Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η επικαιρότητα στο μπάσκετ

Καλησπέρα σε όλους. Μέχρι να βρεθεί ο μπασκετικός αρθρογράφος (αγγελία δίπλα, πάνω από το τσατ), θα ασχολούμαστε όποτε είναι ανάγκη.

Έτσι ένιωσα σήμερα, ότι είναι ανάγκη να ασχοληθούμε με την επικαιρότητα στο μπάσκετ μετά από πολύ καιρό (παρόλο που προσωπικά δεν έχω ιδέα από καθαρά αγωνιστικό μπάσκετ).

Θα ασχοληθούμε με 3 φλέγοντα θέματα του αυτοκράτορα. Ξεκινάμε.




Τι γίνεται με Αγγέλου

Μέρα με τη μέρα αλλάζουν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του ΆΡΗ. Τη μία μας τον παρουσιάζουν σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει, την άλλη είναι πολύ δύσκολο, την άλλη το ξανασκέφτεται.

Από τα ρεπορτάζ που εμπιστεύομαι πιο πολύ στο μπασκετικό ΆΡΗ, προκύπτει ότι αυτή τη στιγμή ο Αγγέλου έχει θέσει κάποιες προϋποθέσεις για να μείνει στον ΆΡΗ, ενώ υπάρχουν και αρκετές πιέσεις και προτάσεις απο ομάδες του εξωτερικού. Υπήρξαν συζητήσεις με τη διοίκηση χθες και αναμένουμε...

Υπάρχουν βέβαια και εναλλακτικές, με τον Πρίφτη να έχει την πρώτη θέση σε αυτές. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνουν τα πάντα για να μείνει ο Αγγέλου, που έκανε πολύ καλή δουλειά φέτος και να φτιάξει μία καλή ομάδα και του χρόνου.

Εμπόδια στο άρθρο 99

Δυστυχώς από ότι φαίνεται η σίγουρη υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99 ίσως έχει δυσάρεστη κατάληξη, καθώς απαιτούνται περίπου 600.000 το χρόνο, πράγμα αδύνατον. Από ότι καταλαβαίνω από τα λόγια των νομικών, η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε αυτό το θέμα.

Αναμονή για Βεζένκοφ

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ως γνωστόν έχει πρόταση από το NCAA, την οποία και εξετάζει. Ο πατέρας του και ο ίδιος δηλώνουν ότι ο νεαρός δεν βιάζεται και ότι αν παραμείνει ο Αγγέλου θα παραμείνει σίγουρα και αυτός, ενώ αν δεν γίνει αυτό θα το σκεφτεί ξανά.

Εγώ πιστεύω πως πρέπει να γίνουν τα πάντα για να παραμείνει αυτός ο παικταράς στον ΆΡΗ μας, καθώς έχει όλο το μέλλον μπροστά του, και θα μπορέσει να προσφέρει και αγωνιστικά άλλα 1-2 χρόνια, αλλά και οικονομικά με την πώλησή του.


Αυτά. Θα με ''χάσετε'' το 3ήμερο (ΣΚ-Αγ. Πνεύματος) οπότε να ευχηθώ σε όλους σας να περάσετε όμορφα όπου κι αν πάτε αυτό το 3ήμερο και προσοχή στους δρόμους.


Υ.Γ. 20 χαρτιά χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής για το γήπεδο της Άεκ. Όπως έλεγε και ο Γιωργάκης, λεφτά υπάρχουν. Α, ρε Ελλάς το μεγαλείο σου. Ε, ΡΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΡΕ!

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 22 Ιουνίου 2013 στις 11:12 π.μ.

ο Αγγέλου πρέπει να μείνει, φέτος άλλαξε την εικόνα της ομάδας από την στιγμή που ανέλαβε.

Για το 99 το διάβασα κ εγώ, αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα μας.

Ο Βεζένκοφ θα ήταν καλό να παραμείνει άλλη μια χρονιά (όπου θα έχει και μεγάλο χρόνο συμμετοχής πιστεύω)... Έπειτα μπορούμε να τον παραχωρήσουμε και για κάποια χρήματα

Ανώνυμος είπε... 22 Ιουνίου 2013 στις 1:25 μ.μ.

Βασικα για τον Βεζενκοφ δεν ειναι ακριβως ετσι..Αν μεινει ο Αγγελου αποκταμε καλες πιθανοτητες..αν φυγει εχουμε λιγες

Μαραουντερ-3