Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Σκόρπιες σκέψεις...

Καλησπέρα σε όλους. Είναι φανερό ότι μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και μέχρι το τέλος του Μαϊου το ενδιαφέρον σε όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στρέφεται στα διοικητικά.

Σε αυτό το άρθρο θα παραθέσω κάποιες σκόρπιες σκέψεις σε ότι αφορά διάφορα θέματα, όπως την περασμένη ΓΣ, τις επικείμενες εκλογές, τον Σκόρδα, κ.ά.



Στη ΓΣ της Λέσχης αναφερθήκαμε εκτενέστερα σε άλλο άρθρο, οπότε ας παραθέσω μία γενική άποψη και ένα γενικό ταμείο από τη ΓΣ η οποία δεν έφερε τα αποτελέσματα που πολλοί θα περίμεναν και ξοδέυθηκε απαγορευτικό χρονικό διάστημα σε ανούσια θέματα.

Καταρχήν να πω ότι για άλλη μια φορά υπήρξε διχόνοια. Φυσικά δε μιλάω για το λαό. Διότι σε τόσο μεγάλη μάζα ΑΡΕΙΑΝΩΝ δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι βέβαια! Είναι ξεκάθαρο αυτό. Διχόνοια υπήρξε σε ότι αφορά τους παράγοντες. Και προσωπικά γέλασα, όταν ο κ. Αβάνογλου άρχισε να εξαπολύει δριμύ κατηγορώ προς τον κ. Σκόρδα.

Εσείς κ. Αβάνογλου όταν ασκήσατε διοίκηση μαζί με άλλους 6 τι αποτελέσματα φέρατε; Προχωρήσατε τον έλεγχο;; Άλλα μαθαίνουμε. Βοηθήσατε την ομάδα να σωθεί;; Άλλα δείχνουν τα τότε αποτελέσματα. Προστατέψατε την ομάδα από τα αίσχη της διαιτησίας;; Άλλα λέει το ιστορικό των ανακοινώσεων στο σάιτ της ΠΑΕ.

Και γιατί εξαπολύετε κατηγορώ στον κ. Σκόρδα;; Επειδή κατάφερε να σώσει την ομάδα;; Γιατί κακά τα ψέμματα μεγάλο μερίδιο της σωτηρίας ανήκει σε αυτόν, και επειδή το είχα δηλώσει ότι θα είμαι ο πρώτος που θα το πω, θα το πω. ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΜΠΡΟ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Εγώ το λόγο μου τον κρατάω.

Και από τη ΓΣ μεταφερόμαστε στις επικείμενες εκλογές. Της ΠΑΕ όμως. Για αυτές στην ΚΜΑ θα αναφερθούμε αναλυτικά σε άλλο άρθρο, όταν πλέον οι υποψήφιοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι αρκετά γνωστά ονόματα στην ΑΡΕΙΑΝΗ οικογένεια, θα έχουν ξεκαθαρίσει τις θέσεις τους. Ξέρω ότι χορτάσαμε από λόγια, αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό του καθενός οπότε θα τους κρίνουμε από τα λόγια τους προς το παρόν και έπειτα από τις πράξεις τους.

Για τις εκλογές λοιπόν, ο μόνος που έχει καταθέσει ανοιχτά την υποψηφιότητά του είναι ο Λάμπρος ο Σκόρδας. Και έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Ότι κύριος άξονάς του είναι το άρθρο 99. Εγώ θα του κάνω μία ερώτηση: Τι θα γίνει κ. Σκόρδα αν η ομάδα δεν μπει στο άρθρο 99;; 

Διότι σε πολλά σάιτ και φυλλάδες διαβάζουμε ότι η Λίγκα έστειλε τελεσίγραφο στον ΆΡΗ ότι αν μπει στο 99 κινδυνεύει με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα. Και δεν μπορεί να το βγάζουν από το μυαλό τους όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι, γιατί δεν γράφτηκε σε ένα ή δύο σάιτ, αλλά σε πάρα πολλά σάιτ και πολλές εφημερίδες.

Υπάρχει plan B κ. Σκόρδα; Ή η πρότασή σας είναι 99 ή διάλυση;; Γιατί εγώ έτσι κρίνω από τα λεγόμενά σας σε διάφορα ραδιόφωνα και σάιτ, που τα έχετε πάρει σβάρνα. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε κι άλλο τις θέσεις σας.

Εγώ για να ξέρετε την άποψή μου δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά του Σκόρδα. Και ξέρετε ότι δεν εστιάζω σε πρόσωπα. Ποτέ. Τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι. Ναι και ο Σκόρδας δημιούργησε χρέη. Ναι και ο Σκόρδας έχει μερίδιο για την καταστροφή του ΆΡΗ. Ναι όμως ο Σκόρδας έσωσε φέτος τον ΆΡΗ. Τι να πρωτοσκεφτεί ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ;;

Ας φύγουμε από τον Σκόρδα διότι είμαι σίγουρος ότι σας κούρασα άσχημα. Ας πάμε σε ένα άλλο θέμα που σκεφτόμουν τις προάλλες. Πότε επιτέλους θα απαλλαγούμε από τα ίδια πρόσωπα;; Γιατί ασχολούμαστε εδώ και 15 χρόνια με τους ίδιους και θα ασχολούμαστε άλλα τόσα;;

Άντε βαριά κουβέντα το απαλλαγούμε. Βασικά δεν είναι αυτό το θέμα. Πού θέλω να καταλήξω: ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;; Γιατί μια ζωή να ''ταλαιπωρούμαστε'' με τους ίδιους;; Αν πεθάνουν (ουστ, όσο αντιπαθείς κι αν είναι κάποιοι η ανθρώπινη ζωή δεν πρέπει να αγγίζεται, υποθετικό σενάριο κάνω) ποιοι θα τους ''διαδεχθούν'';; Δεν έφτασε η ώρα να έρχονται νέα πρόσωπα στην επιφάνεια;; Και να γνωρίζονται με τον κόσμο;;

Θα κλείσω με κάτι που μου προξένησε πολύ άσχημη εντύπωση. Το ξέραμε όλοι ότι τα πράγματα ήταν τραγικά φέτος. Αλλά αυτό δεν το περίμενα. Τη συνέντευξη του Παπαζαχαρία τη διάβασατε;; Ή έστω το σημαντικό σημείο. Δώστε βάση:

Οι παίκτες του ΆΡΗ, έβγαιναν για καφέ και έτρωγαν τα 6-7 πατατάκια και τους λίγους ξηρούς καρπούς που δίνουν μαζί με τον καφέ, για να γεμίσουν το στομάχι τους και να μπορούν να ανταπεξέλθουν! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Αυτός είναι ο ΆΡΗΣ μας. Ήταν. Και ελπίζουμε να μην ξαναγίνει έτσι. Άλλο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και άλλο ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτά τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΑΝΙΑ που έσωσαν την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας από τη διάλυση.


Υ.Γ. Νίκη 5-2 στο φιλικό με τον Πιερικό. 3 γκολ βάλαμε με πέναλτι, όπως ήταν και το 1 από τα 2 που φάγαμε. Τα γκολ τα έβαλαν οι Αγγελούδης (2), Καραγιάννης, Παλιάτσιος, Σταυρόπουλος. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι έκαναν και το ντεμπούτο τους με την αντρική ομάδα, όπως και οι Ζήση, Γκελής. Καλή σταδιοδρομία να τους ευχηθούμε!



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 30 Απριλίου 2013 στις 11:41 μ.μ.

O Σκορδας ειπε οτι εχει σχεδιο και να μην μπουμε στο99..MARAUDER-3

Ανώνυμος είπε... 1 Μαΐου 2013 στις 4:10 π.μ.

Θάνος

Ε και εγώ λοιπόν σου λέω ότι ενδιαφέρομαι να μπω στα διοικητικά του Άρη και κάποια λίγα χρήματα που έχω να τα επενδύσω και να βοηθήσω το κλαμπ, αλλά κυρίως θα βοηθήσω με την τεχνοτροπία μου, την αληθινή μου αγάπη για τον Άρη, αλλά και την μόρφωση μου, που μου επιτρέπει να σταθώ σε άλλο επίπεδο.
Αλλά δεν με ξέρει κανείς γιατί είμαι Αθηναίος -αν και Αρειανός 30 χρόνια. Θα με εμπιστευθούνε? Ή θα αρχίσουν τα μαλακισμένα, στην επόμενη συνέλευση τα "ποιός είσαι που ήρθες τώρα και μιλάς" και θα μου βρίζουν μάνες λες και είμαι στο καφενείο, γιατί μπαίνω σφήνα στα συμφέροντα τους?

Και πως εγώ θα μπώ σ αυτήν την κατάσταση όπου βασιλεύει η λαμογιά και η λάσπη? Γιατί να το κάνω?
Ποιός εγγυάται οτιδήποτε σε οποιονδήποτε σε αυτόν τον σύλλογο?
Μόνο αν έχω ΠΟΛΛΑ λεφτά μπορώ να το κάνω λοιπόν, γιατί το χρήμα μιλάει και όλοι θα κάνουν τουμπεκί.
Έχω άδικο?


ΝΑVAS είπε... 1 Μαΐου 2013 στις 10:25 π.μ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.
ΛΥΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΝΕΙ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕ..ΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΟΤΙ Η ΛΕΣΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΧΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Ο ΒΕΛΛΙΔΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΟΠΟΤΕ ΣΟΦΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ NICK
ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ.

ΑΥΤΑ ΚΟΥΡΑΣΑ........

Unknown είπε... 1 Μαΐου 2013 στις 11:46 π.μ.

Θανο, οντως, και να θελει καποιος δεν θα τον αφησουν αυτοι που γραφω επανω οτι μας τα πρηζουν εδω και 15 χρονια. Διοτι ο ΑΡΗΣ εχει γινει το τσιφλικι καποιων και στις αρχιδαρες μας, που λεει και ο Τζιμ, για τους αλλους.

NAVAS, ποσο ευκολο ειναι ομως να βρεθει ενας επενδυτης; Υπαρχουν πολλοι που θα ερθουν να διαχειριστουν ενα χρεος των 32 μυριων; Τι να πω... ισως καποιοι περιμενουν το πορισμα του ελεγχου για να επενδυσουν στην ομαδα.

Αποψη σου ειναι οτι πρεπει να διαλυθει η Λεσχη και ειναι δεκτη οπως ολες. Κι εγω πιστευω πως δεν εχει καταφερει κατι ουσιαστικο, αλλα σκεψου να μην υπηρχε και αυτη, που μπορει να ειμασταν τωρα. Σε παμπολλες περιπτωσεις. Ο νοων νοητο.

Πολυ στεναχωρηθηκα που εφυγε ο Βελλιδης τι να σου πω. Κατσε να φερω ενα πακετο χαρτομαντηλα τωρα...

Δεν κουραζεις καθολου. Αποψεις ειναι.

Ανώνυμος είπε... 1 Μαΐου 2013 στις 11:52 π.μ.

Που το διαβασατε οτι εκλεισε Ατρομητο?? Εγω τον Γεναρη ειχα διαβασει κατι...Όχι πως έχει μεγάλη σημασία γιατί έτσι και αλλιώς θα φύγει.
Μαράουντερ-3

jim είπε... 1 Μαΐου 2013 στις 2:41 μ.μ.

NAVAS, λες ότι η λέσχη πρέπει να διαλυθεί... Μήπως υπήρχε και ποτέ ; ; ; Οι Έλληνες φίλε μου δεν είναι για ΛΕΣΧΗ (όπως λες και συ). Οι Έλληνάρες είναι για βόλεμα, αφεντιλίκι, μουνιά και ξυσταρχιδισμό..(Και οι Ελληνίδες το ίδιο βέβαια)...

Για το θέμα επενδυτή τα είπε όλα ο Θάνος. Πρέπει να είναι τρελός ο άνθρωπος για να ασχοληθεί με μια τόσο αφερέγγυα κατάσταση...

Ακόμα και οι νέοι σε ηλικία παίκτες να μας ωγουν σε 1-2 χρόνια και ανέβουμε επίπεδο θέμα χρόνου θα είναι και τότε να τα διαλύσουμε όλα. Είναι στο DNA όλων όσων ασχολούνται με τον ΆΡΗ...

Εν τέλη πως το βλέπω εγω ; ; ; Θα σας πω..

Κοροϊδάκι κανενός δεν γίνομαι πια. Γραμμένους τους έχω όλους, όπως με είχαν και έχουν όλοι. ΌΛΟΙ, όμως.. Αν δεν δω αναλυτικά τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου και τις πιθανές ποινές δεν πρόκειται όχι να πατήσω γήπεδο πλέον, αλλά ούτε έξω από αυτό δεν θα περνάω...

Αρκετά έπαιξαν με τα συναισθήματα μας (και όχι μόνο) κάποιοι.. Ως εδώ.. Δεν γουστάρω ομάδα τσιφλίκι (όπως είπε ο Νίκος)..

Τους βαρέθηκα όλους.. Δεν με πείθει κανείς και δεν μου αρέσει κανείς και τίποτα στον ΆΡΗ... ΤΟ ΈΙΟΑ, ΤΟ ΛΈΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΈΩ..

Ανώνυμος είπε... 1 Μαΐου 2013 στις 4:51 μ.μ.

Θάνος

Δυστυχώς ο Jim έχει απόλυτο δίκαιο.
Και εμένα δεν μου αρέσει τίποτα και κανένας σε αυτόν τον Αρη πια.
Και είναι πολύ πικρό να το συνειδητοποιώ.

geokampour είπε... 1 Μαΐου 2013 στις 5:58 μ.μ.

Jim πάρα πολύ σωστά τα λες αν δεν δούμε με λεπτομέρειες τα αποτελέσματα του Οικονομικού Ελέγχου είναι σα να θάβουμε τα προβλήματά μας κάτω απο το χαλάκι. Σίγουρα τα αποτελέσματα αυτά πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για το πώς πρέπει να κινηθούμε απο εδώ και πέρα και να καταλάβουμε επιτέλους (όσο μπορούμε) ποιοί κλέβανε και ποιοι θέλανε το καλό του ΑΡΗ.

Η λέσχη σαν λέσχη δεν είναι κακό να υπάρχει Navas άλλο αν ο Έλληνας είναι αυτό που είπε ο Jim και ξέρει να τα ξεφτιλίζει όλα, μην μπερδευόμαστε, άλλο ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κι άλλο ο "κύριος" καρολος παπούλιας......

Η Λέσχη σαν όργανο έχει να προσφέρει πάρα πολλά αλλά κλασικά ο μακακας ο Έλληνας λέει δεν ασχολούμαι αν δεν δώ αποτελέσματα κτλ κτλ όπως λέγανε στις προηγούμενες εκλογές. Πώς θα γίνει αυτό που θέλει όμως ο καθένας αν δεν πάει να το στηρίξει στις εκλογές και στις όποιες διαδικασίες γίνονται στα πλαίσια τηα Λέσχης;;

Εν πάσει περιπτώση αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό (αποκαλύψεις μέσα απο τον έλεγχο) ο κόσμος δεν πρόκειται να πολυασχοληθεί, ήδη φέτος ήτανε αρκετά ψυχοφθόρα η χρονιά, δεν γίνεται και να έχεις χρέη και να έχεις αδύνατη ομάδα και τον κόσμο στο γήπεδο και ταυτόχρονα κανένας να μην τιμωρείται για την κατάντια του Άρη τα τελευταία χρόνια...

Για ψυχιατρείο είναι όλος αυτός ο φαύλος κύκλος πραγματικά ......

Jim πολύ καλά το έθεσες, άντε μου στο διαολο σ'αυτήν την χώρα με τον κάθε μλκ που παίρνει εξουσίες και δεν λογαριάζει τίποτα τρώγωντας και πίνοντας σε βάρος του λαού, είχαμε τους πολιτικούς τώρα θα ανεχόμαστε και τον κάθε παράγοντα......πραγματικά με όλη αυτήν την κατάσταση στην χώρα ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!