Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Η κριτική των παικτών του ΆΡΗ για τη σεζόν 2012-2013

Καλησπέρα σε όλους. Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε συνοπτικά για κάθε παίκτη τη φετινή σεζόν από μία ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ κριτική.

Επίσης, θα λέμε για τον καθένα αν τον θέλουμε ή όχι. Περιμένω τις απόψεις σας.





Σωκράτης Διούδης

Δικαίως πήρε τη θέση του Βελλίδη στο δεύτερο γύρο. Εξαιρετικός τερματοφύλακας, με πάρα πολύ μέλλον μπροστά του, ίσως ο νο.1 από τη νέα φουρνιά του ΆΡΗ. Σταθερός στις εξόδους του, εξαιρετικά αντανακλαστικά, φοβερές εκτινάξεις. Λίγη βελτίωση με τη μπάλα στα πόδια και θα είναι τέλειος.





Μάρκος Βελλίδης

Πολύ κακή σεζόν για τον Μάρκο. Πέρυσι ήταν από τους MVP του ΆΡΗ, ωστόσο φέτος, και με τις προσδοκίες ανεβασμένες, δεν κατάφερε να δικαιώσει κανέναν από όσους τον πίστεψαν. Τραγικά λάθη, κάποιες φορές κόστισαν βαθμούς, μάλιστα, ενώ είχε και κάποια μικροεπεισόδια στα αποδυτήρια. Δεν τον βλέπω να έχει μέλλον στην ομάδα.




Ρούμπεν Πουλίδο

Από τους διακριθέντες της φετινής σεζόν. Πραγματικός ηγέτης στην αμυντική γραμμή, σταθερότατη παρουσία σε όλα τα παιχνίδια πλην ελαχίστω εξαιρέσεων, ενώ όταν έλειπε το κενό του ήταν ολοφάνερο με γυμνό μάτι. Όχι μόνο δεν περνάει τίποτα, αλλά έχει καλή τεχνική και πρωοθεί το παιχνίδι. Μακάρι να παραμείνει.



Γρηγόρης Παπαζαχαρίας

Εντάξει. Ήμουν πολύ σκληρός μαζί του, το ομολογώ. Το παιδί πονάει για τον ΆΡΗ και αυτό το αποδεικνύουν τα δάκρυά του στο Περιστέρι που θα μείνουν χαραγμένα για πάντα στη μνήμη όλων των ΑΡΕΙΑΝΩΝ. Βέβαια, αγωνιστικα, είναι φανερό ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Το πολύ να μείνει και να γίνει ο νέος Κουλουχέρης. Πιστεύω πως σε μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος θα ήταν μια χαρά.




Μιχάλης Γιαννίτσης

Σε όσα ματς έπαιξε δεν έδειξε τίποτα το ιδαίτερο, με εξαίρεση τα πρώτα 2-3, που έπαιξε ως μπακ. Πολύ άγχος, αβίαστα παιδαριώδη λάθη, καμία εμπιστοσύνη στον εαυτό του με τη μπάλα στα πόδια. Κρατάω το πάθος του. Βέβαια, είναι 19 χρονών και του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία του χρόνου.





Νίκος Παντίδος

Ακόμα να καταλάβω γιατί δεν ήταν βασικός και αναντικατάστατος τη φετινή σεζόν. Αν από την αρχή έπαιζε συνεχώς δίπλα στον Πουλίδο, θα μιλούσαμε για ένα εξαιρετικό δίδυμο τώρα. Πολύ καλές τοποθετήσεις, ανίκητος στον αέρα. Δυστυχώς έφυγε το χειμώνα.






Κώστας Καζναφέρης

Με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Άλλες φορές από τους διακριθέντες, άλλες φορές ο χειρότερος. Μπάλα ξέρει και το έχω επαναλάβει πολλάκις. Ωστόσο, δεν πείθει κανέναν. Κανείς δεν θέλει έναν παίκτη που να κάνει 1 καλό ματς και 3 χάλια. Δεν θα τον ήθελα του χρόνου.




Νίκος Ψυχογιός

Η ίδια περίπτωση με τον Παντίδο. Ευτυχώς που αυτός δεν έφυγε. Όλον τον πρώτο γύρο ήταν ο μοναδικός διαθέσιμος δεξιός μπακ, και αναγκαζόταν να παίζει εκεί ο Καζναφέρης, διότι ο Ψυχογιός είχε προβλήματα με τους προπονητές. Είναι ένας πολύ καλός δεξιός μπακ, και σχετικά νεαρός. Να μείνει με νύχια και με δόντια.




Γιάννης Ζαραδούκας

Και αυτός ασταθής στην απόδοσή του, ωστόσο στη μέρα του ήταν άριστος. Ήρθε ως δανεικός το χειμώνα από τον γαύρο, ξεκίνησε χάλια, αλλά με τον καιρό ανέβασε την απόδοσή του και την έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Από τον ΆΡΗ έφυγε αφού ήταν δανεικός. Μακάρι να μπορούσε να επιστρέψει. Επίσης, δε βλέπω το λόγο που δεν χωράει στον γαύρο, από τη στιγμή που παίζει εκείνο το ανέκδοτο ο Χολέμπας.



Γιώργος Μαργαρίτης

Το πρώτο γύρο, ελλείψει άλλου, ήταν βασικός στην αριστερή οπισθοφυλακή του ΆΡΗ. Δε μου άρεσε καθόλου σε όσα ματς έπαιξε, με εξαίρεση 2-3 που ήταν εξαιρετικός. Πολύ κακός αμυντικά, με αργές επιστροφές, ενώ επιθετικά λίγα πράγματα. Δεν θα τον ήθελα του χρόνου.




