Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Παραίτηση Αλκαράθ

Καλησπέρα σε όλους. Άλλος ένας λοιπόν, τελείωσε. Ο Λούκας Αλκαράθ παραιτήθηκε από τον πάγκο του ΆΡΗ και αναμένουμε τον 4ο στη σεζόν(!!!!!!!!!!).

Πολλοί οπαδοί χθες το βράδυ ζητούσαν να φύγει λόγω των εμμονών του και έβλεπαν ότι η ομάδα δεν έχει μέλλον με αυτόν στον πάγκο.

Παρακάτω θα δούμε τα θετικά και τα αρνητικά της περιόδου Αλκαράθ για τον ΆΡΗ και θα σας γράψω την άποψή μου.

Τα θετικά

  • 3 αποτελέσματα: Αναμφίβολα τα Χ με τις δυό από τς 3 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος είναι επιτυχίες. Για τα 1-1 με Ατρόμητο και Αστέρα μιλάω. Επίσης, φυσικά και η νίκη με 2-1 κόντρα στον Νιόνιο.
  • 2,5 καλές εμφανίσεις: Και λέω 2,5 γιατί η εμφάνιση στην Κέρκυρα ήταν καλή μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης, στην Τρίπολη ο Ισπανός επέλεξε τη σωστή τακτική ώστε να πάρει το Χ και δικαιώθηκε, ενώ εντός με την Ξάνθη, άσχετα με το 0-0 (0 στην άμυνα εε;), η ομάδα έπαιξε καλά.
  • Ανάδειξη Καραγιάννη: Με το που ήρθε ο Αλκαράθ θεωρούσε τον νεαρό βασικό μέλος της ομάδας και δικαιώθηκε, ενώ ο ΆΡΗΣ κέρδισε άλλη μία πολύτιμη μονάδα μεσοεπιθετικά για τη συνέχεια.

Τα αρνητικά (εμμονές)

  • Πειράματα: Κοέλιο δεξί μπακ και στόπερ, μόνο και μόνο για να μην παίξουν Ψυχογιός και Παπαζαχαρίας αντίστοιχα. Ζαραδούκας αριστερό χαφ, ενώ ο Μαργαρίτης είναι φανερό ότι αμυντικά δεν είναι επαρκής. Παπαστεριανός box-to-box ενώ είναι αμυντικογενές χαφ.
  • 4-4-2 ενώ δεν λειτουργεί: Εφόσον βλέπεις ότι μέσα στον αγώνα με 4-4-2 δεν μπορείς να βάλεις γκολ αφού οι παίκτες δεν έχουν τακτική παιδεία να το αφομοιώσουν, το αλλάζεις και βάζεις τα κατάλληλα πρόσωπα σε κάθε θέση.
  • Ψυχογιός: Εκνευριστικό. Τα χουμε πει πολλάκις, δε θέλω να κουράζω.

Γνώμη μου

Πάμε και στην άποψη μας. Πιστεύω πως ο Αλκαράθ έπρεπε να μείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν αντέχω άλλες αλλαγές προπονητών. Το νούμερο 4 σε μία σεζόν είναι τραγικό! Βέβαια, θα μου πείτε δεν τον έδιωξαν, μόνος του έφυγε. Άρα, δεν άντεχε την πίεση. Δεν έφταιγε αυτός που βρήκε όμως τέτοιο ρόστερ. Άλλά, πρέπει να συμβιβαστούμε με τα δεδομένα και να αναμείνουμε τον επόμενο. Μη μου φέρουν κανέναν από τους τραγικούς του Έλληνες τύπου Βλάχου. Αν είναι να φέρουν ξένο, ας φέρουν έναν με καλό βιογραφικό ρε γαμώτο!

Υ.Γ. 1: Δείτε τι είχα γράψει ως άποψη στο μίνι άρθρο πρόσληψής του: πατήστε εδώ

Υ.Γ. 2: Το παράξενο: Σήμερα το μεσημέρι ετοιμάζω άρθρο λόγω της γκρίνιας για Αλκαράθ και 2 ώρες αργότερα, αποτελεί παρελθόν. Τον έφαγα...

