Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Άλλη μία "αξιοπρεπής" ήττα και συνεχίζουμε...

Τον τελευταίο καιρό, μετά το παιχνίδι με την Κίμκι στη Ρωσία, δεν έχω καμία διάθεση να γράψω κάποιο post για το basket και ο λόγος δεν είναι η κάκιστη φετινή πορεία.

Τι να γράψεις δηλαδή; Στο ματς με την Κίμκι η ομάδα πήγε να βγάλει την υποχρέωση. Οι παίχτες έπαιξαν το ματς χωρίς να έχουν κάνει προπόνηση δύο ημέρες λόγω αποχής. Φάγαμε μόνο 16 πόντους στο κεφάλι.

Το περασμένο Σάββατο με τον Ολυμπιακό μία από τα ίδια. Τι να πούμε δηλαδή ότι η ομάδα άντεξε για 32 λεπτά και μετά έφαγε την 20άρα; Και είναι λόγος αυτός να χαιρόμαστε;

Χθες άλλη μία αγγαρεία με την Ντόνετσκ. Διαβάζω ότι φύγαμε με ψηλά το κεφάλι. Καλά αυτοί που τα γράφουν το είδαν το ματς; Αγγαρεία μέχρις εσχάτων και μπάσκετ Ποσειδωνίου...


Όταν βλέπεις ότι η ομάδα παίζει τα παιχνίδια από υποχρέωση υπάρχει λόγος να κάτσεις να αναλύσεις το τι είδες;

Για μένα δεν υπάρχει. Η ομάδα έχει μείνει χωρίς στόχους. Στην ουσία περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε μήπως βρεθεί κάποια λύση στα διοικητικά.

Το ίδιο περιμένουν και οι προπονητές και οι παίχτες. Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς δε θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Θα αποχωρήσουν και μάλιστα θα τους χρωστάμε και πολλά λεφτά. Σε μία χρονιά που το μπάτζετ της ομάδας ήταν το χαμηλότερο των τελευταίων ετών και από τα χαμηλότερα στην Α1. Ακόμη όμως κ αυτό το χαμηλό μπάτζετ οι διοικούντες δε μπόρεσαν να το στηρίξουν.

Στο Eurocup τερματίσαμε τελευταίοι στον όμιλο με μόλις μία νίκη. Για κάποιους είναι επιτυχία το ότι περάσαμε στους 16. Αν δούμε όλα τα δεδομένα ίσως και να είναι...



Στο πρωτάθλημα είμαστε 11άτοι από τους 13! Μένουν 6 παιχνίδια (3 εντός και 3 εκτός). Ακόμη και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Άρη πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα να κάνει 6 στις 6 νίκες; Εγώ πάντως όχι. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι θα κάνουμε 4 νίκες στην καλύτερη περίπτωση.

Με 4 νίκες παίζει να μπούμε και στην 8άδα. Όχι ότι υπάρχει κάποιο νόημα απλά για να μην λέμε ότι είχαμε την χειρότερη χρονιά της τελευταίας 10ετίας...

Μέχρι χθες δεν είχαμε χάσει από Ουκρανική ομάδα στην έδρας μας. Λεπτομέρειες... Το χειρότερο που έχει συμβεί φέτος είναι ότι οι οπαδοί έχουν πλέον συμβιβαστεί με την κατάντια της ομάδας. Κανένας δεν ασχολείται, σε κανέναν δεν νοιάζει ότι ο πάλε ποτέ Αυτοκράτορας διασύρεται συνεχώς και δεν εννοώ αγωνιστικά...

1 σχόλια:

VardARIS είπε... 29 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:32 μ.μ.

Τα έχουμε πει αρκετές φορές Red κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ευτυχώς που η ομάδα έκανε μερικές νίκες στην καλή της εκείνη δίμηνη περίοδο και δεν κινδυνεύουμε να πέσουμε.

Είναι πραγματικά κρίμα, γιατί η ομάδα για μια φάση έπαιζε καλό μπάσκετ και τη χαιρόσουν πραγματικά. Αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα είναι βέβαιο ότι θα ήμασταν ήμασταν φαβορί για την 3η θέση.

Για το ότι έχει αγκιστρωθεί ο Δαμιανίδης στην γλυκιά θέση του προέδρου, επίσης τα έχουμε χιλιοπεί. Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις το καλοκαίρι. Όπως ο ίδιος δήλωσε, θα παραιτηθεί το καλοκαίρι. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, και άλλες φορές το ακούσαμε αυτό.