Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Μία Γ.Σ. καλύτερη

Καλησπέρα σε όλους. Τις προηγούμενες ημέρες ασχοληθήκαμε με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Εφόσον σωθήκαμε πιστεύω πως δεν χρειάζεται περαιτέρω κριτική και ανάλυση σε μία τέτοια ιδιαίτερη χρονιά.

Από εδώ και πέρα, όπως προανήγγειλα στο προηγούμενο άρθρο μου, για την κριτική των παικτών, θα ασχοληθούμε με τις διοικητικές εξελίξεις στις οποίες επικεντρώνεται το ενδιαφέρον του συλλόγου.


Οι διοικητικές λοιπόν εξελίξεις ξεκινάνε αυτό το Σάββατο, 27/4, ουσιαστικά. Διότι τη συγκεκριμένη ημέρα θα πραγματοποιηθεί κάτι που μεγάλη μάζα του λαού του ΆΡΗ ζητούσε κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, αλλά δεν έγινε διότι οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν ήθελαν να αποπλανήσουν τους παίκτες, αλλά και το λαό του ΆΡΗ, από την προσπάθεια που δίνει το αγωνιστικό τμήμα για τη σωτηρία του.

Έτσι, αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, οι πλέον διοικήσεις ΠΑΕ και ΚΜΑ, αποφάσισαν να το υλοποιήσουν. Ο λόγος φυσικά για τη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΜΑ. Αυτό που περιμένουν όλοι οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ πλέον και καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα μέλη.

Σε αυτή τη Γενική Συνέλευση, λοιπόν, θα συζητηθούν πάρα πολλά θέματα. Βεβαίως, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στις υποψηφιότητες για τη διοίκηση της ΠΑΕ, που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φυσικά θα ειπωθούν και πολλά πράγματα για τον οικονομικό έλεγχο, καθώς θα υπάρχει άνθρωπος της εταιρίας που τον πραγματοποιεί.

Ο λαός του ΆΡΗ καλείται να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του συλλόγου που αγαπά. Μέσα σε καθαρά δημοκρατικά πλαίσια, που εξακολουθούν να είναι πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα, θα ειπωθούν πολλά πράγματα, θα αναλυθούν άλλα τόσα, από τους υποψήφιους διοικούντες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο λαός του ΆΡΗ είναι έξυπνος. Έχει κρίση και ξέρει να αποφασίζει το καλύτερο για την ομάδα, όπως φυσικά αυτός πιστεύει. Ή τουλάχιστον η μεγαλύτερη μάζα αυτού, διότι τα πρόβατα υπάρχουν και θα υπάρχουν παντού.

Δε θέλω να ξαναδώ αυτές τις φρικτές σκηνές με τα χαρτάκια-καρτέλες τι ήταν, με τα ''ΝΑΙ'' και τα ''ΟΧΙ''. Ήταν απλά μία φαρσοκωμωδία των τότε διοικούντων. Λες και θα καθόνταν να μετρήσουν τα ναι και τα όχι. Σαν τα παιδάκια του δημοτικού που τους λέει η δασκάλα ''θα είστε φρόνιμοι εκεί που θα πάμε;;'' Ναιιιιιιιι!!!'' απαντάνε με μία φωνή αυτά. Αυτό μου θύμιζε πραγματικά. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Θέλω να αναφέρω και κάτι άλλο. Ο καθένας θα ψηφίσει ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙ και όχι ότι κάνουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Επειδή θα πάει ο κολλητός σου με τον χ, δεν θα πας κι εσύ μ' αυτόν, παρόλο που πιστεύεις τον ψ. Θέλω να πω ότι ο καθένας ΑΡΕΙΑΝΟΣ που θα παρευρεθεί στις εκλογές θα πρέπει να ψηφίσει αυτόν που τον έπεισε ότι θα εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Β. Ελλάδας.

Αυτά για τη Γενική Συνέλευση. Δεν θέλω να επαναληφθούν τα παλιά με τα χαρτάκια. Ο καθένας να κάτσει να ακούσει προσεκτικά το ότι θα πει ο εκάστοτε ομιλών και να αποφασίσει έπειτα από ώριμη σκέψη. Το Σάββατο όλα τα μέλη της ΚΜΑ πρέπει να είναι εκεί. Οι εκλογές αν γίνουν θα γίνουν σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή μετά τη Γ.Σ.

ΆΡΗΣ ΕΙΣΑΙ...


Υ.Γ. Για αυτά τα αστεία που βγαίνει και λέει ο Κ***ης τι να πω. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει ότι πλέον ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ;;; ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;;; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; ΦΤΑΝΕΙ!!! Μη μας φλομώνεις με άλλα ψέματα. Βγαίνεις και λες στα ραδιόφωνα λόγια του αέρα για επενδυτές που θα χώσουν πολλά μύρια. ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΡΩΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ!!! Άντε πια με σας!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 24 Απριλίου 2013 στις 6:26 μ.μ.

Συμπέρασμα: Σαββατο στις 14:00 ειναι η πιο κρισιμη ωρα και το βραδυ θα ξερουμε τι μέλλει γενεσθαι...Εαν θα υπαρξει επενδυτης(το καλυτερο νεο της χρονιας -λεμε τωρα- θα ναι)..αν θα συνεχισει ο Σκορδας θα δουμε..Πλησιάζουν οι ώρες για να μας λυθούν οι απορίες

Μαράουντερ-3


Μαράουντερ-3

Unknown είπε... 24 Απριλίου 2013 στις 6:31 μ.μ.

Μακαρι να βρεθει επενδυτης. Αν οχι, τα ιδια μας βλεπω. Βεβαια, ο επενδυτης ισως προκυψει και στα μεσα καλοκαιριου, ΑΝ προκυψει. Φυσικα και θα ναι το καλυτερο νεο της χρονιας.

jim είπε... 24 Απριλίου 2013 στις 6:40 μ.μ.

"Ο λαός του ΆΡΗ είναι έξυπνος. Έχει κρίση και ξέρει να αποφασίζει το καλύτερο για την ομάδα, όπως φυσικά αυτός πιστεύει. Ή τουλάχιστον η μεγαλύτερη μάζα αυτού, διότι τα πρόβατα υπάρχουν και θα υπάρχουν παντού".

Εδώ, γελάμε Νικ... Αν ήμασταν έξυπνοι δεν θα χρεωνόταν η ομάδα μας εκ νέου. Ούτε οι 30.000 που πήγαμε στο ΟΑΚΑ θα τους ανεχόμασταν.. Εαυτούληδες και βολεψάκηδες είμαστε...

"Για αυτά τα αστεία που βγαίνει και λέει ο Κ***ης τι να πω. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει ότι πλέον ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ;;; ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;;; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; ΦΤΑΝΕΙ!!! Μη μας φλομώνεις με άλλα ψέματα. Βγαίνεις και λες στα ραδιόφωνα λόγια του αέρα για επενδυτές που θα χώσουν πολλά μύρια. ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΡΩΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ!!! Άντε πια με σας"!

Ποιος σου είπε ότι τα λέει αστεία Νικ...;;;

Μα και πάλι που καταλήγουμε ; ; ; Μα στο πόσο πρόβατα, εαυτούληδες και βολεψάκηδες είμαστε...

Ανώνυμος είπε... 24 Απριλίου 2013 στις 6:49 μ.μ.

ΕΙΜΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΕ ΓΚΡΙΚΛΙΣ..

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ? ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ..

Unknown είπε... 24 Απριλίου 2013 στις 7:02 μ.μ.

Τζιμ δεν αντιλεγω οτι υπαρχει μεγαλη μαζα του λαου μας που ειναι προβατα. Αυτοι δηλαδη που ελεγαν ναι σε οτι τους ταιζαν οι πρωην. Πιστευω ομως πως πλεον εχουμε ωριμασει οι περισσοτεροι και σκεφτομαστε καλυτερα.

Αστεια κατα την αποψη μου. Οχι οτι τα λεει αυτος με αστεια διαθεση. Εγω γελαω με αυτα τα σεναρια.


Ανωνυμε, βαλε και ενα ψευδωνυμο να ξερουμε πως να σε αποκαλουμε.

Εγω πιστευω πως λεε ψεματα αυτος διοτι ελεγε ψεματα για 3 χρονια, τωρα θα κωλωσει; Βεβαια, αν λεει αληθεια, να το αποδειξει και θα του πω πρωτος μπραβο.

jim είπε... 24 Απριλίου 2013 στις 7:40 μ.μ.

Ποτέ δεν ωριμάζουμε..Και το 2004 ετσι λέγαμε. Οτι ωριμάσαμε. Κια πήραμε τις αρχιδάρες μας και πάλι...

Ότι είναι να γίνει θα γίνει όπως πάντα και όποιος γουστάρει θα στηρίξει. Όποιος δεν γουσταρει δεν στηρίζει.

Το ποιος είανι ο έξυπνος και ποιος ο κουτός, είναι από άλλο ευαγγέλιο..

Ανώνυμος είπε... 24 Απριλίου 2013 στις 11:53 μ.μ.

Θάνος

Τι να ελπίζεις όταν μετά και από όλα αυτά υπάρχουν αρειανοί που σκέφτονται ότι "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ? ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.. "

jim είπε... 25 Απριλίου 2013 στις 1:25 π.μ.

Θάνο, αναρωτήθηκες καθόλου αν το λένε σοβαρά ή ειρωνικά ; ; ;

Το ερώτημα σου, δεν θα πρέπει να είναι στο τι να ελπίζεις αν υπάρχουν αυτοι οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ (γιατι στην τελική αυτοί θα θα ειναι και εκει)..

Το ερώτημα σου πρέπει να είναι πως θα γλυτώσουμε απο αυτούς και πως θα πορευτούμε στο μέλλον....

Περιμένω την απαντησή σου... Τι θέλεις εσυ;;;

Ανώνυμος είπε... 25 Απριλίου 2013 στις 12:44 μ.μ.

Θάνος

Τι να θέλω? Τα βασικά.
Μια χούφτα σοβαρών ανθρώπων, που να μην έχουν σχέση με τους παράγοντες των προηγούμενων χρόνων, όπου θα ξεπεράσουν την κακή πλευρά του Ελληνισμού τους (δηλαδή το να σκέφτονται πως θα φάμε και θα πιούμε και θα κλέψουμε με την πρώτη ευκαιρία) και θα συσπειρώσουν γύρω από το σύλλογο όλον τον κόσμο,με την ενεργή συμμετοχή τους. Αυτό δηλ. που λέμε εδώ και κάμποσα χρόνια.
Και επειδή είμαι ρομαντικός, η αλήθεια είναι πως ένας επενδυτης τύπου Σαββίδη, θα με ξενέρωνε, με τον πατριαρχισμό του, ατάκες του τύπου "ο ιδιοκτήτης της ομάδας" τραπέζια για τις κούπες και ταύτιση ενός ολόκληρου συλλόγου με την θρησκεία..

jim είπε... 25 Απριλίου 2013 στις 1:31 μ.μ.

Θάνο και εγώ αυτό θέλω φίλε μου. Μια ομάδα ανθρώπων κατερτισμένων στα αντικείμενα τους που κυρίαρχο στοιχειο τους, θα είναι η διαφάνεια όσων αφορα τα οικονομικά στοιχεία.

Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι. Εγώ είμαι 29 και από το 92-93 που βλέπω ποδοσφαιρικό ΆΡΗ, θυμάμαι να λέμε τα ίδια λόγια με τώρα και στο τέλος να υπάρχει στάχτη και κάρβουνο και φτου από την αρχή. Τόσο στο οικονομικό, όσο και στο αγωνιστικό.

Όσων αφορά την περίπτωση ενός επενδυτη σαν των δίπλα, σε περίπτωση που τα έχωνε και βοηθούσε τι θα σε χαλούσε ; ; ;

Και ας μην ειναι ΑΡΕΙΑΝΟΣ. Καλυτερα να μην ειναι. Να εχει και καθαρο μυαλο. Ειδαμε και τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ τι έκαναν.

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2013 στις 4:54 π.μ.

Θάνος

Θα με χαλούσε ιδεολογικά και μόνο. Θέλω οι ομάδες να φτιάχνονται μόνες τους. Για αυτό ας πούμε θαυμάζω τον Αγιαξ και όχι την Τσέλσι.

Και μια που ρώτησες για την ηλικία να σου πω , πως έγινα Αρειανός στις 9 Νοεμβρίου (αν δεν κάνω λάθος)του 1979, την ημέρα που παρακολούθησα ζωντανά στην τβ, το Περούτζια - Αρης 0-3. Ημουνα 8 χρονών τότε.

jim είπε... 26 Απριλίου 2013 στις 1:29 μ.μ.

Άρα εισαι 42. Εχεις πολύ μεγαλύτερες παραστάσεις από εμάς που είμαστε μικρότεροι.

Εγώ ας πούμε τις πρώτες μνήμες μου, από τον ποδοσφαιρικό ΆΡΗ τις έχω τότε που έπαιζε ο Δημητριάδης με τις κεφαλιές. 92-93...

Αυτό που λες για τον Άγιαξ με βρίσκει σύμφωνο. Τέτοια περίπτωση είναι και η Ντόρτμουντ. Όμως, αυτό στην χώρα μας δεν εφαρμόζεται...

Σωτήρης είπε... 26 Απριλίου 2013 στις 7:04 μ.μ.

Παιδιά καλά τα λέτε αλλά ξεχνάτε κάτι. Μέχρι τώρα φωνάζαμε εδώ μέσα ότι αν δεν μείνει κατηγορία ο Άρης δεν θα υποβιβαστεί απλά αλλά θα διαλυθεί. Έτσι και την επόμενη χρονιά αν δεν βρεθούν λεφτά η ομάδα απλά θα καταρρεύσει. Καλό το 99 καλά τα κουρέματα και οι διακανονισμοί αλλά θα έρθει η στιγμή που όλα αυτά θα πρέπει να αρχίσουν να πληρώνονται. Αφού γίνει η ρύθμιση με τις δόσεις κτλ θα πρέπει να υπάρχουν όχι απλά τα χρήματα σαν λογιστικό ισοζύγιο (δηλαδή έξοδα=έσοδα) αλλά θα πρέπει να υπάρχει ρευστότητα.
Θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος που θα μπορεί να πληρώνει τις δόσεις ακόμα και αν καθυστερούν τα λεφτά από οπαπ, νοβα κτλ.
Ευτυχώς ή δυστυχώς η λέσχη αυτό δεν μπορεί να το κάνει. Άρα πλέον από εδώ και πέρα λέμε ότι ή μπαίνουν λεφτά ή η ομάδα αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει. Με αυτό το σκεπτικό προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθει ο Σπανός πχ και θα βάλει κάποια λεφτά μαζί με την λέσχη ή ο Εμίρης του Κατάρ και θα πάρει τις μετοχές. Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξουμε.