Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Συνέντευξη στην εκπομπή Μονότερμα 21/05/2019

Σε παλαιότερα άρθρα μου είχα τονίσει τη φιλία που είχε αναπτυχθεί μεταξύ των φιλάθλων της Watford και των οπαδών του Άρη που διαμένουν στην Αγγλία και ειδικότερα στο Λονδίνο. Τελευταία απόδειξη αποτελεί και η πρόσκληση 11 συνοπαδών μας στο Wembley για τον τελικό του FA Cup: Watford vs Manchester City. Τα εισιτήρια ήταν πανάκριβα (115 λίρες το ένα) αλλά και ανάρπαστα, καθώς όλοι θέλουν να βρεθούν σε έναν τελικό. Παρόλα αυτά τα παιδιά από το Fan Club τους (1881) μας έδωσαν 11 εισιτήρια και θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη περισσότερα αν μερικοί από εμάς δεν είχαμε ενδοιασμούς σχετικά με την τιμή του εισιτηρίου.

Ενδεχομένως μερικοί από εσάς να είδατε σχετικές φωτογραφίες στα κιτρινόμαυρα sites, με πανό του Άρη (Aris London Fans 1914 αλλά και του Club Αθηνών) να διακοσμούν το Wembley.
Χθες μάλιστα ο Αλέξης Σαββόπουλος από τον Arena FM επικοινώνησε με τον Μιχάλη, ένα παλικάρι το οποίο γνωρίζω και τρέχει και αυτός για να κάνει γνωστή την ιδέα του Άρη στην Αγγλία. Έδωσε λοιπόν μια μισάωρη συνέντευξη, συζητώντας μεταξύ άλλων για το Club που έχουμε εδώ στην Αγγλία, αλλά και εντυπώσεις που αποκόμμισε από τον τελικό κυπέλλου ή από τη συναναστροφή του με τους Άγγλους της Watford. 

Θεωρώ πως ο Μιχάλης έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Όποιος ενδιαφέρεται να ακούσει την εκπομπή μαγνητοσκοπημένη μπορεί να το κάνει μέσω του παρακάτω link: 


0 σχόλια: