Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Super 3 London?

Όχι δεν ιδρύσαμε (ακόμη) κάποιον σύνδεσμο στο Λονδίνο, αλλά όπως πάει δε θα αργήσει να γίνει στο μέλλον... Από ότι ξέρω παλαιότερα υπήρχε σύνδεσμος του Άρη στο Λονδίνο, που συντηρούνταν από Έλληνες φοιτητές, αλλά έκλεισε.



Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο ήταν η ιδέα ενός φίλου μου που το έριξε σαν ιδέα, στην αρχή για πλάκα, αλλά τελικά τίποτα δεν απίθανο! Όταν μου το είπε, γέλασα και του απάντησα ορθά - κοφτά, ότι δυστυχώς αυτή την στιγμή, δεν έχω ούτε τα απαραίτητα χρήματα, ούτε τον χρόνο για να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Τα ενοίκια στο Λονδίνο είναι "φωτιά" στην κυριολεξία, οπότε είναι και αυτό ένα πρόβλημα. Μετά είναι και το άλλο: πόσα μέλη μπορούμε να μαζέψουμε, αν πούμε ότι ξεκινούμε μια τέτοια προσπάθεια...


Τώρα όμως που το σκέφτομαι, σε αυτούς τους 10 μήνες που είμαι Λονδίνο, έχω γνωρίσει 6 αρειανούς (7 μαζί με εμένα), εντελώς τυχαία, είτε μέσω δουλειάς ή από κοινούς γνωστούς, (χωρίς να πηγαίνω σε ελληνικά στέκια ή club). Οι υπόλοιποι φίλοι μου είναι κυρίως γαύροι (πλειοψηφία), 1-2 βάζελοι, 1-2 αεκτζήδες και 1 ασπρόμαυρος συμπολίτης. Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά ασχολούνται ενεργά και μάλιστα μερικοί από εμάς (3 σίγουρα) θα αγοράσουν ή αγόρασαν ήδη το διαρκείας τους, έστω και αν παρακολουθήσουμε τελικά μόνον 2-3 παιχνίδια της ομάδας όλη την χρονιά! 

Ήδη με τα παιδιά σχεδιάζουμε να πηγαίνουμε να βλέπουμε μαζί αγώνες κλπ, οπότε θα είναι καλή φάση... 

Σίγουρα είμαστε περισσότεροι, ειδικά τώρα με το κύμα μετανάστευσης που ξεκίνησε από πέρυσι το Σεπτέμβριο. Αν κάποιος έχει κάποιον φίλο που να μένει Λονδίνο, ας μας φέρει σε επαφή για να δούμε πως μπορούμε να οργανωθούμε καλύτερα!

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΡΕΙΑΝΟΥ
Θα αναφέρω απλά την περίπτωση ενός από τα παιδιά που γνώρισα και την ιστορία του (χωρίς να αναφέρω όνομα), για να καταδείξω το μεγαλείο του λαού μας, όσο και αν κάποιοι φροντίζουν να μας πικραίνουν, ακόμη και μέσα από τη διοίκηση του Άρη μας...

Το παλικάρι καλά - καλά δε μιλάει ελληνικά. Μεγάλωσε εκτός Ελλάδας, από πατέρα Έλληνα. Δεν έχει μείνει ποτέ Ελλάδα, ο πατέρας όμως του μετέδωσε την ιδέα του Άρη για τα καλά... Έχει ταξιδέψει με τον Άρη παντού από Γενεύη, Σαρλερουά, Μαδρίτη, Μάντσεστερ, Λεβερκούζεν, Λε Μαν, Βιλερμπάν, Τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και σε αρκετά ματς εντός έδρας κυρίως με συμπολίτες και γαύρους. Μου έλεγε χαρακτηριστικά ότι από βδομάδα περιμένει πως και πως να πάει για διακοπές Ελλάδα, για να πάει και μια βόλτα από Χαριλάου για να προμηθευτεί το διαρκείας του...

Κανονίσαμε να πηγαίνουμε μαζί και στην West Ham United, οπότε αν βλέπετε φέτος σημαίες του Άρη μην απορρήσετε!

Απλά θα κλείσω λέγοντας, μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν και αυτόν, ειλικρινά... 

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 2 Αυγούστου 2012 στις 11:59 π.μ.

Ο Αρειανός πρέπει να διακατέχεται από οπαδική κουλτούρα. Το ζητούμενο δλδ είναι η ποιότητα. Τέλος.

Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε... 2 Αυγούστου 2012 στις 7:12 μ.μ.

1997-2001 που ημουν Λονδινο υπηρχε κανονικα Σουπερ 3 Λονδινου και ειχε και πολλα ατομα!

Ρουκουνας

jim είπε... 2 Αυγούστου 2012 στις 10:04 μ.μ.

Καταρχήν, να σας πω Vardari ένα μπράβο όλους σας εκεί στο Λονδίνο, που ακόμα και τώρα σε μια δύσκολη περίοδο κάνετε σκέψεις για την ιδέα - για την ανάπτυξη της ιδέας καλύτερα που λέγεται ΆΡΗΣ.

Είναι αγνά συναισθήματα ανθρώπων που βασίζονται στο μεγαλείο του ανθρώπινου συναισθηματισμού. Ξανά μπράβο σε όλους σας, έστω και που το σκεφτήκατε.

Προσωπικά, έχασα την εμπιστοσύνη μου και σταδιακά χάνω και την αισιοδοξία μου για την ομάδα. Και είμαι φύση αισιοδοξος άνθρωπος που δεν το βαζει ευκολα κατω.

Όμως, με όλα όσα είδα και κατάλαβα, σκούρα τα πράγματα. Οικονομικά αδιέξοδα και παρακαλητά, άγνωστο αν θα συμμετάσχουμε στην λίγκα, στην Ευρώπη θα μας πάρει πολύ καιρό για να ξαναπάιξουμε ενώ άλλοι "γείτονες" και μη, παρελαύνουν.

Εν πάση περιπτώση, δεν θέλω να γράψω άλλα αρνητικά. Απλά ένα ακό,η μπράβο για την απλή σκέψη τουλάχιστον και να σας πω, ότι θαυμάζω την υπομονή σας.

Unknown είπε... 2 Αυγούστου 2012 στις 11:26 μ.μ.

Μπράβο παιδιά! Σηκώστε τη σημαία του ΆΡΗ μας ψηλά εκεί στο όμορφο Λονδίνο!

VardARIS είπε... 2 Αυγούστου 2012 στις 11:34 μ.μ.

@Vellidis, μια σκέψη κάναμε, δε θα την υλοποιήσουμε και αύριο...

@Ρουκούνας: όταν λες πολλά άτομα τι εννοείς? Θυμάσαι επίσης σε ποιο μέρος ήταν, υπήρχαν γραφεία? Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες?

Ανώνυμος είπε... 15 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:58 μ.μ.

Τη περίοδο 1997-2001 είχαμε δημιουργήσει τον super3 london.
Θυμάμαι τη συνάντηση -ίδρυση στο picadily. Είχαμε κάνει το πανό, που απο οτι εμαθα μετα απο χρονια βρίσκεται στα γραφεία του super3 στο Χαριλαου. Το αφησε εκει ο Θωμας. Ειχαμε και καρτοκινητό για τοτε πρωτοπορια. Αξέχαστη η στιγμή της εκδρομης στο Vigo της Ισπανίας τοτε που παιξαμε με τη Θελτα.

Βασίλης