Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Καλησπέρα σε όλους. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Μία εβδομάδα που ο κίτρινος πυρετός ολοένα και θα ανεβαίνει.

Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας κατάφερε, αγωνιζόμενη μόλις από το 20ό λεπτό της αναμέτρησης με 10 παίκτες, να πάρει ένα πολύ σπουδαίο και παλικαρίσιο διπλό στην έδρα του Ατρομήτου με σκορ 0-1.

Το γκολ το πέτυχε ο Τάτος, έπειτα από ωραία ενέργεια του Γιαννιώτα.




Από το χθεσινό ματς, πέραν βέβαια του διπλού, κρατάω κάτι άλλο. Τα ΔΑΚΡΥΑ των παικτών μας. Έδειξαν ότι πραγματικά τη ματώνουν τη φανέλα και έχουν δεθεί με το σύλλογο. Βέβαια, κανείς μέχρι τώρα δεν έλεγε το αντίθετο, πόσο μάλλον εγώ προσωπικά. Απλά χθες ήταν άλλη μία τρανή απόδειξη.

Ειδικά ο Παπαζαχαρίας. Το παλικάρι φέτος έχει ακούσει πάρα πολλά. Είναι ο παίκτης που έχει φάει το περισσότερο κράξιμο από όλους μας. Και από εμένα προσωπικά, δε βγάζω την ουρά μου απέξω. Αν θυμάστε, μέχρι και ξεχωριστό άρθρο είχα βγάλει για... πάρτη του. Για να τον κράξω.

Χθες, όμως, μας κέρδισε όλους με τη συμπεριφορά του. Με έκανε και μένα και πολλούς άλλους, να κλάψουν μαζί του. Κυρίως την ώρα της αποβολής του Αγκάνθο, που πάει και λέει στο ρέφερι ''Μη μας γαμάς, άσε μας να παίξουμε''! Μία πολύ ιδαίτερη στιγμή. Ειδικά, αν δείτε πως τον κοιτάζει ο παίκτης του Ατρομήτου, ο μαλλιάς που είναι δίπλα του, πόσο παρηγορητικό ύφος έχει, κάνει πιο συγκινητική τη στιγμή.

Για τον ρέφερι τι να πει κανείς. Για άλλη μια φορά φέτος, άλλο ένα κοράκι, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις, να αποτρέψει τον ΆΡΗ από το να πάρει νίκη. Στη φάση της γελοίας αποβολής του Αγκάνθο, που μόνο στην Ελλάδα μπορεί να δει κανείς (αυτό με την επι τόπου δεύτερη κίτρινη, μέσα σε λίγα δεύτερα), είναι καθαρά φάουλ υπέρ του ΆΡΗ.

Αυτός, όμως, όχι μόνο δε δίνει φάουλ υπέρ του ΆΡΗ, αλλά... βγάζει κάρτα στον Αγκάνθο για... θέατρο! Ενώ φανερά, έχει φάει αγκωνιά και δικαιολογημένα πονάει και σωριάζεται κάτω! Πώς μετά να μην εκραγεί ο Ισπανός, όταν είναι φανερό πως είναι από τους παίκτες που έχουν στοχοποιήσει οι διαιτητές; Με όλο του το δίκιο πάει να ορμήξει στο διαιτητή, που ούτε το όνομά του δε θέλω να αναφέρω.

Αγωνιστικά, δεν έχω να πω κάτι, διότι δεν είδα το ματς ζωντανά. Ξέρω, είμαι ανεκδιήγητος. Απαράδεκτος. Βρίστε με, παρακαλώ! Είδα αργότερα εκτενή στιγμιότυπα. Είδα ότι ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Σουμπίνιο, είδα ότι ο ΆΡΗΣ είχε αρκετές καλές ευκαιρίες, κυρίως μία του Γιαννιώτα, και ότι ο Ατρόμητος ήταν άστοχος στις τελικές του προσπάθειες.

Να αναφέρω και κάτι άλλο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, επέστρεψε ο Νταμαρλής στην 11άδα! Βασικός! Το φωνάζαμε εδώ και μήνες από αυτό εδώ το μπλογκ. Είτε μέσω άρθρων, είτε στο τσατ δίπλα. Και από ότι διαβάζω, τα πήγε πάρα πολύ καλά αμυντικά, μιας και αγωνίστηκε ως στόπερ από ότι διαβάζω.

Επίσης, ένα άλλο γεγονός που δεν έχει τονιστεί ιδιαίτερα. Ο ΆΡΗΣ, στα 4 τελευταία παιχνίδια του, δηλαδή σε αυτά με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο, δεν έχει δεχθεί γκολ στα 3!!! Κάτι απίστευτο για τη φετινή σεζόν, που είμαστε τραγικοί αμυντικά. Ελπίζω η άμυνα να συνεχίσει να είναι όπλο μας στα τελευτάια 2 παιχνίδια.

Για να κλείσω με το αγωνιστικό, να πω ότι η νίκη αποκτά πολύ μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς, ότι πέραν του ότι παίζαμε χωρίς τον πρώτο μας σκόρερ από το 20', μας έλειπαν και 3 βασικοί μας παίκτες! Οι δύο βασικοί μας αμυντικοί χαφ, που τις τελευταίες εβδομάδες ήταν ιδαίτερα φορμαρισμένοι (Κοέλιο-Παπαστεριανός), και ο βασικός μας αριστερός μπακ, ο Ζαραδούκας! Άρα, ενόψει τελευταίων παιχνιδιών, έχουμε σημαντικές επιστροφές.

