Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Συνεχίζουμε με "βάρκα την ελπίδα"

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε. Ήδη, πραγματοποιήθηκαν και δύο προσθήκες. Παρόλα αυτά, οι εκρεμμότητες τρέχουν και αγχώνουν άπαντες στην ομάδα. Νέα προσφυγή από τον Νάτσο Γκαρσία. Επίσης, η ομάδα πήρε παράταση μέχρι τέλος Ιουλίου για να καταβάλλει 600.000 Ευρώ, για την φορολογική ενημερότητα. Συν τοις άλλοις, στην διάρκεια της μέρας θα ανακοινωθεί και η απόφαση για την προσφυγή του Κατίδη. Ενώ, τα μμε σήμερα προέβαλλαν μία κόντρα ενός μέλους της ΚΜΑ με τον Πρόεδρο της ΚΜΑ.


Λες και σήμερα, ανακαλύψαμε ότι στην ομάδα εδώ και χρόνια υπάρχει εσωτερική αντιπαράθεση. Και για "κερασάκι στην τούρτα", ήρθε και η είδηση ότι τόσο το Arisfm.gr, όσο και η ραδιοφωνική συχνότητα του arisfm, παύουν να λειτουργούν.


Περί αγωνιστικών δεδομένων, έχουμε μιλήσει άπειρες φορές, ανταλλάσοντας απόψεις. Έχουμε πει, ότι για να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο ο κόσμος, χρειάζεται ένα σταθερό αγωνιστικό πλάνο, το οποίο να ακολουθηθεί με ευλάβεια. Με στρατιωτική πειθαρχία. Έστω κι αν στην αρχή δεν πετύχει. Έστω κι αν θέλει χρόνο. Η υπομονή και η πίστη σ' αυτό θα φέρει αποτελέσματα και επιτυχία.

Όσων αφορά, για το ποιο θα είναι αυτό το πλάνο, τα έχουμε αναλύσει κι αυτά εδώ, πάρα πολλές φορές, σε σημείο να γινόμαστε γραφικοί. Κυρίως, εγώ ο ίδιος. Απλά το κάνω για να διαβάζω τις απόψεις των υπολοίπων συνοπαδών μου.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

Η προσωπική μου γνώμη ήταν, είναι και θα είναι ότι η επόμενη μέρα του ΆΡΗ (μετά το τέλος της διοίκησης Αθανασιάδη, εννοώ), δεν θα έπρεπε να περιέχει κανένα πρόσωπο το οποίο ήταν μέσα σε προηγούμενες διοικήσεις

Αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν η απόδοση των ευθυνών των μελών των προηγούμενων διοικήσεων μετά από τον απαιτούμενο και απαραίτητο Οικονομικό Έλεγχο που έπρεπε να γίνει.

Το ότι κάποιο μέλος απείλησε τον νύν Πρόεδρο της ΚΜΑ και έγινε ολόκληρο θέμα απο τα μμε, είναι κάτι γραφικό. Σήμερα, το μάθατε αυτό ; ; ; Σήμερα καταλάβατε την εσωτερική αντιπαράθεση ; ; ; Σήμερα, καταλάβατε ότι με άτομα του παρελθόντος δεν οδηγούμαστε Π - Ο - Υ - Θ - Ε - Ν - Α ; ; ; 

Γιατί, πολύ απλά  εάν και εφόσον ήταν καλές οι διαχειρίσεις τους και ορθές οι επιλογές τους, η ομάδα δεν θα έφτανε σ' αυτό το χάλι.

Για μένα, μακάρι αντι για δύο παλαίμαχους στην ΠΑΕ να είχαμε έξι. Και ας μην είχαν ιδέα απο αθλητικό managment. Είδαμε και αυτούς που είχαν, που έφτασαν την ομάδα.

Εν ολίγοις, η ομάδα δεν θα βρει λύση αν υπάρχει αντιπαράθεση και ο καθένας κοιτάει τον πισινό του.

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ARISFM KAI TOY ARISFM.GR

Το μόνο που ακούσαμε δημοσίως, ήταν τα λόγια του Προεδρου του Α.Σ. του Κυρίου Παπαδόπουλου ότι ακολουθήθηκε λανθασμένη οικονομική πολιτική και φτάσαμε στο σημείο το ραδιόφωνο να μην έχει έσοδα και να το χρηματοδοτεί ο σύλλογος.

Ακόμα και αυτό το εγχείρημα, το οποίο αποτελούσε κάποτε το όνειρο του οπαδού του ΆΡΗ , κατάφεραν να το αχρηστέψουν. Και μάλιστα, πολύ καιρό πριν κλείσει.

Γιατί, με την πολιτική που ακολουθούσε πολλοί οπαδοί μας, έφτασαν σε σημείο να αλλάξουν συχνότητα. Η ενημέρωση δεν ήταν αντικειμενική, δεν υπήρξε επισήμανση των λανθασμένων χειρισμών τόσο της ΠΑΕ, όσο και της Λέσχης και όποιος οπαδός έβγαινε να τα πει αυτά, "εβγαινε" "αποδιοπομπαίος τράγος".

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα . . .

Από που θα προέλθουν τα έσοδα. Πέρα από τον κόσμο. Ο κόσμος θα βάλει μιά σημαντική πέτρα. Όχι όλους τους βράχους. 

Καλά τα λόγια, καλές οι υποθέσεις, καλά τα θα . . . Μα όταν πάμε να μιλήσουμε για το πως θα προέλθουν τα έσοδα και πως θα κινηθούμε, παγώνουν όλοι.

Άλλοι λένε για άρθρο 99. Αναρωτιέμαι αν ξέρουν τι σημαίνει αυτό και ποιες προϋποθέσεις απαιτούνται για αυτό. Και όσοι γραφουν γι αυτο, καλό θα είναι να εξηγούν τι σημαίνει μία τέτοια κίνηση. Και όχι απλά να γράφουν . . .

Άλλοι λένε για επιφανείς οικονομικά παράγοντες. Ονόματα, εγώ δεν γράφω με την καμμία. Όταν και αν βάλουν λεφτά (τρομάρα τους και μας) θα γράψω. Αλήθεια . . . Πιστεύετε ότι μετά από όλα όσα έγιναν στο παρελθόν από όσους επιφανείς "μπλέχτηκαν" με την ομάδα μας, υπάρχει περίπωση να "ξαναμπλεχτούν" ; ; ; Καλό θα είναι όσοι γράφουν για επιφανεις παράγοντες, να γράφουν πόσες πιθανότητες υπάρχουν να ασχοληθούν και όχι να μένουν στα λόγια . . .

Άλλοι λένε για άλλο ΑΦΜ. Σκληρή άποψη, βάση συνεπειών αλλά λέγεται κι' αυτή. Από την πλειοψηφία των ανθρώπων της ομάδας, αυτή η άποψη έχει αποκλειστεί.

Το θέμα είναι ότι περα από τα διαρκείας, δεν υπάρχει χρήμα. Και οι υποχρεώσεις στο άμεσο και κοντινό μέλλον είναι πάρα πολλές. Και ο κόσμος δεν μπορεί να τις καλύψει όλες. 

Ο καιρός περνάει. Οι υποθέσεις, βαδίζουν από παράταση σε παράταση. Παντού, σε όλα τα θέματα. Όλη η χώρα, είναι από παραταση σε παράταση. Πέρα από αυτό, πρέπει να αποφασίσουμε πως θα αντιμετωπίσουμε τις υποχρεώσεις του παρόντος και του μέλλοντος . . .

Πόσο ακόμα θα συνεχίσουμε με "βάρκα την ελπίδα" ; ; ;

3 σχόλια:

Unknown είπε... 11 Ιουλίου 2012 στις 8:03 μ.μ.

Η φράση που γράφεις για τίτλο και στο τέλος είναι το ζουμί της υπόθεσης. ''Με βάρκα την ελπίδα''. Τα λέει όλα.

Κι έτσι είναι τα πράγματα. όλοι λέμε θα βρεθεί μία λυση, θα βγει η ομαδα απο το αδιεξοδο, κλπ.

Όμως, με λογια δεν γινεται τιποτα. Χρειαζονται πραξεις. Αλλα για να γινουν οι πραξεις, χρειαζεται το σημαντικοτερο: ΧΡΗΜΑ!!!

Οσον αφορα το περιστατικο που εχει παρει μεγαλες διαστασεις απο τα μμε. Ολοι περιμεναμε κατι τετοιο. Δηλαδη υπηρχε κανενας που πιστευε οτι στο συλλογο ολοι ηταν και ειναι... ενωμενοι; Χαχαχα, εδω γελάμε.

Όσο για το ποιος το επραξε αυτο τον ξερουμε ολοι πιστευω, και δεν θα γραψω ποιος ειναι γιατι ουτε εγω γραφω ονοματα γενικα. Μονο ποδοσφαιριστων-προπονητων.

To arisfm ειχε διακοπει εδω και καιρο, απλα χθες ηρθε το οριστικο τελος του, με το σβησιμο του arisfm.gr. Ποτε δε δικαιωσε τις προσδοκιες. Εβγαζε ματι το τι υποστηριζε, πραγμα που εκανε τον κοσμο να του σιχαθει. Κριμα, και ειχαν χτιστει ονειρα σε πολλουςγι' αυτο.

Στο οικονομικο, ιδρυθηκε μια οργανωση, το Business club Αρη, το οποιο θα αποτελειται απο συνεργαζομενους χορηγους, κατοχους σουιτων και κυριως επιχειρηματιες, ωστε να υπαρχει εισροη μετρητων στο συλλογο.

Καλη κινηση, αν μη τι αλλο. Το θεμα ειναι να εχει αποτελεσμα. Που μεχρι τωρα, οτι καλο πηγαμε να δημιουργησουμε (βλ. λεσχη, arisfm) πηγε στραφι.

Πρεπει να υπαρξει αμεση εισροη ρευστου, γιατι οι εκρεμμοτητες ειναι πολλες. Οι εξης ειναι μονο μερικες απο αυτες: 600.000 στην ΕΕΑ, 750.000 ευρώ στον Καστίγιο, τα υπολοιπα ποσα που εκδικαστηκαν στις προσφυγες Σηφακη, Φατι, Ντικο, ανκαρε και θα εκδικαστουν σ' αυτες των Γκαρσια και.. Κατιδη.

Μια συντομη ενημερωση οσον αφορα το αγωνιστικο: Θεωρειται κλεισμενος ο Αργυροπουλος, ενω το μονο εμποδιο για τη μεταγραφη του Σικαλια ειναι η απαντηση του Σαμιου, που αναμενεται να ειναι θετικη, ωστε να λυσει ο παικτης το συμβολαιο του και να ερθει ως ελευθερος.

Απομακρυνεται η περιπτωση του Δημητρη Ασλανιδη, οπως και αυτη του Χρηστου Αρκουδα, αφου ο Αργυροπουλος θα ειναι αυτος που κατα 99% θα πλαισιωσει τον Καζναφερη.

Πολυ κοντα και στη μεταγραφη Στρατηλατη, ενω οριστικα δεν παιρνουμε τον Ντολεζαι λογω διαφορας στο οικονομικο, οποτε στρεφομαστε στη λυση του Μαιστοροβιτς μαλλον. Για την αποκτηση σεντερ φορ, ακουγεται για Ντιμπαλα, αλλα διεψευσε ο Κατσιαουνης.

Αυτα. Αναμενουμε τις εξελιξεις σε ολα τα μετωπα.

VardARIS είπε... 11 Ιουλίου 2012 στις 11:25 μ.μ.

Καλησπέρα Jim, δυστυχώς η διοίκηση και τα οικονομικά της ΠΑΕ βυθίζονται καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Οι προσφυγές σκάνε η μία μετά την άλλη. ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Για το Άρης fm, ήταν λογικό και επόμενο ότι θα έκλεινε. Από εκεί που τον πρώτο καιρό η βελόνα όλων των αρειανών ήταν κολλημένη εκεί, με την πάροδο του χρόνου, και ειδικά προς το τέλος δεν είχε καθόλου ακροαματικότητα. Ας είναι καλά πρώτα η διοίκηση και κατά δεύτερον ο Χρύσανθος, ο Δασκάλου και οι υπόλοιποι αυλικοί που κατάφεραν και τορπίλισαν αυτό το αρειανό εγχείρημα.

Προτίμησε τον Λεβαδειακό ο Ακόστα! Φτάσαμε στον πάτο, ή έχουμε ακόμη?

jim είπε... 12 Ιουλίου 2012 στις 12:20 π.μ.

Γεια σου Nick, γεια σου VardARI.

Η περίπτωση των διαχειρίσεων της ομάδας μας, ξέρετε τι εντύπωση που δημιουργεί ; ; ; Σε τι συμπέρασμα καλύτερα . . . ; ; ;

Αποτελεί παράδειγμα, προς αποφυγή. Πως να βγάλεις μια ομάδα από την τραγική θέση στην οποία βρέθηκε τόσο οικονομικά (με υπαγωγή στο άρθρο 44), όσο και αγωνιστικά (πτώση στην β εθνική), να καταφέρεις να την "αναγεννήσεις" μέσα από τις στάχτες της (με έξοδο στην Ευρώπη, με άνοδο του prestige, με άνοδο σε θέματα marketing, με συσπείρωση κόσμου) και πως κατάφερες όλο αυτό το οικοδόμημα να το γκρεμίσεις εκ νέου, γυρίζοντας κάπου στο 2003-2004. Από κει που ξεκίνησες, δηλαδή.

Είναι για να το δείχνει κάποιος σε σεμινάριο αποφυγής κινήσεων. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε . . . ; ; ;

Το παράδειγμα του Ακόστα είναι το επιστέγασμα του γκρεμίσματος. Να σου παίρνει παίχτη, ποιος ; ; ;

Ο Λεβαδειακός των 950 εισιτηρίων κατά μέσο όρο. Ποιος θα το πίστευε το 2008 αυτό ; ; ;

Κατάντια όλα για την ομάδα μας. Κουρέλι η ψυχολογία του κόσμου. Θα μπορούσα να γράφω ως το πρωί. Το αφήνω εδώ.