Περιμένω τις δικές σας γνώμες, όποιες κι αν είναι αυτές, είτε συμφωνούμε, είτε όχι!




6 σχόλια:

VardARIS είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 6:21 μ.μ.

Προσωπικά και εγώ θεωρώ ότι θα έπρεπε να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Αλλά δυστυχώς και αυτός με τις εμμονές του, αποκεφαλίστηκε μόνος του...

Να περάσει ο επόμενος!

jim είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 7:00 μ.μ.

Πάμε για τον τέταρτο. Χρόνια τώρα, λέμε ότι ο θεσμος του προπονητή είναι άκρως σημαντικός για μια ομάδα. Φυσικά, για να στηριχτεί πρέπει να έχεις και ομάδα με προγραμματισμό, στρατηγική και άξονες.

Αυτα τώρα, για μας, αποτελούν πολυτέλεια.

Με το να αλλάζουμε 2-3 κάθε χρόνο, δεν πάμε πουθενά. Έχουμε γίνει, φύγε εσύ-έλα εσυ...

Δεν μπορεί να κριθεί. Εδώ δεν μπορεί να κριθεί μέσα σε ένα χρονο ενας προπονητης. Θα κριθεί σε 6-7 ματς ; ; ;

Έφυγε μονος του. Οι περισσοτεροι, τελευταια μονοι τους φευγουν. Βλέπουν, τι βλέπουν και χαιρετούν....

Νίκες στην συνέχεια...

giorgos super3 είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 8:13 μ.μ.

ουτε κρυο,ουτε ζεστη....ειχε αρχισει να γινεται επικινδυνος ο αλκαραθ με τις μαλακιες του...συμφωνω για τις μερικες καλες εμφανισεις....ΑΦΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ (ΚΑΝΟΥΛΑΣ-ΓΚΕΣΙΟΣ-ΠΑΝΤΙΔΟΣ) ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ....

RedDragon είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 9:20 μ.μ.

Δυστυχώς δεν βοήθησε.

Με μόλις μία νίκη σε τόσα παιχνίδια ο απολογισμός του ήταν άθλιος.

Πέρα από τις εμμονές οφείλω να τον παραδεχτώ διότι ήταν ο πρώτος που έβγαλε από την 11άδα Παπαζαχαρία και Καπετάνο!

Αν με κάθε αλλαγή προπονητή έχουμε κ βελτίωση της ψυχολογίας της ομάδας τότε αν αλλάξουμε 2-3 ακόμη στα επόμενα 11 ματς πιστεύω θα σωθούμε...

Skolix είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 11:33 μ.μ.

Πάει κ αυτός. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Στην αρχή κάναμε κάποια καλά παιχνίδια (Αστερα, Ξανθη) και είδα βελτίωση. Μετά άρχισαν τα φαγώματα ποδοσφαιριστών, άρχισε να γκρινιάζει για μεταγραφές, άρχισαν τα πειράματα και τέλος είχαμε το περιστατικό με Γιαννιώτα.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τους παίκτες. Τους έτρωγε ο Αλκάραθ;; Τους έτρωγαν άλλοι; Πάντως η παρουσία του Ισπανού συνδέθηκε με αρκετά ερωτηματικά. Αν συνεχιστεί η κατάσταση, θα δείξει αν έφταιγε αυτός ή όχι.

Καλό θα ήταν να καθόταν μέχρι το τέλος, γιατί αυτές οι αλλαγές προπονητών είναι ευεργετικές μόνο βραχυπρόθεσμα.

Ακούστηκε για Λεμονή. Τι να πω; Να γελάσω, να κλάψω; Ικανούς τους έχω να φέρουν Κατσαβάκη πίσω ή κανά Φοιρό για να θυμηθούμε τα παλιά.

Στην Ελλάδα και στον Άρη μας ο θεσμός του προπονητής έχει ξεφτιλιστεί εντελώς. Δεν γίνεται έτσι προκοπή.

RedDragon είπε... 29 Ιανουαρίου 2013 στις 11:51 μ.μ.

Φοιρό ας φέρουν μη πάνε κ φέρουν κανέναν Κωστένογλου...

Ας μείνει ο Μιχαλήτσιος εγώ τον πάω...