Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Άεκ - Άρης 3 - 0

Για το χθεσινό ματς δεν αξίζει να πούμε κ πολλά. Χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια από μία πολύ μέτρια Αεκ (την οποία προσπαθούν να ανεβάσουν το Αθηναϊκά μέσα με κάθε τρόπο).

Είδαμε για άλλη μία φορά έναν Άρη χωρίς πλάνο στο γήπεδο, χωρίς αγωνιστικό σχεδιασμό, εντελώς ακίνδυνο επιθετικά, με πολλές λάθος μεταβιβάσεις, με παίχτες που τα παράτησαν μετά το 1-0.

Η συνέχεια; .. Ο Τσίωλης φαίνεται να αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα με τον αντικαταστάτη του να παραμένει άγνωστος, η ομάδα να έχει ανάγκη από βαθμούς κ το πρόγραμμα να είναι αρκετά δύσκολο...


Δε μπορώ να πιστέψω πως ορισμένοι περίμεναν ότι θα πάμε να κερδίσουμε μέσα στην Αεκ, μία έδρα που ανέκαθεν δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Μπορεί η Αεκ να μην είναι η Αεκ των περασμένων ετών δεν είναι όμως τόσο χάλια όσο νομίζουν κάποιοι. Όσοι "ειδικοί" στην αρχή του πρωταθλήματος μιλούσαν για διαλυμένες ομάδες όταν αναφέρονταν στον Παναθηναϊκό κ την Άεκ μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό που χθες έκανε πλάκα στην Τούμπα παίζοντας κ πολύ ωραία μπάλα...

Για να επιστρέψουμε στα δικά μας, μου φάνηκε εντελώς "ψεύτικη" η τελευταία ευκαιρία που έδωσε η διοίκηση στον Τσιώλη μετά τον ματς με τον Πάοκ, έχοντας μπροστά του 2 πολύ δύσκολα ματς με Αεκ και Ολυμπιακό. Με λίγα λόγια η απομάκρυνση του Τσιώλη είχε ήδη αποφασιστεί την περασμένη Κυριακή (να μην πω πιο πριν). Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Αν ερχόταν ο καινούριος προπονητής τώρα (όποιος κ αν είναι αυτός) κινδύνευε να "καεί", κάνοντας 2 ήττες σε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Διότι ακόμη κ αν φύγει ο Τσιώλης οι παίχτες παραμένουν ίδιοι. Και αυτοί είναι που παίζουν στο γήπεδο... αυτοί είναι που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για την πορεία μέχρι τώρα.

Πρώτα φταίνε οι παίχτες, μετά ο προπονητής και από κοντά η διοίκηση.  Διότι δεν φταίει ο Τσίωλης που έχει μοναδικό επιθετικό τον Γιάκομπ. Δεν νομίζω να ζήτησε ο Τσιώλης τον Γιάκομπ, ας μην κοροϊδευόμαστε. Ούτε τον Γιάκομπ ούτε κάποιους άλλους... Ούτε φταίει ο Τσιώλης που η ομάδα έμεινε με 37 παίχτες στο ρόστερ κ έμειναν παίχτες που δεν υπολογίζονταν...

Δεν γίνεται τόσα χρόνια να φταίνε πάντα οι προπονητές. Είδαμε κάποια πρόοδο αλλάζοντας προπονητή κάθε χρόνο; Ή και 2 φορές το χρόνο; Μάλλον όχι.

Ο Τσιώλης βέβαια δεν είναι άνευ ευθυνών. Φταίει για πολλά πράγματα...

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει πρόβλημα. Σημαντικό πρόβλημα. Έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών, έχει καθηλωθεί στον πάτο της βαθμολογίας και αρχίζουν να επιστρέφουν μνήμες του 2004...

Ο Τσιώλης κατάλαβε κ ο ίδιος ότι δε μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Το γλυκό δεν έδεσε από το ξεκίνημα της χρονιάς. Τα αγωνιστικά προβλήματα φάνηκαν από τα φιλικά κ συνεχίστηκαν/διογκώθηκαν στα επίσημα ματς.

Επαναλαμβάνω ότι δεν συμφωνώ με τις συνεχείς αλλαγές προπονητών αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η απομάκρυνση του Τσιώλη φαντάζει ως μόνη λύση... διότι φάνηκε ότι δε αλλάζουν τα πράγματα χωρίς κάποιο "ηλεκτροσόκ".

Αναμένουμε τις εξελίξεις...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 31 Οκτωβρίου 2011 στις 1:51 μ.μ.

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΗΔΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ,ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΣΤΟΥΣ 10 ΠΡΩΤΟΥΣ!!! ΒΑΣΙΚΑ, ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Ν Ι Κ Η Σ Ο Υ Μ Ε!!!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΕΛΛΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 24 ΧΟΡΝΩΝ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ (ΜΟΒ) ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ''ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ''!!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Για το παιχνιδι δεν θα πω τπτ. Γκολ ο Λυμπεροπουλος, ο ''Καλά'', ο οποίος μας γάμησε, και αυτογκολ ο ''Νικολας''.

Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά το σλογκαν μου τις τελευταίες ημέρες:

Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!!!!!!!!!!!!!!

Sifakis3

Ανώνυμος είπε... 31 Οκτωβρίου 2011 στις 5:12 μ.μ.

Πέρσι κερδίζαμε μέσα στην Ατλέτικο , παίζαμε μπαλάρα στο Λεβερκούζεν , είχαμε την καλύτερη φυσική κατάσταση του πρωταθλήματος και είχαμε τον καλύτερο προπονητή που πάτησε ποτέ στην Ελλάδα.
Διώξαν τον προπονητή στη μέση του πρωταθλήματος κάναν ό,τι μεταγραφές πρότεινε ο ειδικός της προπονητικής βάζελος λαμόγιο Κόντης και ως επιβράβευση τους ψηφίσαμε για άλλα δύο χρόνια.
Απορίες:
-Φταίει ο Τσιώλης ή αυτός που έφερε τον Τσιώλη ;
-Φταίει ο Γιάκομπ ή αυτός που έφερ τον Γιάκομπ;
-Φταίνε οι τόσοι παίκτες που να παίζουν δεν τους έχουμε δει ή αυτός που έφερε τους παίκτες που ούτε να παίζουν δεν τους έχουμε δει;

Και ακόμη πιο πέρα...

-Φταίει ο Κόντης ή αυτοί που στηρίζουν τον Κόντη;
-Φταίει η διοίκηση ή αυτή που στηρίζουν την διοίκηση;

Και ο Μουρίνιο να έρθει , μετά από λίγο θα τον διώξουν γιατί δεν θα κάνει αυτό που θέλουν και δεν θα βγάζουν χρήμα.

Ο Super 3 έχει φιμώσει τον κόσμο του Άρη.

Θέλει πολλή δουλειά για να αλλάξουν τα πράματα και δυστυχώς είναι δύσκολο να οργανωθούμε ή υπόλοιποι.

Όσο για την λύση που προτείνω , ευτυχώς υπάρχει και ακούει στο όνομα
Σκόρδας. Είναι η μόνη φωνή αντιπολίτευσης που υπάρχει , ο μόνος πόλος που μπορούμε να στραφούμε εμείς οι μη-οργανωμένοι αρειανοί.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφεραν να πείσουν τόσο μεγάλη μερίδα κόσμου του Άρη ότι αυτός ο άνθρωπος δεν προσέφερε και δεν θα προσφέρει. Πήρε 2 εκαταμύρια από τον γάβρο έτσι για πλάκα. Από τότε έχουμε να πουλήσουμε παίκτη. Και είναι πανέξυπνος , αρκετά ηθικός και γενικότερα τον γουστάρω και τον εμπιστεύομαι. Για μένα είναι ο καλύτερος παράγοντας έχω δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα 20 χρόνια που το παρακολουθώ.

Ευχές καρντάσια.

Χαβίτο

Ανώνυμος είπε... 31 Οκτωβρίου 2011 στις 10:00 μ.μ.

Η ομάδα σου εδώ και τόσες αγωνιστικές δείχνει να παραπατά. Δεν έχει κάνει νίκη. Δεν είναι καν ομάδα, δεν παίζει ποδόσφαιρο. Νιώθεις τους παίκτες να σε κοροϊδεύουν. Γενικά πιο χάλια δε μπορούσε να ξεκινήσει η χρονιά.

Και εσύ ρε υποτακτικέ του πόρδα βγαίνεις και λες όσα λες και ότι για όλα φταίει ο σύνδεσμος και οι οργανωμένοι οπαδοί? Είσαι τουλάχιστον αστείος και δε συνεχίζω τους χαρακτηρισμούς, νομίζω ότι και μόνο που ασχολήθηκα μαζί σου είναι μεγάλη τιμή για τη βλακεία σου.

Βάλε το κεφάλι σου σε ένα κουβά με κρύο νερό και ξανά έλα. Να φανταστείς ότι υπογράφεις με το ψευδώνυμο ενός παίκτη που φέρθηκε τόσο πρόστυχα και χυδαία στην ομάδα. Αστείε....

Μπούφος

RedDragon είπε... 1 Νοεμβρίου 2011 στις 9:46 π.μ.

Χαβίτο δεν θα συμφωνήσω με αυτά που λες για Σκόρδα. Όσο πρόσφερε πρόσφερε αλλά ανήκει εδώ κ καιρό στο παρελθόν. Μη ξεχνάς κ τα τραγικά λάθη που έκανε...

Από την άλλη εσύ Μπούφε είναι καλύτερα να απαντάς με επιχειρήματα κ να γράφεις τις δικές σου απόψεις. Με χαρακτηρισμούς προς τους άλλους δεν καταφέρνεις τίποτα.

Εδώ όλοι την ίδια καψούρα έχουμε αλλά ο καθένας έχει κ την άποψη του για όσα συμβαίνουν. Δε γίνεται να συμφωνούμε σε όλα.

Ανώνυμος είπε... 1 Νοεμβρίου 2011 στις 2:19 μ.μ.

Φίλε Μπούφε ,

βλέπω ότι την δουλεύεις καλά την λάσπη. Οι οδηγίες σου είναι τόσο κατατοπιστικές που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από βιώματα. Δεν φταίω εγώ όμως.

Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι.

Χαβίτο