Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Θεωρίες συνωμοσίας

Πολύς κόσμος ζορίστηκε αυτή την εβδομάδα από την διαφαινόμενη πτώση της Αεκ. Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές μέχρι κ η κουτσή Μαρία απέκτησε άποψη για το ποδόσφαιρο κ την μεγάλη απώλεια που θα έχει... (λέμε τώρα).

Είδαμε μία συντονισμένη προσπάθεια από το σύστημα να βρουν τρόπους με τους οποίους θα κρατήσουν την Αεκ στην Superleague.

Φανταστείτε λίγο τι θα συμβεί αν στην θέση της Αεκ βρεθεί κάποια στιγμή ο Παοκ ή ο Γαύρος...

Anyway, αποκορύφωμα της όλης προπαγάνδας ήταν η ποινή χάδι από την αθλητική δικαιοσύνη (λέμε τώρα) για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής, η οποία ναι μεν τιμώρησε όπως αναμενόταν με αφαίρεση βαθμών την Αεκ αλλά ούτε μεγάλο πρόστιμο της επέβαλε ούτε τιμώρησε την έδρας της.

Διαβάστε λοιπόν τα παρακάτω σενάρια συνωμοσίας για να καταλάβετε πως αυτή η απόφαση είναι καλύτερη για την Αεκ από μία αθώωση!!!!!


Αν η Αεκ αθωωνόταν σε 1ο βαθμό
Θα υπήρχαν πολλές αντιδράσεις από ομάδες (Όφη, Βέροια, Άρης) και γενικά από την κοινή γνώμη όπως έγινε πέρυσι με εμάς σε πολύ διαφορετική περίπτωση βέβαια. Λόγω των αντιδράσεων θα αναγκαζόταν ο Αθλητικός εισαγγελέας να ασκήσει έφεση οπότε είναι πολύ πιθανό να τιμωρούνταν η Αεκ σε 2ο βαθμό όπου κ θα ήταν τελεσίδικη η απόφαση.

Εκτός από αυτό όλες οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα έπαιζαν την Κυριακή αγώνα ζωής κ θανάτου για τη νίκη. Γιατί πλέον ΟΛΕΣ θα κινδύνευαν.

Πως η ποινή που της επιβλήθηκε αφήνει παραθυράκι για τελική αθώωση
Τώρα όμως που τιμωρήθηκε με αυτή τη ποινή-χάδι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για την Αεκ και εξηγούμαι:

1ον. Όλες οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα είναι σίγουρα πιο χαλαρές στους αγώνες τους. Μπορεί ΟΛΟΙ να λένε ότι θα πάμε για τη νίκη αλλά οι παίχτες έχουν στο μυαλό τους ότι η Αεκ έχει τιμωρηθεί κ έχει ήδη πέσει. Δεν θεωρούν ότι θα αλλάξει αυτή η απόφαση.

Άρα είναι πολύ πιθανό κάποιες από τις ομάδες να ΜΗΝ κερδίσουν αύριο.

2ον. Η Αεκ θα ασκήσει έφεση. Στην Ελλάδα συνήθως (εκτός αν μιλάμε για τον Άρη) στην έφεση η ποινή μειώνεται.

Τι μείωση μπορεί να έχει η ποινή της Αεκ; Να μειωθεί το αστείο πρόστιμο των 4χιλ ευρώ; Όχι, η μόνη μείωση που μπορεί να της γίνει είναι να ΜΗΝ αφαιρεθούν οι βαθμοί κ να αντικατασταθούν από μία τιμωρία της έδρας της κ ίσως κ με ένα πιο μεγάλο πρόστιμο.

3ον. Η απόφαση αυτή θα είναι τελεσίδικη. Πλέον θα έχει σωθεί η Αεκ κ δεν θα μπορεί καμία άλλη ομάδα να κάνει κάτι γι'αυτό.

Φυσικά σημαντικό ρόλο στην απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης θα παίξουν τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Με λίγα λόγια αν η Αεκ κερδίσει τον Ατρόμητο και κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες ΔΕΝ κερδίσει τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Αεκ θα πάρει πίσω τους βαθμούς στην έφεση της.

Αν η Αεκ πέφτει έτσι κ αλλιώς  μετά από τα αυριανά αποτελέσματα τότε λογικά θα παραμείνει η τιμωρία ώστε να μην προκληθεί κ η κοινή γνώμη.

Υπάρχει όμως κ άλλος τρόπος για να σωθεί η Αεκ ακόμη κ αν παραμείνει η τιμωρία
Και είναι πολύ απλός. Να βρεθεί κάποια άλλη ομάδα που θα πέσει θύμα προβοκάτσιας. Ποια είναι αυτή; Ο Άρης.

Γιατί ο Άρης; Γιατί θα ταξιδέψουν οπαδοί στο ματς με την Ξάνθη (Δεν νομίζω να πάνε Κρητικοί στην Τρίπολη ή Βεροιώτες στο Οακα) αλλά κ γιατί ο Άρης έχει στοχοποιηθεί από πολλούς σαν υπεύθυνος για την πτώση της Αεκ!!!!! Τον είχανε βλέπετε σίγουρο για πτώση κ τους χάλασε τα σχέδια...

Το σενάριο είναι απλό: 
Οπαδοί της Αεκ από την Ξάνθη (έχει πολλούς εκεί) πάνε στο γήπεδο κ προκαλούν τους δικούς μας. Οι δικοί μας επειδή είναι κ λίγο βλάκες (το έχουν δείξει σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια) τρώνε το δόλωμα κ γίνονται επεισόδια.

Είναι σίγουρο ότι το παιχνίδι θα διακοπεί με την 1η ευκαιρία. Και θα διακοπεί οριστικά! Οπότε -3 βαθμούς ο Άρης και τη σώσαμε την Αεκ...

Σας φαίνονται απίθανες όλες αυτές οι Θεωρίες Συνωμοσίας που έγραψα παραπάνω ε; Μακάρι να είναι απλά δημιουργήματα της νοσηρής μου φαντασίας. Μακάρι...

7 σχόλια:

jim είπε... 20 Απριλίου 2013 στις 3:33 μ.μ.

Οτι κι αν γίνει αύριο στην Ξάνθη, οι οπαδοι μας δεν πρέπει να απαντήσουν. Μόνο φωνη και χειροκρότημα..

Ούτε καν να φτύσουν μεσα στο γήπεδο. Μονο φωνή και χειροκρότημα..

Ακόμα και προκήσεις να δεχτούν, ακόμα και άγρια βρισίδια να ακούν, δεν πρέπει αν απαντήσουν..

geokampour είπε... 20 Απριλίου 2013 στις 4:18 μ.μ.

Red κ εγώ όταν είδα να λείπουνε πρόστιμα και αγωνιστικές αυτό σκέφτηκα...... "ρε παιδιά αυτή μπορεί να μην δικαιωθούν στην έφεση αλλά άν πούνε να τους κουρέψουν την τιμωρία ξεκινάνε απο τους βαθμούς!!!" Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα στην Ξάνθη και ας χάσει ο ΟΦΗ στον Αστέρα, όχι επειδή θέλω να πέσει ο ΟΦΗ απλά για να γίνει κάτι εγκληματικό με την έφεση να ξεβρακωθούν και να τους σιχαθούν όλοι....

Όσο για το αν γίνουνε επεισόδια στην Ξάνθη, λογικά οι οργανωμένοι θα πρέπει να είναι 1000% ψυλιασμένοι, κ αν τυχόν βρεθεί κανένας Νταής απο τους δικούς μας να απαντήσει στις "προκλήσεις" (αυτές μας μαράνανε εκείνη την ώρα, με την ποδοσφαιρική Ελλάδα να μας περιμένει στην γωνία) θα πρέπει να λιντσαριστεί!

Δεν είναι κακό να ακολουθάς την ομάδα σου και να αφήνεις το λαρύγγι σου αλλά με το κλίμα των τελευταίων ημερών και με το σύστημα να σου έχει δείξει προθέσεις, η απάντηση απο τον κόσμο του Άρη με ακραία συμπεριφορά σε μια ενδεχόμενη πρόκληση κάνει να μοιάζει ακόμα και η αμοιβάδα δίπλα σου με Αινστάιν!!

Άρη το Χ το Χ να πα να γαμηθεί.....Αρη 2πλο 2πλο 2λπο να τρελαθώ!!!

Ανώνυμος είπε... 20 Απριλίου 2013 στις 4:57 μ.μ.

ksexases na peis red dragon na metamfiestoyn se areianoi kai na boyn mesa..

RedDragon είπε... 20 Απριλίου 2013 στις 9:29 μ.μ.

Σας φαίνεται υπερβολικό το σενάριο να πάνε Αεκτσήδες και να προκαλέσουν ώστε να δημιουργηθούν επεισόδια ε;

Για θυμηθείτε τι έγινε πριν 2 χρόνια στον ημιτελικό με την Καβάλα όπου εμφανίστηκε μία ομάδα οπαδών του συμπολίτη και προκάλεσε επεισόδια...

Τόσο δύσκολο νομίζετε ότι είναι;

Ανώνυμος είπε... 20 Απριλίου 2013 στις 9:31 μ.μ.

FILE RED KYRIOLEKTIKO ITAN TO SXOLIO..NA T PAIKSOYN AREIANOI KAI NA BOYN...

Skolix είπε... 21 Απριλίου 2013 στις 3:04 μ.μ.

Εγώ γιατί έχω πολύ κακό προαίσθημα για σήμερα, αλλά γενικά για την έκβαση όλης της υπόθεσης;;