Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Δεν τελείωσε τίποτα

Καλησπέρα σε όλους. Με καθαρό μυαλό, πλέον, μπορούμε να σχολιάσουμε τα όλα όσα συνέβησαν και τα όλα όσα πρόκειται να γίνουν όσον αφορά την αγαπημένη μας ομάδα.

Θα σχολιάσουμε το 5-1 του ΆΡΗ με τον Αστέρα, τα γεγονότα του ΟΑΚΑ, το ματς στην Ξάνθη, τον κόσμο, και τη νοοτροπία που πρέπει να πάει ο ΆΡΗΣ εκεί πέρα: ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ.


Καταρχήν, να πω δυο λόγια για το ματς. Δε χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, μιας και ήταν ένας αγώνας επιβίωσης που μετατράπηκε σε υγιεινό περίπατο απέναντι στον αποδεκατισμένο από τις απουσίες Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τάτος έκανε μεγάλο παιχνίδι, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ, αποδεικνύοντας πεντακάθαρα ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του ΆΡΗ στη δύσκολη προσπάθεια του 2ου γύρου. Είναι κρίμα να είναι δανεικός αυτός ο παικταράς.

Νομίζω ότι πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τσιώλη. Μην παρεξηγηθώ, δε λέω ότι το ματς ήταν στημένο. Άλλο να σου κάνει ''δωράκι'' με πολλές δηλώσεις τιμωρημένων για αυτό το ματς και πολλούς βασικούς στον πάγκο, και με αυτούς που ήταν μέσα να κάνουν χαλαρή εμφάνιση, από έναν φιλοΑΡΕΙΑΝΟ προπονητή, και άλλο να είναι ένα ματς στημένο. Επιτέλους, καταλάβετε κάποιοι τη διαφορά!!!

Επίσης, πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ του ΆΡΗ, που σε ένα από τα ιστορικότερα ματς του συλλόγου, δήλωσε βροντερό παρόν στο κάλεσμα και γέμισε κυριολεκτικά το γήπεδο.

Ήταν άνετα 23.000 μέσα στο ιστορικό ''Κλεάνθης Βικελίδης''. Εγώ έψαχνα μπας και βρω καμιά άδεια θέση. Δύσκολο. Καρφίτσα δεν έπεφτε. Ο κόσμος, για άλλη μια φορά, ήταν εκεί. Δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ φέτος. Για τους ποδοσφαιριστές μιλάω. Πείτε μου εσείς ότι δεν είναι παλικάρια.

Όπως πολύ εύστοχα έγραψε σε άρθρο του ο Τζιμ χθες, αυτός ο τεράστιος λαός όχι μόνο δεν αξίζει μία παραμονή, αλλά ούτε και μία απλή έξοδο στην Ευρώπη και έναν τελικό κυπέλλου. Αξίζει ΤΙΤΛΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ μέσω των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, συνέβησαν τραγελαφικά πράγματα. Με το που έβαλε το αυτογκόλ αυτό το Αρειανάκι ο Μπουγαϊδης (ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ όμως εε;), μπούκαραν μέσα στο γήπεδο και έτρεψαν τους πάντες σε φυγή και κλείδωμα στα αποδυτήρια.

Το φύλλο αγώνα καίει την Άεκ. Με βάση τα όσα συνέβησαν και τα όσα φυσικά γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος: ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ Α-Φ-Α-Ι-Ρ-Ε-Σ-Η Β-Α-Θ-Μ-Ω-Ν!!! Αν δεν τηρηθεί και τώρα, τι να πω.

Προσωπικά, σαν Νίκος, χαίρομαι πάρα πολύ που αυτή η σιχαμένη ομάδα επιτέλους φεύγει. Δε με νοιάζει αν είναι μεγάλη, αν έχει λαό και τέτοιες ιστορίες. Εμένα με νοιάζει το ότι χρωστάει σε όποιον έχει δύο μάτια και το ότι οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι της βγάζουν απίστευτο μένος κατά του ΆΡΗ. Θα ετοιμάσω ξεχωριστό άρθρο για την Άεκ, όταν με το καλό βγει η απόφαση.

Αυτό συνδέεται, η μάλλον, πιο σωστά, ΔΕ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ με το ματς Ξάνθη-ΆΡΗΣ. Σαν ΆΡΗΣ, σαν ομάδα, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Τα πράγματα είναι απλά. Ο ΆΡΗΣ, ότι απόφαση και να βγει με τα χανούμια, με νίκη παραμένει στην κατηγορία. Άρα, οι παίκτες και οι οπαδοί ας κλείσουν τα αυτιά τους και ας πάνε μόνο για τη νίκη.

Δε μας νοιάζει καμία Άεκ, κανένας Όφη. Μας νοιάζει, μόνο ο ΆΡΗΣ. Και ο ΆΡΗΣ, στις 21/2, πρέπει να νικήσει στην Ξάνθη. Μετά τις 22/2 θα έχουμε χρόνο να πούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Δεν περνάνε οι ώρες. Αναμένουμε την ώρα 19:00 της Κυριακής...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 15 Απριλίου 2013 στις 7:45 μ.μ.

Nικ την προηγουμενη εβδομαδα δεν ειχες ξεκαθαρισει αυτο που εννοεις..

Μαραουντερ-3

Ανώνυμος είπε... 15 Απριλίου 2013 στις 7:48 μ.μ.

Άμα νικήσουμε στην Ξάνθη και -3 να μας αφαιρεθούν με την υπόθεση Σηφάκη έχουμε μείνει κατηγορία..Πρέπει οι παίκτες να το σκεφτούν και το σενάριο Σηφάκη....

Μαράουντερ-3

Unknown είπε... 15 Απριλίου 2013 στις 8:14 μ.μ.

Μαραουντερ τι ακριβως δεν ειχα ξεκαθαρισει; Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος για να σε καταλαβω και να σου απαντησω...

jim είπε... 15 Απριλίου 2013 στις 8:34 μ.μ.

Ε, Νικ..

Στις 21/4 φίλε. Οχι στις 21/2.. Δεν είμαστε στο νησί του Lost...

Πρεπει να κερδισουμε στην Ξανθη. Δεν το συζητάμε...

Και ο ΆΡΗΣ είναι μεγάλος λόγω λαού... Ανήκει στις μεγάλες ομάδες επειδή είμαστε εμείς, ο λαός..

ΆΡΗΣ=ΛΑΟΣ, ΛΑΟΣ=ΆΡΗΣ...

Κανένας παράγοντας, κανένας παίκτης κανένας άλλος... Ο κάθε οπαδός πρεπει να έχει το δικό του όνομα στην φανένα του ΆΡΗ, στο πίσω μέρος...

Ανώνυμος είπε... 15 Απριλίου 2013 στις 9:43 μ.μ.

Eννοω δεν ειχες πει οτι το στηριζεις αυτο στο γεγονος οτι θα απουσιαζουν πολυ..

Μαραουντερ-3

Unknown είπε... 15 Απριλίου 2013 στις 11:00 μ.μ.

Jim, ειμαι και πολυ βλακας. Το διορθωσα. Ο ΑΡΗΣ, αν ειχε ομαδα ισαξια του λαου του, τωρα θα ηταν... Αστο για αλλη φορα. Ειμαστε συγκεντρωμενοι στον στοχο.

Μαραουντερ, εγω ενημερωθηκα το Σαββατο οτι θα λειπουν παικτες του Αστερα. Γιατι δε με νοιαζουν οι αντιπαλοι. Και απο εδω ενημερωθηκα απο το μπλογκ. Οποτε, το αρθρο το ειχα γραψει Τριτη-Τεταρτη, με τον Τσιωλη.

pavvou είπε... 16 Απριλίου 2013 στις 1:20 π.μ.

"Δε με νοιάζει αν είναι μεγάλη, αν έχει λαό και τέτοιες ιστορίες. Εμένα με νοιάζει το ότι χρωστάει σε όποιον έχει δύο μάτια"

Ενώ ο Αρης δεν χρωστάει πουθενα..
Δεν χρειάζονται τέτοια λόγια.

Unknown είπε... 16 Απριλίου 2013 στις 2:18 μ.μ.

pavvou δεν ειναι ιδια νουμερα το 32 και το 170. Και επισης, ο ΑΡΗΣ δεν εκανε μεταγραφες χωρις φορολογικη ενημεροτητα ουτε επαιξε στο πρωταθλημα χωρις αδειοδοτηση. Μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα.

Ανώνυμος είπε... 18 Απριλίου 2013 στις 2:17 π.μ.

Τι εννοείς δεν έπαιξε ο Αρης χωρίς αδειοδότηση?
Θάνος

Ανώνυμος είπε... 18 Απριλίου 2013 στις 2:23 π.μ.

Φίλε Nick να με συμπαθάς αλλά το άρθρο σου είναι άκυρο. Ναι η αλήθεια είναι ότι πολλοί Αεκτσήδες δεν γουστάρουν τον Αρη μας ( και δεν καταλαβαίνω τον λόγο) αλλά η Αεκ δεν είναι και η πιο σιχαμένη ομάδα σ αυτήν την χώρα..
Και μην ξεχνάς πως την ίδια πορεία έχουμε στα προβλήματα και με τον ίδιο τρόπο δημιουργήθηκαν.
Και τι θα πεί πάλι "ο ένας χρωστάει 35 ο άλλος 170" Δηλαδή όσο πιο πολλά χρωστάς τόσο πιο σιχαμένος είσαι? Αρα και εμείς είμαστε ψιλοσιχαμένοι, εντάξει όχι όσο η Αεκ αλλά...
Ελα τώρα ρε φίλε.
ΥΓ 70 εκατόμυρια χρωστάει η Αεκ αν δεν κανω λάθος, το 170 το ακούω πρώτη φορά εδώ.
Θάνος