Αφού, λοιπόν, αναφέρθηκα στο πάθος, στη διαιτησία και στο αγωνιστικό, πάμε να κλείσουμε με το τι μέλλει γενέσθαι. Χθες ετοίμασα ένα άρθρο για τη μάχη της σωτηρίας, παραθέτοντας αναλυτικά το πρόγραμμα της κάθε ομάδας που ανταγωνιζόμαστε. Δε θέλω να κουράζω και να ξαναλέω τα ίδια. Όποιος δεν το διάβασε, μπορεί εδώ.

Αυτό που θα πω, είναι ότι στο επόμενο ματς με τον Αστέρα, αν νικήσουμε, έχουμε κατά 95% σωθεί. Πάντα αναλογικά με τα άλλα ματς, που δε νομίζω βέβαια να κερδίσουν και οι 3 ανταγωνιστές μας! Αν φέρουμε Χ, τότε δε θα 'χουμε πέσει οριστικά, αλλά θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κερδίσουμε στην Ξάνθη. Οπότε, για να αποφύγουμε καρδιοχτύπια, πρέπει να νικήσουμε με Αστέρα, ώστε να μας είναι βολικό και το Χ στην Ξάνθη. Πάντα βέβαια αναλογικά με τα άλλα ματς. Καλά, αν χάσουμε, δεν το συζητάω, πέσαμε κατά 99%!

Κυριακή 14/4/2013, ώρα 19:00, στο παιχνίδι ΆΡΗΣ-Αστέρας Τρίπολης, το γήπεδο πρέπει να έχει 30.000 κόσμο. Δε με νοιάζει αν χωράει 23.000! Να είναι full. Να μην πέφτει καρφίτσα, πραγματικά. Μόνο συσπειρωμένοι θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη σωτηρίας, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά με ΑΡΕΙΑΝΟ προπονητή, μην το ξεχνάμε!

Αυτά. Να είστε όλοι καλά και να έχετε μία όμορφη εβδομάδα. 


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 3:02 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ?????????????ΟΥΤΕ ΕΓΩ..ΟΥΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΔΕ...


ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ 33 ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ....


Ο ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ ΜΠΑΚ ΕΠΑΙΞΕ...

ΡΕ ΣΥ ΝΙΚ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ 100% ΟΤΙ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ?? ΑΝ, ΝΑΙ..ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ/ΑΚΟΥΣΕΣ ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΙΛΟ-ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΕΙΑΝΟΣ...


ΜΑΡΑΟΥΝΤΕΡ-3

Unknown είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 3:06 μ.μ.

Μαραουντερ, ισως ειναι φιλοΑρεινος. Δεν ειμαι σιγουρος. Παντως ειναι σιγουρο οτι αγαπαει πολυ την ομαδα, αλλωστε το εχει πει και ο ιδιος πολλακις. Τωρα για τον αν ειναι οπαδος, δεν το γνωριζω.

Ανώνυμος είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 3:21 μ.μ.

Κοιτα ανανεωσε και με φοβερα λεφτα ισως επιδιωξει να δικαιωσει αμεσως τον Μποροβηλο....
Εχει μεγαλη διαφορα ομως το φιλοαρειανος-απο οπαδος..Π.Χ Εγω απο την Σουπερλιγκ μια συμπαθεια στον Πας Γιαννινα..Αλλα δεν συγκρινεται με τπτ με αυτην που εχω Με Αρη..

Μαραουντερ-3

Skolix είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 4:55 μ.μ.

Μπορείς να μη δεις και τα 2 τελευταία ματς;;; :P

navas είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 5:09 μ.μ.

o tsiolis einai larisa mages alla filoarianos einai sigoura me liga logia opws einai kai to slogan tou post tis teleutaies meres


I N T S I O L I S W E T R U S T

Unknown είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 5:58 μ.μ.

Χαχαχα Σκολιξ λες να πιασει; Παντως, αυτο που δεν το ειδα ηταν λογω σοβαρης υποχρεωσης, ενω οταν ειχα δοκιμασει να μη δω αυτο μες στον Πλατανια, λογω αγχους αν θυμασαι, τη φαγαμε. Οποτε, ''δυστυχως'' θα το δω. :Ρ

Ανώνυμος είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 7:38 μ.μ.

Εγώ ακόμα δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να σωθούμε, ακόμα χρειαζόμαστε πολλά θαύματα λόγω κυρίως πως χάνουμε σε όλες σχεδόν τις ισοβαθμίες.

Φοβάμαι πως σε καμμιά κωλο-ισοβαθμία θα χαθεί τελικά το παιχνίδι.

ARIS-UK

Unknown είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 8:29 μ.μ.

Δε νομιζω ARIS-UK να κριθει σε ισοβαθμια η παραμονη. Παρα πολυ δυσκολο.

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 9:42 μ.μ.

ΝΙCK ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΤΟΥΣ 33 ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 11:13 μ.μ.

Επομένως καταλήγουμε πάλι πως χρειαζόμαστε απαραίτητα 2χ2 για να σωθούμε, αλλοιώς μας τρώνε οι υπόλοιποι ακόμη κι αν κάνουν μόνο 1 νίκη στους 2 αγώνες που έχουν.

Έτσι δεν είναι?

ARIS-UK