Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Για το αγωνιστικό

Υπάρχει και το... αγωνιστικό στην ομάδα μας. Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι δευτερεύον, αλλά δεν πρέπει να το απαξιώνουμε τελείως. Έγιναν κάποιες κινήσεις όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.



Το σημερινό άρθρο περιέχει τέσσερα νέα για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας: την επισημοποίηση της μεταγραφής του Δημήτρη Ασλανίδη, το ίδιο και για τον Ανδρέα Ηρακλή και τον Γιώργο Μαργαρίτη, καθώς και την απόφαση του Κατσαβάκη για το ποιους νεαρούς θα πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Πράτο της Ιταλίας.




Ο Δημήτρης Ασλανίδης στον Άρη



Who is who

Ο Δημήτρης Ασλανίδης γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου του 1989 και αγωνίζεται ως μέσος.

Ο Ασλανίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα του Ηρακλή, στην οποία κατά την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 είχε προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη. Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, τον ΠΑΟΝΕ και την Αναγέννηση Επανομής.

Είχε εντυπωσιάσει ως μοντέλο στην εμφάνισή του στο FAB 5.

Ο Ασλανίδης ως μοντέλο να κάνει θραύση:



Μακάρι να μας βγει ταλαντούχος και όχι μοντέλο...



Ο Ανδρέας Ηρακλής στον Άρη



Who is who


Ο Ανδρέας Ηρακλής γεννήθηκε στις 16 Μαίου του 1989, η φυσική του θέση είναι αυτή του αμυντικού χαφ, αλλά μπορεί να προσφέρει και ως στόπερ.

Ο Ανδρέας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανιώνιο, τη σεζόν 2007-2008, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί σε κάποιο ματς, ενώ την επόμενη χρονιά την πέρασε στο Κορωπί με 13 συμμετοχές. Την τριετία 2009-2012 την πέρασε στην Καλλιθέα, στην οποία ήταν βασικός και αναντικατάστατος και από τους πρωτεργάτες της περσινής εξαιρετικής πορείας.

Με τη φανέλα της Καλλιθέας έπαιξε σε 77 παιχνίδια (22 τη σεζόν 2009-2010, 28 τη 2010-2011 και 27 την περσινή), ενώ σκόραρε και 2 γκολ στην πρώτη του σεζόν.

Καλή επιτυχία Ανδρέα...



Ο Γιώργος Μαργαρίτης στον Άρη.



Who is who

Ο Γιώργος Μαργαρίτης γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1990 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.

Το 2008 έγινε επαγγελματίας με την ομάδα του τόπου μου (Αγροτικός Αστέρας), και στη σεζόν 2008-2009 είχε 16 συμμετοχές. Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στα Γιάννενα για λογαριασμό του ΠΑΣ, χωρίς, ωστόσο, να αγωνιστεί σε κάποιο ματς, ενώ την επόμενη σεζόν την πέρασε στον Ναυπακτιακό, παίζοντας σε 15 παιχνίδια. Πέρσι αγωνιζόταν βασικός και αναντικατάστατος στον Αγροτικό Αστέρα και πάλι, έχοντας 31 συμμετοχές.

Πάμε ρε Γιώργαρε...



Μία σύντομη αναφορά για τους νεαρούς που θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Ιταλία:



Χρήστος Τουλκερίδης: Κεντρικός αμυντικός γεννημένος το 1994.

Ερωτόκριτος Νταμαρλής: Φύσιν αριστερός μπακ, μπορεί να προσφέρει με την ίδια επιτυχία ως αμυντικό χαφΓεννημένος το1992.

Αλέξανδρος Γιώρης: Γιος του πρόσφατα νεκρού ΣτέφανουΚλασσικός αμυντικός χαφ. Γεννήθηκε το 1992.

Παντελής Αντωνιάδης: Κατ' εμέ ο κορυφαίος από όλους. Η θέση του είναι αυτή του αμυντικού χαφ, ενώ είναι γεννημένος το1994.

Δημήτρης Σουνάς: Μέσος γεννημένος το 1994.

Άντι Ρένια: Μεσοεπιθετικός γεννημένος το 1993.

Αλέξανδρος Καραγιάννης: Εξτρέμ γεννημένος το 1993.

Ηλίας Ιγνατίδης: 10αρι και επιθετικός γεννημένος το 1996.

Ας ελπίσουμε λοιπόν τα παιδιά να δουλέψουν, να κρατήσουν χαμηλά τη μπάλα και να δείξουν την αξία τους, ώστε να καθιερωθούν στην ομάδα της καρδιάς τους.

0 σχόλια: