Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

3 1 5 Λ Ε Λ Ε . . . Καιρός για νέα αρχή

Πέρυσι, κοντά στα τέλη του Απρίλη, ήταν που σας έγραψα ότι θα έφευγα στρατιώτης. Ο καιρός πέρασε, το εννιάμηνο έκλεισε και η θητεία μου στο στρατό, πλέον θεωρείται, παρελθόν. Και πολύ μακρινό, μάλιστα ! ! !

Σήμερα το πρωί, χαιρέτησα κάποιους φίλους, πήρα το χαρτί, μάζεψα τα πράγματά μου και τώρα βρίσκομαι στο σπίτι μου, επιτέλους, όντας απολυμένος από το στρατό και ξανά πολίτης ! ! !


Οι περισσότεροι υπήρξατε κάποτε στρατιώτες και ξέρετε λίγο - πολύ, πως είναι τα πράγματα. Προσωπικά, πίστευα πριν πάω στρατό, ότι δεν θα μου χρησίμευε σε κάτι και αποτελεί ανασταλτικό τομέα για την πορεία - καριέρα όλων των αντρών.

Ασφαλώς και εννέα μήνες αργότερα, τα ίδια εξακολουθώ να πιστεύω. Κούραση, άγχος, τρέξιμο, ευθύνη για κάτι το οποίο σε αφορά εννέα μήνες και μετά παύει να σε απασχολεί.

Προσωπικά, δεν ήμουν και ούτε είμαι από τους ανθρώπους που κρίνουν κάποιον άνθρωπο από μία στολή. Σημασία, έχουν οι πράξεις του, το σκεπτικό του, η νοοτροπία του, η δράση του.

Υπήρχαν άτομα (στελέχη - αξιωματικοί), οι οποίοι ήταν συμπαθητικοί, υπήρχαν και άτομα (στελέχη - αξιωματικοί), οι οποίοι ήταν αχώνευτοι. Το ίδιο συμβαίνει και στην ζωή μας, άλλωστε. Υπάρχουν τίμιοι, λογικοί, ευσυνείδητοι, έξυπνοι. . . Όπως υπάρχουν απατεώνες, χαζοί, ασυνείδητοι, κουτοί . .

Όντως, η όλη φάση αποτελεί μία μικρογραφία της κοινωνίας, γιατί θα συναντήσεις άτομα, τα οποία το καθένα εκπροσωπεί ένα χαρακτηριστικό στοιχείο. Όπως και στην ζωή μας, όπως προείπα.

Απλά αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι αν από την μεριά ορισμένων στελεχών - αξιωματικών υπήρχε λιγότερος εγωισμός και περισσότερη σκέψη για τον "φαντάρο", ο οποίος πλέον δεν πολυ-εκπαιδεύετε (κυριως τον σεκιούριτι και τον καθαριστη κάνει), θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Εν πάση περιπτώση, μην σας κουράζω παραπάνω. Χιλιοειπωμένες συζητήσεις, που μένουν μόνο στα λόγια και την θεωρία. Όπως είπα αρχικά, οι περισσότεροι έχετε πάει στρατό και τα ξέρετε.

Πλέον, ξεκινά μια νέα αρχή . . .

Στα της ομάδας μας, τώρα, μετά την έλευση Μασάδο, παρακολουθούμε την σταδιακή βελτίωση του ΆΡΗ και την σταδιακή επίσης, αναρρίχησή του, στον βαθμολογικό πίνακα.

Το πάθος και η συγκέντρωση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας φέτος. Ακόμα και 1-1 να έληγε το μάτς, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν το παλέψαμε.

Πλέον, με ένα διπλό στην Ξάνθη, μπαίνουμε για τα καλά στο κόλπο της πεντάδας. Προσωπικά, μετά τις εκτός έδρας ισοπαλίες σε Λειβαδειά και Ατρόμητο, έχασα τις ελπίδες μου, όμως τα δεδομένα ανατράπηκαν.

Πρέπει, όμως, η ομάδα να συνεχίσει ακόμα καλύτερα και ασφαλώς να βγάλει και 1-2 ηχηρά διπλά. Αλλιώς δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι το πρώτο να είναι στην Ξάνθη που είναι αντίπαλος για την πεντάδα.

Έκανε ήττα μετα απο 10 ματς...Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει. Μπορεί να είναι η απαρχή της κοιλιάς της. Δεν έγινε ξαφνικα και υπερ-ομάδα. Κάποια στιγμή θα κάνει και κοιλιά. Ενώ, αντίθετα, εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και φόρμα με 3-2-0 στα τελευταία 5 ματς.

Η παράδοση τα τελευταια 5 χρόνια εκεί, λέει 1-4-2. Μία νίκη για την Ξάνθη, δηλαδή, τέσσερις ισοπαλίες και 2 νίκες για μας. Δεν είναι κακή για την ομάδα μας.

Αναμφισβήτητα, είναι δύσκολο ματς και ζόρικη έδρα.Εφόσον, μπορέσουμε και πάρουμε την νίκη, θεωρώ ότι είμαστε καλά...

Πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΡΑ....

Υ.Γ 1 : Κάποιο παιδί στο στρατόπεδο, μου είπε πριν λίγο καιρό το εξής . . " Μήτσο...Η επανάσταση του Vamos ARIS, θα ξεκινήσει, όταν απολυθείς"... Όλως τυχαίως ο τύπος αρχίζει να επαληθεύεται. Άσχετο, αλλα ήταν φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ. 2 : Εύχομαι να πάρουμε το διπλό στην Ξάνθη, έτσι ώστε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, να αντικρύσω, μετά από καιρό, τις γνώριμες εικόνες στις κερκίδες του Βικελίδης. Πολύ κόσμο, φωνή, πάθος . . . Έχω να πάω γήπεδο από τις 17-4-2011 από το 2-1 με τον Ολυμπιακο Βόλου και έτσι δεν θέλω να αντικρύσω μισο-άδειες κερκίδες που έβλεπα μέσω τηλεόρασης ως τώρα.

Υ.Γ 3 : 3 1 5  Λ Ε Λ Ε . . .  Πάμε για νέα αρχή και τίποτα δεν μας πιάνει . . .

10 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 3 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:16 μ.μ.

Καλώς ήρθες!

Πώς περνάει ο καιρός, ρε μάγκα; Σαν χθες μου φαίνεται εκείνη η ανάρτηση περί στράτευσης.

Eddie 21 είπε... 3 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:07 μ.μ.

kalos politis alla allaxe omada re paidi moy.exeis poy exeis ta xromata mas(ta kitrinomayra byzantina)

jim είπε... 3 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:09 μ.μ.

Γειά σου φίλε Κάνθαρε. Να σου πω την αλήθεια και ο διοικητής μου, όταν του είπα οτι απολύομαι μου είπε το ίδιο. Ότι ο καιρός περνάει γρήγορα...
Καλό αυτό όταν εισαι στρατιωτης...χα χα

Φίλε Eddie, τελευταιο διαστημα ο θαλαμος στον οποιο κοιμομουν ειχε γεμισει ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ...

Ειδικά ενα παιδί ηταν τρελαμενο και την ελεγε συνεχεια στους Ολυμπιακους.

jim είπε... 3 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:52 μ.μ.

Όλες οι ομάδες φίλε Eddie, εχουν μεγαλα προβληματα διοικητικά.

Πραγμα που σημαινει και οικονομικά. Δεν υπάρχει ομάδα, που να μην χρωστάει.

Πλέον, τα δεδομένα άλλαξαν.

Να σαι καλα, φίλε.

VardARIS είπε... 3 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:00 μ.μ.

Επιτέλους πολίτης Jim. Άντε καλώς επέστρεψες και στο blog!!!

jim είπε... 3 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:16 μ.μ.

Να σαι καλά VardARI...

14:30 το ντέρμπι αυριο ετσι;;

Μάζεψε υλικό και οποτε μπορεις, παρουσίασέ το μας...

Βεβαια, ο καιρος εκει πρεπει να ειναι χαλια.

Εδω απο το μερος που εφυγα σημερα, το χιονι εφτανε στο γονατο..

RedDragon είπε... 3 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:17 μ.μ.

Καλός πολίτης Jim μας έλειψαν τα post σου.

Λες με την επιστροφή σου να επιστρέψει και η ομάδα στις επιτυχίες;

Μακάρι...

jim είπε... 3 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:42 μ.μ.

Σ' ευχαριστώ red. Να σαι καλά.

Θα φανεί στην Ξάνθη Red.

Ειναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα έλεγα το πιο σημαντικο μέχρι τώρα.

Αν το κερδίσουμε, μπαίνουμε για τα καλά στο κόλπο.

Για να δούμε.

geokampour είπε... 6 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:19 π.μ.

Καλός πολίτης με Jimάρα !! Άντε και με μια καλή ........... δουλειά!!!