Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ξέρεις εσύ!

Καλησπέρα σε όλους. Την Κυριακή, στις 19:00, ο ΆΡΗΣ μας δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς που κρίνει πολλά όσον αφορά την ουρά του βαθμλογικού πίνακα, υποδεχόμενος τον Αστέρα από την Τρίπολη.

Όπως θα ξέρετε, προπονητής του Αστέρα είναι ο Σάκης Τσιώλης. Φιλοαρειανός προπονητής, με θητεία στον ΆΡΗ, που αγαπάει πολύ την ομάδα. Προσωπικά (και πολλοί από εμάς πιστεύω) στηρίζω πάρα πολλά στον συγκεκριμένο για ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή.

Πορεία με τον Άρη

Ο Τσιώλης ήρθε στο ΆΡΗ στις 10 Μαρτίου του 2011, αναλαμβάνοντας το φορτίο του να οδηγήσε την ομάδα στα πλέι οφ, κάτι που τότε έμοιαζε... ουτοπία, με την ομάδα να είναι στη μέση της βαθμολογίας. 

Κι όμως! Με ένα εκπληκτικό σερί 5/5, δηλαδή με το απόλυτο, κατάφερε και έφτασε την ομάδα 2 βαθμούς πίσω από τον 5ο Ολ. Βόλου, ο οποίος ύστερα αποδείχτηκε πω δεν άξιζε να είναι σε αυτή τη θέση.

Ήδη είχε κερδίσει μία θέση στις καρδιές των οπαδών. Στην πρώτη προπόνηση της επόμενης σεζόν (11-12), γνώρισε την απόλυτη αποθέωση. Όλοι πίστευαν σε αυτόν. Ότι θα δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα. Προσπάθησε να την ελληνοποιήσει, όμως έγιναν πολλές άστοχες διοικητικές επιλογές και το πλήρωσε ακριβά.

Χωρίς νίκη (4 ισοπαλίες, 2 ήττες) στα πρώτα 6 ματς, κυνηγήθηκε άδικα από την πλειοψηφία των οπαδών του ΆΡΗ, ενώ αργότερα βγήκε στη φόρα ότι οι διοικούντες είχαν κακή σχέση μαζί του. Λογικό ήταν, λοιπόν, να απολυθεί. Βέβαια, λίγους μήνες αργότερα, όλοι μας τον λησμονούσαμε...

Δηλώσεις αγάπης

Καταρχήν να υπενθυμίσω ότι ο Τσιώλης χάρισε περίπου 20.000 ευρώ από τα οφειλόμενά του που έχε λαμβάνειν από την ομάδα, προσπαθώντας να τη διευκολύνει να μπει στο 99.

Στο πλαίσιο αυτής της κίνησής του δήλωσε: ''Αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή το ότι προπονούσα τον ΆΡΗ''.

Άλλες δηλώσεις του:

''Είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα από όλες τις άλλες. Είχα 2 ήττες σε 12 ματς, δέθηκα με τον κόσμο, αισθάνθηκα πολύ όμορφα''.

''Ο κόσμος του ΆΡΗ δε λογαριάζει από καταστάσεις, και το βλέπουμε και φέτος, που δε σταματάει να στηρίζει την ομάδα''.

Μετά το μεταξύ μας ματς στον πρώτο γύρο: ''Ο ΆΡΗΣ άξιζε την ισοπαλία. Συγχαρητήρια στον ΆΡΗ. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά θα ήταν άδικο για τον ΆΡΗ. Έδειξαν τεράστια μαχητικότητα. Καλή συνέχεια τους εύχομαι''.

''Από τότε που έφυγα από τον ΆΡΗ έχω το σήμα της ομάδας κρεμασμένο στον τοίχο μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πέρασμά μου από την μεγάλη αυτή ομάδα''.

''Το σενάριο να υποβιβαστεί ο ΆΡΗΣ φαντάζει εφιαλτικό. Έχω ζήσει από πρώτο χέρι τη μαγεία και τη δυναμική του μεγάλου αυτού συλλόγου, και δνε του αξίζει με τίποτα''.

Για το ματς της Κυριακής: ''Θα ευχόμουν να μην έπαιζε ο ΆΡΗΣ την επιβίωσή του σε αυτό το παιχνίδι''.

Το ματς

Αποδείξαμε παραπάνω ότι ο Τσιώλης αγαπάει πάρα πολύ τον ΆΡΗ, άρα στηριζόμαστε σε αυτόν. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ο Αστέρας έχει 2 ήττες στα τελευταία 2 παιχνίδια, άρα έρχεται ντεφορμέ, όπως και ο Ατρόμητος την προηγούμενη αγωνιστική. Καλός οιωνός.

Για το αγωνιστικό, σοβαρές απουσίες πλην του Αγκάνθο, από ότι ξέρω δεν θα έχουμε. Οπότε, στο χέρι του προπονητή είναι να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα, με τον καλύτερο δυνατό σχηματισμό και την καλύτερη δυνατή τακτική.

Περιττό να πω είναι ότι όσοι παίκτες μπουν στο γήπεδο, πρέπει να ΜΑΤΩΣΟΥΝ τη φανέλα, να δώσουν το 200% των δυνατοτήτων τους. Να υπερβάλλουν εαυτό. Όπως στο προηγούμενο με Ατρόμητο. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!

Ο κόσμος

Το γήπεδο, όχι πρέπει, αλλά Ε-Π-Ι-Β-Α-Λ-Λ-Ε-Τ-Α-Ι να είναι γεμάτο. Να πιέσουμε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό. Δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα. Εμείς θα βάλουμε γκολ, εμείς θα πάρουμε τη νίκη, εμείς θα σώσουμε την ομάδα, μέσα από τα πρόσωπα και τα πόδια των παικτών.

Βέβαια, ΠΡΟΣΟΧΗ σε οποιαδήποτε πρόκληση, αγωνιστική και μή. Απλά, ΠΡΟΣΟΧΗ!


VAMOS ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ...

6 σχόλια:

jim είπε... 10 Απριλίου 2013 στις 8:44 μ.μ.

Νικ, διαφωνώ μ' αυτη την έκθεση του Τσιώλη φίλε μου... Όπως διαφωνούσα όταν τα έχωνες στους παίκτες αν θυμάσαι μεσούσης της περιόδου και είχαμε παρεξηγηθεί..

Ναι, εντάξει. Στοιχηματικά, αν ηταν ματς Ιταλικό, Ισπανικό κλπ και υπήρχε αυτό το παρασκήνιο, με δηλώσεις, με κίνητρο κλπ θα λέγαμε άσσος...

Εδώ, όμως δεν είναι στοίχημα για μας. Είναι αγώνας επιβίωσης. Το να φτάνουμε σε σημείο να γλείφουμε τον Τσιώλη μειώνει την εικόνα της ομάδας (που ουτως η αλλως ειναι μειωμενη)...

Δεν με νοιάζει αν θα χει γεμάτο γήπεδο, δεν με νοιάζει ο Τσιώλης, δεν με νοιάζει η αγωνιστική κοιλιά της Τρίπόλης, δεν με νοιάζει η απουσία του Ραγιος, Σανκαρέ κλπ...

Με νοιάζει ο ηλεκτρονικός πίνακας στο τέλος του αγώνα να γράφει ένα νούμερο παραπάνω για μας.

Τώρα το αν θα ματώσουν οι παίκτες και αν θα βγάλουν κόκκινο ή πορτοκαλί ή μωβ αίμα αυτά τα ακούω βερεσέ. Τέτοια ματς τα παίρνεις και δεν ψάχνεις το πως και το γιατί...

Unknown είπε... 10 Απριλίου 2013 στις 8:53 μ.μ.

Δε διαφωνουμε Τζιμ, οσον αφορα την ουσια ομως. Εσυ τι λες, εμενα με νοιαζει ο τροπος και οχι το αποτελεσμα;

Ανώνυμος είπε... 10 Απριλίου 2013 στις 9:33 μ.μ.

Nik kai ego diafono..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ..

ΜΑΡΑΟΥΝΤΕΡ-3

Unknown είπε... 10 Απριλίου 2013 στις 9:43 μ.μ.

Μα δεν στηριζομαι στον Τσιωλη. Απλα ειναι ενα παραπανω θετικο για αυτο το πολυ σημαντικο ματς.

Ο τελευταιος που θα φταιει θα ειναι αν χασουμε.

jim είπε... 10 Απριλίου 2013 στις 9:44 μ.μ.

Χα χαχαχαχα

Φανταστειτε ενα γηπεδο 22.000 να μπει ο Τσιωλης μέσα και να αρχισει τα χειροκροτηματα και τις επευφημίες.. Σε φάση που να ναι ο Ρουβας και ανκουφεται..Σάκηηηηη...Σάκηηηη.....

Και να ληξει διπλο και ακουγονται γιουχιες και βρισιές... χαχαχα

Ειναι γραφικό...

Σωτήρης είπε... 11 Απριλίου 2013 στις 11:01 π.μ.

Συμφωνώ και γω ότι δεν πρέπει να βασιζόμαστε ή έστω να ελπίζουμε στην βοήθεια κανενός. Ποτέ δεν μας έχουν βοηθήσει και όσες φορές μπορούσαν να μας ρίξουν πιο χαμηλά όλοι κάναν ότι μπορούσαν για να το πετύχουν.
Βασικά διαφωνώ και με το κλίμα που επικρατεί όλη αυτή τη βδομάδα, κυρίως από τον κόσμο αλλά και από τους παίκτες. Όλοι μας είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Εκτός από το κίνητρο, δυστυχώς δεν είμαστε καλύτεροι σε κανένα άλλο τομέα από την τρίπολη. Επίσης πρέπει να σκεφτούμε και ότι πολλοί άλλοι θα ενδιαφέρονται να μην κερδίσουμε εμείς, άρα μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα.
Ο Τσιώλης είναι πολύ καλός προπονητής και σίγουρα έχει μια συμπάθεια στην ομάδα μας αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν θα διακινδυνέψει να εκτεθεί για να κερδίσουμε εμείς.
Για αυτό και πρέπει να είμαστε όλοι και κυρίως οι παίκτες, ακόμα πιο παθιασμένοι από ότι με τον ατρόμητο, να τα δώσουν όλα και να αφήσουν τις δηλώσεις για μετά το τέλος του πρωταθλήματος και αφού σώσουν την ομάδα.
Χρειάζεται επαγρύπνηση και πάθος για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε επιτέλους την τελευταία από τις ευκαιρίες που μας δοθήκαν φέτος και να σώσουμε την ομάδα.