Ανδρέας Ηρακλής

Σε όλο τον πρώτο γύρο δεν αγωνίστηκε, όντας ο μεγάλος άτυχος της ομάδας, αφού υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και επανήλθε από τον Φλεβάρη. Στα 5-6 ματς που έπαιξε, δεν έδειξε τίποτα καλό, σαφώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Θα ήθελα να παραμείνει αλλά μόνο για πάγκο, μπας και δείξει κάτι καλό πλέον πλήρως αναρρωμένος.




Στέλιος Τσουκάνης

Σε 2-3 ματς έπαιξε όλα κι όλα. Έδειξε καλά στοιχεία, αλλά κανένας από τους προπονητές αυτά τα 2 χρόνια που είναι στην ομάδα δεν τον εμπιστεύεται, οπότε κάτι παραπάνω ξέρουν. Αν είναι να πιάνει περιττή θέση στο ρόστερ, ας φύγει. Εγώ πάντως θα τον ήθελα για αναπληρωματικό ενός καλού αριστερού μπακ.




Νούνο Κοέλιο

Ήρθε δανεικός από τη Μπενφίκα, με τις προσδοκίες του να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής. Στον πρώτο γύρο δεν κατάφερε, αλλά στον δεύτερο βοήθησε σημαντικά, και όσες φορές έπαιξε με τον Παπαστεριανό συνέθεσαν ένα πολύ καλό δίδυμο. Δεν είναι καλός δημιουργικά, αλλά ανασταλτικά είναι αλάνθαστος. Θα ήθελα να παραμείνει του χρόνου, αλλά ως αλλαγή του Παπαστεριανού και κάποιου ηγέτη που πρέπει να αποκτηθεί.



Μανόλης Παπαστεριανός

Θέλετε τη γνώμη μου; O MVP του φετινού ΆΡΗ. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο ακούραστος εργάτης, ο αφανής ήρωας στον άξονα, ένα πραγματικό μηχανάκι. Πέραν του ότι βγάζει αστείρευτο πάθος στο παιχνίδι του. Η παρουσία του σε πολλά ματς φέτος ήταν καταλυτική. Έχει θέση βασικού του χρόνου, με την προϋπόθεση να πλαισιωθεί από έναν καλό δημιουργικό χαφ.




Μπάμπης Οικονομόπουλος

Διένυσε την 4η σεζόν του στην ομάδα, που ήταν και η πρώτη που είχε ουσιαστικό ρόλο. Έδειξε φοβερό πάθος, ωστόσο με εξαίρεση 3-4 ματς δεν είχε καλή παρουσία. Κακός αμυντικά, ενώ δημιουργικά να του βγει 1 από τις 5 μπαλιές. Δεν θα τον ήθελα του χρόνου.





Ερωτόκριτος Νταμαρλής

Ένα εξαιρετικό ταλέντο, που δεν πήρε σε καμία περίπτωση τις ευκαιρίες που του αναλογούσαν, με εξαίρεση τους Κατσαβάκη και Σούλη. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έμεινε εκτός αποστολής, και δεν γίνεται να ήταν για αγωνιστικούς λόγους. Είναι ένα εξαιρετικό χαφάκι, με πολύ καλά ανασταλτικά στοιχεία, πολύ καλή σωματοδομή. Φυσικά να μείνει του χρόνου και να πάρει ευκαιρίες.





Κώστας Κοτσαρίδης

Με εξαίρεση του ντεμπούτο του με τον Πάοκ στο Χαριλάου, σε όλα τα άλλα ματς που έπαιξε ήταν κάτω του μετρίου η απόδοσή του. Δεν κάνει ουσιαστική δουλειά, δεν προσφέρει επιθετικά, ενώ και αμυντικά κάνει πολλά λάθη. Δεν θα τον ήθελα του χρόνου, έχουμε ήδη πολλούς χαφ και δεν χωράει.




Γιάννης Γιαννιώτας

Του φορτώσαμε περισσότερες ελπίδες από αυτές που αναλογούν σε έναν 19χρονο που τώρα ουσιαστικά καθιερώνεται. Κανείς δεν αμφισβητεί το ταλέντο του. Στην μέρα του μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα και είναι κλειδί σε ματς που κυνηγάς με αντεπιθέσεις να σκοράρεις. Θα ήθελα να παραμείνει, με την προϋπόθεση να δουλέψει και ο ίδιος και να σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε υψηλά επίπεδα.



Ανδρέας Τάτος

Είχε καθοριστικής σημασίας συμβολή στην παραμονή του ΆΡΗ. Πραγματικός ηγέτης, 10άρι παλαιάς κοπής, ξέρει πάρα πολλά καντάρια μπάλα. Και οι άλλοι στον γαύρο παίζουν με τους Γκρεκομασάδους. Πραγματικά του οφείλουμε πολλά του Ανδρέα. Μακάρι να μπορούσε να παραμείνει, αλλά από ότι φαίνεται ο Μίτσελ τον θέλει στον γαύρο.




Δημήτρης Σουνάς

Νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο ταλέντο από τον Γιαννιώτα. Πέραν του ότι είναι πάρα πολύ γρήγορος, έχει εξαιρετικό πόδι, ενώ είναι πολυθεσίτης, καθώς μπορεί να παίξει ως εξτρέμ, ως 10άρι και ως 8άρι, καθώς τον βοηθάνε οι εξαιρετικές δημιουργικές του ικανότητες και η απίστευτη τεχνική του. Είναι πολύ καλό ταλέντο και πρέπει του χρόνου να παίξει πολλά ματς.




Αλέξανδρος Καραγιάννης

Θα ήθελα να παίζει πιο συχνά. Έχει πολύ ταλέντο, είναι κλασικός εξτρέμ, και έχει και πολύ καλό πόδι. Είναι ταχύτατος, ευκίνητος και κάνει πολύ καλές διεισδύσεις και σέντρες ακριβείας. Βεβαίως αν μείνει και να πάρει ευκαιρίες να δείξει το ταλέντο του.






Βασίλης Τριανταφυλλάκος

Στον πρώτο γύρο ήταν από τους χειρότερους παίκτες μας, και από εμένα προσωπικά έφαγε το κράξιμο που δεν έφαγαν όλοι οι άλλοι μαζί. Ωστόσο, με... τάπωσε στον δεύτερο γύρο με την απόδοσή του ως χαφ, ειδικά με τον Σούλη στον πάγκο. Θα ήθελα να παραμείνει του χρόνου και να συνεχίσει όπως τελείωσε.




Κώστας Καπετάνος

Τίποτα από αυτά που περιμέναμε. 1,5 χρόνο τον φάγαμε στη μάπα με πολλές προσδοκίες και έκανε 1-2 ματς. Ειδικά εγώ που τον πίστευα έχω έναν λόγο παραπάνω να είμαι εκνευρισμένος. Καλώς έφυγε το χειμώνα. Ωστόσο, για να τα λέμε όλα, πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι έκανε ότι μπορούσε, προσπάθησε, έδειξε πάθος. Απλά δεν μπορούσε.


Νταβίντ Αγκάνθο

Από τους καλύτερους παίκτες του ΆΡΗ φέτος, που με τα γκολ του, κυρίως στον πρώτο γύρο, βοήθησαν καταλυτικά για τον κρατήσουν στην κατηγορία. Στο δεύτερο γύρο έπεσε λόγω τραυματισμών και καρτών, αλλά και πάλι του οφείλουμε πολλά. Ελπίζω του χρόνου που θα μείνει γιατί ανανέωσε να έχει διάρκεια στην απόδοσή του, να είναι υγιής και να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.




Νίκος Αγγελούδης

Εξαιρετικός σκόρερ. Δικαιώνει όσους τον πιστεύουν. Δούλεψε πάρα πολύ στον πρώτο γύρο που δεν έπαιζε και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο δεύτερο γύρο με τα γκολ του. Ο ορισμός του κλασικού φορ, πρέπει να μείνει οπωσδήποτε.





Δημήτρης Διαμαντάκος

Πέρασε και δεν ακούμπησε. Πραγματικά. Ήρθε για 6 μήνες δανεικός από τον γαύρο με την προϋπόθεση να καλύψει τα κενά των Γκέσιου-Κανούλα, αλλά και να αναπληρώσει τον Αγκάνθο όσες φορές έλειπε. Όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά ητάν από τους μοιραίους του ΆΡΗ σε πολλά ματς. Ευτυχώς έφυγε, αν δεν δουλέψει θα μείνει εκεί που είναι τώρα.





Γιάννης Γκέσιος

Εγώ πιστεύω ότι καλώς έφυγε. Πολύ μέτριος παίκτης, που έκανε 1-2 καλά ματς στα 10 που έπαιξε. Δεν έδειξε κάτι καλό, αργός παίκτης, κακό πόδι, φοβάται να μπει δυνατά στη ΄φαση. Καλώς τον δώσαμε στην Κέρκυρα.






Σάκης Κανούλας

Έφυγε τον χειμώνα, τελείως λανθασμένα κατά τη γνώμη μου. Μπορεί να προσφέρει καλές λύσεις στο σκοράρισμα και με τη βοήθεια του κορμιού του κερδίζει πολλές μάχες μπροστά. Βέβαια, για του χρόνου δεν θα τον ήθελα, αλλά για το δεύτερο μίσο της φετινής σεζόν θα ήταν χρήσιμος, πιο πολύ από ότι ο Διαμαντάκος.






Υ.Γ.1 Σε όλους αυτούς τους παίκτες οφείλουμε όλοι μας ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες έδειξαν πάθος, συναίσθηση του πού βρίσκονται και με τιτάνια προσπάθεια κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Όλους όσους έγραψα ότι δεν τους θέλω του χρόνου είναι άκρως καλοπροέραιτη κριτική. Εύχομαι σε όσους φύγουν κάθε επιτυχία στη ζωή και την καριέρα τους και σε όσους μέινουν μαζί με αυτούς που θα έρθουν να πάνε τον ΆΡΗ εκεί που του αξίζει.

Υ.Γ.2 Από αύριο Τετάρτη μπαίνουμε σε διοικητικούς ρυθμούς, μιας και το Σάββατο έχουμε μια πολύ σημαντική Γ.Σ. με εκλογές να έρχονται μέσα στον Μάιο.

18 σχόλια:

Skolix είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 2:46 μ.μ.

Επίτρεψε μου ένα μακροσκελές σχόλιο, γιατί μου αρέσουν πολύ αυτά τα άρθρα. Θα δω τους παίκτες με τη σειρά που τους έχεις.

Διούδης: Συμφωνώ, μεγάλο ταλέντο, τέρμα με αυτοπεποίθηση. Το "τέλειος" που λες είναι μεγάλη κουβέντα βέβαια. Ένα-δυο κλικ κάτω από τον Καπίνο (πιστεύω θα παίξει σε τεράστια ομάδα της Ευρώπης κάποια στιγμή), φαίνειτα η εθνική έχει βρει GK για χρόνια (+ Λοντίγκιν μάλλον).

Βελλίδης: Συμφωνώ.

Πουλίδο: Συμφωνώ, θέλει ένα γρήγορο παίκτη δίπλα του, κάτι σαν Γκιάρο-Αβραάμ.

Παπαζαχαρίας: Συμφωνώ κ εδώ, τον κράξαμε πολύ, αλλά τον ευχαριστούμε και πολύ για την προσπάθειά του και τη συγκίνηση που μας προσέφερε στο Περιστερί. Να μείνει για αλλαγή, γιατί κακά τα ψέμματα, μικρομεσαία ομάδα είμαστε αγωνιστικά.

Γιαννίτσης: Εγώ βλέπω στοιχεία πάνω του, έκανε και καλά και κακά παιχνίδια, αλλά γενικά η άμυνα σχεδόν όλη τη χρονιά πελαγοδρομούσε.

Παντίδος: Μάλλον συμφωνώ.

Καζναφέρης: Προσωπικά τον πάω πολύ και τον θέλω στην τριπλέτα μπροστά, για μπακ είναι μέτριος. Ξέρει μπάλα και πρέπει να μείνει.

Ψυχογιός: Συμφωνώ. Βέβαια ο παραδειγματικός παραγκωνισμός του βρωμάει, αλλά δεν ξέρω κάτι, οπότε επιφυλάσσομαι.

Ζαραδούκας: Συμφωνώ. Ο Χολέμπας ταιριάζει απόλυτα στο γαύρο γιατί επιθετικά είναι καταπληκτικό μπακ. Στην Ευρώπη τον καίει.

Μαργαρίτης: Εμένα μου άρεσε. Έκανε μερικά άσχημα ματς, αλλά γενικά ήταν καλός και το σημαντικότερο είναι ότι τον βλέπαμε να βελτιώνεται σιγά σιγά.

Ηρακλής: δε με ενθουσίασε, είχε σοβαρό τραυματισμό, να μείνει να τον δούμε και του χρόνου.

Τσουκάνης: δεν έχω γνώμη, δεν τον πρόσεξα πολύ. Ίσως είναι κακό αυτό.

Κοέλιο: Συμφωνώ

Παπαστεριανός: Η αδυναμία μου. Τον θεωρώ εξαιρετικό χαφ και μπορεί να παίξει και box to box. Εγώ με καλό κόφτη θέλω να τον δω δίπλα, όχι οργανωτή.

Οικονομόπουλος: Πάθος, συγκίνηση, αλλά ως εκεί. Δεν ξέρει καθόλου μα καθόλου μπάλα.

Νταμαρλής: Παραδειγματικός παραγκωνισμός και εδώ. Πάντως έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, μου άρεσε πολύ, πρέπει να προσεχτεί. Στυλ Πρίττα κατ εμέ.

Κοτσαρίδης: Τίποτα σπουδαίο, από την Αεκ ήρθε, τι να λέμε τώρα.

Γιαννιώτας: Ασταθής απόδοση, αλλά όταν βρίσκει ρυθμό κάνει εξαιρετικά παιχνίδια. Νομίζω η φετινή χρονιά θα είναι μεγάλο σχολείο για αυτόν και του χρόνου (μακάρι να τον έχουμε) θα είναι πολύ καλύτερος. Είναι ταλέντο.

Τάτος: Μπαλαδόρος μεγάλος, τεμπέλης όμως, δε νομίζω να πιάσει στο γαύρο. Μακάρι να τον κρατούσαμε, αλλά είναι αδύνατο μάλλον.

Σουνάς: Συμφωνώ, εξαιρετικό ταλέντο.

Καραγιάννης: Συμφωνώ, πολύ καλή τεχνική.

Τριανταφυλλάκος: Τελικά είναι χαφάκι, μου άρεσε πολύ στα τελευταία ματς και δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει το ρυθμό των αγώνων ως αλλαγή. Τον θέλω, καλός χειριστής, καλή πάσα και μαρκάρει κιόλας.

Καπετάνος: Συμφωνώ

Αγκάνθο: Πολύ καλός παίκτης, λαχείο πραγματικό, βοήθησε τα μέγιστα. Στο β' γύρο βέβαια κόντεψε να γίνει μοιράιος, έχασε πάρα πολλά ματς, ενώ στα περισσότερα που έπαιξε ήταν κακός. Φυσικά, είναι πολυτέλεια για αυτόν τον Άρη και καλώς θα είναι βασικός του χρόνου.

Αγγελούδης: Φαίνεται ότι μιλάει με τα δίχτυα, σπουδαίο προσόν, καλό ταλεντάκι.

Διαμαντάκος: Άχρωμος, άοσμος, άτολμος. Στο καλό.

Γκέσιος: Βάλθηκε να μας διαψεύσει στην Κέρκυρα, αλλά νομίζω καλώς έφυγε. Δεν είναι και μικρός, δεν είναι κανά ταλέντο. Φυσικά από Διαμαντάκο τον προτιμώ, αλλά δε θα μου λείψει κιόλας.

Κανούλας: Δε μου λέει κάτι, ούτε στον ΟΦΗ δεν παίζει.

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 3:05 μ.μ.

Οι δικη μου κριτικη την φετινη χρονια δεν εχει και πολλες διαφορες αν και σε καποιους παικτες εχω αλλη αποψη
-Βελλιδης κακη χρονια μαλλον οφειλεται οτι ηταν η τελευταια του συμβολαιου του σε συνδιασμο με την κατασταση της ομαδας, θελει να φυγει και καλως να φυγει αν και προκειται για εξαιρετικο τερματοφυλακα
-Διουδης πολυ καλη καλη παρουσια και μεγαλη ελπιδα για το μελλον εχει ομως θεμα με τις μεταβιβασεις του
-Πουλιδο ο Γκιαρο των φτωχων αναντικαταστατος στον σημερινο Αρη
-Παπαζαχαριας δεν κανει
-Γιαννιτσης δημιουργει φοβο οταν παιζει
-Ηρακλης δεν μπορει να κριθει λογω τραυματισμου
-Μαργαριτης δεν κανει το παιδι
-Ζαραδουκας μετριος οταν δεν εχεις ουσιαστικα αριστερο μπακ ακομα και με τις εμφανισεις του μοιαζει ικανος να προσφερει
-Ψυχογιος μετριος
-Οικονομοπουλος εχει μελλον μονο σαν κοφτης, οσον αφορα το δημιουργικο κομματι πασχει θα ηθελα να μεινει
-Νταμαρλης εδειξε κατι μου φαινεται καλυτερος του Οικονομοπουλου
-Κοτσαριδης γιατι αποκτηθηκε?
-Κοελιο μετριος για τον φετινο Αρη πολυτιμος
-Παπαστεριανος ηταν καλος φετος ομως εχει πολυ υψηλη αμοιβη για ο,τι προσφερει
-Τριανταφυλλακος μονο ως κεντρικο χαφ μπορει να κανει καριερα μπραβο σε αυτον που του αλλαξε θεση
-Τατος ξεχωριζε σαν την μυγα μες το γαλα
-Γιαννιωτας σιγουρα τον φωρτωσαμε ευθυνες αλλα οσο καλος ειναι αλλο τοσο θεμα εχει στην συνεργασια με την ομαδα, αν δεν βελτιωσει την ομαδικοτητα του θα μεινει αιωνιο ταλεντο
-Καραγιαννης φαινεται να εχει καποιο ταλεντο
-Σουνας η απειρια του ειναι εμφανης ομως συμφωνω οτι ειναι καλυτερο ταλεντο απο τον Γιαννιωτα, μακαρι να τον καθιερωσουν στα πλαγια δεν κανει λογω σωματοδομης για κεντρο
-Τσουκανης δεν κανει
-Διαμαντακος μετριος μπορει να φταει οτι επαιζε σαν εξτρεμ ενω ειναι φορ, θεωρω οτι ειναι καλυτερος του Αγγελουδη
-Αγκανθο ηγετης στην επιθεση αν και πρεπει να χαλαρωσει λιγο
-Αγγελουσης ο νεος Λιολιδης

Την νεα χρονια αγωνιστικα εχουμε μεγαλο θεμα με δεδομενο τις 4 ανανεωσεις/μεταγραφες θεωρω πως Καζναφερης-Παπαστεριανος πρεπει να μεινουν και οτι πρεπει να κινηθουμε για κοφτη και 10αρι ενω ειναι απαραιτητοι ενας αριστερος μπακ, ενα στοπερ και ενα εξτρεμ

jim είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 3:14 μ.μ.

Νίκο, θα θυμάσαι φαντάζομαι τις αντιπαραθέσεις μας (για τις σκληρές κριτικές των παικτών που εκανες) κάπου στον Δεκέμβριο - Ιανουάριο...

Τώρα που τελείωσε η χρονιά, θα πω την γνώμη μου (την έχω ήδη πει από τότε και από το καλοκαίρι ακόμη του 12)...

Για έναν ΆΡΗ με υψηλούς στόχους (πχ πορείες σε Κύπελλο, να χτυπήσεις 3άδα/4άδα και Ευρώπη / Europa League), από αυτή την ομάδα κάνει μόνο ένας Τάτος για βασικός επιτελικός...

Άντε βάλε, με πολύ ζόρι έναν Ζαραδούκα και από κει και πέρα τα πιτσιρίκια με κατάλληλο πλαισίωμα φυσικά (Διούδης, Αγγελούδης, Οικονομόπουλος, Γιαννιώτας, Σουνάς, Νταμαρλής, Γιαννίτσης)...

Που και πάλι από τα πιτσιρίκια 1-2 άντε τρεις το πολύ να έχουν ανοδική πορεία...

Κανένας άλλος... Αυτη ειναι η αληθεια για το αγωνιστικό..

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 3:24 μ.μ.

Λοιπόν να κάνω και εγώ μια ανάλυση Νίκο για τους παίχτες ξεχωριστά....

Διούδης: Συμφωνώ μαζί σου..μεγάλο ταλέντο..ο πιο σταθερός από τους μικρούς..Έκανε κάποιες γκάφες αλλά σωστά πήρε φανέλα βασικού..Έχει όλο το μέλλον μπροστά του..

Βελλίδης: Ίσως η πραγματική του αξία να ναι κάπου στο ενδιαμέσο μεταξύ της περυσινής και της φετινής χρονιάς..Μέτριος..Έχει σχετικά μεγάλο συμβόλαιο..Ας μείνουμε με Διούδη-και εναν από την Κ-20

Πουλίδο: Μεγάλο πράγμα που τον είχαμε και θα τον έχουμε...Κάνει χωρίς αμφιβολία την διαφορά στην άμυνα μας..Από τους κορυφαίους.

Παπαζαχαρίας: Τον κράξαμε υπερβολικά..Για αλλαγή είναι πολύ καλά (ειδικά άμα έχουμε-που μάλλον θα έχουμε-ομάδα που θα παλεύει για την αποφυγη του υποβιβασμού

Γιαννίτσης: Εντάξει έκανε κάποια λάθη αλλά έχει και αυτός όλο το μέλλον μπροστά του..

Παντίδος: Εννοείται πως όσοι δεν παίζουν, είναι οι καλύτεροι...Έκανε καλή χρονιά αλλά άμα είναι να θέλει να παίζει βασικός αλλίως θα φυγώ ας φύγει..η ομάδα πάνω από όλα.

Καζναφέρης: Για αυτόν τον Άρη..είναι σημαντική μονάδα ο καλός Καζναφέρης..Προσωπικά τον θέλω πιο μπροστά να παίζει..

Ψυχογιός: Θεωρώ ότι ήταν από τους καλύτερους παίχτες μας στον πρώτο γύρο αλλά θεωρώ ότι τον έχει σε πολύ μεγάλη αξία..Είναι ένα αρκετά καλό μπακ αλλά τίποτα παραπάνω..Πρέπει να μείνει όμως..

Ζαραδούκας: Μάλλον ο Μίτσελ δεν θα τον πάρει στην ομάδα..Eφόσον δεν μείνει είναι μια πολύ καλή λύση..Ήταν ασταθής αλλά είχε το ελαφρυντικό με τον παραγκωνισμό του στον Ολυμπιακό..

Μαργαρίτης: Μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του αλλά το ποτήρι (για μένα) είναι μισογεμάτο παρά μισοάδειο (από ότι κατάλαβα στο σχολιασμό σου)

Ηρακλής: Τον είδαμε ελάχιστα

Τσουκάνης: Το ίδιο με τον Ηρακλή

Κοέλιο: Νίκο σωστά όλα αυτά που λες αλλά δεν γίνεται ο Κοέλιο (και με ένα συμβόλαια που θα είναι από τα μεγαλύτερα ) σε αυτόν τον Άρη να είναι πάγκο..Ή μένει για βασικός ή φεύγει (που έτσι θα γίνει μάλλον)

Παπαστεριανός: .Ηγέτης φέτος..Εύχομαι και (ακόμα) καλύτερα του χρόνου...Αλλά θα πρέπει να μειώσει κάπως τις αποδοχές του.(εάν θέλει να μείνει)

Οικονομόπουλος: Από το να δίνεις τόσες ευκαιρίες σε ξένους, δώσ'τες στον Οικονομόόυλο..Άτεχνος..καλή λύση για τον πάγκο

Νταμαρλής: Χωρίς λόγο έμεινε ξαφνικά στον πάγκο..Καλό ταλέντο..πρέπει να προσεχτεί..Αν και εδώ ισχύει ότι αυτός που δεν παίζει πάντα είναι ο καλύτερος.

Κοτσαρίδης: Δεν πήρε και αυτός πολλές συμμετοχές..Δεν έχουμε ασφαλής δείγμα..αλλά η αλήεθια είναι ότι δεν είναι για πολλά.

Γιαννιώτας: Μεγάλο κεφάλαιο για τον Άρη..αν και περίμενα περισσότερα με τον Σούλη στον πάγκο έδειξε τον καλό του ευατό..Του χρόνου εφόσον μείνει και ο Αγκάνθο θα έχουμε ενα τρομερό δίδυμο μπροστά.

Τάτος: Ο Μίτσελ είπε πως τον θέλει..Αν είχε και λίγο περισσότερο νεύρο στο παιχνίδι του...Χωρίς τον Τάτο δεν θα σωνόμασταν

Σουνάς: Καλό ταλέντο αλλά όχι και σαν τον Γιαννιώτα.

Καραγιάννης: Πολύ καλή τεχνική..Περιμένω να τον δω περισσότερο του χρόνου.

Τριανταφυλλάκος: Και αυτός, με τον Σούλη αναστήθηκε. Είχε δίκιο που έπεμενε ο Κατσαβάκης να τον βάζει στα χαφ..

Καπετάνος: Δεν έδειξε απολύτως τίποτα

Αγκάνθο: Άμα δεν ήταν αυτός θα είχαμε πέσει από τον Γενάρη..Ας κάνει κάτι με τα νεύρα του και να παίζει περισσότερο..Μακάρι να μείνει. Θα έχει και κίνητρο άμα κάνει πολλά παιχνίδια να ανανεωθεί το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο, οπότε ίσως αποδειχθεί καθοριστικό ώστε να μην παίρνει τόσες πολλές κάρτες.

Αγγελούδης: Φάνηκε αυτόν που γράφονταν. Μπορεί να μην κάνει πολλά πράγματα αλλά.έχει το γκολ και αυτό μου αρκεί. Με τον Αγκάνθο φοβερό δίδυμο του χρόνου.

Διαμαντάκος: Δεν θα τον κρίνω καθώς η θέση του είναι μπροστά..Από την στιγμή που δεν τον θέλαμε για μπροστά (που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι) δεν υπήρχε και λόγος να τον αποκτήσουμε.

Γκέσιος: Συμφωνώ

Κανούλας: Έπρεπε να φύγει..ήταν πολλοί μπροστά..Ούτε στον Όφη δείχνει κάτι το αξιόλογο..

Κλείνοντας MVP θα έβγαζα τον ΑΓΚΑΝΘΟ καθώς χωρίς αυτόν θα χάμε πέσει από τα Χριστούγεννα..

Ακόμα θέλω να μείνει ο Σούλης...


Σόρι που σας κούρασα (14:40-15:20 έγραφα το σχόλιο) αλλά μου αρέσουν αυτά τα άρθρα και δίνουν τροφή για συζήτηση..


Υπολοχαγός

Giorgos T. είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 3:24 μ.μ.

πολυ σωστο το αρθρο, να σου πω την αληθεια το περιμενα να γραψεις κατι τετοιο (δεν κρατιεται λεμε!)
λοιπον :

διουδης - βελλιδης : μενουν και οι 2,ειναι πολλοι καλοι. μην αδικουμε τον βελλιδη,ειχε και καλες και κακες στιγμες,αλλα εσυ τον ψιλοεθαψες.

πουλιδο : βασικος και για του χρονου

παπαζαχαριας , να μεινει ειτε βασικος ειτε παγκο

γιαννιτσης, μενει,θα βελτιωθει και σαν αλλαγη ειναι καλος

παντιδος,μακαρι να εμενε

καζναφερης, εμενα προσωπικα μ αρεσει,αν και τον προτιμω εξτρεμ και οχι μπακ,νομιζω εχει θεση βασικου και του χρονου

ψυχογιος,να μεινει με 1000

ζαραδουκας, δεν θα μεινει,οποτε τι να λεμε

μαργαριτης,αρκετα καλος για πρωτη σαιζον στην α εθνικη,μπορει να παιξει και του χρονου

ηρακλης-τσουκανης: καλες λυσεις για παγκο. ο τσουκανης ειδικα ειναι αδικημενος πιστευω,στην ανναγεννηση πριν 2 χρονια που τον εβλεπα ηταν παικταρας,νομιζω αμα παρει ευκαιριες μπορει να προσφερει

κοελιο- παπαστεριανος, να παραμεινουν και να ξαναπαιζουν βασικοι,πολυ δουλεια ανασταλτικα και με 1 καλο 10αρι μπροστα τους θα ειμαστε καλα

οικονομοπουλος-νταμαρλης: θελουν δουλεια,αλλα μπορουν να παιξουν αν τους δωθει η ευκαιρια

κοτσαριδης,δεν εδειξε κατι καλο,αν αποκτηθει αλλος παικτης στην θεση του,τοτε αυτος θα πρεπει να αποχωρησει

γιαννιωτας,να μεινει και να ανανεωσει αν γινεται,αλλιως πωληση το καλοκαιρο για να παρουμε λεφτα και να μην τον χασουμε τζαμπα του χρονου

τατος,απλα γαματος! δεν προκειται να τον κρατησουμε ομως

σουνας-καραγιαννης,καλα παικτακια με μελλον
τριανταφυλλακος,καλος
καπετανος,οτι πιο αχρηστο ειχαμε να δειξουμε φετος
αγκανθο-αγγελουδης,μενουν και να πλαισιωθουν με εναν ακομη καλο φορ

διαμαντακος,οπως εισαι εφυγες
γκεσιος,το παιδι αξιζε να παραμεινει,στην κερκυρα βοηθησε πολυ
κανουλας,ερωτηματικο

γενικα δεν εχουμε το περιθωριο να κανουμε πολλες αλλαγες παικτων,οποτε θα πρεπει να φυγουν μονο οσοι ειναι κατω του μετριου!

Unknown είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 3:29 μ.μ.

@Skolix

Κανενα προβλημα για τα μακροσκελη σχολια. Και μενα μου αρεσει οταν μιλαμε για μπαλα.

Στο τεμπελης που λες για τον Τατο, συμφωνω εν μερει διοτι οταν χανεται η μπαλα περπαταει. Ο Οικονομοπουλος οντως δεν ξερει μπαλα, αλλα για το παθος του αξιζει μπραβο. Ο Παπαστεριανος πιστευω πως δεν μπορει να παιξει box-to-box, ειναι καθαρο αμυντικο χαφ, δεν μπορει να δημιουργησει καλα.

@Ανωνυμε

Ο Ψυχογιος δεν ειναι μετριος. Ειναι πολυ καλος παικτης. Βεβαια στον ΑΡΗ των ονειρων μας δε χωραει, αλλα για ομαδα που διεκδικει εστω την Ευρωπη μια χαρα ειναι. Για τα μεταγραφικα θα τα πουμε μετα τον Ιουνη.

@Τζιμ

Τις θυμαμαι τις αντιπαραθεσεις. Βεβαια, συμβαινουν παντου κι αυτες, και ετσι κι αλλιως δε μαλωσαμε. Συμφωνω απολυτα γι' αυτο που λες για τους παικτες, αλλα εγω πιστευω πως απο του χρονου κιολας δε θα ειμαστε σε θεση για δευτεροτριτες θεσεις, τελικους κυπελλου κλπ. Και η επομενη μεταβατικη χρονια θα ειναι, απλα (θελω να) πιστευω οτι θα ειναι καλυτερη απο ττη φετινη. Γυρω 7-8-9 θεση αμς κοβω του χρονου. Θα δουμε και το ροστερ.

Και μαλιστα Τατος-Ζαραδουκας ηταν δανεικοι...

Unknown είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 3:40 μ.μ.

@Υπολοχαγε

Ο Καζνα ειναι καλος. Αλλα καθολου μα καθολου σταθερος. Σε 1 καλο ματς θα σου κανε 3 χαλια. Ο Σουνας ειναι καλυτερο ταλεντο απο τον Γιαννιωτα, διοτι ο Γιαννιωτας σε καμια περιπτωση δεν εχει την τεχνικη και το μυαλο του Σουνα. Σε καμια περιπτωση δεν κουραζουν τα σχολια σας, οσο κι αν κρατανε. Εμεις αυτα περιμενουμε.

@Γιωργο

Οντως εχεις δικιο, σε οτι κατασταση και να ειναι η ομαδα, εγω δεν ξεχνω την καψουρα μου τη μπαλα :Ρ Στα αγωνιστικα, ο Τσουκανης ειναι αδικημενος οντως. Εμενα σε οσα ματς επαιξε μου εδειξε πολυ καλα στοιχεια. Αλλα δε χρειαζεται να εχουμε 3-4 αριστερα μπακ. 2 φτανουν. Οπως και δεν χρειαζεται να εχουμε 7-8 αμ. χαφ, που λες για τον Κοτσαριδη να αποκτηθει αλλος στη θεση του. Γενικα για τα μεταγραφικα θα τα συζητησουμε απο τον Ιουνη οπως ειπα και επανω.

Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας!

jim είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 3:45 μ.μ.

Το ξερω οτι Τατος και Ζαραδούκας ηταν δανεικοί... Και εφόσον ήταν δανεικοί που καταλήγω ; ; ;

Ότι δεν έχεις παίκτες για ομάδα στόχων...

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 4:12 μ.μ.

ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ Ο ΣΟΥΝΑΣ ΡΕ ΣΥ ΝΙΚ..Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΝΑ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..

ΜΑΡΑΟΥΝΤΕΡ-3

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 5:21 μ.μ.

Αυτο που κανατε προπερυσι με καθε αρθρο για τον καθε παιχτη ξεχωριστα δνε θα το κανετε φετος?

Χαβιτο

Skolix είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 5:31 μ.μ.

Nick, δε λέω να δημιουργεί ο Παπαστεριανός, απλά τον θέλω να πατάει περιοχή, να μπορεί να ανεβαίνει. Θυμηθείτε ότι και στον Ηρακλή σκόραρε και σε μας όταν είχε παίχτη πίσω κ ανέβαινε βοηθούσε πολύ (ΟΑΚΑ με ΠΑΟ βγάζει ασίστ / γκολάρα με ΟΣΦΠ στο Βικελίδης)

Unknown είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 5:36 μ.μ.

Χαβιτο οχι δεν θα το κανουμε διοτι η φετινη χρονια ηταν πολυ ιδαιτερη αγωνιστικα και εφοσον σωθηκες δε χρειαζονται πολλα σχολια. Αυτο το αρθρο που εκανα με μια συνοπτικη κριτικη για τον καθενα ειναι αρκετο. Τα ξεχωριστα αρθρα τα καναμε και θα τα κανουμε οταν θα εχουμε καλη ομαδα με ψηλους στοχους.

jim είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 6:01 μ.μ.

Όπως κατάλαβες Χαβίτο, όταν γεράσουμε....Χα χα χα χα...

Ας ελπίσουμε συντομα...

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 6:06 μ.μ.

Θα το πω στα εγγόνια μου να περάσουν να κοιτάξουν..

Χαβίτο

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 9:41 μ.μ.

Αρης 33

Στην γενικη κριτικη ας εχουμε υποψην μας την κατασταση της ομαδας και τις προοπτικες για τα επομενα χρονια αν δεν υπαρξει επενδυτης

Πολυ καλοι εως καλοι για μενα ηταν
Διουδης, Πουλιδο, Παπαστεριανος, Αγκανθο, Γιαννιωτας και Τατος

Μετριοι εως απλα ανεκτοι Ζαραδουκας, Κοελιο, Καζναφερης, Ψυχογιος, Τριανταφυλλακος

Κακοι Παπαζαχαριας, Βελλιδης

Νεοι με προοπτικη Οικονομοπουλος, Νταμαρλης, Σουνας, Καραγιαννης Αγγελουδης, Γιαννιτσης

Νεοι για απομακρυνση Διαμαντακος, Κοτσαριδης, Μαργαριτης, Τσουκανης

Αν υποθεσουμε οτι το μπατζετ του χρονου θα ειναι 1,5 εκ ευρω-ισως και χαμηλοτερο η κατασταση αγωνιστικα θα ειναι δραματικη, μονο με πολυ προσοχη στην επιλογη παικτων και προπονητη δεν θα εχουμε επαναληψη των φετινων

ΜVP
Aγκανθο, οχι γιατι ειναι της μοδας οι επιθετικοι αλλα γιατι χωρις τα γκολ του απλα θα ειμασταν στην θεση της αεκ, αν δεν το καταλαβατε η διαφορα μας με αυτην ηταν το οτι ειχαμε φορ που θα επαιζε ανετα ακομα και στον Ολυμπιακο, αρνητικο του οι καρτες και το οτι κλαταρε στα τελευταια παιχνιδια
Τατος οταν κατεβασε ταχυτητα ο Ισπανος πηρε την ομαδα πανω του, ξεκινησε νωθρα αλλα ανεβαινε συνεχως αν τον ειχαμε απο την αρχη της χρονιας θα ειχαμε 5-8 βαθμους παραπανω

Χειροτερος παικτης Καπετανος απογοητευση, επαιζε σαν παλαιμαχος, ειχε την ευκαιρια να γινει αγωνιστικα οροσημο της ομαδας απεδειξε γιατι δεν μπορεσε να κανει καριερα πουθενα

Καλυτερο ταλεντο Αγγελουδης 100% εννια εμφανισεις/τεσσερα γκολ, τον Γιαννιωτα τον ξεραμε, ο Τριανταφυλλακος αλλαξε θεση και αρχισε να παιζει μπαλα, ο Οικονομοπουλος για μενα πρεπει να γινει στοπερ, ο Νταμαρλης ειναι βαρυς και εχει λαθος τοποθετησεις, ο Σουνας θελει παιχνιδια

VardARIS είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 9:43 μ.μ.

Nick συμφωνώ με όσα γράφεις. Σχεδόν είναι σαν να έγραψα το άρθρο εγώ. Προσωπικά και για μένα ο Παπαστεριανός είναι ο MVP, αλλά συμφωνώ με αυτό που λένε τα παιδιά ότι τα 190.000 που παίρνει είναι πολλά χρήματα για τον τωρινό Άρη. Δε νομίζω να πει όμως όχι σε μια μείωση, αφού έχει δεθεί με την ομάδα.

Για τον Κοέλιο αν ανανεώσει θα πιάσει μια από τις μεταγραφές μας άνω των 24, οπότε δεν έχουμε την πολυτέλεια νομίζω. Με Παπαland, Οικονομό, Νταμαρλή, 30φυλλάκο είμαστε μια χαρά...

Όλα τα λεφτά θα πρέπει να δοθούν στο να βρεθεί ένας αντίστοιχος Τάτος ή Ούμπιδες, για να βγάζει τις πάσες προς τα φορ και να κρατάει μπάλα.

Jim, ο Nick κάνει έναν σχεδιασμό με τα τωρινά δεδομένα. Το ότι οι παίκτες αυτοί δε θα έπρεπε να περνάνε έξω από το Χαριλάου αυτό το ξέρουμε, το θέμα είναι ότι φέτος και μάλλον και τα επόμενα χρόνια θα τους έχουμε ανάγκη, οπότε έτσι πρέπει να πορευτούμε, με πολιτική λιτότητας...

ΝΑVAS είπε... 24 Απριλίου 2013 στις 1:46 π.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ....

ΑΓΚΑΝΘΟ,ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ,ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ,ΔΙΟΥΔΗΣ,ΠΟΥΛΙΔΟ,ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ,ΣΟΥΝΑΣ,ΤΑΤΟΣ.ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ,ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗΣ

ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΩΘΗΚΑΜΕ.ΑΠΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΗