Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΆΡΗΣ 14-15/11/2015 Preview: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις το ζητούμενο

Καλησπέρα σε όλους. Βρισκόμαστε μέσα Νοεμβρίου, με τον ΆΡΗ να είναι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, σχεδόν στην ίδια κατάσταση σε αμφότερα τα αθλήματα, γι' αυτό και είπα να κάνω ένα preview.

Πάμε να δούμε τι περιμένουμε από τα 2 παιχνίδια του ΆΡΗ FC και ΒC αυτό το Σαββατοκύριακο.




FC Σέρρες- ΑΡΗΣ (Κυριακή)


Στο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής έχουμε κάνει 7 νίκες και 1 ισοπαλία σε 8 παιχνίδια. Σίγουρα πολύ καλός απολογισμός (αν και θα ήθελα το απόλυτο), με την άνοδο να είναι αποκλειστικά παιχνίδι του ΆΡΗ από ότι φαίνεται. Είμαστε στην 1η θέση με 4 βαθμούς διαφορά από τον 2ο και με ματς λιγότερο.

Στα προηγούμενα 3 ματς, η ομάδα έκανε 1 ισοπαλία (1-1 στη Χρυσούπολη) και 2 νίκες (3-1 τον Απόλλων Καλαμαριάς και 0-1 στην Κοζάνη), ωστόσο ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 αναμετρήσεις έδειξε μέτριο προς κακό αγωνιστικό πρόσωπο, δυσκολευόμενη να πάρει εύκολα αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδες φανερά κατώτερες ποιοτικά.

Ζητούμενο, λοιπόν, την Κυριακή, στις Σέρρες, απέναντι στον Εθνικό Σερρών/FC Σέρρες, πρώην Εθνικό Γαζώρου, εκτός φυσικά από το αυτονόητο που είναι και η νίκη, είναι και η καλή και πειστική εμφάνιση, μετά από καιρό. Θα με πείτε δεν θα ήθελες να κάνεις μόνο νίκες από εδώ και πέρα και ας είναι χωρίς καμιά μπαλάρα; Όχι ρε μάγκες, Γ' εθνική είμαι, αν δε ζητήσω και εδώ καλή μπάλα, πότε; Άλλωστε το ζητούμενο φέτος, εκτός από το αυτονόητο που είναι η άνοδος, είναι και η δημιουργία ενός καλού κορμού παικτών και για τις επόμενες τουλάχιστον 2 χρονιές!

Στα του αγώνος, ο Νίκος Τσουμάνης επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, και έτσι ο Αναστόπουλος μάλλον θα δώσει ανάσες στον Ραούλ Μπράβο (μαζί με Μελισσά και Καζναφέρη οι μόνοι που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό από τους 8 αγώνες του ΆΡΗ ως τώρα), εκμεταλλευόμενος και την άμεση ενσωμάτωση τον Ιντζίδη. Εγώ θα ήθελα επίσης να δω και τον Ν'Λουντούλου στην αρχική 11άδα, μετά τα 2 συνεχόμενα γκολ του, αλλά και τον Κυβελίδη να ξεκινάει (του έχω πολύ εμπιστοσύνη και περιμένω το μπαμ του) αντί του πεσμένου Καπνίδη.

Πρόβλεψη, ότι ο ΆΡΗΣ θα νικήσει με 1-3, και σίγουρα ένας από τους σκόρερς θα είναι ο Τάτος.



Κόροιβος - ΆΡΗΣ (Σάββατο)


Στο μπάσκετ, μετά το εκπληκτικό σερί με 7 νίκες σε 7 παιχνίδια, σε Α1 και Eurocup, την Τετάρτη η ομάδα ηττήθηκε από τη Μπάνβιτ. Ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ήττα, λόγω της κόπωσης από τα συνεχόμενα ματς και τον μικρό κορμό παικτών στον οποίο στηρίζεται η ομάδα.

Αύριο αγωνιζόμαστε στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο, ο οποίος έχει έως τώρα 3 νίκες και 2 ήττες, οπότε μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει ο ΆΡΗΣ. Οι παίκτες καλούνται να είναι συγκεντρωμένοι, να βελτιώσουν την άμυνά τους σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια και να μην τα παρατήσουν όπως και να πάει ο αγώνας (όπως έκαναν με Τρίκαλα και Λαύριο στα 2 προηγούμενα ματς, όπου παρά την κακή μέρα που βρισκόντουσαν, έκαναν 2 νίκες).

Προβλέπω ότι ο αγώνας θα κριθεί σε πολύ μικρή διαφορά, δηλαδή το πολύ 5-6 πόντους, ωστόσο δεν μπορώ να προβλέψω αποτέλεσμα. Από τη μία φοβάμαι ότι η ομάδα θα κάνει αγωνιστική κοιλιά, από την άλλη έχουμε σαφώς ανώτερο ρόστερ και φανέλα σε σχέση με τον Κόροιβο, και αν παίξουν οι παίκτες βάσει των δυνατοτήτων τους μπορούν να τους καθαρίσουν σχετικά εύκολα.





ΑΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 13 Νοεμβρίου 2015 στις 6:34 μ.μ.

Στο ποδοσφαιρο μπαινουμε σιγα σιγα σε μια "ρουτινα" . Μετριες εμφανισεις αλλα νικες που ερχονται εύκολα. Το ζητούμενο είναι η αγωνιστική βελτίωση καθώς και να δωθεί χρόνος συμμετοχής σε πολλούς παίκτες. Αυτό είναι σημαντικό γιατι πρέπει να έχουμε ξακάθαρη εικόνα του ρόστερ και των δυνατοτήτων του , αφού χτίζουμε ομάδα για του χρόνου.

Στο μπάσκετ δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ωστόσο έχουμε πολύ ανώτερο ρόστερ και η νίκη είναι ένα "must" . Τέτοιες ήττες δεν θα κάνει η ΆΕΚ (ο άμεσος ανταγωνιστής μας για την 3η θέση) , οπότε ούτε και εμείς πρέπει να χάσουμε τέτοια παιχνίδια. Η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα πλειόφ και πρέπει να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται !