγαν και κόκκινη κάρτα.

Όσον αφορά τη διαιτησία, πολλοί χαρήκαμε με το γεγονός ότι ο Σπάθας διαιτήτευσε αντί του Μάνταλου. Και 'γω ήμουν μέσα σε αυτούς. Γίναμε ΡΟΜΠΕΣ. Γελοία διαιτησία, άλλη μια φορά, μας θύμισε τα περσινά που σε όλο το ματς ο διαιτητής έχει ένα κόμπλεξ με τον ΆΡΗ. Τι να πω.. Σίγουρα δε φταίει μόνο ο Σπάθας αλλά έχει μερίδιο ευθύνης.



Οι παίκτες

Ίσως πολλοί να μην έχετε όρεξη, αλλά εγώ θα την κάνω την κριτική των παικτών γιατί την έχω την όρεξη. Δεν είμαι τόσο απογοητευμένος όσο ήμουν μετά από το Περιστέρι (που είδατε ότι δεν είχα κάνει). Πάμε λοιπόν.

Διούδης - 6: Φταίει στο γκολ. 2 φορές μάλιστα φταίει. Γενικά δε χρειάστηκε να κάνει κάτι σπουδαίο.
Πουλίδο - 6: Μέτριος προς το καλός. Για άλλη μια φορά. Επιβάλλεται βελτίωση.
Κύργιας - 6: Στο πρώτο κακός, στο δεύτερο αρκετά καλός.
Ψυχογιός - 7: Μας δικαίωσε που φωνάζαμε. Δυναμική επανεμφάνιση. Αυτός ο παίκτης πρέπει να παίζει.
Τσουμάνης - 6: Στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός, αλλά στο δεύτερο έπεσε κατακόρυφα.
Έλσνερ - 8: Η αποκάλυψη. Πήρε μία δεύτερη ευκαιρία και την άρπαξε από τα μαλλιά. Ελπίζουμε σε ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον.
Γ. Παπ. - 5: Το χειρότερό του παιχνίδι. Άφαντος.
30φυλλάκος - 6: Βοήθησε αρκετά στο ρόλο που είχε.
Σταυρόπουλος - 7: Για άλλη μια φορά προξένησε πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Εξελίσσεται σε παίκτης-κλειδί για την ομάδα. Είχε όμως και μία τεράστια ευκαιρία να σκοράρει και να γίνει ήρωας, και απέτυχε.
Τάτος - 7: Προσπάθησε να πάρει την ομάδα πάνω του. Άλλες φορές πέτυχε, άλλες όχι. Χρειάζεται να γίνει λίγο πιο αποτελεσματικός.
Ουντότζι - 7: Είναι πολύ σημαντικός παίκτης και πολύ ποιοτικός. Το έδειξε. Αλλά πρέπει να γίνει λίγο πιο εύστοχος και γρήγορος στις αποφάσεις του. 
Οικονομόπουλος - 6: Δεν βοήθησε ιδιαίτερα.
Μανιάς - 6: Κάτι έκανε.



Συμπέρασμα

Η ομάδα έκανε μία καλή εμφάνιση, αλλά δυστυχώς λόγω συγκεκριμένων πραγμάτων και αδυναμιών της δεν πήρε τους 3 βαθμούς. Η ισοπαλία ισούται με ήττα, αλλά η ομάδα έδειξε σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά της και σταδιακά θα δείχνει κάτι καλό. Είμαι στεναχωρημένος για το Χ, αλλά αισιόδοξος για το μέλλον!



Υ.Γ. 1 Μου άρεσε αυτό το κοντό σχήμα χωρίς κλασικό φορ. Θα ήθελα να το παίξουμε και στην Ξάνθη, που δεν θα 'χουμε (για τελευταία φορά) τον Αγκάνθο.
Υ.Γ. 2 Φάνηκε η απουσία τον Αγκάνθο. Αν ήταν ο Νταβίντ χθες 3-4 γκολ θα 'χαν μπει. Θα είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του.
Υ.Γ. 3 Μάντζιο, ξέρεις και 'συ ο ίδιος ότι ποδοσφαιριστής δεν ήσου και δεν πρόκειται να γίνεις, οπότε πούλα τρέλα στα 18χρονα μπας και φανείς λίγο.
Υ.Γ. 4 Ξέρω ότι ίσως κανένας δε συμφωνήσει με τις απόψεις μου. Πολλοί έχετε απογοητευτεί πλήρως. Το καταλαβαίνω. Αλλά επιτρέψτε μου να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Όποιος διαφωνεί γράφει την άποψή του κάτω και τη συζητάμε, τεκμηριωμένα όμως.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:52 π.μ.

ο Elsner τακτικά είναι καλός.
Αλλά ή πνευμόνι δεν έχει και κάνει διατήρηση δυνάμεων απ το 1ο λεπτό, ή είναι ΠΟΛΥ αργός.

Εμένα το κοντό σχήμα δεν με ενθουσίασε.
Αν είχες κλασικό φορ στη περιοχή τους, κάποια σέντρα θα κατέληγε στα δύχτια.
Και έγιναν πολλές σέντρες

Περου

Ανώνυμος είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:48 π.μ.

Σε μερικα συμφωνω ενω σε αλλα οχι... καταρχας απο αποψη τελικων, δεν καναμε πολλες...μετρημενες στα δαχτυλα οι ευκαιριες για γκολ. ο λεβαδειακος γελοιος εντελως, απορω πως αυτη η ομαδα εχει2 βαθμους.

για τους παικτες τωρα συμφωνω για ελσνερ , πολυ καλος στα αμυντικα του καθηκοντα, ο παπαδοπουλος μετριος ναι, οχι κακος.
ο τσουμανης ΑΘΛΙΟΣ, εχανε την μπαλα μεσα απο τα ποδια του και οι σεντρες του ειναι η μια χειροτερη απο την αλλη!

Πιστευω θα ειχαμε καλυτερη τυχη αν επαιζε ο τατις κεντρικο χαφ , ο ουντοζι πλαγια και επιθεση ενας κανονικος φορ...τουλαχιστον θα ειχαμε καλυτερη τυχη στις σεντρες.
Giorgos Bet

Ανώνυμος είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:49 π.μ.

Ναι αλλα στα πρωτα 3 παιχνιδια το πειραμα με τον φουνταριστο απετυχε παταγωδως...Αυτο θα γινει απο το ματς με τον Παναιτωλικο με Αγκανθο.

Μαραουντερ3

Unknown είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:08 μ.μ.

Συμφωνω με Μαραουντερ. Οταν επιστρεψει ο Αγκανθο να δειτε τι ωραια που θα μπαινουν οι σεντρες.

Ανώνυμος είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:43 μ.μ.

Στο ματς με την Ξανθη θα βαζα νταμαρλη αντι 30σεντ , καποιον αλλον (γιαννιτση εστω) αντι κυργια καθως ο δευτερος φαινεται οτι δεν μπορει να αποδωσει ακομα και τελος μαργα αντι τσουμανη.

Μαραουντερ

Unknown είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:51 μ.μ.

Θα τα δουμε αυτα Μαραουντερ. Νωρις ειναι ακομα.

Ανώνυμος είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:15 μ.μ.

Από τη στιγμή που βαθμολογείς τον Ελσνερ με 8 !!!!!!!! πάνω και από τους Σταυρόπουλο , Τάτο που βάζεις 7, βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο φιλαράκι, εκτός αν κάνεις μανατζερικά του Έλσνερ...

Unknown είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:34 μ.μ.

Ναι φιλε η αληθεια ειναι οτι ειμαι ο μανατζερ του Ελσνερ, απλα δεν το εχω αποκαλυψει ακομα. Με καταλαβες δυστυχως...

Βλεπουμε διαφορετικα το ποδοσφαιρο. Μπορει να ειμαι εγω ο αμπαλος, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου. Με εξεπληξε πολυ ευχαριστα ο Ροκ χθες.

Vamos_G1 είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:46 μ.μ.

Ρε συ ανώνυμε καταρχήν βάζε κ ένα ψευδώνυμο, έτσι για να γνωριζόμαστε. Κατά δεύτερον, δε γίνεται όλοι να συμφωνούμε με όλους. Ο Nick κατέθεσε την άποψη του. Κάνε κ συ το ίδιο με επιχειρήματα κ όλα καλά. Δε χρειάζεται να καταφεύγουμε σε ειρωνείες μεταξύ μας. Εκτός βέβαια κ αν δεν είσαι Aρειανός, οπότε σε αυτή την περίπτωση σε λάθος μέρος βρίσκεσαι...

psomod είπε... 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 π.μ.

Διαφωνώ στα σχόλια για τον Διουδη.
Η κριτική για τα δυο κεντρικά μπακ είναι υπερβολική,ανασταλτικά όλοι πήγανε καλά.
Σταυροπουλος:είναι επένδυση για το μέλλον πρέπει να βελτιώσει τα τελειώματα του γιατί κινδυνευει να χαρακτηριστει χασογκολης ο μεσο-επιθετικος πρέπει να σκοράρει ή να πασάρει σωστά(asist) ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από τα δυο απο τον μικρο